Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, tud valaki nekem segíteni? Azt a kuglófreceptet keresem, amit én tettem fel egyszer. Kép Nem találom!

Kép

Kép
liv

LivKép
Ez az?
5 tojás
1 dl olaj
1 dl melegvíz
1 cs sütőpor
2 ek kakaó
25 dkg liszt
25 dkg cukos
1 citrom leve és héja

A tojást a cukorral habosra keverni, majd beletenni az olajat és a meleg vizet, citromot. A lisztbe belekeverni a sütőport, majd ezt hozzáadni a tojásos masszához. A kuglófformát zsírral kikenni. A massza 3/4 részét beleönteni a formába, a maradék masszába belekeverni a kakaót. A kakaós masszát beleönteni a formába, az előbbi massza tetejére, de közben a formát forgatni, hogy szép "tarka" legyen a kuglóf majd; miközben forgatod a kuglófformát, közben egy villát is forgatsz benne, hogy a kakaós massza belefolyjon a másik masszába.
Előmelegített sütőben, kis fokozaton, kb. 45 percig sütni.

Köszi megvagyunk. Éljük 2 gyerekes zúzós napjainkat.
Ma jön gyerekdoki Milánt megnézni+Bálint kullancs oltást adni.
Holnap hívom kardiológust, mert ha sír, sajnos lilul a pofija. Remélem semmi gond.
2 hét alatt hízott 70 dekát, ami szép. Remélem nem romlik az állapota.

Minden beteg babának-mamának gyógyulást.
ErikaKép
Nagyon szorítok az elkövetkezendő napokhoz ZsombócnakKép

Most ennyire volt időm, puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit, igen, köszönöm szépen!
Majd írj, mit mondott az orvos!

Kép

Kép
liv

Sziasztok

Én azért nem írtam, mert semmi érdekes nem történtKépKép Gelli persze még takis, Gergő ma ment először oviba.
ja és vettem magamnak görkorit, most abban nyomulokKépKép

Továbbra is csak azt tudom írni, hogy nagyon szorítok mindenkiért akit illet, LAU GYÓGYULJ és Reditke remélem nem lesz gond és Erika szintúgyKépKépés persze többieknek is mukk.

Síelős ízelítő:

az ablakból:
Kép

úton a pályára, nekem is a nyakamban a kicsi:
Kép

a csúcson
Kép

pusz, írjatok
j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok
Ma jöttünk haza a 9 napos kórházi tartózkodásból Kép Bandó kruppos lett ami elég makacsul tartja magát ,mert még most se tökéletes.Vasárnap hajnali 4kor voltunk elöször a kórházba majd 8kor mentünk vissza úgy hogy Bandó az ájulás határán volt kékülő szájjal annyira nem kapott levegőt Kép Kép Ráadásul volt nála egy gégetükrözés amit altatásban végeztek,egy órát volt a műtőben ,begörcsölt a gégéje majdnem megfulladt,ezért nagyon kell vigyázni bármiféle altatásra,mandulaműtétek sebészeti beavatkozások Kép Kép Bőgtem eleget, elfáradtam nagyon.Remélem nem esik vissza mert akkor azonnal vissza kell menni de ha minden jól megy akkor csak pénteken kontrollra.Ami nekem nagyon érdekes hogy minden lelete végig negatív volt ,nem volt gomba ,baci a szervezetébe vérvétel is jó lett,de azért szedjük az antibiotikumot ami bacira van.Na mindegy.Igazán nem győztek meg a hozzáértésükkel a dokik,mert szerintem ők se tudják igazán mi van.

Lau
Sok-sok erőt neked,kitartást,a mostani kórházi bentlétem után tudom hogy pokoli erő kell hozzá,én nagyon nagyon elfáradtam testileg lelkileg.Szóval tényleg csak csodálni lehet Kép Puszi neked és boldog szülinapot

Többieknek bocsi de most megyek egy kicsit pihenni és erősíteni a lelkem,állandóan kórházi képek villannak be,szörnyű Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

Ja azt kihagytam hogy bekerült mellénk egy tetüs kislány akivel bandó játszott és a haját fogdosta,szóval még ezért is izgulhattam de már túl vagyunk egy hajkezelésen is Kép Kép Szóval öröm kórházba kerülni Kép

Kép
Kép
nikk0830

Szegény Bandó és Nikk!Kép

Remélem, nem lesz ezután már semmi gáz, és többé nem fog előjönni ez a szörnyű fulladásKépKép. Pihenjetek sokat és sétálgassatok a jó időben, attól tuti helyre jön a lelketek. Kép
Mire kell most nektek ügyelnetek? Vagy csak figyelni, hogy jön-e a roham? Egyáltalán, mennyi az esélye, hogy ez újra előfordul nála? Melyik kórházban voltatok?

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

ReditkeKép
szorítok, hogy Milánnal minden okés legyenKép

ErikaKép
Zsombinak szinténKép
Nekünk is 23as cipő kell tavaszraKép

NikkKép
Ez szörnyen hangzik!
Ha vigasztal egy kicsit, az hiszem kinövik a gyerkőcök, mert anatómiailag más lesz a gége és a képletek helyzete.
Addig reméljünk nem sokszor lesz rohama Bandónak, én mindenesetre ezt kívánom!
TetűKép

Akkor én már nem is merem feltenni én kicsi bajommal a kérdésemet...
Szerintetek nagy gáz, ha Lilinek véres a váladék amit az orrából szívok? Nasivint már nem használom, mert szárítja az orrnykh-át, csak sterimart, és párologtatok is. Próbálok kíméletes lenni a leszívás közben, de Lili így is ordít...
Majd csak megszűnik ez a beteges időszakKép

Megyek, aluszni, addig míg hagynakKép Lili legalább jól aludt már az elmúlt két éjszakaKép Ez a gyógyulás jele.

Puszi mindenkinekKép

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok,

ErikaKép
Szoritunk nektek, hogy minden rendben legyen Zsombi szivecskejevel es ne legyen sok macera. A mozdulatlanul fekvest el se tudom kebzelni hogy lehet megoldani egy ekkora gyerkocnel. Kepek nagyon jok, Zsombi nagyon aranyos kis sracKép En is kedvet kaptam egy kiruccanasra a hegyekbe, mondtam is apanak, hogy hetvegen el is mehetnenk. Itt van a szankban es meg csak egyszer voltunk az iden. Elisa is kutya manias en is mindig attol fellek, hogy benyul valamelyik keritesen.

NikkKép
Nem semmi amin keresztul mentetek, szegeny kicsi Bando. Remeljuk mostmar minden rendben lesz es nem kell visszamennetek.

MoniKép
Lilinek jobbulast kivanunkKép

NoemiKép
Mi is kuzdunk a korankelessel. Helena is latom szereti a kutyakat, edes a kepenKép

LauKép
Sokat gondolok rad es nagyon szoritok, hogy mielobb meggyogyulj. Bazsi nagyot nott amiota nem lattunk kepet rolla, nagyon szep kissracKép

JutiKép
Sielos kepek szupik. KisG-nek jobbulast.

Jo ejt mindenkinek
Tcis

Kép

Kép
tcis

NikkKép
Bandónak jobbulást, szegény min ment(tetek) keresztül, próbáljatok párásítani a szobájában,és minél többet a levegőn legyen.TetüKép Pihenj sokat te is!

ZsombiKép
Kardiológiához megy a drukk, csupa jó eredményt nektek!KatéterKép Remélem a nővérek rendesek lesznek és gyorsan és fájdalom mentesen túl lesztek rajta.
SíelésKép Hát mit is mondjak:Irigy vagyokKép Bár idén Pesten is elég sok hó voltKépKép De ilyen szép környezet nem.

JutiKép
Nagyon szép helyen voltatok ti isKép.Nem lehetett könnyű két manóval nyomulni a sípályán.Kép
GörkoriKép Szintén zenész vagyok, azaz görkorizom, bár már 2 éve porosodik a polcon, ideje lenne előkapni, mert kezdek löttyedniKép

SunimumKép
Szerintem nem olyen nagy baj a véres orrváladék, nagyon érzékeny az orr nyárkahártyája a kicsiknél, ez okozhat vérzést, főleg ha a megfázás miatt dagadt is.Gondolom a ficánkolás miatt és sértheti az orrszívó a nyálkahártyát, sajna igazán ezt nem lehet kivédeni.Kép
23-as lábKép Nagy lábon élnek a lányinkKép

TcisKép
Biztos szép tájak vannak felétekKép Ha mentek képeket kérünk!23-asNagylábKép
Sajna kölcsönkutya van a képen (a családban most nincs csak a mi macsekunk), amúgy minden állat érdekli a kisasszonyt.
Most jól jött ez az óraátállítás így 7-kor kel.

Noémi
fantikbaba

Judy, gyönyörű helyen voltatok.

Nikk, nagyon nehéz lehetett ez a 9 nap, remélem, most már minden rendben lesz!

Lau, neked továbbra is sok erőt, kitartást, hitet és mielőbbi gyógyulást kívánok.

Kép

Kép
liv

Judy, gyönyörű helyen voltatok.

Nikk, nagyon nehéz lehetett ez a 9 nap, remélem, most már minden rendben lesz!

Lau, neked továbbra is sok erőt, kitartást, hitet és mielőbbi gyógyulást kívánok.

Kép

Kép
liv

Hali

Nikk
KruppKép Meg tudlak érteni, nálunk is volt, amikor Gergő 13 hónapos volt. melyik kórházban voltatok? remélem nem a Lászlóban. arról csak rosszat hallottam.
mi anno a törökbálinti tűdőgyógybna töltöttünk egy hetet. szerencsére azóta nem kellett menni, mert ha meghallom azt a szörnyű hangot , rögtön adom a calcimuscot és a köptető, meg állandóan megy a hidegpárásító. végső esetre meg mindig van itthon a kúp.
szerintem azért nem találtak bacit, mert a kruppot vírus okozza. kb 200 féle vírus okozhatja. szerintem az ab-t megelőzésként adták a felülfertőződés, szövődmények maitt.
sajna mi is rengeteg ab-t beszedtünk már, de nem tudok mit tenni, próbálkoztam már a homeopátiával, egy darabig működött is, de most, hogy ovis, megint állandóan beteg.

Móni
JobbulástKép szerintem nem nagy gond, a nyálkahártyája lehet kiszáradva talán.

Noémi
Hajrá görizésKép akkor Te bizti már ügyesen csinálodKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ááááááá, kedvet kaptam a görkorihoz!
szegény férjem!
Kép

Kép

Kép
liv

HaliKép

Köszönöm a válaszokat, most hogy nem adjuk a Nasivint, kevésbé vérzik szívás közben, úgyhogy haladunkKép

GörkorisokKép
Gyermekkoromban rengeteget koriztam, most nincs korim, csak jég, és sajna idén is csak egyszer voltam, tavaly pedig egyszer sem.
Mondjuk megállni nem tudnék ezzel az egysorossal, én még kétsoros, cipőre csatolósban nyomtamKép Emlékeztek?
Manapság férjemmel bicikli hívek lettünk, most hogy itt a jó idő lehet melózni azzal menni.

Azt én nem írtam, de tényleg nagyon jók a képek!
Mennyi hóKép
Azért okés, hogy esett Budapesten is, de két nap alatt latyakos lettKép De ezeken a helyeken nagyon klassz!!! Mi nem tudunk síelni(csak a klotyónKép), de én szívesen kipróbálnámKép

Megyek, megírom a dokumentációt(meló)

Pusz:
Móni

Kép
sunimum

Lányok, ötleteket kérek, megint sütés:
megcsináltam a kuglófot, nagyon finom lett, olyan, amilyennek lennie kell, viszont az alja beleragadt a formába (teflon, ezt is alaposan kikentem margarinnal), így először a kuglóf felső része, majd az alsó fele jött ki. A középső micsodához is hozzáragadt, és csak akkor tudtam kiskanállal levakarni róla, amikor a felső része már kinn volt.
Lehet, hogy ha tovább sütöm, nincs ez a probléma? Vagy mit csináltam rosszul szerintetek?

Köszi előre is.

Liv

Kép

Kép
liv

LivKép
Igaz én nem sütök olyan gyakran, mint te, de én a vaj/margarin fölé még megszórom zsemlemorzsával a sütőt. Így mindig kijött, cask ha beleégettem, akkor nemKép

Kép
sunimum

Sziasztok...

Én a Lau férje vagyok, és azért írok, mert Laura ma reggel sajnos elment...örökre. Nem találok szavakat a fájdalomra, amit érzek, mert vele belőlem is meghalt valami...amit senki nem adhat vissza többé. Úgy gondoltam, mivel rengeteget beszéltetek ebben a fórumban egymással, jogotok van arra, hogy tudjátok..

Nekem most az adhat erőt, hogy itt van 2 szép fiú, akiket fel kell nevelnem úgy, hogy Õ is büszke legyen ránk.. MErt tudom, hogy onnan fentről figyel..

Egyszer majd találkozom vele ott, ahol Õ most van, de nekem még feladataim vannak, amiket meg kell oldanom.

Elnézést, ha kicsit sekélyes voltam, de nehéz most józanul gondolkoznom. Köszi a biztatást mindenkinek. Ha valami kérdésetek van, írjatok a tony@opnet.hu címre..

Isten veled, szerelmem
lau

Kedves Lau férjeKép
Szívből sajnálom ami Veletek most történikKép Fogadjátok őszinte részvétem. Hiszek abban, hogy szeretteink odafentről vigyáznak ránk. Abban is hiszek, hogy nincsenek véletlenek, még nem tudjuk, Lauval miért történt ez, majd egy nap mindenre kapunk magyarázatot. Tudom, ez most nem adhat túl sok vígaszt, ezért most annyit tudok tenni, hogy nagyon-nagyon sok erőt kívánok a két gyönyörű kisfiatok felneveléséhez.

Szeretettel,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lau Isten Veled, Nagyon De Nagyon Fogsz Hiányozni!Fennt a Mennyekben és a Szívünkben és a Két Gyönyörű Fiadban Tovább Élsz!

Lau Családjának Õszinte Részvétem!

Többet nem tudok írni mert nem látok a könnyeimtől, és nem tudom elhinni hogy így történt.

Noémi
fantikbaba

Kata
Köszi, hogy megtörted a csendet.

Én itt ülök fél órája és képtelen vagyok írni. annyira megörültem, mikor megláttam Lau nevét, hogy hírt ad magáról...kedves férje, azért nagyon köszönjük hogy gondoltál ránk és megosztottad velünk ezt a szomorú hírt. Azt hiszem itt is nagyon sokan szorítottunk Nektek. annyira igazságtalannak és kegyetlennek érzem a sorsot..
én is nagyon sok erőt kívánok Nektek. Õszinte részvétem. remélem néha kapunk hírt a fiúkról.

Drága Lau
Nyugodj békében. nehéz ilyenkor bármit is írni. örülök, hogy ismerhettelek és mindig fel fogok Rád nézni, annyi erőd volt pedig...sajnos a betegségben nem tudtunk elég támogatást nyújtani.
kicsi fiaidra is szeretettel gondolok továbbra is

judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kedves Lau Férje!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a szomorú hírt, és gondolataidat, érzéseidet!
Lau közel állt nagyon közel mindannyiunkhoz, és mindannyiunknak példaképül szolgál, ahogy a betegségét viselte!
Nektek nagyon sok erőt, hitet kívánunk a családommal!

Lau!
Nyugodj békében! Soha nem felejtelek el!

Drága Férj!
Ha bármiben tudunk segítséget nyújtani, kérlek szólj bátran!
riffermonica@freemail.hu, vagy 06203441845

Móni

Kép
sunimum

Ez egyszeruen hihetetlen, nem tudom elhinni!
Hisz nemreg meg a kedvezo verkepet vartuk!!!!!
Fogadd oszinte reszvetem Lau ferj es nagyon sok erot kivanok, Istenem milyen igaszsagtalan az elet!!!
Annyira sajnalom!!!!

Lau Te mar angyal vagy, vigyazz a fiaidra es a ferjedre onnan fenntrol, legy az orzoangyaluk!!!

Remelem megmarad ez a topik orokre es amikor majd a fiuk eleg nagyok lesznek hogy megertsek olvasgathatjak az edesanyjuk szavait es ez emlekezteti majd Oket hogy mindig csak Rajuk gondolt es hogy mennyire nagyon szerette a gyerekeit!

KépKép
KépKép
tontica

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

KépKépKépKépKép

Én sem tudom elhinni... Nagyon régóta ülök már itt. Most végre elég erőt érzek magamban az íráshoz...

Kedves Lau Férj!
Köszönjük, hogy gondoltál ránk!
Elmondani nem tudom, mennyire sajnálom, hogy ezen kell keresztülmennetek. Neked és a kicsi fiúknak.
Rengeteg erőt kívánok az elkövetkezendő időkhöz!

Õszinte részvétem az egész családnak!

Drága Laukám!
Sosem foglak elfelejteni! A kitartásodat, az optimizmusodat...
Vigyázz a gyönyörű családodra odafentről!

Tényleg nincs szavam arra a döbbenetre, ami most rámtelepedett... KépKépKép

KépKép
KépKép
vasani

Drága Lau,
az e világi élet igazságtalan és kegyetlen tud lenni. Veled nagyon az volt. Hiszem, hogy a vég valami új és szebb kezdete, olyan ami a jelenben nem élhető meg. Kívánok neked minden jót és családodnak sok kitartást és békességet.

Kedves Lau Férj,
mindenből a legjobbakat! Kérlek írj nekünk néha a fiúkról.

Andrea

KépKép
Áron

Draga Lau,
Isten veled!

csengo
Vendég

Hát lányok ilyen nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!Mért ilyen kegyetlen a sors?Még annyi dolga lett volna szegény Launak...

Drága Lau!
Isten veled!

GnéKriszti
gnékriszti

Drága Lau!
Nyugodj békében!

Kedves Lau Férj!
Õszinte részvétem az egész családnak!

Edoci

edoci

Drága Lau,
csak kétszer találkoztunk, de milyen sokat beszélgettünk itt!
csak kétszer találkoztunk, mégis nagyon jól ismertük egymást.
ezért annyira, de annyira fogsz hiányozni!
egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megtörténhetett. felfoghatatlan. tényleg, tényleg annyi dolgod lett volna még, amit nagyon szerettél volna megtenni.
a Jóisten vigyáz most már rád, és hiszem, hogy a családodra is vigyáz, ahogy te is, odaföntről. most nagy szükségük lesz minden erejükre, hitükre. nem tudok többet írni, olyan zavaros most minden... nem hittem, hogy eljöhet ez a pillanat.

Kép

Kép
liv

Kedves Apa
Õszinte részvétem az egész családnak.Nagyon nagyon sok erőt kívánok nektek hogy tovább tudjátok folytatni Lau nélkül.Ha bármiben segítség kell csak szólj nyugodtan.

Drága Lau
Nyugodj békében,és vigyázz kicsi családodra

Kép
Kép
nikk0830

Drága Lau!

El sem hiszem, hogy igaz, amit itt olvasok... Egyszerűen döbbenetes, és nagyon fáj, hogy a hallatlanul nagy erőfeszítések, a rendületlen kitartásod után, az optimista hozzáállásod ellenére, amivel a betegségeddel kűzdöttél - és küzdött az egész családod - ilyen hamar itt kellett őket hagynod... De ahogy én Téged itt megismertelek, biztos vagyok benne, hogy fentről is csak a három fiúval fogsz törődni, nekik fogsz segíteni, hogy sikerüljön megbirkózniuk ezzel az óriási teherrel. Isten Veled!

Kedves Lau Férj, Ákos és Bazsi!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok! Az biztos, hogy egy ilyen anyuka és feleség nem hagy Titeket magatokra, ezután is vigyázni fog rátok. Ha bármiben tudunk segíteni, azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy ránk bármikor számíthattok (gyerekvigyázás, stb.). Õszinte részvétem. KépKépKépKép

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

lau férjének őszinte részvétem Kép
hope04

csengo nekünk a sikitós dologra az Activia és a reszelt alma segített azóta sokkal jobb ! remélem segít hope
hope04

hope, koszi
mostmar tul vagyunk rajta.

csengo
Vendég

Lau Kedves Családja!

Õszinte részvétem.

Nem tudok mit írni,néma döbbenet van csak bennem...
h_viola

Kedves Tony!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek!
Õszinte részvétem!
cedit

Lau egész családjának!

Vannak dolgok, amiket nem lehet felfogni.......
azonban vannak a világon emberek, akik örökre élnek bennünk. Lau is ilyen. Sosem felejtjük el a nevetését, a kedvességét,a találkozásokat.

Lau tovább él Balázsban, Ákosban, ott lesz minden pillantásukban, mosolyukban.

Nagyon nagyon sajnálom ami történt.

Vera

hvera

Hirtelen olyaan kicsinek tűnnek a problémáim. Kornél épp a László kórházban van, mert elkapta( nem tudni kitől és hogyan) a hasmenéses hányós rota vírust, és majdnem kiszáradt. Vasárnap óa bent vagyunk, éjjel 2-kor kezdődött és délután már húztunk is a kórházba, mert a víz sem maradt meg benne.

Ha megjövünk, és tudok majd írni, akkor leírom hosszan, hogy mi volt.

Csengő, a barátnőm kislányánál is ilyen korban kezdődtek a problémák. Miki talán azt szeretné, amit Gyöngybaba, hogy nem kakil és ő is növeszti a pocakját, mint anya.Sajna Gyöngyvér is csak most tudta elmondani, hogy mi volt a baj. Próbálj vele erről beszélni, nehogy nála is sebészeti eset legyen a dologból.
Vera

hvera

Sajna nálunk se jobb a helyzet,ugye hétfőn délbe értünk haza a kórházból kedd hajnali 5 óta pedig Bandónál is Hányás hasmenés van ,jó kis lázzal,ráadásul együtt hoztuk haza a kórházból mert én is lázas vagyok,hányingerem van és nem kívánok enni se.Lebeg a fejünk felett a kórház megint,de remélem nem kerülünk vissza.

Kép
Kép
nikk0830

Kedves Mindenki!

Most én nem találok szavakat, mert nem hittem volna, hogy ennyien aggódnak érte. Mindenkinek köszönöm az együttérzést.Én az utolsó pillanatig reménykedtem benne, hogy valami pozitív dolog fog történni, amitől jobban lesz. De nem így alakult..Nem lett jobban. A pozitív dolog viszont megtörtént: itt vagytok ti, és rá kellett jönnöm, mennyire szerettétek őt!
lau

Kedves Lau család!

Megdöbbenve ülök a gép előtt, hisz Lau annyira erős volt, bátor, hogy arra gondoltam, hogy valami jó hírrel érkezik.
Felfoghatatlan.
Õszinte részvétem, és nagyon sok erőt kívánok.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kedves Lau Férje!
Nem találok szavakat arra, amit most érzek. Kívánok Nektek mérhetetlen sok erőt e hatalmas veszteség elviseléséhez. Lau példás kűzdelme sokunknak adott irányvonalat a nehézségek lekűzdésében. Kívánok Neked sok erőt, kitartást és egészséget kicsi fiaitok felneveléséhez!
A fiúkról légyszíves írjál nekünk amikor csak tudsz!!!

Drága Lau!
Isten veled és nyugodj békében!
Már most nagyon hiányzol!!!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Kedves Lau család!
Annyira nehéz elfogadni, hogy Lau nincs többé, az ő példamutatása, ereje, optimizmusa mindannyiunkban örökké élő mély nyomokat hagyott.
Õszinte részvétem.

Drága Lau!
Nyugodj békében!

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Gyorsan én is leírom, mi van velünk:

Ma voltunk katéterezés előtti vizsgálatokon a kardiológián, de mire megcsinálták az összes dolgot, kiderült, hogy mégse férünk be a holnapi műtéti programba, mert tele lett az intenzív osztály... Így aztán hazajöttünk, és két hét múlva újra nekifutunk az egésznek. Kicsit megkönnyebbültem, bár sajnálom Manót, hogy újra kell a macerákat szenvednie (bár egyáltalán nem fájdalmasak, csak ő már rettenetesen fél tőlük Kép). Szóval, köszi a drukkot nekünk, de ütemezzétek át két hét múlvára Kép!

Reditke, nálatok mi újság?

Vera, NikkKép
Sajnálom a piciket és Titeket is. Remélem, gyorsan sikerül a nehezén túljutni!Kép

Nagyon furcsa, hogy Lau már nem olvas minket, és hogy soha nem fog jelentkezniKép... Azért Lau Férj, Te ugye jelentkezel majd néha a fiúkkal kapcsolatban?

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Kedves Lau család!

Õszinte részvétem és nagyon sok erőt kívánok.

Drága Lau, nyugodj békében!

Nem tudok írni, egyszerűen még most sem hiszem el, ami történt.
Éva
eve75

Sziasztok!

Mélységesen megrendített a hír, hogy drága Launk már soha többet nem lesz velünk.

Olyan kíváló ember volt, aki nagyon ritka a világban. Nem sokat találkoztunk, de mégis igaz barátomnak tartom őt. Legutóbb, alig egy hete, amikor találkoztam vele, mondtam is neki, hogy szerintem a neten sokkal jobban meg lehet ismerni egymást, mert itt nem azt írjuk amit más hallani akar, hanem ami belőlünk fakad. Annyira nem akartam elhinni, hogy ez a betegség kifoghat rajta, viszont annyira hittem benne, hogy még minden orvosi fenyegetés ellenére is csoda történhet és újra egészséges lehet, és talán egyszer egy talin megint együtt ülünk majd a Margit-sziget füvén tréfálkozva, miközben a gyerköcök futkoznak körülöttünk.

Kedves Lau-férj!
Úgy látszik a fantasztikus emberek rátalálnak egymásra. Köszönöm, hogy megírtad nekünk a fájdalmas híreket.
Mélységesen tisztellek azért, hogy ebben a végtelenül megrázó helyzetben is ilyen mérhetetlen tartással, erővel nézel a rád váró feladatok elé.
Nehéz lehet, hogy így elradagta tőled Laut a sors, társ nélkül továbbmenni az úton. Lau legutóbb mesélt nekem a szerelmetekről, és nagyon meghatódva beszélt róla, hogy a "jóban-rosszban"-t milyen komolyan veszed, hogy milyen csodálatos férje van, aki ilyen odaadással ápolja őt, ilyen önfeláldozóan megtesz érte mindent. Tudom, hogy ezt neked is elmondta, de talán jó ezt mástól is hallani,hogy milyen büszke rád, és milyen hatalmas szeretetet sugároz felétek továbbra is.
Tudod, nekem az a visszatérő rémálmom, hogy a szerelmemmel, vagy gyermekemmel történnik valami, és én tudom, hogy teljesen beleőrülnék, ha nélkülük kéne élnem. Ha bármiben tudok segíteni, esetleg csak néha jó lenne kiírnod magadból a bánatodat, gondodat, félelmedet, kérdésedet, ami lehet, hogy így az internet incognitojában talán kicsit könnyebben megy, nyugodtan írj: orult@hotmail.com /20/455-1320/. De itt a topikon is mindig várunk Téged.
Azt a szeretetet, amit Lau itt hagyott nektek, áraszd rá gyermekeidre, hogy az ő lelki sérüléseik is gyorsan gyógyuljanak.

Annyi érzés kavarog még bennem, de beszéljen inkább ez a dal helyettem:

EDDA-művek
Emlékezni

Óh, már majdnem alszom, és ebbõl ébredek,
Az eszmélés elsõ fokán találkozom veled
Egy régi társat látok szembejönni,
A nevet egy fejfáról olvasom.

Az ablakon át, ha a csillagokra nézel,
Õ is ott van köztük, valahol,
Kérte az idõt, de az meg nem áll.
Hitvány gyõzelmed ez, ostoba vagy, Halál!
Ostoba vagy, Halál!

Milliókat szórnak õrültségekre,
Hol vannak az okos doktorok?
S ha egyszer késõbb a kislánya megkérdez,
Válaszképpen mit is mondhatok?

Hogy milyen volt? Különb, mint a többi,
Százszor is, és még ezerszer is,
És mennyi jót tudott volna tenni,
Az Ég is csak az ilyet szereti,
Az ilyet szereti.

Hogy nem voltam ott, mikor útra keltél,
Magamnak soha meg nem bocsátom.
Legyen példa minden jó embernek!
Míg nem találkozunk, ezt magamban hordozom.

Emlékezni egy régi jó barátra,
Ha szomorú is, emlékezz velem!
Bárcsak tudnám még egyszer visszahívni!
Régi társam hiányzol. Hiányzol nekem.
maccs

Bocsánat, ezt még szeretném megosztani veletek:

Elhoztam magammal azt a képet,
Amint ágyadon fekve öleled
Vékony kezeddel kicsiny gyermeked,
Amint sápadt arccal mosolyogva
Puszit lehelsz homlokára.
Azt kérted ne örökítsem meg,
De ez már örökké itt fog élni bennem,
Mint ahogy a lelked fénye, öröksége,
Amit szétosztottál, s a részünkké lett.
El kell hát búcsúzzam most Tőled,
Drága Barátom, Isten Veled!
Csillagok útján kísérjen Téged,
Érted gyújtottam ma éjjel a mécsest!
maccs

Kedves Lau FérjKép
Ha tudnád, hogy még hányan gondolnak Rátok...

Megtennéd, hogy megírod mikor lesz a temetés? Elmenni nem akarok úgy, hogy én személyesen nem ismertem Laut, ezért kissé tolakodónak tűnhetnék, de gondolatban mindenképpen szeretnék Veletek lenni.

És tényleg amikor csak tudsz, írj Magatokról, nemcsak miattunk, de talán az írásainkból Te is tudsz egy kis erőt meríteni.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata, én egyáltalán nem hiszem, hogy tolakodónak tűnnél... Jól ismertük őt: innen. És ez a topik már soha nem lesz a régi, ő már mindig hiányozni fog innen. Tegnap óta nem tudok másra gondolni... Nem tudom elhinni. És én úgy gondolom, el kellene kísérni arra az utolsó útra...

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?