Sziasztok,
de jó, hogy megint beindul a topik
Babcika,
nem győzlek visszaolvasni
Cicisterilizálás: én sosem csináltam, és mindkét gyerekem túlélte
Amúgy ha jól tudom, vannak a cicin ún. Montgomery-mirigyek, amiknek a váladéka pont erre jó, és a nagy sterilizálással azt az ember éppenhogy lemossa...
Hízás: én keményen fogytam a szoptatás alatt, mindkét alkalommal, az étvágyam szintén hasonló
Pillanatnyilag három kilóval könnyebb vagyok, mint a terhesség előtt azaz 46 (tehát előtte sem voltam bálna
), ez a kölök kb. egy hós kora óta így van. Igaz, csak annyi időm van megállni, amíg szoptatok
Indianyó,
ajánlom szoptatás témában a
www.szoptatasert.hu linket, meg a
www.lll.hu -t
Szülésben is van egy, de nem ugrik be
Erika,
a meleg víz nagyon erősen lazít, plusz beindíthatja a tejleadó reflexet is, tehát vsz. kijött, ami "bedugult". Szerintem ha gyulladtnak érzed, akkor még messze van az apadás. Amúgy egyáltalán nem ciki, én sem tudok normálisan kézzel fejni, sőt Aventtel sem, csak Medela elektromossal. Ez van. Lapos mellbimbó: nekem nagyon lapos, kicsi stb, ráadásul a bimbóudvar meg nagy, szóval elég fura. Ehhez képest egyik gyerekemet sem zavarta különösebben. Talán a fiam a legelején (értsd: az első héten) egy kicsit nehezebben kapta be az árnyalatnyit rövidebb nyelvfékjével, de semmi egyéb gond nem volt ezzel se nála, se a nővérénél. Talán csak mázlim volt, de mindig gondoltam, bár a lapos mellbimbó lenne a legnagyobb problémám.
Kitartás, előbb-utóbb biztosan elapad.
Borcsa,
állj, állj, állj
Akkor gratulálhatok az új jövevényhez???? Mióta?
Luca hogy viseli a dolgot?
Nálunk döcögnek a dolgok szokás szerint, Zeze nyúzza az idegeimet, előző életében feltehetőleg valami hun harcos volt (úgy is néz ki)
Cicó meg lelkesen asszisztál, és rötyög rajtam, amikor tépem a hajamat
Üdv
Kriszi