Új privát üzeneted érkezett!

Szegénykém!!Sajnálom a kudarcodat!!Kép
Ismerem az érzést!!Kép
Szabályos a ciklusod?
Nekem össze-vissza!
De mint olvashattad tegnap reggel csináltam egy tesztet,és SEMMI!!

Kép
bea27

Helló Plutó!
Te még ébren vagy?Kép
Mikortól kezdtél el kivánós lenni?
Mikor jöttek a tünetek?

Kép
bea27

Egyébként valami lehet ebben a jónás féle dologban,mert amikor én kértem az asztrológus barátnőmet,hogy mondja meg,hogy melyik hónapban melyik a legtermékenyebb napom,akkor az a nap mindig benne volt a Jónás napok egyikében!Kép

Kép
bea27

Azthiszem lépek,mert Apa már ideges,hogy nem vele foglalkozom!!Kép,Kép!!
Akkor majd holnap jövök!Nemtudom mikor!Majd benézegetek egyszer-kétszer!Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek!Puszi!Kép

Kép
bea27

Bea arra már nem emlékszem ,hogy pontosan mikortól voltam kívánós.Kép
Viszont rosszulléteim már voltak korábban mint, hogy megjött. Én mind a kettővel 3 hónapig émelyegtem. Talán még rosszabb mint a hányás.KépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Azt hiszem mára én is befejezem, mert reggel tuti, hogy valamelyik gyerkőc korán kel.Kép

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Bea
Nem olyan rég .Január óta nem szedem a bogyót.Tudom,tudom,ez még nem olyan hosszú idő.Máté gyógyszer mellett lett,ez a három hónap azért tűnik hosszúnak.

málna2162

Bea!
Igen,szerintem mondhatom,hogy szabájos a ciklusom 28-32nap között szokott lenni.
persze ez még nem jelent semmit,bár most nagyon várom a következő,vagyis azt,hogy ne jöjjön.
Igen van piros iskola,itt a haszkovón,meg van egy másik a Csap utcában,én abba jártam.Igy névről nem ugrikbe az unokatesód,de lehetséges,hogy látásból ismerem.

Kis_Plutó,és mindenki,akinek már babája van!
Emlékeztek még,hogy mik voltak az első tünetek,ami alapján gyanakodni kezdtetek,hogy baba van a dologban?

Én is elköszönök,holnap lehet,hogy csak délután leszek,addig is üdv mindenkinek.!

KépKép
takido

Jó éjt mindenkinek.Ha csak reggel jöttök akkor jó reggelt!
:Kép

málna2162

Jó reggelt!
Már megint én vagyok az első.KépKépKépKépKép
Pedig most sokáig aludtam.l

Málna jól bírod az éjszakázást a pici melett.
A Te fiad már sokat beszélget?Kép
Az enyém nem nagyon akar, pedig már feb.-ban elmult 2 éves.

Takidó nálam az émelygés és a gyakori pisilés voltak az első jelek, ja és a cicim és érzékenyebb volt.
Ezek ha középidőben elel teherbe a menszesz idejére jelentkeznek.Kép
Általában az is párosult, hogy állandóan azon agyaltam mit kéne enni.KépKép

Bea az az érzés ismerős, mikor apuci morog a gép miatt, hogy mit pötyögök még mindíg?
Azért napközbe gyere Te is.

Candi, Móni ti is gyertek minnél többet!
Majd a képet megpróbálom feltenni.
Egyenlőre ennyi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nem sikerült a képfelrakásKépKép
Jó béna vagyok ugye?
Most nem a nagyság volt a baj azt le tudtam csökkenteni, de igérem délután jönnek a képek.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Még mindenki alszik?
Jó nektek.
Majd később jövök

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt mindenkinek!
Hát gyönyörűen sült kinnt a nap, remélem mindenki megy egy kicsit ki a levegőre. Plútó te ügyi vagy én még azt sem tudom,hogyan kell lekicsinyíteni a képeket. Ha tudod áruld el a titkot jó.?Kép

Mindenki pihizik még?
Tudjátok, hogy ma Április elseje van?
Málnácska: üdv köztünk, olyan jó, hogy gyarapodunk. Az nem semmi, ha gyógyszer mellett jött össze az első baba. Biztosa a második sem fog sokáig váratni magára ilyen előzményekkel.Kép
Bea: már izgulok , mi van veled, jó lenne , ha te nyitnád a sort itt nálunk. Nekem jövő héten lesz aktuális az izgulás.Kép
A húsvéti nyuszi hozhatna mindenkinek egy kicsi meglepetést, nem?Kép) Jövök még, de csak 1 óráig vagyok. Andi

Andi
candi

Helló!KépIttvagyok!!
Képzeljétek mi történt!!Tegnap este mutattam Apának meg az egy csikos tesztet!Kép
És,hát forgattam,bűvöltem,és mondtam neki,hogy:NÉZD CSAK MEG!VAN OTT NAGYON HALVÁNY CSIK?VAGY CSAK BEMESÉLEM MAGAMNAK??ERRE Õ:ÉN IS LÁTOK OTT EGY NAGYON HALVÁNYAT!!KépMost meg mitcsináljak?

Kép
bea27

Na!!Most pedig tesztelem a smiley-kat!
Tehát!Kép Kép :o Kép :I

Kép
bea27

Nekünk is kéne olyan táblázat,ahol nyomon tudjuk követni,hogy kinek hány gyereke van,hol tart a mensinél,mennyi idős,hol lakik,mióta "dolgozik" a babán,stb................
Tud valaki ebben segiteni?
IGEN,tényleg ápr.1 van!De én nem bolondozok ma!
NINCS KEDVEM!Kép Hol vagytok???????

Kép
bea27

Jó reggelt!
Bea
Én biztos nem bírnám ki hogy ne csináljak még egy pár tesztet,főleg ha tényleg láttatok valamit.A használatiban is azt írják,hogy a halvány csík is terhességet jelez...
Én szorítok hogy ott legyen.Nem is tudom hol olvastam hogy lehet félórát is várni a teszt elemzéssel,majd afény felé tartani és úgy megnézni.

Kis_Plutó
Máté már beszélget,igaz hogy még inkább a saját nyelvén de már alakul.Mióta bölcsibe jár nagyon sokat tanult.
Éjszakázás?!Szívesebben aludnék, de vizsgákra tanulokKép
Reggel meg alig van fejem...

Candi
Valamilyen képszerkesztő programban tudod lekicsinyíteni a képet pl.Nero-ban

Takido
Van aki midenféle tünetet produkál a terhesség alatt van aki semmit.Én az utóbbi tartoztam.Két dolog volt ami nekem gyanus volt:1 napot késett,pedig hozzám atomórát lehetett állítaniKép,a másik hogy jó-jó hogy szeretem a tejet de miért iszom meg egy ültő helyembe több mint egy litert.

K.

málna2162

Málna!
Mindjárt megyek is a Rossmanba,és felvásárolom a készletet!!Kép
Nem ám!De hármat biztos veszek,és azt jól beosztom!Ki kéne birnom reggelig,hogy első vizeletből menjen!Remélem kibirom!Kép
Nemhiszem,hogy én leszek az első aki nyitja a sort!KépEgyébként azthiszem semmi tünetem nincs!Nekem ilyenkor a havi előtt egy.két nappal minden normális!Hasfájdogálás,szúrás,cicifájás,haspuffadás!

Kép
bea27

Sziasztok!
Most egy kicsit én is eltünök, mert megyünk az uidvarra.
Bea, biztos, hogy kibírod!Kép
Szerintem is a halvány csík is csík.
A jövő héten én is tesztelek. Most a 39. napnál tartok, és napok óta émelygek.
Nagyon nem sietem el, mert mivel mi még nem döntöttük el, hogy mikor jöjjön a bébi, így most még vigyázott a párom.
Lehet azért, hogy surranópályán beköltözött valaki a pocimba, majd kiderül.Kép
Vasárnap a fiam mikor altattam és ki volt gombolva a nadrágom összehúzta, hogy "baba", és mutatta a pocimat.
Utána kezdtem el émelyegni.
Majd délután még benézek.
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na Gabi!!Akkor Te leszel az első!!!!Kép
Ez tök jó!!KépÉn is most lépek!
Majd délután jövök!!Kép

Kép
bea27

Halihó4
Bea ze jó hír, de bírd ki holnap reggelig, akkor több a HCG, most lehet, hogy nem látnál semmit. Kép
Előző hónapban én is így voltam, de egy hét múlva mikor ismételtem negatív lett,Kép nehogy utánozz. Akkor nekem 1 napig megvolt, utána semmi, úgyhogy én is várom a jövő hetet, mi lesz?!
Plútó csak nem , de jó lenneKép
Málna köszi megpróbálomKép
Tényleg jó lenne táblázatot csinálni, de én sötét vagyok hozzá, hogy kell?
SziasztokKép Kép

Andi
candi

A táblázathoz én is béna vagyok.Kép
Mint a képküldéshez.Kép

Candi a jövö hét itt van mindjárt.Neked szabályos a ciklusod?
Bocs, ha már írtad, de most nincs kedvem visszaolvasni.

Málna majd tegyél Te is képet a fiadról.Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Ha rá klikkeltek a nevemre akkor ott láthatjátok Mátét ,sőt van felrakva fotóalbum is...
Candi
milyen táblázatot szeretnél,hőmérőset?Nekem van elkükdöm ha kell,nem bonyolult!
Ide is kirakom a képet...KépKép

málna2162

Málna nagyon aranyos a kisfiad.
A táblázatot Bea javasolta, kicsit fentebb leírta, hogy miket szeretne beleírni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Az az üzi pont kimaradt...pont egyszerre írtunkKép

LÁNYOK!!
Ha mindenki megadja a legfontosabb adatait akkor én szívesen megcsinálom a táblázatot

málna2162

Megyünk ebédelni,aztán aludni.Én meg remek elfoglaltságot találtam magamnak: ablakpucolás
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom

málna2162

Miket szeretnél pontosan tudni?
Jó, hogy van közöttünk egy olyan is aki rendesen ért a géphez.Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Halihó!

Málna: nekem is ez lesz a program, ma délután, meg holnap. Ilyenkor örülnék, ha egy kicsit kevesebb ablakunk lenne!Kép
Plútó: viszonylag szabályosak 29-30 naposak. Most 23.napon vagyok.
Jó lenne málnácska ha tudnál csinálni, de szerintem a többség csak hétfőn jön az adatokkal.Kép
Szerintem ezek kellenének: Név, kor, hol lakik, mióta próbálkoznak, hanyadik baba, utolsó menzi.
Ha másként gondoljátok írjatok javaslatotKép:o
Olyan kis színes táblát tudsz csinálni. Nézegettem más oldalakon és nagyon jókKép
Én ma már nem tudok írni, de hétfőn jelentkezem. Jók legyetekKép Andi

Andi
candi

Plutó!!
Csináld meg!!Légyszi!!Kép
Csajok!!!Mindenki adja meg az adatait!!!!
Na!!!!!
Nyitom a sort!!
-Bea
-1978 05 04
-utolsó mensim első napja:Március 2.
-27 éves vagyok
-Budapesti
-Januárban húztunk bele a babába
MIT IRJAK MÉG???
-A ciklusom 30-40 napos

Kép
bea27

Bocs!!
Málna!!!Neked akartam ezt irni!!!KépOlyan táblázat kéne amibe ezek az adatok kellenek!
Nemtudom mi a neve!!Kép
A babprojectesek is használják!!/amibe én is benne vagyok!!/

Kép
bea27

Írom én is az adataimat
GAbi vagy Kis plutó
1977. jan. 25 (29 év)
Pásztó
utolsó mensim: febr. 23.
ciklus 32-35 nap
ahhoz, hogy mikortól kezdtünk a babához írd a márc.-t, bár még igazán ezután kezdenénk.
Ha kell még valami, majd utólag pótolom.
Majd este még jövök, megyek virágoskodni. Ki kell használni ezt az időt.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Ok,értettem.Küldjétek az adatokat és megcsinálom.Nem igérem,hogy ma mert Apa ma jön haza és inkább vele bíbelödök majdKépugye megértitek?!
Candi
Kész vagyok.
Megpucoltam kívül-belül,keretestül:
8 ablakot
3 tetőtéri ablakot
1 bejárati dupla ajtót
3 terasz ajtót
1 panoráma ablakot (3 m széles )
Ja és minden ablak francia ablak...Kész vagyok.Tök rendes a fiam,most ébredt fel.
Majd holnap jövök

málna2162

Sziasztok!

Látom,mindenki hasznosan töltötte az idejét.Hozzám is jöhetnétek ablakot pucolni.

Málna!
Máté baba nagyon édi.
Leírom én is az adataimat:
-Dóri,v.Takido
-1981.04.02(25év)
-Veszprém
-utolsó mensi:márc.11
-babaproject kezdete:2006.január
És köszi szépen,hogy megcsinálod.

Bea!
Nagyon szorítok,hogy tényleg két csík legyen,kettőtök szeme már csak nem csal.

Kis_Plutó!
Neked is drukkolok.

KépKép
takido

Remélem Én is!!De nem valami egyértelmű az a második csik!!Kép
Na mindegy!!És mit javasoltok mikor csináljam meg??
SEMMIT sem érzek!!Szerintem nem is vagyok terhes!!

Kép
bea27

Na jól van!!Ma úgylátom nem volt valami nagy itt a mozgás!!Vagy csak én jöttem rosszkor?
Mára ennyi volt!!Még sajnos le kell ugranom a közértbe!Kép
Kitakaritottam az egész lakást /Én az ablakpucolást már 2 hete elintéztem!/ Most csak porszivoznom kellett,meg kisütni a husit,meg port törölni,felporszivózni,meg felmosni!!De hulla vagyok!!Egész nap teregettem!Kép
És még ágynemüt is kell húznom!!Holnap pihizni akartam /Veletek lógni!/De Apa benyögte,hogy menjek be dolgozni,mert Õ fusizni akar!Hihetetlen!KépNa lépek,mert igy nem lesz belőlem semmi!!Puszi mindenkinek!Remélem holnap betudok nézni!!

Kép
bea27

Málna!!
Ez hihetetlen!!Az Exem családja Õrbottyánban lakik!
Petőfi Sándor utcában!Ha jól emléxem 64-ben.
Már bejött Veszprém,Õrbottyán,Zirc van?Vagy Komlósd,vagy Fonyód?
Azthiszem felsoroltam a rokonságom lakhelyeit!Kép
Képzeljétek Anyukámat ma hozza vissza Németországból a sógorom!KépKinnt volt egy hetet!És a Tesóm küld nekem egy nagy zsák babaruhát,amit az Õ fiaitól öröklünk!DE HOL A BABA??????????Kép
Már kaptam csecsemő ruhákat,abból is egy zsákot!!Nagyon szépek,nem agyonmosott minőségi ruhák!Úgy örülök nekik!Majd még küld etető széket cumisüveg gőzölőt /fertőtlenitőt/,ha kell kiságyat,kiskádat,pelenkázót nem!Óriási nagy segitség ez nekem!Gondolhatjátok!!KépNem mintha nem engedhetnénk meg magunknak /ez fellengzős duma!/DE NEM AZ!!KépMajd dobok fel képet a legkisebbek közül egy cukit,meg az újak közül eggyet nektek!De kicsit bennem van az az érzés,hogy ez vajon BABONÁBÓL nem hátrálhatatja a babajövetelt?Vagy a kis lelkecske csak örül,hogy látja,és jönni fog lassan?Érdekel a véleményetek!!KépCsak ezt még leakartam irni!/Veletek közölni!/Kép
Mostmár tényleg jÓ ÉJT!

Kép
bea27

mindenkinek jó reggelt!
Bocsánat, hogy este olyan hamar eltüntem, de jólelfáradtam, és mire gépközelbe kerültem, már elköszöntetek.
Ma reggelre megjöttKépKép
Viszont így megmaradt a "gyermekkészítés" öröme és izgalmaKépKépKépKépKépKépKép
Bea, neked viszont nagyon szorítok a pozitív tesztért, viszont szerintem várj vele még pár napot.

Málna akkor az adataim annyiban módosulnak, hogy utolsó mensi ápr. 2
Gyermekeim Adrienn 7 év
Krisztián 2 év
Ezt tegnap el is felejtettem felírni.
Ha tudod, hogy a Nérón belül, hogy kell képeket tömöríteni. Légyszi írd le, mert már egy csomót szarakodtam de mégse jutottam sehová.
Kicsit béna vagyok ezekhez a dolgokhoz.
A párom azt mondta nem lehet.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!Én új vagyok!Nemrég derűlt ki,h ismét babát várok,most vagyok 13hetes
amanda80

Amanda! Üdv. közöttünk.
Gratulálok a picihezKépKép
Ha jól veszem ki a szavaidból már van gyerkőcöd, ő mennyi idős?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Amanda!
örülünk,hogy jöttél!én is gratulálok a picihez.

Kis_Plutó!
Sajnálom,hogy megjött.
Majd tehetnél fel képet a gyerköceidről.

Bea!
Mi újság veled?Csináltál reggel tesztet?
Nagyon kíváncsi vagyok,és reménykedem,hogy nektek sikerült.
Bocs,hogy tegnap nem nagyon voltam,de pörgös nap volt.Illetve mikor végre odajutottam,senki nem volt itt.van ez igy néha..

KépKép
takido

Hát Csajok!!Semmit nem mutat a teszt!!Viszont megfigyeltem az arcom nagyon piros 2 napja amikor felkelek!!Ez tuti hőemelkedés!Kép
Szerintem még korai volt a teszt!
De akkor vajon mikor csináljam?
Tudtam,hogy nem Én nyitom a sort!Kép
Na mindegy!

Kép
bea27

Most nem azértde ezen a teszten nemlátok halvány második csikot!!Kép

Kép
bea27

Bea!
Ne keseredj el.Szerintem pár nap mulva próbáld meg mégegyszer.
És holnap reggel mérd meg a hőmérsékleted.

KépKép
takido

Sziasztok!

Takidó!

Kép

Kriszti

málna2162

Bea

Mi két éve lakunk Bottyánba de azt hogy van Petőfi utca ezt most tudtam meg tőled...

Amit a ruhákról,meg a kiegészítökről írtál,az teljesen természetes.
Én az Ázsia centerbe járok gyerek ruhát venni.Nem minhta nem engedhetnénk meg ,hogy a Brendonba járjak,de pénzkidobásnak tartom.Nem adok 2000-3000.- ft-ot egy bodyért,ha megvehetem 500-600.- ft-ért a piacon is.Persze van olyan ruhája ami komolyabb de azt is meglehet venni egy hagyományos baba boltba.Igazából azt gondolom,hogy ma már preztis kérdés az,hogy ki hol vásárol.Hát én meg teszek rá.Akárhonnan veszi az ember úgyis kimossa mielött a gyerekre adja.Azért,hogy leegye,leöntse magát,és kinője 2 hét múlva tök felesleges.A cipő mondjuk az más kérdés .Abból megveszem a 0 kilóméteres ,minőségi cipőt.Azt neki kell kitaposni,az ő lábára kell hogy passzoljon.
Játékból sem veszek neki több 10 ezer forintosat.Kb 5 percig érdekli,vagy szétszedi.Az összes autóról leszerelte már a gumit vagy az egész kereket.KépMajd ha nagyobb lesz és már tud vigyázni rá akkor kap értékesebb játékot.
Egyébként és sem vettem neki túl sok ruhát,folyamatosan kapom az unokanővéremtől.Nála kinövi a gyerkőc nekünk meg pont jó.Olyan gyorsan nőnek ,hogy nincs idejük tönkre tenni a ruhát Kép

Kis_plutó

Nekem Nero StartSmart-om van.
Ha megnyitod akkor a FOTÓ és VIDEÓn (balról a 4.ikon)belül a FOTÓINK SZERKESZTÉSE menüben tudod átméretezni a képet.
Megnyitod a "Fotóink szerkesztése" menüt a kis sárga mappából kiválasztod és megnyitod a képet amit át szeretnél méretezni.Jobb oldal van egy olyan felirat,hogy ÁTMÉRETEZÉS.Klikk.Pixel dimenzióban tudod módósítani a kép méretét.Ide 600x600 -as képet lehet felrakni.Ezt a számot kell beírni.Elég ha felső sorban lévő adatot módósítod az alsó a gép automatikusan átírja.
Arra figyelj hogyha lekicsinyítetted utánna ha vissza állítod az eredeti méretre nem lesz olyan minőségü a kép.Ha átméretezted utánna a alul az alkalmaz gombbal tudod véglegesíteni végül ne felejtsd el lementeni.Csak rá klikkelsz a fent baloldalt a floppy ikonra.
Ügyeskedj!

Üdv AmandaKép
Gratulálok a picihez!

Takido

9 éve járok a nőgyógyászomhoz.Saját szorgalomból kezdtem el szedni az elevitet.Kb a 3.hónapban voltam amikor mellékesen megjegyezetem,hogy szedem az elevitet.Majdnem átharapta a torkomat.9 év után közölte velem hogyha nem hagyom abba akkor keressek valaki mást aki végig kiséri a terhességemet.Most ne gondold azt hogy milyen bunkó!Egyáltalán nem az,SÕT a baba és az én egészségem érdekében mondta!
Csontos fejű nagy babákat eredményez az elevit,és nagyobb az esélye a császárnak is.Persze ez nem azt jelenti hogy enélkül meg kipottyan a baba.Én 23 órát töltöttem a szülőszobában.Máté 2890 grammal és 53 centivel született.Lehet ha 1 grammal nehezebb vagy nagyobb nem bírom megszűlni.Nem attól lesz egészséges egy baba hogy ha 3 kiló vagy afölött születik.
Szedjed inkább a folsavat annak van értelme,sőt kell is!!És azt már most elkell kezdeni.Jön a tavasz meg a nyár,nem kell művitamint enni,rengeteg gyümölcsöt,zöldséget egyél.(Ez nem csak neked szól!Kép )

Megyek csinálom a táblázatot!

málna2162

Málna!!
Remélem nem értettük félre egymást!!Kép
Én nem minősitem le a piaci ruhákat!!Itt tökre nem erről volt szó!!
Én csak leirtam,hogy kapok ruhácskákat a Tesómtól aminek nagyon örülök!!Kép
És tanácsot kértem,hogy kinek mi a véleménye arról,hogy még nem is vagyok terhes,és már tele vagyok ruhákkal!!Nem hoz vajon ez szerencsétlenséget??Ki tudja??

Kép
bea27

Takido!!
Nagyon Boldog születésnapot Kivánok Neked!!
Jó egészséget!!KépPuszi!!

Kép
bea27

Még azt akartam irni,hogy neharagudjatok,hogy kb.3 hétig nem fogok tudni olyan sűrűn jönni,de tegnap Anyu hozott meglepetésvendéget!!Az unokaöcsémet /Eric-et/aki 3 éves!!Nagyon cuki,és minden pillanatomat leközi!KépÉn vagyok a kedvenc nagynénie,és örökké a seggembe van bújva!Aztán jön a Tesóm a nagyobbik fiával Dominic-al 2 hétre!KépTehát FULLosak vagyunk-leszünk!!KépMunka mellett nehéz,de igérem gondolatban mindig veletek leszek,és mindenkinek drukkolok,hogy minnél hamarabb "babás" legyen!Kép Azért,ha tudok minden nap benézek!!Mindenkinek PUSZI!!Futok,mert az Ericet ki kell vennem a kádból!!

Kép
bea27

sziasztok!

Málna még azt hagy kérdezzem meg hogy hanyas Nerón megy ez a program. Nekünk a Nero 7 van a gépen ez rengeteg mindent csinál, de konkrét amit leírtál azt nem.Kép

Bea, szerintem nincs jelentősége annak, hogy mikor vannak meg a ruhácskák.
Mi is sokat kaptunk sógornőmtől, sőt a kiságy is onnan volt.
Talán inkább terhesség elején szokták mondani, hogy babonából várárolni nem szabad.
Sokat venni nem is érdemes, mert el nem csak kinövik, de azt gyorsan.
Szerintem én mára elköszönök majd holnap jövök.

Takidó el ne felejtsem én is boldog születésnapot kivánok NekedKépKép
Szülinapi ajándéknak meg kívánok Neked egy kis pocaklakót.KépKép

Jó éjszakát mindenkinek!
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Pluto!!
Igen!!Anyukám is eztmondta az előbb!!KépMás venni,és más kapni!!KépMostmár tényleg lépek!!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?