Sziasztok,
Velünk semmi.
Még mindig. Vannak érdekes történeteim az elmúlt 1 napból viszont.
1. tegnap este majdnem elindultunk a kh-ba. Kb. 1 órán át voltak 5-7 perces fájásaim. majd elmúltak. De nem sok hiányzott! nagyon fájt és elég rendszeres volt.
2. ma voltunk NST-n. Sehol semmi. Na ezt adjátok össze! Doki megvizsgált, zárt méhszáj.
A szokásos. Tudnám, mitől fog kinyílni
Viszont ami már nem tetszett a mai napban: reggel 3/4 8-ra mentünk NST-re, majd 1/4 9- 9-ig vártam a dokira. akkor kezdődött a rendelése. 1/2 10-kor kerültem sorra. Vizsgálat, stb-stb. kérdeztem, hogy ki fogja helyettesíteni (márc 30-ápr 2-ig nem lesz benn, külföldön lesz). Mondta, hogy melyik doki és hogy kb. fél órát kellene rá várni és akkor bemutat neki. Mondom OK, megvárom. majd csak telt az idő, a másik doki műtött. Már vége lett az én dokim rendelésének, még mindig vártam (másik két kismamival együtt). Szóval 1/2 12-kor kezdtem kicsit türelmetlen lenni... Majd mikor sehogy sem lehetett megtudni, még mennyi idő van hátra és a dokim sem tudott semmit mondani, 12-kor úgy döntöttem, hazajövök. Már teljesen kivoltam idegileg is és fáradt is voltam.
A dokim (aki már amúgy is idegesebb volt, mint kellett volna) persze kicsit felkapta a vizet, hogy elmegyek, persze nem mondta, csak hogy az én érdekem lenne, hogy találkozzak a helyettesével. Mondtam, hogy ok, értem, csak már 4 órája várok és tényleg kivagyok (mit nem lehet ezen megérteni egy 40. heétben járó kismamánál???). Duzzogott, meg minden. nagyon rosszul esett, mit mondjak. Aztán végül tényleg eljöttem. Senki nem tudta megmondani, még mennyit kellett volna várni a másik dokira... még a nővérek sem, senki. A helyettes doki viszont nagyon aranyos állítólag, nagyon jó szakmailag és emberileg is (azt mondják, jól járnék vele). Úgyhogy annak ellenére, hogy nem ismerkedtem meg vele személyesen, drukkolok neki, hogy a helyettes dokinál szüljek. Kérnék egy kis drukkot Tőletel is márc 30-ápr 2-ig-re szüléshez!!! Köszi!
na jó, bocsi a kesergésért, jó volt kiírni magamból..
Stella
Nem semmi tényleg, hogy 38 hetes ikres mami még szabadlábon...
És főleg, hogy zártan!!! Hihetetlen!!! Várjuk a férjedtől a híreket! Megindítani meg fogják hamarabb, ha nem indul el?
Fanni
Nagyon örülök a jó eredménynek! Ez fantasztikus jó hír! legalább ennyi jutott nekem ma, köszi!
Puszi
Unique
39+5