Sziasztok csajok!
Már nincs semmi vérzés, viszont két-három napja nagyon görcsöl a hasam, sztem nem bírja a baba ezt az iszonyú hidegfrontot (meg én sem). Ezért nem írtam eddig sűrűn, meg keddenként hosszú napozok, 9-5-ig tanítok lukas óra nélkül. ma szerencsém volt, csak délig voltak órák, aztán ünnepély (ahonnan ellógtam)akkor hazajöttem aludni, és csak 3-tól 5-ig mentem vissza a levelezősöket tanítani. Így délutáni alvással kibírtam, de jövő héten nem tudom mit csinálok, nem bírom a strapát.
Rambóka te jól vagy? bírod a hidegfrontot meg a melót, utazást?
Kavics, tegnap nem UH-n voltam, csak gyógyszert feliratni, és ugye már mivel a 10. héten vagyok, a dokim kezdi komolyan venni a terhességemet!! Hurrá!! csütörtökön megyek laborba, rengeteg vért fognak venni, kismillió dolgot néznek, aztán EKG, és mondta utána menjek védőnőhöz is! Végre.
Csakegy, én csak az LH/FSH számaidhoz értek, azok nagyon szépek!! Mintha nem is PCO-s lennél!!
Pláne a múlt havi értékekhez képest!
Okr! Gratula a szép tüszőidhez!!!
Ebből ebben a hónapban még baba lesz!!
Mikor mész legközelebb UH-ra?
Kavicska, nálam is ez volt a biztonsági szelep!! A nyár tervezése. Azzal vigasztaltam magam, ha nem leszek babás, szuperjó helyekre fogunk elmenni, már le volt zsírozva Svédország, barátnőm férje kapott ott ösztöndíjat 4 hónapra, nagy lakást bérelnek, egy hétre vendégül láttak volna minket, ezért az útért, mint földrajzosnak most megszakad a szívem...na jó, azért nem cserélném el a babát érte
, de még gondolkodom, elrepülhetünk-e így babásan is. Aztán le volt zsírozva London, másik barátnő látott volna vendégül, és Erdélyi körút, szintén helyi barátnővel (milyen jó, ha kiterjedt baráti köre van valakinek
)Ezekből most nem lesz semmi, max. Svédország, ha úgy leszek, és doki is megengedi, de inkább nem erőltetem, azért mert ez a barátnőm a 6. sikertelen inszemen van túl, most készítik elő a nyárra a lombikját, nem biztos, hogy az én nagy hasamat akarja majd nyáron látni...
Ella jobbulást, ez nekem is volt ez a vírus, tényleg hanmar lefut
Tök jó, hogy holnap szünet és pihi, a sors is kegyes most hozzám, hogy nem kell dolgozni, és ez egy laza hét! Remélem a tavasz is megjön!
ja, és képzeljétek, ugye hasháj miatt már MOST nem tudom begombolni a régi nadrágokat (Domival még 20. héten letagadhattam a terhességet, dehát fiatalabb és feszesebb volt minden izmom, + 10 kiloval kevesebb voltam
)na szóval tegnap férjecském vett nekem elegáns kismama nadrágot, de kicsi pocakra valót, nem látszik semmi rajta, csak gumibetétes a dereka, meg kismama farmerszoknyát! Úgy örültem. Mondtuk is, most már ne menjen el ez a baba, beruháztunk a terhességbe
rejo
(9+2)