Sziasztok!!!
Nem bírok betelni ezzel a gyönyörű tavasszal
Süt a napocska, rügyeznek a fák, csodálatos. De azért ma még a téli kabátommal mentem dolgozni, mert ha én egyszer levetem a téli kabátot... hófúvás lesz
Na jó, nem lesz, csak vicceltem
Ismeritek azt a viccet, hogy két kisgyerek beszélget a játszótéri homokban?
Az egyik megszólal:
- Tavacs van!
Mire a másik:
- Mivan????
- Tavacs van!!
- Nem értem, mivan?????
- Bacsnak a gólyák!!!!
- Jaaaa, tavacs van....!!!!
Hú mit is akartam írni???? Hehe..
Beszereztem egy csomó Metformint! Két hónapra valót. Van PreMens is, sőt a Norcolutot is megvettem. Sok fincsi nyalánkság.
Ami a magzat megmaradást, vagy elvetélést illeti. A következő a teljes véleményem: Mivel PCOsok vagyunk, hát nem a legtökéletesebb a sárgatest müködés. Ezért ha csak ennyi a gond, akkor sztem meg kell támogatni. De ha a 12 hét után UHszerint egészséges magzatunk van de a placenta rossz helyen tapadt, vagy elégtelen méhszáj vagy bármi más van, akkor ki kell feküdni. És nagyon kell harcolni érte.
Csakegy! Az LH/FSH arány 0,8 kéne legyen. De ha a doki szerint rossz akkor rossz. De még mindig sokkal jobb, mint az azelötti.
Örülj neki. Amúgy meg ez az arány ciklusonként változik. Mint az egész hormon mennyiségünk.
Rejóka!!
Mond meg a drága egyetlen általad nagyon szerett uracskádnak, hogy türelem. Ha nem tetszik a lakásban uralkodó kupi. Fogjon hozzá és takarítson ki. !!! (fogalmam sincs mennyit dolgozik, ha nagyon sokat akkor bocsi h ezt írtam). A környezetemben minden egyes babás, vagy babásodó családban azt állítja a férfi tag, hogy amióta baba van a pocakban, vagy már meg is született a lakás egy nagy kupleráj. Tehát ez azt jelenti, hogy az esetek tetemes részében a nő takarít. De mindegyik azt mondja, hogy ha az elején zavarta is őket, már megszokták és ők is neki fognak és kitakarítanak, mégha nem is olyan alaposan. !!!!! Sőt van olyan pasi, aki megtiltotta a feleségének, hogy a mosogató szeren kívül más tisztítószert használjon. Inkább a pasi súrolja ki a WCt. Úgyhogy, ezt üzenem a férjednek!!!
Kriszta!!!
Nahát ez a hőmérős történet
Hogy lehet, úgy kiejteni a kezedből
Én is törtem már el hőmérőt, mert beledugtam a forró vízbe és elrobbant. Van ilyen. Utánna elég nehéz volt megmagyarázni.... Amúgy meg, új szabványok szerint, nem egészséges a higanyos hőmérő
Ezért pedig kár összekapni. Mondjuk a te párodat sem kimélik a melóban. Ha annyit ügyel... Az rengeteg energiát elszív
Kincsecske!!!
Nagyon várom azt a hétfői napot...
Lányok!!!!! MI NEM VAGYUNK MEDDÕEK!!!!! Ezt mindenki törölje a szótárából. Egyetértek Rambókával!!! Meddő az akinek nincs méhe. Vagy Petefészke!!!! De nem MI!!!!
Rejóka! Még nem döntöttem, hogy Closty vagy sem!
De volt egy álmom!
Nekem ezek mindig bejönnek!!! Sőt kettő is volt!!! Úgyhogy!!! Türelmes leszek!
Ja és vagyok is!
Képzeljétek elkavarták a rezidensi papírjaimat Pest és Kecskemét között
Hehe, de ma intézkedtem!!!! És megkerült!!!
De volt egy pillanat, amikor az adrenalin szintem mérhetetlen volt!!!
Vettem egy szelet műzlit és megnyugodtam tőle!! Összességében jó nap volt, mert mindenki jól állt hozzám.
Mindjárt jön haza az uracskám és megyünk megint sétálni!!
remélem nem jön rám a hasmars... mert valami van ma velem. A virusok kikészítenek!!
Csóközön Mindenkinek!
Kavics
(70 cn.)