Okr!
Összekevertél Rambókával! Náluk van downos a családban! Semmi gond!
De azért én is meg akarom csináltatni a vizsgálatokat, nem tudom, Dominál nem aggódtam ennyire, de most marhára parázok mindenen, lehet, hogy öregszem?
Akkor 6-7 hetesen már szétkürtöltük mindenkinek, hogy terhes vagyok, most meg nem merem, pedig úúúúúgy szeretném!! De annyi olyan történt az ismerettségi körömben(Két barátnő + sogórnőm)ahol semmi előjel nélkül, 12. heti UH-n közölték, hogy nincs szívhang...
Milyen jó volt 24 évesen a boldog tudatlanság!
Komolyan.
Amúgy Istenhegyi klinika pl. magánklinika, ha jól tudom, BIZTOS nem hatná meg őket, ha valakinek volt down a családjában, tuti fizet mindenki, mint a katonatiszt.
Rambóka!
Sima nőgyógyásztól elég ha viszek beutalót?? Vagy csak odasétálok és kérem a vizsgálatott? vagy helyi klinikás dokinál kell legyek terhesgondozáson???
Kavicska, írtó aranyos a rókakomás pofád!! (szinte kedvet kaptam tőle
)Te honnan szerzed ezeket?? Egyébként én mostanában nem hánytam, viszont rendesen émelygek és hányinger reggelente.+ néha este. Akkor van, ha éhes vagyok vagy fáradt. Úgyhogy este ilyenkor lefekszem aludni, reggel meg próbálok enni valamit (elég nehéz így hányingerrel) de az elmúlasztja. Vagy legalább inni.
Hát érdekes téma ez a természetgyógyász meg egyebek. Csakegy meg ne sértődj, tényleg, csak hát mindenki leírja a véleményét, a homeopátiát én is egy nagy hülyeségnek tartom. Megmondom őszintén, ki is próbáltam, mikor elegem lett a minden héten visszatérő hólyaghurutomból, de persze nem tudtak segíteni. (A jó fogamzásgátló viszont egy nap alatt megoldotta)
Viszont a természetgyógyászatban kicsit hiszek, nagyon jól írtad, tudni kell, hogy hol a határ!!! + ez néha legyen kiegészítés a gyógyszerek mellé, nem helyettesitse azt. De gyógytea, bioélelmiszer, pszichés faktorok, talpmasszázs, masszázsok, akupunktúra...ebben mind hiszek, mondjuk még csak a teát próbáltam ki. Egyéb hülyeségben nem. A többinél azt mondom, az emberi butaság és hiszékebység határtalan, meg sajnos a nagyon betegek kétségbeesése. nekik tényleg kell valami, amibe kapaszkodhatnak. És tudod most épp ésszel hülyeségnek tartok egy csomó dolgot, de ha nagyon beteg lennék, vagy a gyerekem, biztos elveszti az ember az épp eszét, és bármit hajlandó és képes kipróbálni, hátha segít.
Na Okr, mivel megkérdezted még egyszer rambókától, hogy milyen ízű lesz a menyasszonyi torta
, hát lehet, hogy válaszolni fog rá. Úgyhogy le is megyek nemsokára a sarki cukiba, és veszek dobostortát, mert máshogy nem fogom bírni elolvasni!!!
Ella én is sajnálom a teszted, de majd most!!
Tegnap apa nem tudhatta mi van, elutaztak a gyerkőccel anyóshoz, én meg itt maradtam szabad a hétvégén, és este kikapcsolatm minden telefont! Láttam reggel, próbált hívni párszor!
Amúgy féltékeny típus, de remélem MOST nem jut eszébe aggódni
Isteniek ezek a hétvégék! Mint megboldogult lánykoromban, heverészek, barátnőzők, nem főzők, tévé-olvasás-pihi!
rejo
(9+5)