Sziasztok!
Még élek! Csak annyi dolgom van h. estére már nincs erőm megküzdeni a gépért!
Ez a tanfolyás egy agymosás, ráadásul soha nem fogom használni.
Viszont délutánonként jókat sétálok a városban ( erre már rég volt lehetőségem), ruhapróba, fejdísz keresés, esküvőszervező, egyeztetés a fodrásszal, kozmetikussal, kismamaboltok felderítése stb..
Kezdek rájönni h. a kisállattartás mellett az esküvő és a gyerek a másik két olyan terület ahol szabadon érvényesül a rablógazdaság!
Szolíd, szűkkörű esküvőt terveztem "csak semmi cicó!" felkiáltással, és mégis úgy néz ki h. nem áll meg 250-300.000 alatt!!!!!!
A gyerekcuccokról nem is beszélve, ma láttam 180.000-ért egy babakocsit, igaz sok funkciós volt, de akkor sem hiszem el h. megér ennyit( hacsak nem ad kölcsön hóvégén!
).
Espero!
Szerintem is Norcolut! Minek ezt a ciklust folytatni? Majd a következő!!!!!
Kavics!
Én is este kiporciózom magamnak a tablettákat, mert a terhesség fokozta a szenilitásomat!
De tényleg minden reggel úgy megyek el h. vhol égve felejtem a villanyt( pedig csak két szobás a lakás!!!!!), adott cselekvés(Pl. gyógyszerbevétel) után két perccel már nem emlékszem rá h. megcsináltam-e, ha megzavarnak a reggeli rutinomban( wc, izzadásgátló, tisztafehérnemű, tisztaságibetét,öltözés, reggeli, innivalók betankolása, gyógyszertartó bekészítése, smink, fogmosás, wc, Utro,)akkor vmi biztosan elmarad!!!! Lehet h. a Cavintont is fel kellene venni a gyógyszerlistámra????
Egyébként addig örüljetek, amíg csak a kis fehér tablettát kell nyelni!Én 1 Elevit, 2 Merckformin, 3 Béres MagneB kombinációt szedek!
( mindig eszembe jut h. vajon azok a nők akik visszajönnek a Dalacin C kapszula kiváltása után h. " doktornő, én ezt nem tudom bevenni, mert HATALMAS!", azok mit csinálnának Pl. egy Elevittel?
Csajok!
Nektek ÖNKÉNT a takarításon jár az eszetek?
Talán Rejo írta a napokban( olvastam csak nem bírtam válaszolni), h. összeveszett a párjával h. miért nem takarít, hát én ugyanígy jártam!!!
Egyszerűen nem értem h. a pasik miért nem bírják felfogni h. az első trimeszterben az embernek az élethez nincs kedve, és örül ha nem abajgatják feleslegesen!
Most kezd visszatérni az aktivitásom és a normál énem, (sajnos újra eszem csokit), de a szagok még mindíg zavarnak, bár már kevésbé, mint eleinte. Ami a legnehezebb, az h. nem aludhatok ebéd után!!!!
Andi!
Megnéznéd Nati zárójelentésén mégegyszer a kedvemért a vércsoportjaitokat?( csak mert ma tanultuk az Rh összeférhetetlenséget és kissé ellentmond a ti esetetek!)Mi az a SZÉBI?