Ogaby!!Nekem sem akkor van a peteérésem amikor a Jónás mutatja!!Ezért ne legyél elkeseredve!!
Ez csak egy lehetőség a csillagállások szerint ebben az időben vagy a legbefogadó képesebb!
Igaziból,ha jól érzem a szervezetem jelzését akkor nekem is jóval előtte van!Amint azt már régebben irtam próbálkozz a jónás napom előtt 5-7 nappal!!
Ez már egy pár csajszinak bejött!!
Ezt úgy irom,mintha már nekem bejött volna,pedig nem..............
Na mindegy!Mindenkinek azt tudom ajánlani,ha látja,hogy a havi után pár nappal jelentkezik a zavaros "folyás" húzzon bele!
Aztán jön a tojásfehérj "folyás"itt is még húzzatok bele,és végül,megint a zavaros!Persze ez nem mind egy napon történik!!
Mi ebben a hónapban úgy csináljuk,hogy amint észleltem a folyásokat,belehúztunk,aztán van egy nagyon régi kismama magazinból egy korong ami mutatja az állitólagos term.napokat,már ezen is túl vagyunk,aztán most jön a jónáska,amiben benne van az asztrológus álltal megadott egyik nap is!
Ezeket mind,ha kipróbáljuk,és nem jön be,hát........!Sziven szúrom magam!Nem is!Próbálkozunk újra szerintem ugyanigy ezzel a 4 módszerrel!!Jó hosszura sikerült,de senki se adja fel!Ha akarjátok a korongon megnézhetem bárkinek az állitólagos term.napjait!!!!!SOK SIKERT MINDENKINEK!!!