Micsoda dumcsi-parti lett ma!?
Ez őrület! Se a meleg, se a hidegfront nem hat?
Unique
Nem semmi, már 40. hét "fölött" vagy!
Nem hallgattam, hanem a női megérzéseim döntöttek!
Almodo
Köszönöm. Mióta átköltöztem a babás topikra (is), nem is írtál. Remélem mostmár többször jössz és raksz fel pocifotót is
Kriszta
Én nagyon csípem Kovács dokit, emberileg is és mint orvos is. Azt is tudom, hogy nekem a legjobbat akarja, de annyira azért nem ismer, hogy tudja, nekem mi is az. És félt is, ami szintén jól esik. Amikor elindultam itthonról, már meggyőztem magamat is, hogy a 2 jobb lesz, mint a 3, de amiket mondott, azzal szándékán kívül mégis a 3-ról győzött meg!
Kiderült, hogy az egyik morula nem a legjobb szerkezetű, így csak az egyik morulát és egy 12 sejtest javasolt a biológus.
Van egy szorzó a sejtszám után, ami 1-4-ig mehet, szerkezettől függően. Ezt még a múltkor mondta el. Miután előttem volt a papír láttam, hogy csak egyetlen "sejtszám x 4"-es volt, ami az egyik morula az előző napról, a többi inkább 3-as.
A másik érve az volt, hogy a múltkor is megtapadt kettő. Nade azt ő is elismerte, hogy lehet, hogy a 3. lett volna a befutó...
Aztán azt is mondta, hogy ha most nem sikerül, akkor a 3.-nál tényleg 3-at tesz vissza, mire mondtam, hogy igen ám, viszont én MOST szeretnék babát!
Elmondta az esély %-okat, s hogy a terhesség 2 vagy 3 embrió esetén csak +5%, viszont nagy az ikerterhesség esélye.
Aztán a 3-as ikrekről beszélt, hogy a rendes terhesség 40 hetéhez képest az már csak 32, kisebb súly, sok lehetőség a betegségre, stb.
Rákérdeztem a redukcióra... azt hiszem, nagyjából ekkor adta fel és azt mondta, hogy ha 3-at kérek, legalább legyek elég erős és ha 3 tapad meg, kérjek redukciót!
Kicsit hosszúra sikerült... de jó volt leírni.
Reno
Aludtam 2 órát, meg azért ma még pihizek, holnap már sétálok, vasárnap meg megyek a szüleimhez. Az már aktív program
Timi
Akkor én most tesztelem a halacskád
Stellapapa
Én is puszilom Stellát és várjuk a híreket!
Fanni