Andika, tök jó a teszted!
Milyen jó, hogy ilyen sokáig megmarad! nekem Domitól nincs, egyből dokihoz menetm ,ő mondta meg, hogy baba van!
Remélem, ez a kép jó hatással lesz a topicolvasó, megszületendő babák lelkére, és gyorsan beköltöznek valamelyik pocakba!
Tegnap elmentem vásárolni, tavaszi cuccokat, de végülis magamnak nem vettem semmit, Dominak lett szuper tavaszi inge, pulcsija, polója, meg ajándék kislánycuccokat vettem, ahová megyünk látogatni.
Okr! Naggggyyyyon irigyellek, hogy ilyen kislánycuccokba öltöztetheted a lányodat, majd meghaltam, olyan édes kislányrucik vannak!!
Lányok, 74-es virágos, epres, lepkés, rózsaszín, halványzöld és sárga ruhácskákat vettem, pólók, harisnyák is voltak...hát komolyan mondom, egy merénylet ilyet vásároltatni az emberrel!
magamnak nem tuttam mit vegyek, nem merek több kismamás dolgot, mert mi van ha történik valami...de normál női ruhát se merek, mert mi van, ha marad pocak...Egy kicsit még ki kell bírnom, a tavaszi vásárlást.
Norka, te meddig szedted-szeded a metformint?
Kavicska, igazad van, boldog nők vagyunk, vannak szerető férjeink, és babát gyárthatunk. Nálunk a tanári tele van gyerektelen nőkkel, sorra derült ki, a tanári 70-80 %-a gyerektelen csajszi, és a 30-as kolléganőim közül, vagyunk vagy 15-en, 3-an vagyunk férjnél!!! (fiatalok közül gyerek csak nálam) Ott sínak-rínak szegény csajok, hogy honnan akasszanak le egy jó pasit.
Szóval tényleg becsüljük meg magunkat, hogy ilyen problémáink vannak, hogy melyik hónapban lesz gyerekünk, ebben, vagy a következőben?
Rejo
(9+6)