Sziasztok!
Menta! Szerencsére engem is maximálisan támogat Életem Párja ebben a kérdésben (is
). Végül nem is lett családi háború se, a családom edzett toleránsan tudomásul vette, hogy most éppen ez a heppem, láttak tõlem már ennél meredekebb dolgokat is.
Mi se tudunk menni a szigetre, mert mostmár tuti, hogy mexökünk!!!
Megyünk Nagyizni!
Hurrá nyaralunk!!!
Sajnos Apakommandó nélkül...
Szila! Köszi a helyesbítést is és névnapi jókívánságokat is! Most ünnepelnek a Lacik, tegnap volt kis családias buli hármasban, a hétvégén meg nagy családias lesz: jönnek az összes nagyszülõk!
Merthogy az én PiciLaci fiamnak mindkét nagyapja is László.
Dzsili! 4-5 hónapos korában PiciLaci si sokszor üvöltött a babakocsiban (sõt, most se ritka), és az a megoldás jött be, hogy hasra fordítottam, és a feje elõtt felnyitottam a napvédõt, hogy kilásson. Õ egyébként mindig utált hason feküdni, nem is tudta rendesen tartani a fejét, de ez a hason fekve, elõre nézve rodeózás annyira tetszett neki, hogy még a hasonfekvést se bánta, és a fejét is gyönyörûen tartotta, amíg bírta. Utána átmenet nélkül elaludt.
Henke! Nem akartam elmesélni, de a történetedre rímel, miért is vagyok fenn. Ugyanis nagy nehezen visszaaltattam PiciLacit a hajnali szopizás után, aztán és is elaludtam. Azt álmodtam, hogy nagy családi körben voltunk, Lacika kézrõl kézre járt, én már a fonalat is elveszítettem, hogy most éppen ki vigyáz rá, de csupa olyan ember volt ott, akiben bíztam, teljesen nyugodt voltam. Aztán bementem a fürdõszobába, és ott volt az én Kis Drágám egyedül, a kád alján feküdt, és ellepte a víz. Álomban kikaptam a vízbõl, és segítségért üvöltözve a nõvéremet hívtam, hogy ha lehet még segíteni raja, õ biztosan tud...
Jaj, még most is könnybe lábad a szemem, ahogy rá gondolok...
Aztán felébredtem a rémületre, és ott szuszogott mellettem.
Fél óráig néztem, hogy szuszog, aztán beláttam, hogy én itt már nem fogok aludni...
Laura! Nem, PiciLaci nem nem kicsit lett hosszabb!
Egy hete még a 68-as ruhákat is rá tudtam adni, most meg hirtelen a 74-esek is majdnem tele vannak vele. Akkor ezek szerint azért nem hízik, mert nõ? Nem hangzik logikusan, de ha más babánál is megfigyelhetõ, az azért megnyugtat.
BMárti