Sziasztok!
Sajnos a gépem vacakolt mostanában.
Ma estre végre eljutottam,hogy bekukkantsak.
Lau nevénél leragadtam, és mikor megláttam mi írt Tony...
Szóhoz sem jutottam, és szinte most is alig bírok írni. Írtam egy levelet Tonynak.
Most látom csak, hogy sikerült ugyanazt az idézetet választanom, amit Macsek rakott fel. Én egy szomorú sosrsú leáyn honalpjáról szedtem le, aki végre boldogságot is kapott az élettől.
Kívánom Tonynak és családjának hogy a sors, az élet őket is ajándékozza majd meg boldogsággal.
Niácska! Én nem értek veled egyet. Én úgy érzem, hogy Lau tiszteletére tovább kell működnie a topikaknak, és majd évek múltán is az archívumban együtt szerepel majd a nevünk, és számomra az lesz a tisztelet, hogy ismerhettem (szerencsére személyesen is) egy ilyen erős nőt, anyát, feleséget, akivel egy topikban beszélgethettem. Attól, hogy majd a mindennapi gondokról írogatunk majd később, attól még Lau örökre él bennünk.
Lányok! Lenne egy ötletem. Én angyon szeretnék elmenni Lau temetésére ha sikerül. És egy szép koszorúval szeretnék búcsúzni tőle. Az jutott eszembe, hogy mit szolnátok hozzá, ha nem csak én, hanem az egész topik nevében tenném én vagy aki még el tud majd jönni, oda az örök nyughelyére.
Lau! Vigyázz két édes fiacskádra, és adj erőt a férjednek, hogy elviselje ezt a fájdalmat.
Mikor utoljára találkoztunk a betegség kínzott, remélem az élet kegyes volt hozzád, és utolsó napjaidban óráidban békére leltél, és megszabadultál fájdalmaidtól.
Tony! Mint már írtam levelemben is, fogadd részvétemet és a csaladomét is. És kívánok sok erőt a gyász elviseléséhez, és boldogságot, örömet a fiúkhoz.
Kérlek értesíts majd a temetésről, hogy végső búcsút tudjak, és tudjunk Lautól venni.
Moszi