Sziasztok
Csengő
Tavasz??? Most eső, néha hó, hol a tavasz? Én már nagyon várom, küldd ide is kérlek!
Ezek szerint már teljesen túl vagy a rosszulléteken?
Miki jó kis kisördög lehet
Lili sem igazán tud még motorozni, igaz az nekünk nincs, csak taxi, de igazán még mindkettőn a korményzással van gond. Hajtani tudja, csak irányban tartani, meg fordulni nem
Anita
mi nem voltunk anno 3d, 4d UH-on. viszont barátnőm második babájánál sok helyre elkísértem, többek között egy ilyen vizsgálatra is. Jó volt látni a kismanót odabent, de közel sem adott reális képet a baba arcáról(tök nagy orra volt a kislánynak a képen, pedig nincs is nagy nózija). Ennek ellenére, majd ha nálunk lesz második gyerkőc, elmegyek ilyen uh-ra, de csak a terhesség harmadik harmadában, de még akkor, amikor nem fordult be(legalábbis ember tervez
)
Kormi
Gratula a nyugis éjszakához, drukkolok, hogy több ilyen is legyen
Nálunk anno bevált az infakol, igaz, lehet, hogy Lili nem is volt hasfájós, mert csak később(hét hetesen) derült ki, hogy azért üvölt torkaszakadtából, mert éhes...akkor hiába adtam az infakolt
aztán ahogy teletömte a pocit, minden okés volt, és átaludt éjszakáink lettek
Nektek is ezt kívánom!
Csirkesz
Én már el is felejtettem, hogy költözni akartok, csak múlt héten láttam a lakásotok hirdetését egy újságban
sajnálom, hogy mentek, de megértem. Sikerült végül azzal, akiről írtál, nyélbe ütni az üzletet?
Kata
Szomorú ez a sok betegség, de hamarosan túl leszünk ezen a csúny időn, és elmúlik minden gonosz baci és vírus
Addig kitartás
Sulikeresésnél szerintem az is lényeges, hogy Nektek, és Hannának mennyire szimpi a tanítónéni! Ilyenkor Hanna is megy veletek megnézni a sulit?
Pocó
Fanninak boldog névnapot!!!
Kormi
Levente jól belehúzott
Csak így tovább
Altáj, fül, javul?
Nikk
Ha minden igaz, holnap Macstól megkapjuk az ő hordozójukat egy minitaliért cserébe
Viszont mivel egész közel lakunk szívesen felmegyünk valamikor a szánkóért
(meg egyébként is
)És nagyon köszönöm a felajánlást!!!
Megyek, álmos vagyok
Jaj, Lili ma volt először fodrásznál!
Tök ügyes volt, nem volt egy hangja sem, nagyon jól viselte
Kicsit gomba feje lett, de nem tudom, hogy a tök rövid és a szemébe lóg haj között milyen más átmenetet lehet vágni az ilyen piciknek
Na dugulok.
Mindenkinek nagy mukk!!!
Puszi:
Móni