Sziasztok Lányok!
Lauról
Én is olvasgattam az archívumot...
CD, honlap, album, Kismama-cikk, stb. nagyon jó ötlet.
Az alapítvány már egy kicsit nagyobb falat, tényleg csak akkor érdemes belevágni, ha igazán sokáig tudna komolyan működni. Ahogy Liv is írta: ez rengeteg idő és munka, jól át kell gondolni.
Áron-Andi
Gratula az újabb tökishez!!
A Simon szerintem szép név!
Áronnak nagyon boldog névnapot kívánok!
Juti
Kerekezés+bográcsozás klassz lehetett!
Nikk
Örülök, hogy már jobban vagytok. Remélem már a hasmenés és láz is elmúlt.
És remélem, hogy minden kisbeteg manó meggyógyult már!
Magunkról:
Mi is kinn vagyunk egész nap (ha jó idő van persze).
Tegnap egy percet sem aludt a lányka napközben. Este fél hétkor sajttal a szájában az asztalra dőlt
Fél nyolc körül sikerült megkérdeznem tőle, hogy kéri-e a tejcsijét. Erre a varázsszóra magához tért, ivott három kortyot, majd rázendített a sírásra és fél óra hosszáig abba sem hagyta. Iszonyú fáradt volt! Közben sikerült átpelusozni és Apa karjaiban elaludt újra. Szerencsére egész éjjel sikerült durmolnia. Nagyon jók az éjszakáink egyébként is, visszamenőleg két hét alatt talán egyszer volt olyan, hogy valamire felriadt és vissza kellett altatni.
Persze most is alszik
Én már nagyon várom a pénteket, végre mehetek ultrahangra. Először 6 hetesen voltunk, akkor még nem volt szivecskedobogás, ez az újabb 6 hét iszonyú lassan akar eltelni
Jó lenne tudni, hogy minden okés odabenn, mert én szinte semmit nem érzek (persze, tudom, szerencsés vagyok
), néha már komolyan ráijesztek magamra, hogy nem álmodtam-e az egészet
. Néha van pici gyomorégés, kicsit több pisilés (bocs), de már az a kis cicifeszülés, meg álmosság is elmúlt, ami volt az elején.
Na, szóval várom már a pénteket.
Anita
(11+5)