Sziasztok!
Mamackának én is ismeretlenül drukkolok! Néha benézek a topikba (2006 tavaszi babákhoz), mert ugye az enyim pocaklakó is ebben az évszakban születik, de oda már nagyon nincs energiám írni. Éppen elég ez a két topik, pedig...
Danimat most altattam el, remélem most 2 óra nyugi lesz. Tegnap egész nap nem volt víz a házban, mert az egyik csap szar és a párom leszerelte és visszavitte, de nem cserélték ki, mondván a gyártó dolga... haha. Az a baj vele, hogy (ilyet eddig még nem is hallottam), a mosdónál és a mosogatónál is csak és kizárólag akkor van meleg víz, ha a kádnál lévő szar csapot kinyitom, de ez meg így elég nagy pazarlás. Viszont hiába próbálok én hideg vízzel mosogatni fabatkát sem ér és itt kertes háznál valahogy 6x jegesebb a víz mint egy panelban, így a kezem meg lefagy, mindamellett, hogy a zsíros edények zsírosak maradnak
Szóval most halomban áll a mosatlan, mert persze tegnap nem tudtam semmit sem mosogatni.
De nem unatkoztam. Olyan szép idő volt és kint voltunk a gyerkőcökkel. Õk elmolyoltak, én meg rendbe raktam a kertet. Egész nap azt csináltam némi megszakításokkal (etetés, altatás, pelenkázás, stb.), összegereblyéztem mindent. Illetve hagytam későbbre is, de az annyira nem vészes.
A hátsó szomszéd mondta, hogy itt legalább 2-3 éve nem volt rendberakva a kert. Igaz tavaly ültettek egy csomó virágot, meg előtte is, na de a lehulló faleveleket, meg gyümölcsöket otthagyták rohadni, az ültetett helyeken meg csak odébbkotorták az avart...
Kezdtem már unni, hogy a gyerekek ruháira ráragad minden szar és nem láttam, hogy éppen mibe esnek bele.
Kiderült, hogy tök szép kertem van
Csak épp eddig nem látszott. Tele van ibolyával, nárciszokkal, díszfű is van egy kis területen, vannak szép kis bokrocskák, van a kerítés mentén vagy 6 tő málna... meg látszik, hogy bújik még jópár évelő virág, csak nem tudom mik azok
Gondolhatjátok mekkora dzsumbuj lehetett, ha ezek mind nem látszottak!
6 talicska avart és egyéb szmötyit gereblyéztem össze és olyan, de olyan jól esett ez a kis mozgás. És tele volt még egyéb más oda nem való törmelékkel: tégla, üvegszilánk, deszkadarab, még jó, hogy nem kószáltak azon a részen annyira, igaz szinte megközelíthetetlen volt a sok száraz növénytől, azokat is mind kicibáltam.
Meg az a látvány amikor tényleg látod, hogy van értelme annak amit csinálsz. Gábor fiam utána körbejárta és nagyon megdícsért
(3,5 éves)
Tücsökmamai!
Remlem ez a bukás, "csak" bukás és semmi több! Remélem a holnapi súlymérés pozitív lesz! Gábor is bukós baba volt, de nagyon sokáig! Képes volt kajálás után 1-1,5 órával is bukni, később, mikor már "szilárdat" is evett akkor is tovább bukott, csak épp színeset. Ép mikor mit evett. Pirosat, zöldet, sárgát
Érdekes volt. GOR gyanús volt sokáig, de végülis (szerencsére) rendesen evett és hízott (másfél kg/hó), így túl nagy ügy nem lett belőle, de azért nem hagytam a dolgot annyiban én sem.
puszi mindenkinek
sasha