Bea
Mi két éve lakunk Bottyánba de azt hogy van Petőfi utca ezt most tudtam meg tőled...
Amit a ruhákról,meg a kiegészítökről írtál,az teljesen természetes.
Én az Ázsia centerbe járok gyerek ruhát venni.Nem minhta nem engedhetnénk meg ,hogy a Brendonba járjak,de pénzkidobásnak tartom.Nem adok 2000-3000.- ft-ot egy bodyért,ha megvehetem 500-600.- ft-ért a piacon is.Persze van olyan ruhája ami komolyabb de azt is meglehet venni egy hagyományos baba boltba.Igazából azt gondolom,hogy ma már preztis kérdés az,hogy ki hol vásárol.Hát én meg teszek rá.Akárhonnan veszi az ember úgyis kimossa mielött a gyerekre adja.Azért,hogy leegye,leöntse magát,és kinője 2 hét múlva tök felesleges.A cipő mondjuk az más kérdés .Abból megveszem a 0 kilóméteres ,minőségi cipőt.Azt neki kell kitaposni,az ő lábára kell hogy passzoljon.
Játékból sem veszek neki több 10 ezer forintosat.Kb 5 percig érdekli,vagy szétszedi.Az összes autóról leszerelte már a gumit vagy az egész kereket.
Majd ha nagyobb lesz és már tud vigyázni rá akkor kap értékesebb játékot.
Egyébként és sem vettem neki túl sok ruhát,folyamatosan kapom az unokanővéremtől.Nála kinövi a gyerkőc nekünk meg pont jó.Olyan gyorsan nőnek ,hogy nincs idejük tönkre tenni a ruhát
Kis_plutó
Nekem Nero StartSmart-om van.
Ha megnyitod akkor a FOTÓ és VIDEÓn (balról a 4.ikon)belül a FOTÓINK SZERKESZTÉSE menüben tudod átméretezni a képet.
Megnyitod a "Fotóink szerkesztése" menüt a kis sárga mappából kiválasztod és megnyitod a képet amit át szeretnél méretezni.Jobb oldal van egy olyan felirat,hogy ÁTMÉRETEZÉS.Klikk.Pixel dimenzióban tudod módósítani a kép méretét.Ide 600x600 -as képet lehet felrakni.Ezt a számot kell beírni.Elég ha felső sorban lévő adatot módósítod az alsó a gép automatikusan átírja.
Arra figyelj hogyha lekicsinyítetted utánna ha vissza állítod az eredeti méretre nem lesz olyan minőségü a kép.Ha átméretezted utánna a alul az alkalmaz gombbal tudod véglegesíteni végül ne felejtsd el lementeni.Csak rá klikkelsz a fent baloldalt a floppy ikonra.
Ügyeskedj!
Üdv Amanda
Gratulálok a picihez!
Takido
9 éve járok a nőgyógyászomhoz.Saját szorgalomból kezdtem el szedni az elevitet.Kb a 3.hónapban voltam amikor mellékesen megjegyezetem,hogy szedem az elevitet.Majdnem átharapta a torkomat.9 év után közölte velem hogyha nem hagyom abba akkor keressek valaki mást aki végig kiséri a terhességemet.Most ne gondold azt hogy milyen bunkó!Egyáltalán nem az,SÕT a baba és az én egészségem érdekében mondta!
Csontos fejű nagy babákat eredményez az elevit,és nagyobb az esélye a császárnak is.Persze ez nem azt jelenti hogy enélkül meg kipottyan a baba.Én 23 órát töltöttem a szülőszobában.Máté 2890 grammal és 53 centivel született.Lehet ha 1 grammal nehezebb vagy nagyobb nem bírom megszűlni.Nem attól lesz egészséges egy baba hogy ha 3 kiló vagy afölött születik.
Szedjed inkább a folsavat annak van értelme,sőt kell is!!És azt már most elkell kezdeni.Jön a tavasz meg a nyár,nem kell művitamint enni,rengeteg gyümölcsöt,zöldséget egyél.(Ez nem csak neked szól!
)
Megyek csinálom a táblázatot!