Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
En irtam mar LAu ferjenek, hogy a temetesrol valakit tajekoztasson, ha lesz mar idopont. En is ugy gondolom, hogy az utolso utjan, ha tehetem, elkiserem.
Naponta 5x benezek ide, hatha csak almodtam az egeszet. Akarhanyszor ranezek a fiamra, osszeszorul a szivem, mert LAu azt irta nem olyan reg, hogy bizik benne sokaig latja a gyonyoru fiait...

csengo
Vendég

Kedves Lau Férj!

Kívánok neked nagyon sok erőt az elkövetkezendő napokra,hetekre.
Tudod csak azok halnak meg akiket elfelejtenek,de aki a szívünkben él mindig köztünk van.S ha az égre nézel legfényesebb csillag Laué.
Vigyázz magadra és a két gyermeketekre,mesélj sokat az édesanyukról milyen erős vidám volt.
Fogadd őszinte részvétem!

Vera

KépKép
viranka

Lanyok, nezzetek meg azt az uzenetetet ahol Lau ferje kozolte hogy Lau nincs tobbe, a 888-ik uzenet volt. Ha oldalrol nezed 8 a vegtelen jele.
En hiszem hogy ez azt jelenti orokke itt lesz es vigyaz a csaladjara es a barataira!!!
Nem tudom mit gondol errol Lau ferje de szerintem is el kellene kiserni OT, megtennem ha tehetnem!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Én is ezen gondolkodtam tegnap óta, ha a család nem venné tolakodásnak, szeretnék én is elbúcsúzni Lautól az utolsó útján, vagy meglátogatni Õt a végső nyughelyén valamikor. És valóban én is úgy érzem itt legalább annyira ismerjük, szeretjük egymást, mintha minden nap személyesen találkoznánk. Nem tudok azóta másra gondolni.....

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Te jó isten csak most olvastam mi történt.......nem tudom elhinni, nehezen találom a szavakat, hogyan történhetet meg???? Összeszorul a szívem, bárcsak ne lenne igaz...
Annyi szépet írtatok már, én egy verssel próbálom erősíteni a gyászolók lelkét, nekem mindig erőt ad egy picit:

Ne állj zokogva síromnál;
Nem vagyok ott.
Nem alszom.
DE ott vagyok az ezer szélben, mi fú.
Én vagyok a gyémánt csillogás a havon.
Én vagyok a napfény az érett gabonán.
Én vagyok a szelíd őszi eső.
Amikor felébreszt a reggeli zsivaj,
Ott vagyok minden hangban veled,
A csendesen köröző madár szavában, de én
vagyok a csillag is, mely rád süt az éjszakában.
Ne állj hát zokogva a síromnál;
Nem vagyok ott.
Nem haltam meg.

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok..

Sokan ismeretlenül is írtak, ezért illik "megmutatnom" magam..

Hálás vagyok, hogy együtt éreztek velem

Králik Antal (Tonyó)Kép
lau

Kedves Lau ferje, Akos es Balazs!

Fogadjatok oszinte reszvetem. Nagyon sok erot kivanok nektek ezekben a nehez percekben.

Kedves Lau!
Nyugodj bekeben, Isten veled!
Emlekeimben orokke elni fogsz.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Egyfolytában az archívumot olvasgatom, hogy miket írt Lau egy hónapja, egy éve, annyira döbbenetes, olyan, mintha még itt lenne... Még mindig nem tudom felfogni, hogy nem ír többet, és olyan furcsa, hogy egyszerűen "elfelejtem", hogy mi történt, és ösztönösen arra gondolok, hogy hátha ma jobban van, és hogy meg kell gyógyulnia.

Kép

Kép
liv

Sziasztok
Nagyon szépeket írtok lányok.
Sokszor visszaköszönnek az én érzéseim, én is az archivumot olvatgattam, így emlékezvén Laura. És önzőség, de tényleg annyiszor magamhoz ölelem a srácokat itthon. bárcsak ő is megtehetné még.
Nekem is folyvást ő jár a fejemben.

Macs
nagyon szép, ezt Te írtad? ha nem, akkor is szívszorító.

Tony
Azt hiszem nagyon jó, hogy megosztod velünk az érzéseidet.
Tényleg számíthatsz itt mindenkire, ha bármiben tudunk segíteni.

Vera, Nikk
Jobbulást a fiúknak.

judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Én nem szoktam ide irogatni,és még olvasni sem,de az egyik topicban a lányok megdöbbenve és elkeseredetten irtak Laurol,és a targédiárol,igy egy pár sor erejéig,ha nem bántok meg senkit,eljöttem én is.
Azt hiszem,hogy az egész BABANET FORUM nevében tolmácsolhatom őszinte részvétünket LAU drága kis manocskáinak,és tiszteletreméltó férjének,valamint hozzátartozoinak,és barátainak.
Én nem ismertem Laut,és a történetét sem,viszont igy ismeretlenül is szivfájditoan megviselt a tragédia engem is,mert igazságtalannak tartom az sorsot,amiért egy fiatal kétgyermekes édesanyát,egy szeretö feleséget,és nagyszerü embert ragadott el a szeretteitöl.
TRAGIKUS,szavak nincsenek is rá,hogy mennyire.
Az apukának sok eröt,és kitartást kivánok,és a két kis manotol sok-sok örömet...

K

Kinga
skinga

Sziasztok!

Én olvasgatok itt, mert ismerek közületek sokakat személyesen. Írni nem szoktam. Most mégis azt mondanám, hogy zárjátok be ez a topicot Lau tiszteletére, hisz ezen a tragédián nem lehet túllépni... s nyissatok egy újat (talán 2004 őszi gyerekek?), ahol a hétköznapok folytatódhatnak...

Lau férje, a részvétem szó nem helyes kifejezés arra amit gondolok... inkább annyit mondanék, hogy így ismeretlenül is osztozom fájdalmadban!

Üdv
Niácska
niácska

Sziasztok

Nem ismertek még nem jártam erre...csak olvasok...
Nem kéne bezárni a topikot..Lau ide szerett járni, itt érezte jól magát.
Ne zárjátok be.

Titanilla
titanilla

Sziasztok!

Sajnos a gépem vacakolt mostanában.
Ma estre végre eljutottam,hogy bekukkantsak.
Lau nevénél leragadtam, és mikor megláttam mi írt Tony...
Szóhoz sem jutottam, és szinte most is alig bírok írni. Írtam egy levelet Tonynak.
Most látom csak, hogy sikerült ugyanazt az idézetet választanom, amit Macsek rakott fel. Én egy szomorú sosrsú leáyn honalpjáról szedtem le, aki végre boldogságot is kapott az élettől.
Kívánom Tonynak és családjának hogy a sors, az élet őket is ajándékozza majd meg boldogsággal.

Niácska! Én nem értek veled egyet. Én úgy érzem, hogy Lau tiszteletére tovább kell működnie a topikaknak, és majd évek múltán is az archívumban együtt szerepel majd a nevünk, és számomra az lesz a tisztelet, hogy ismerhettem (szerencsére személyesen is) egy ilyen erős nőt, anyát, feleséget, akivel egy topikban beszélgethettem. Attól, hogy majd a mindennapi gondokról írogatunk majd később, attól még Lau örökre él bennünk.

Lányok! Lenne egy ötletem. Én angyon szeretnék elmenni Lau temetésére ha sikerül. És egy szép koszorúval szeretnék búcsúzni tőle. Az jutott eszembe, hogy mit szolnátok hozzá, ha nem csak én, hanem az egész topik nevében tenném én vagy aki még el tud majd jönni, oda az örök nyughelyére.

Lau! Vigyázz két édes fiacskádra, és adj erőt a férjednek, hogy elviselje ezt a fájdalmat.
Mikor utoljára találkoztunk a betegség kínzott, remélem az élet kegyes volt hozzád, és utolsó napjaidban óráidban békére leltél, és megszabadultál fájdalmaidtól.

Tony! Mint már írtam levelemben is, fogadd részvétemet és a csaladomét is. És kívánok sok erőt a gyász elviseléséhez, és boldogságot, örömet a fiúkhoz.
Kérlek értesíts majd a temetésről, hogy végső búcsút tudjak, és tudjunk Lautól venni.

Moszi

Kép

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Szomorúság telepedett rám tegnap óta...
Valóban jó lenne Laut elkísérni a végső nyughelyére, de ebbe mindenképp Tonyó beleegyezése kell.
Nagyon sokat gondolok Laura, a hozzászólásaira, humorára, kitartására.
Még mindig felfoghatatlan ez a tragédia...
Nagyon friss még ez, idő kell a feldolgozására...
Nagyon nehéz lesz!

Nikk, Vera
Vigyázzatok afiúkra, és sok gyógypuszi nekik!

Zsombi
Ez is igazságtalan, hogy nem fértek be a műtéti programba, hisz hiába nem fájdalmas vizsgálatokról van szó, egy ekkora manónak akkor is megterhelő. Bízom benne, legközelebb minden simán megy majd.

Lili jobban van, orrvérzés elmúlt.

Mindenkinek puszi
Móni

Szerintem nem kellene bezárni ezt a topikot.

Kép
sunimum

Tud valaki a Tobbiekrol? Annyian eltuntek! Reditke! Csirkesz? Mi van Veletek lanyok? En is eltuntem, sajnalom de most itt vagyok es szerintem is folytassuk ezt a topikot mert olyan sokunknak ad erot, olyan jo a tarsasag. Ne hagyjuk elveszni meg ha most nehez is irni mert semmi masra nem tudunk gondolni csak hogy nemreg meg itt volt Lau is ugyanugy mint mi es most mar nem fog tobbe irni, es ez hihetetlen, egyszeruen felfoghatatlan!
NEMA DOBBENET!

KépKép
KépKép
tontica

Niácska!

Üdvözöllek.
Bezárni a topikot Lau tiszteletére?
Nyitni egy újat, ahol megy tovább az élet és minden piszlicsárészirszar taknyosnoziról sírunk, és átlépni azon hogy volt egy ilyen hihetetlen jó ember a körünkben, aki távozott?
Nem hiszem hogy az lenne a jó... Szerintem Lau itt él bennünk, elhintette belénk is a hatalmas optimizmusát, az életerőt, küzdeni akarást, felelősségtudatot, ami nekünk is a részünk lett. Mint ahogy az elvesztése is. Szerintem igenis, hogy itt kell együtt folytatnunk, mert ezzel tiszteljük meg legjobban az emlékét...
De ez az én magánvéleményem. Én maradok.

Macs
maccs

Moszi!
részemről maximálisan benne vagyok

Judy! én művem. "rossz" szokásom, hogy kiírom magamból a bánatomat.

Vera, Nikk, Erika!
Kórház-sztorik Kép Zsombinak nagy kalappal a következő nekifutásra...

Macs
maccs

Sziasztok

Moszi
Nekem is ez jutott az eszembe, egy közös bnetes koszorú.

Macs
Nem rossz szokás, nagyon szépet írtál.

Erika
továbbra is megy a drukk. biztos jó lettt volna túl lenni rajta.

Tontica
Csirkesz 2 hétig nincs netközelben, vidékre utaztak. megírtam neki, hogy mi történt, mivel ők is jóban voltak. úgyhogy lélekben velünk van. azt írta, hihetetlen, hogy januárban még Lau látogatta meg őt a kórházban a szülés után.
Reditkéről nem tudok, remélem nincs gond.

topik bezárásával abszolút nem értek egyet. inkább írjunk sokat, talán ici picit úgy könnyebb.

vigyázzatok magataokra és a bébikre
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Maccs, hidd el nem akartalak Benneteket megbántani...
niácska

Sziasztok!
Én sem írok hozzátok, csak olvaslak Titeket.
Õszintén megrendített Lau halála (már a betegsége is), részvétemet szeretném kifejezni a családjának és
Nektek, lányok! Ne zárjátok be a topikot!!!
(Persze, ebbe senkinek sincs beleszólása, a Ti döntésetek.) Én 29-e óta csak úgy emlegetem, hogy Lau topikja...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Maccs!Kép

Köszi, hogy leírtad kerekperec, amit én is érezek: ez Lau topikja. Nélküle ugyan nem lesz már ugyanaz, de ő akkor is itt van. Ha bezárnánk, úgy érezném, hogy őt is kizárnánk, elfelejtenénk... Szóval, én is maradok itt.
A versedtől mindig összeszorul a szívem. Nagyon sajnálom, hogy Lau már nem ölelheti meg a kisfiait, és hogy nekik sem lesz már ott az ölelő anyukájuk Kép

Moszi
Én is benne vagyok. Én eredetileg arra gondoltam, hogy egyszer majd elsétálunk Zsomborral Lau sírjához, és viszünk neki virágot. De a közös koszorú jó ötlet, így azok is "ott tudnak lenni", akik messze laknak.

Tontica
Már otthon vagytok? Vagy még itthon?Kép
Csirkesz még biztos az anyukájáéknál van, Reditke miatt én is kicsit aggódom, de bízom benne, hogy csak a kétgyerekezés miatt nem jut gép elé.

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Macs
Tökéletesen megfogalmaztad.
Lau itt él a szívünkben továbbra is!!!

Tonyó
Neked továbbra is rengeteg erőt kívánok!
Nagyon sokat gondolok Rátok!!!

Moszi
Koszorú ötletével egyetértek!

Erika
sajnálom, hogy nem sikerült most a katéterezés. Drukkolunk továbbra is!

Nikk
Remélem nem kellett újra kórházba mennetek! Jobbulást!

Vera
Ti is gyógyuljatok hamar!

Reditke
Remélem minden ok!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Engem sem ismerhettek még, én is csak olvasgatni jártam fel ide.
És hát nem utolsó sorban, ismertem a Laut. Barátok voltunk/vagyunk.
Borzasztóan megrázott engem is, h már nincsen közöttünk, h nem láthatom Õt többé.
Szerintem büszke rátok, hogy ilyen szépeket írtok Neki/Róla, a családjának. Ez mindenkinek sok erőt ad.
Ahogy olvasgattam én is az archivumot, hát sokszor abba kellett hagynom, mert elhomályosult a szemem.
Jók vagytok lányok, bárcsak több ilyen ember lenne a világban, mit amilyenek Ti vagytok.

Ha nem bánjátok, néha én is feljárogatnék hozzátok?!

Kisscica

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

SziasztokKép

Nekem is először az jutott az eszembe, hogy talán nyitni kellene egy másik topikot, hiszen ez már nem lehet a régi. Azután arra gondoltam, hogy mégsem, hiszen biztos vagyok benne, hogy Lau sem szeretné ezt, neki az okozna örömet, ha felszabadultan, jókedvűen folytatnánk azt a beszélgetést, amit korábban is tettünk. Nem szabad, hogy mindannyian letargiába essünk, hiszen Lau nem halt meg, ő továbbra is velünk ill. a családjával van.

Látta valamelyikőtök az Acélmagnóliák című filmet? Nekem folyamatosan Lau jut róla eszembe.

MosziKép
A közös koszorú nagyon jó ötlet, még azt kell kitalálni, hogy az árába hogyan tudnék beszállni, ha nem tudnék személyesen elmenni a temetésre.

LivKép
Köszi, remélem Lau családja sem tartaná tolakodásnak.

ReditkeKép
Minden rendben? Remélem nem azért nem írsz, mert Milánnal valami probléma van.

A többieknek is próbálok majd később írni.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

A topic bezárását én sem tartom jó ötletnek. Nem hiszem, hogy Lau ezt szeretné.

A közös koszorú nekem is eszembe jutott. Össze kellene gyűjteni a pénzt egy bankszámlára, majd rendelni egy szépet kiszállítással. A Farkasréti temetőhöz én közel lakom, ha ott lesz a szertartás, szívesen vállalom a lebonyolítást.

Reditke jól vagytok?

Erika, no comment a kórházakhoz. Remélem legközelebb sikerül.

Andrea

KépKép
Áron

Kisscica, szeretettel látunk itt téged. Kép

Én is közös koszorúra gondoltam.

Bezárni a topikot? Nem! Maradnia kell annak a topiknak, ahova Lau annyit írt, így olyan, mintha még ő is írhatna ide bármikor. Ha bezárjuk a topikot, az olyan érzés lenne nekem, mintha nyitnánk egy új fejezetet, egy tiszta lappal indulót, egy emlékek nélkülit... Én ezt nem szeretném. A fájdalmas emlékekkel együtt szeretem ezt a topikot. Lau nevével az archívumban.

Kép

Kép
liv

A kozos szamla nagyon jo otlet igy en is be tudok szallni meg ha szemelyesen nem is lehetek ott. En szemely szerint Maccsra gondoltam ha nem veszi tolakodasnak, hogy intezhetne a koszorut mert szerintem nagyon kozel allt Lauhoz es ismerte szemelyesen.

En is aggodom Milan baba miatt, remelem minden rendben van!!! Nincs meg valakinek Reditke telcsiszama?

/lehet hogy nem jo otlet nem tudom de mi lenne ha tenyleg atkereszteltetnenk a topikot Lau topikjara? /

Gabuska, Kiscica: ha mar Ti ismertek minden hozzaszolasaink alapjan hadd ismerjunk mi is meg Titeket! Kép

Zsombi:
Mi az az itthon meg otthon? Kép
Spanyolban vagyok es jo: ITTHON! Kép
De nagyon jo volt otthon is, Ratico ismerkedett a hoval meg a magyar nyelvvel jobban. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszi Liv, aranyos vagy.

És nekem is az a véleményem, h ennek a topiknak tovább kell élnie, mert Lau is biztosan ezt szerette volna.
Bár az emléke bennünk él, jó lesz néha vissza-visszajárni, és elolvasgatni a beírásait.

Olyan furcsa múlt időben beszélni róla..

Kép

kisscica80

Lányok!

Koszorú nekem is eszembe jutott, örülnék, ha összehoznánk a dolgot. Előre is köszi annak, aki intézi! Írjatok majd a részletekről, léci!

A topikot semmiképp ne zárjuk be, szerintem a neve is maradjon az, ami.

Remélem minden baba jól van.
Bandó, Kornél, Milán és a többiek is.

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

Közös koszorú ötletet én is támogatom.
Topic maradjon.

Minden kis betegnek jobbulást, az egészség a legfontosabb a világon. Kórházak brrrr... Kép

Maccs,
szerintem a versek olyan jók, régen én is írtam, megnyugvás amikor az ember ki tudja írni magából az érzéseit.

Egy kicsit magunkról:
Sajnos Márk is egy kicsit lebetegedett, hörghurutot állapított meg a doki, adott AB-t, hörgőtágítót, ACC-t, Fenistil cseppeket. AB-t Márk kihányta és utána egy óráig még sikítva sírt és öklendezett, míg minden ki nem jött. Ezek után AB-t nem adtam neki, csak a hörgőtágítót meg ACC-t. 2 nap múlva, ma a kontrollon megállapította a doki, hogy már szép a tüdeje és a torka is. Még jó, hogy nem szedtük az AB-t, tök fölösleges lett volna, szerintem a dokink kicsit paragép, lehet, hogy váltanom kéne, mert nem bízom meg benne 100 %-ig, de olyan nehéz jó dokit találni.

Amúgy topic tali is már régen volt, nem lenne kedvetek egyhez? Jó időben a manók akár szabadtéren is rohangálhatnának. Tonyó és a fiúk is csatlakozhatnának, ha van kedvük és társaságra vágynak, de lehet, hogy csak szomorúbbak lennének? Nem tudom...

Kép

Kép
macsek11

Tcis: ott Nalatok mar lehet munkat vallalni vagy csak maj. 1-tol mint itt? Te hogy allsz a munkabamenessel? En most probalom honosittatni a bizonyitvanyaimat.

KépKép
KépKép
tontica

Tcis: hogy van ferjed baratja?

KépKép
KépKép
tontica

Szerintem is maradjon a topic olyan amilyen volt és ahogy eddig is neveztük, ahol mindenki kiöntheti a szívét, és elmondhat jó és rossz dolgot egyaránt, valahogy úgy érzem hogy egy kis család vagyunk mi mindannyian, közös emlékekkel, közös múlttal,és közös jövővel!Lau itt lesz velünk,ahogy eddig is volt!
Végezetül mindenki aki még nem volt szűrésen menjen el, én Lau soraira mentem el, és akkor derült ki a vetélés, ki tudja ha később veszem észre, mi lett volna.

Macsek
Márknak jobbulást, lehet hogy allergiás az AB-re?
Találkozó jó lenne, de még annyira frissek a sebek, talán később.

Új és régi olvasóknak és leendő íróknak üdvözletem!

Noémi
fantikbaba

Tontica,
és persze a többiek!Kép

Az István kórházi topikban "lakom", 7 és fél hónapos a kislányom Lívia. Sajnos nem nagyon van/lesz időm írni más topikba is, de vannak olyanok, ahova időnként benézek, mert valami miatt egyszer beleolvastam, aztán időnként visszanézek, kivel mi újság.
Köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon kedves Tőletek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Kezdek magamhoz terni a ketsegbeesestol...Nagyon a hatasa alatt vagyok a tortenteknek. Mindannyian anyak vagyunk, egykoru kicsi gyerekekkel, akiknek minden nap ajandek az elettol. Lau biztosan figyeli Balazskat es Akost is, de mi meg megtehetjuk, hogy puszilgatjuk oket, bossankodunk mert osszefirkalta a falat, nevetek mert eldobja a feher csokit, mert ismeretlen...Lehet hogy hulyen hangzik, de szerda ota puszilgatom a paromat es ezerszer turelmesebb vagyok a kisfiammal....

Emlekeztek, hogy tavaly amikor szarakodott a babanet, ki mentett at mindeket egy ujba? Remelem nem emlekszem rosszul, de Lau volt aki rogton cselekedett, hogy ne szunjon meg a topic. Tehat tenyleg ne szunjon meg. O itt van velunk es remelni tudom, hogy apa es a baratok irnak Balazskarol es Akosrol is!

Gondoltam arra, hogy lehetne egy tali, de ha a csalad nem banja, akkor a temetesen is ott leszunk paran... Tenyleg nem akarok en sem tolakodni, ha ok szuk csaladi korben bucsuznanak, akkor elmehetunk maskor. En is benne vagyok a kozos koszoru otleteben.

Tudom, hogy ha beteg az ember gyereke, az mennyire ossze tudja torni az embert. Beteg babaknak gyogypuszi es ezer drukk!!!

csengo 20+1
Vendég

Sziasztok!
A régi archívumba még nem volt időm belenézni.

Kiscica! Gyere olvas, és írj magadról.
Szerintem Launak sok jó barátja volt.
Én is azok a fórumosk közzé tartozok, akik ismerték, mert mi egy utcában lakunk.
Lehet, hogy már találkoztunk is?

Lányok! Én arra gondoltam, hogy aki elvállalja a koszorú beszerzését, annak utaljuk, vagy aki tudja személyesen ill. postán küldi rá eső részt.
Macs bevállalod?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Kedves Tonyó , Ákos és Balázs őszinte részvétem, és sok sok erőt kívánok. Erre nincsenek szavak, a torkom elszorul és potyognak a könnyeim, inkább egy verset küldök.

Nem ébredtél fel többé,
Örök álomba tértél,
Mentél ahogy jöttél,
de ez már a végcél.

Veled együtt fény száll fel,
az ég és föld közt megállt,
Még egyszer visszanézned kell,
Itt maradt a barát és család.

Rendet, s csendet hagytál itt,
A megszakadt szívek zaját,
Hiába keresünk bent s kint
A föld mélyen magába zárt.

Néha néha még visszatérsz,
A magányos fájó percek alatt
Ha ránktör a félsz,
Emlékeinkben megmutatod magad.

Nyugalom telepszik a szívre,
A szél a neved suttogja,
Ránkmosolyogsz újra végre,
S emlékszünk a szép napokra.

Nyugodj békében Laura

Marcsi
Vendég

Sziasztok lányok
Már régen nem jelentkeztem, mert államvizsgázom, de azért igyekeztem néha olvasgatni. De most írnom kellett pár sort Lau családjának, a szívem összeszorul és igazságtalannak találom ilyenkor az életet
Majd még jelentkezem, vigyázzatok magatokra és a pici kis manókra, a betegeskedőknek meg jobbulást!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Elnézést a némaságért, olvastalak Benneteket, csak még mindig olyan nehéz írni.
Először bennem is felmerült a topic bezárásának gondolata, de úgy gondolom, Lau bizonyára örülne, ha folytatnánk, és kicsit olyan, mintha Õ is olvasná.

A közös koszorú jó ötlet, de szerintem is meg kellene várnunk Lau férjének beleegyezését, hogy résztvegyünk a temetésen.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok,
Éva
eve75

Sziasztok...

Egyáltalán nem bánom, hogy el akartok jönni a temetésre.Aki eljön, annak csak hálával tartozom, Õ is biztos örül, ha látja, mennyien akarnak elbúcsúzni tőle.. A szeretet mindenhol és mindenkor elkiséri az embert

Ne zárjátok be a topicot, ez egy nagyon szomorú és borzalmas dolog, de nem vethet árnyékot erre a fórumra. Mindennek mennie kell tovább, sok okos dolgot megtudhatunk egymástól...

Tonyó
lau

Sziasztok!

Moszmota: Nem hiszem, h ismerjük egymást.
Az utóbbi időben már nem nagyon találkoztam a LAuval, emiatt van is egy kis lelkiismeret furim.
Ha tudom, h ez lesz...

Rólam röviden annyit, hogy a Lauval kb. 4 éve ismerkedtünk meg, és lassan barátnők lettünk.
Nagyon sokat jelentett nekem, mert jól megértettük egymást, és hatalmasakat lehetett vele dumcsizni. Õ az a fajta ember volt, h kimondta ami a szívén volt. Ezt mindig is becsülni fogom benne.
Hiányozni fognak a közös programok vele is és a családdal is. Régebben még elég sokat tudtunk találkozni, és azok az alkalmak szinte mind itt élnek bennem is.
Lauval együtt belőlem is távozott valami.

Szeretnék még ide feljárni hozzátok, igaz nekem még nincsen babám, de ígérem Ti lesztek az elsők között, akik tudni fogják, ha ez megváltozik.

És ha Tonyó is beleegyezik, szívesen írok majd a srácokról is, bár ezt Õ is biztosan meg fogja tenni.

Befejezésként még 1x: maradjon a topik, jó Titeket/Rólatok olvasni.

Üdv: Kisscica

Kép

kisscica80

Most olvastam csak, hogy mi történt, fél órája sírok, és emlékezek...

Isten veled Lau!

Kép
Kép
pocó

Kedves Tonyó, kedves Lányok!

Borzasztó volt olvasni a szörnyű hírt. Öszinte részvétem Mindenkinek!

Lányok én csak egyszer-kétszer tudtam írni, inkább csak olvasgatni tudlak Benneteket, de Lau is biztos örülne ha megmaradna ez a fantasztikus topik, ilyen fantasztikus emberekkel, aminek Ö is tagja volt!

Mariann
kissmano

Sziasztok!

Legeslegelőször:

A szívem majd kiugrott a helyéről amikor a topikra lapoztam és utolsó hozzászólóként Lau nevét láttam..

Tonyó! Annyira jól esett az a kis ragozási formula, hogy "megtudhatunk egymásról" !!!! Úgy örülök,hogy a magadénak is érzed kicsit a fórumot! Remélem fogsz jönni és sokáig kísérhetjük figyelemmel a fiacskáitok éeltútját!!

Örülök,hogy mások is úgy látják, hogy ennek a topiknak együtt és itt kell megbékélni a sorssal!

Niácska, ne haragudj, én sem megbántani akartalak, csak egy kicsit zaklatottabb vagyok én is, ezért reagáltam talán kicsit hevesebben, de azért azt továbbra is tartom, hogy nekünk itt a helyünk együtt.

Moszi, Andi, mindenki! Lányok, megtiszteltek a bizalmatokkal, nagyon szívesen elvállalnám a koszorúintézés, csak arra gondoltam, lehet, hogy nem a legcélszerűbb innen Biatorbágyról intézni a koszorút. Például ha a temető mellett bízunk meg egy virágost, akkor ő ki is szállítatja. Kicsit félek, hogy megtépázott lesz a virág, ha én viszem, és szeretném, ha tényleg gyönyörű lenne. De ha gondoljátok, akkor nagyon szívesen intézem!! Köszönöm még egyszer, hogy rám gondoltatok!!!!
Figyu, anyagiak ügyében szerintem alkossunk csataláncot és a-meilben beszéljük meg..

Reditkével beszéltem, nincs netjük, valami gáz van a modemmel, jövő hét elejére ígérték neki a modemesek a javítást. Nagyon sokkolta őt is a hír Lauról. Sajnos a kislurkók miatt nem tud majd a temetésre jönni, de a koszorúban ő is szeretne részt venni. /ezt nem tudtam szebben megfogalmazni/
Milán sírás közbeni lillulása miatt konzultált kardiológussal, azt mondták, hogy ez várható volt, és ha lehet ne hagyja sírni, szóval m ost seggrázás, kényeztetés a jussa a kisembernek.

Kiscica! Nagyon sok szeretettel látunk!!! GYere minél gyakrabban, hogy együtt könnyebb tudjuk feldolgozni a veszteséget! Köszönöm a szép szavakat a többiek nevében is, én is úgy gondolom, hogy nagyon sok remek ember van itt, és hálás vagyok a véletlennek, hogy rájuk találtam.

És Ti kedves "csendestársak", aki csak olvastok, gyertek Ti is, akár csak hébe-hóba, akár rendszeresen. Ez a topik itt tényleg egy kis közösséggé kovácsolódott, legyetek részesei ennek a hétköznapi csodának, amit szeretnek hívnak.

Lili ma még nem aludt, a hugom+vőlegénye vigyázott rá amíg ma suliban voltam, és nagyon pörög. Nem tudom elaltatni, mert ők sem alszanak, hanem TVznek. Én meg aludtam 2 órát az éjjel, majd lefordulok a székről. Megpróbálom begyűrni erőszakkal az ágyba, úgyhogy megyek is!

MAcs
maccs

EGy kis nosztalgia Lauról:
2004.08.01. az első topiktali a Margit szigeten.

Kép
Kép

Macs
maccs

Sziasztok!
Az Uzsokis topik írói nevében is őszinte részvétem Lau családjának.Mi is találkoztunk többször is Vele.Szeretnélek megkérni benneteket,ha megvan a temetés időpontja írjátok meg,mert közülünk is páran biztosan szeretnének elbúcsúzni tőle.

Köszönöm
Kismuki
kismuki

Szerintem is folytatni kell a topikot,ez nem is kérdés
A koszorút én is jó ötletnek tartom

Tonyó
Hogy vannak a fiúk? Ákosnak gondolom nehezebb hiszen ő már talán érti mi történt

Zsombi
Műtét Kép rossz lehet még várni főleg hogy már ott voltatok a "célba" gondolom jobb lett volna túl lenni rajta

Vera,Macsek
gyógyuljatok ti is gyorsan

Bandókat már két napja csak alszik szinte.A kórházat megúsztuk,a javulás útjára lépett de nagyon kimerítette szegényemet az elmúlt 4 +9 nap Pont tegnap mondtam a páromnak hogy nagyon szeretném ha már itt rosszalkodna mert szőrnyű így látni Kép A hasmenés láz még azért mindkettőnknél tart

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!
Én egy másik fórumban ismertem meg Laurát, a Nők lapján. Így nem ismertek engem, de lenne egy pár dolog amit szeretnék megosztani Veletek, ha nem haragszotok.
Bazsika 5 nappal előbb született, mint az én Levi fiam. Ugyanott szültünk, sőt, ugyanazt az ágyat kaptuk. Õ kijött a kórházból, én bementem. Aztán Levimnek volt egy légzésleállása amikor pár hetes volt. Laura volt az első, aki e-mailt írt, hogy ne törjek össze, ne legyek depressziós. Erőt öntött belém. Összehozott gyorsan egy talit, hogy felvidítson. Elkezdtem írni a babanetre, rátaláltam itt is, elkezdtem írni az origóra, ott is egymásba futottunk. Nevettünk is, hogy ez már nem lehet véletlen. Rendszeressé váltak a beszélgetéseink, barátok lettünk. Többször mondtam neki, hogy felnézek rá az optimizmusáért, és azért, mert olyan őszinte! Aztán beteg lett és nem járt többé a fórumokra, elmondta, hogy azért, mert itt talált barátokra, a többi fórumon olyan felszínesek a kapcsolatok! Többször mondta, hogy jöjjek én is ide, nem tettem meg, de nem tudom rá a magyarázatot. Mindig áradozott, hogy itt milyen jó a társaság, mennyire szeret Titeket.
Később nekem is elkezdett fájni a hasam, petefészekcisztám lett. Megírtam neki sms-ben, szinte azonnal felhívott. Ajánlotta az orvosát, akihez elmentem. Szinte minden nap beszéltünk telefonon, ha én nem tudtam hívni, Õ hívott. Ami fantasztikus: mindig úgy kezdte a beszélgetést, hogy "hogy vagy? Hogy van a hasad?" Pedig Õ volt a betegebb. Amikor azt mondtam, hogy már nem érdekel az egész hasfájás, leszidott, hogy ne csináljam, járjak a végére. Könyörgött, hogy ne hagyjam annyiban a dolgot, nehogy úgy járjak, mint Õ...mert Õ ilyen ember volt. Megkért, hogy meséljem el mindenkinek milyen fontos a rákszűrés, és hogy utána kell járni a dolgoknak, sosem szabad annyiban hagyni a dolgot!
Rettenetesen sajnálom, hogy nem tudtam látogatni, mert 3 hónapja el van dugulva az orrom, és a nőgyógyászunk megkért, hogy ne menjek be hozzá, nehogy elkapjon valamit. Egyszer véletlenül összefutottunk a kórházban. Ajándékot vittem neki, de nem akartam találkozni Vele, nehogy elkapjon valamit. Gondoltam, majd odaadom egy nővérnek. De ahogy benyitottam a folyosóra, ott ült. Műtétre várt. Sápadt volt és gyenge, de akkor is így kezdte: " És hogy vagy?"
Ne haragudjatok, hogy így, ismeretlenül is ilyen sokat írtam!!! Csak azért írtam le ezeket a sorokat, hogy tudjátok, valahol messze létezik egy angyal, akinek nagyon fontos ez a fórum, akinek fontosak vagytok...
Jó egészséget Nektek és családotoknak!
Sziasztok, Virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
virgike

NikkKép
Örülök, hogy Bandó már jobban van. Sajnálom, hogy a láz és hasmenés még megvan, nagyon megviselhetett Titeket ez a sok betegség! Gyógyuljatok meg gyorsan, és pihenjetek sokat!Kép

Virgi! Kép
Köszönjük szépen a történetedet! Kép

Folyamatosan könnybe lábadt szemmel olvasom Lau barátainak újabb és újabb hozzászólásait. Sajnálom, hogy már nem sikerült őt személyesen is megismernem... KépKép

erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

...megrendítő és úgyanakkor szép, amiket írtok.
Ennyi együtérzés, ennyi szeretet.

Titanilla
titanilla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?