Sziasztok!
Már több min egy éve nem voltam itt Babanet web oldalán (hisz' 4 éves a kisfiam), de a mai nap erre tévedtem és örülök, hogy most már van a húgyúti fertőzéssel kapcsolatos topik is, anno nagyon hiányoltam. Sokan nem tudják, csak akik benne vannak, hogy szinte "népbetegség" a piciknél ez a probléma (vagy is az orvosunk szerint régen is volt, csak nem voltak ilyen felszerelt diagnosztikai eszközök, anno azoknak a mai idősebb embereknek károsodott a veséje).
Csak annyit szeretnék írni, hogy kitartást kívánok minden anyukának, akik ezzel a gonddal küzdenek, én tudom igazán milyen 5 hetesen egy 40 fokos lázas gyereket bevinni a korházba, sepsis diagnózissal, amit húgyúti fertőzés okozott. És hálát adok az Istennek, hogy a legjobb helyre kerültünk, rögtön tudták a diagnózist, megmentették Richárd életét.
Mindent leírtam a gyermekbetegségek>Bethesda korház topikban (itt nem részletezném).
Richi most 4 éves (9 hónapos koráig kapott antibiotikumot szinte minden nap> II.fogkú refluxa volt) 9 hónapos kora után ahogy fölállt és elindult, egyszer csak negatív lett a vizelete, 3 éves korában kivették a gondozásból (már nem kell pisikkel rohangálni kontrollra), és nem kellett megműteni,
MEGGYÓGYULT!!! (természetesen minden vizsgálat: UH,”kontrsztos” RTG negatív lett )
Mai napig hihetetlen számomra amin átmentünk.
Életem végéig hálás leszek a Bethesda korház orvosainak, nővéreinek és csak ajánlani tudom mindenkinek a korházat és a Nephrológiáját is!!!!!
Üdv.
Barbara