Jaj, lanyok, annyira orulok, hogy ennyien irtatok!
Veszem akkor sorba:
bigacsiga Kata "Nem lehet, hogy a mérettel van a baj? pl. keskeny a lába, elõvigyázatosságból nagyobbat vettetek és csuszkál benne a kicsi lába?" Elvileg nem csuszkalhat, hiszen nagyon szorosra allitottuk a pantokat. Viszont ugy remlik, nagyon regen volt olyan szandija/cipoje, aminek a sarka ennyire kemeny lett volna, szandalbol talan nem is volt olyanunk, aminek sarka volt egyaltalan, hanem azok a sarokpantos megoldasosak voltak.
Meretileg akkorat vettunk, amekkorat az elado javasolt. Nem tul nagy, de nem is pont a merete, mert az mar latszolag is kicsi lett volna.
Kozben seb-ugyben annyi a fejlemeny, hogy penteken vettem sebhintoport, raszortam, nem raktunk tapaszt ra ejjelre, reggelre szepen sebes lett megint. A hetvegen a masik szandija volt rajta, de annak meg elszakadt a pantja, igy fel kellett venni az ujat. Azt mondja, kicsit bantja csak a labat. Persze a huvos ido miatt zokniban volt benne.
Ma felhivom megint a doktornot, bar vasarnap megint megy az apukajahoz a csemete, es ha multkor sem adtak ra...
Koszi az infot a surgos esetrol! Es a jobbulast is, latod, talan hatott
Aniko Melyik orvosnal voltatok?
Latod, masnak nincs rossz tapasztalata a Salussal sem, bar az arai tenyleg ennyik. De ennyibe kerulnek szerintem a normal szandalok is! Na jo, a kinaiak nem
Sajna az ovikezdeskor mindig tobb a kiadas labbelire is... Nekem ezzel kapcs. az a gondom, hogy nagyobbat szoktam venni egy kicsivel, ami kitart nyar elejeig, de ha ebbol nem szabad, akkor mi lesz?
A listad is nagyon erdekelne!
Visszavinni a szandit? Elegge latszik a talpan belul, hogy viselve volt... De majd a doktornotol megkerdem, mit tegyek.
Juli Nekem kifejezetten mondtak, hogy szorosra kell huzni. Na, igy legyek okos... A Leo erdekelne engem is, a VI. keruletben lakunk, merre van hozzank legkozelebb Leo-s bolt?
Ahol vettuk a Salus-t, egy fazon volt szandira es cipore is. 2-3 szin volt a valasztek. Kicsit elgondolkodtam, hogy akkor most evekig ugyanazt a tipust, szint stb. kell hordania mindenbol? Remelem, csak ott volt kicsi a valasztek...
A maganrendeles-infot nagyon koszi!
Ildi "Nem lehet, hogy túl sokat volt egyszerre rajta a szandál? Ha jól tudom, az ortopéd lábbelihez szoktatni kell a lábat, elõször csak pár perc, aztán napról napra kicsit több." Tenyleg? Amugy teljesen logikus! Lehet, hogy itt rontottuk el... Koszi a tippet!
Nagyon koszonok mindenkinek mindent!
Puszi, Faline
Ps. Remelem, nem rontottam el a formazast