Sziasztok!
Jó reggelt Mindenkinek!!!
Ez a takony kor úgy kiütött, hogy itthon kuksolok. DE diabetológust muszáj ma felkeresni, mert fogy a bogyó!!!
Kriszta!
A veszekedés nem jó dolog, de utánna nagyon jó a kibékülés!!
A szemöldök tetkóddal ne foglalkozz
Elvileg a festékanyagnak a pörk alatt kéne lenni. De nem értek hozzá
Úgyhogy... hallgatok.
Figyelj, ma azért menj el tüsző nézőbe!!!! Ha pedig még mindig ott feszít édes gömbölydeden, meg kell repeszteni. És holnap este még nem késtetek el.
Egyébként van olyan nap, hogy valahogy semmi sem jó. Főleg egy nőnél, akinél a hormonok időnként elöntik az agyát. És a PCOnál ez hallmozottan történik. Igazából nem is vagyunk felelősek a tetteinkért
szavainkért
Cs..Nicki!!
Nem akarok ellentmondani neked, mert nem tudom, hogy a mgos infokat honnan olvastad, én a Farma könyvemből és kompendiumokból vettem az infót, ott 5 mgot javasol/naponta terherbe esni vágyóknak és terhes kismamáknak. A Kaáli honlapján nem látom, hogy adagot írna.
De ezt mindenki maga dönti el, hogy szedi vagy sem, mert nem kötelező, csak javasolt
De az Elevit is biztosan jó, sok minden benne van. Nem véletlenül ajálják.
Az ügyeleteken nem kell csodálkozni. A baleseti sebészeten ez van. Sőt van ennél cifrább is. Bemegy a párom szombat reggel 8ra és hétfőn du 3kor jön el. Van olyan hétvége, hogy összesen 6 órát tud aludni, pedig három vonalban ügyelnek, ami azt jelenti, hogy hárman vannak egész végig, sőt van egy negyedik is, aki este 8ig van csak ott. És hétfő reggel beteszik műtőbe. Van amikor fél háromkor jön ki onnan, egész nap talpon van.
Amikor kinyitom az ajtót, hát nem kell mondanom milyennek látom a párom. Szerencsére nagyon jó idegrendszerű és jól összeszoktunk. Tudom, hogy olyankor semmilyen problémaról, ügyintézésről nem kell beszélni, hanem behúrcolom az ágyba és elaltatom.
Ja és ha kérditek, hogy ezt szabad e??? Nem nem szabad, az európai törvénykezés tiltja az 56 órai egyben műszakot, de Magyarországon megengedett, mindenki szemet húny, mert annyira kevés az orvos, hogy ezt másképp nem tudják megcsinálni.
És amig valaki azt hinné, hogy ezt jól, busásan megfizetik, akkor csak annyit mondhatok, hogy mivel nem szakorvos 14000 ft jár neki ezért a hosszú hétvégéért. Ilyen minden hónapban egyszer van. Pl most is ilyen lesz a hétvégénk
Bocs az OFFért!
Rambóka!
Gyógyulást neked! Az erő legyen veled
!!!
Figyelj az eskővői gömbölydedségedért ne izgulj. Ha nem lettél volna babás május 12re, akkor szomorú menyasszony lennél. Így viszont egy boldog, vidám, fehér kisbálna fogja kimondani a boldogító igent
Norka!
Ezeket a neveket nem ismerem. Én pestiek közül senkit sem ismerek, csak akit ti emlegettek. Vagy akikról beszéltek és javasoljátok egymásnak.
Milyen mázlim van, hogy ez a diabetológusnő ennyire témában van a dolgokkal
Húúúúhhh.
Kavics
(65 cn.)