Szija lányok!
Moncsi! Az, hogy olyan "érdekes" volt a váladék az azt jelzi, hogy akkor kéne akcióba lépni, mert akkor optimálisak a körülmények a megtermékenyüléshez.
Ha a teszten az szerepel, hogy 10 napos terhességet kimutat, az szerintem a megterméknyüléstõl számitott 10 napot jelenti. Ha az szerepel, hogy 2-3 napos terhességet kimutat, az pedig a beágyazódástól számitott 3 napot jelenti. Vagyis, mindkettõ teljesen ugyanazt jelenti, mivel a megtermékenyüléstõl a beágyazódásig kb. 7 nap telik el. 7+3=10. A lényeg, hogy a várt menstruáció elsõ napjától lehet megcsinálni a tesztet.
Cili2! az elsõ két teszt azért lett negativ, mert a szervezetedben még nem volt elegendõ HCG, amit a teszt ki tudott volna mutatni. A teszteknek is van érzékenysége. Bizonyos mennyiség kell, hogy legyen a szervezetben, hogy elszínezõdjön a tesztcsík! Valószínû, hogy csak a 3. tesztnél, vagyis a várható megjövetel napja után 5 nappal volt elegendõ HCG a vizeletben, ezért szinezõdött el csak akkor. Egyébként pedig lehet, hogy pont az a ciklus amelyikben teherbeestél hosszabb volt, vagyis késõbb volt az ovuláció, ezért a várható menstruáció napja is tolódhatott.
Szerintem, ha már egy hete nem jön meg, akkor érdemes megcsinálni. Csakhát ki tud addig várni
pont én mondom
Ancsi! Nagyon szorítok, hogy a február nektek is pozitív eredménnyel záródjon, mint remélhetõleg Viráganyánál is!
Viráganya!
"A szakirodalom szerint a 10 napnál rövidebb
magasabb hos szakaszok terméketlenek (vagyis nem volt peteérés)."
Dehát ha felment az a hõmérséklet, akkor csak volt peteérés, nem? Különben miért ment volna fel a hõd???
A hajtás még megy valahogy, de már kezdek belefáradni. A 21.napon vagyok és reggel 36,3 volt a hõmérsékletem
...persze ilyenkor egész nap rossz kedvem van :-(
Pedig 3 nappal ezelõtt a nyák megfelelõ volt, de a hõmérséklet akkor sem akar feljebb menni...
Nem is tudom már mire gondoljak. Vagy nincs peteérés, de ha nincs akkor miért nincs? vagy van peteérés, csak a hõmérsékletekbõl valamiért ez nem láccik...(remélem az utóbbi)
Kérdeztem egy dokitól, hogy "az ovulációt minden esetben követi-e a hõmérséklet pár tized fokkal való megemelkedése?"
és ezt válaszolta:
"A hõmérsékletmérés notóriusan pontatlan metódus a peteérés ellenõrzésére.
Hát ebben bizom én is, hogy ennek az áldozata vagyok:-)
Szijasztok, Lara