Új privát üzeneted érkezett!

Móni
Szánkónk is van,úgyhogy mehettek Kép Kép Bál de jó lehetett Kép

Kormi
Szuper hogy már jobban vagy Kép

Reditke
még a végén tényleg betöltöd a 40. hetet Kép Gyors szülés Kép Hát úgy legyen Náthával hogy álltok?

Kép
Kép
nikk0830

Sms-t kaptam Reditkétől! KépKépKépKép

"Rendessy Milán a ma reggeli gyorssal érkezett 6.37-kor. Nagyon gyönyörű, nagyon boldogok vagyunk. Itt szuszókál mellettem. 3400 gr, 55 cm. Én is szuperül."

Kép

Kép
liv

NAGY GRATULA REDITKÉNEK ÉS A KIBÕVÜLT CSALÁDNAK!!KépKépKépKép
Örülök, hogy mindenki jól van, sok tejcsit és jó alvókát kívánok!!KépKép

Most nosztalgiázom egy kicsit, Eszti is pont ilyen méretekkel bújt kiKép

Anita
(7+6)

KépKép
KépKép
vasani

LivKép
Ez nem fair!! Én akartam megírni a jóhírt, de persze pont most nem volt jó a babanetKép

Hatalmas gratula EditéknekKépKépKép

Kicsi Milán paraméterei pont az én két kölköm paramétereinek egyvelege, ugyanis Csenge is 6.37-kor született, és Boti volt 3400 g és 55 cmKépKép

na megyek mutterkodni a két krampuszedli közé (és közben valamikor felteszem a kocsonyát is föni - nyami-nyamiKép)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Reditke
Gratula gratula KépKép Tehát bejött a gyors szülés Kép szuper Sok sok örömöt az egész családnak Kép Most már igazi férfi uralom van,akárcsak Kormiéknál Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Reditke,
Nagy Gratula a kibővült családhoz!!!

Lányok,
szörnyű egy esténk volt, fél 9-től hajnali fél 2-ig nyüglődtünk Leventével, ezalatt max. 2-szer negyedórára szundított el. Félelmetes hangok jöttek a pocijából, nagyon szenvedett. Azt hiszem, megyünk beszerezni Infacolt, azzal kezdjük, aztán meglátjuk, mi segít rajta. Ugye azt lehet adni már ilyen picinek is? Akinek hasfájós volt a manója picurként, van valami bevált ötlete? Hab a tortán, hogy megint durván bedurrant a fülem...

Csirkesz,
ti hogy oldjátok meg a sétálást két manóval? Ill. mástól is kérdezem ugyanezt, ahol kicsi a korkülönbség.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

ReditkeKép

GRATULÁLOKKép Neked és Milánnak jó egészséget és sok boldogságot és örömetKépKépKépKépKép

Noémi(a majdnem boszorkányKép)
fantikbaba

ReditkeKép

GRATULÁLOKKép Neked és Milánnak jó egészséget és sok boldogságot és örömetKépKépKépKépKép

fantikbaba

ReditkeKép

fantikbaba

ReditkeKép
Gratulálunk Milán babához. Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk az egész családnak!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

REDITKE

GRATULÁLOK!!!!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!
Éva
eve75

Sziasztok Lanyok!

Itt vagyok am csak olvaso uzemmodban.

Most csak egy embernek szeretnek irni, na jo kettonek!

Reditke!
Hatalmas gratula nektek!!! Kép Kép Kép

Lau!

Miutan elolvastam az irasodat azota en is itt bogok. Nagyon nagy kitartast kivanok neked tovabbra is es sok energiat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Es meg millioszor ennyit.

Ha szugseged van barmire, anyagiak vagy ver (A-) vagy egyeb neked vagy a ferjednek a mi csaladunkra is szivesen tamaszkodhattok, akar te vagy a ferjed es a fiuk.
20/209-8088, farkast@pr.hu

Mielobbi javulast es gyogyulast!!!

Magi
Vendég

Reditke!!!
Nagyon gratulálunk!!!
Örülök, hogy gyorsan (ezek szerint)ment mindenKép
Jó egészséget Nektek, és sok-sok tejcsit!!!!

NikkKép
Köszi a szánkót isKép
Ti merre laktok egyébként? Tudom, hogy a táblában benne van, de nem mentettem le, és most lusti vagyok megkeresniKépKép

KormiKép
Barinőméknél most az Infakol helyett az Espumizan csepp az, ami bevált.
Hogy mikortól adható, azt nem tudom pontosan.

Megyek, dolgozomKép
Puszi mindenkinekKép
Móni

Kép
sunimum

Reditke!
Gratula!Jó egészséget kívánunk az egész családnak!Kép

Edoci

edoci

Szisztok,

RedikteKép Gratula nagyon nagyon nagyon. Gyönyörű nagy baba lett milánbólKép

KOrmiKép KitartásKép Füledre gyors gyógyulást. Nálunk aaz espumisan csepp vált be Kornél hasfájására. Rajta van a csecsemőa dagolás. Ja meg édeskömény, ánizs mag tea. De annak rémes az ízeKép

EdociKép
Kornélnak van babataxija és motorja is. Mindkettővel tud menni és imádja már fél éve, de főleg a szobában, ent az utcán általában én cipelem.

Mi épp túl vagyunk a fütyi műtéten és Kornél iszonyú nyűgös azóta. Fáj neki nagyon. Pikk pakk 3 perc alatt megvolt, utána KOrnélnak sem volt egy szava sem, no azóta pótoltaKép
Megyek, mert üvölt és dobál...

vera

hvera

SziasztokKép

ReditkeKép

Hatalmas gratulaKépKépKép!!!!

KormiKép

Mi is espumisant használtunk anno,de szerintem túl gyakran adtuk mert iszonyú sokat pukizott tőle Míra.Igazából csak amikor elmúlt 3 hós akkor szünt meg ez a fránya hasfájás.Kitartás!Füled gyógyuljon hamar.

VeraKép

Kornélnak sok gyógypuszi!!!

Viola
h_viola

Sziasztok,

ReditkeKépKépKép
Gratulalunk, nagyon sok boldogsagot es jo egeszseget kivanunkKép
Mi is kuldunk Milan babanak egy kepet.

Kép

KormiKép
HajfajasKép Sajnos nekunk is reszunk volt benne de csak 1 honapos kora utan adott a doki cseppeket attol kicsit jobb lett. Fuledre jobbulast.

VeraKép
Szegeny kicsi Kornel, mi is kuldjuk a gyogypuszikat. Ilyenkor orulok, hogy lanyom van, de azert jo lenne majd egy kis kukis isKép

EdociKép
Elisanak motorja van de nem nagyon tud vele kozlekedni inkabb csak tologattatna magat amit en neha mar nagyon unokKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Hali

ReditkeKép
Nagy gratula Milán baba érkezéséhezKép Sok boldogságot és nyugis éjszakákatKép

Edoci
Gellike inkább motorozni szeret, taxizás még nem annyira profi. a szobában és az udvaron is száguldoznak a tesóval, képzelheted mi van ittKép

Liv
Gellike csak a napokban kezdte engedni a fogmosát. eddig is minden este próbáltuk, de teljes szájzár és fejelkapás volt. még szerencse, hogy csak most jön az 5.6. fogKép

Vera
Kornélnak gyors jobbulástKép

Csirkesz
Jó étvágyat a kocsonyáhozKép

Kormi
Mi is Infacolt használtunk. Hát nem is tudom, hogy használt-e, inkább ő is kinőtte a hasfájást.

Lau
Továbbra is nagyon drukkulok és szorítokKép

Mi megvagyunk, a fiúk füle gyógyultnak lett nyilvánítva. Gergő már ment oviba. hát, kíváncsi leszek meddig tart a a betegség nélküliség. gellike már ma megint taknyosKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csirkesz, bocs. Kép Igérem, majd amikor a 3. kistesó születik Reditkééknél, meghagyom neked a tudósítás lehetőségét. A negyedikről pedig újra én adok majd hírt. És így tovább... Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

ReditkeKép Ügyik voltatokKép Sok boldogságot!

KormiKép Emlékeim szerint egy hónapos kor alatt a dokinénink semmilyen csepp adását nem javasolta.

LivKép Mi elég gyorsan áttértümk az elektromos fogkefe használatra. Áron magától nyitja a száját, tűri kb. 8 mp-ig. A hátásfoka viszont ennyi idő alatt is biztosan jobb a normál fogkefénél.

JutiKép A sok betegséggel legalább fogat is növesztettetekKép

CsirkeszKép Nem is lehetsz olyan fáradt, ha kocsonyát főzni van idődKép Féltékenységgel mi a helyzet?

VeraKép Remélem már túl vagytok a nehezén. Barátnőm kisfiát is most műtötték, kellett pár nap mire ülni tudottKép Sajnos Ároné is teljesen le van tapadva, nyáron nekünk is túl kell esni rajta.

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Nem nagyon van időm csatlakozni a topikhoz a szakdoga miatt, de ma benéztem Reditke sms-e után, hogy tudtul adta-e már valaki a jó hírt.
Neki már gratuláltam smsben, de láttam valamit amit nem tudok szó nélkül hagyni én sem!

Lau Drága!
Annyira összeszorul a szívem attól amit írsz! Kérlek próbálj meg erőt meríteni a mi és a környezeted szeretetéből és bízni, hinni a végsőkig!
A hit és az akarat már annyiszor tett csodát akor is amikor az orvostudomány már teljesen befuccsolt, bénákat emelt ki a tolószékből, hosszú évek óta kómás betegeket ébresztett fel, és nagyon sok daganatos embert segített át a nehéz időn. Sokszor nem tudjuk, miért történik velünk a sok rossz dolog, de amikor túl vagyunk rajta kapunk valami olyan ajándékot, amitől rájövünk, hogy mennyire nagyon megérte, milyen semmiség volt mindez a jutalomhoz képest, mint ahogy a szülés fájdalmai is egy csapásra elszállnak abban a másodpercben ahogy megpillantod a gyermeked csodával beragogyott arcát. Én hiszem, hogy a sors Téged is csak meggyötör, és valahol túl a fájdalmon, a kezeléseken, a betegség küzdelmes évein valami olyan csoda vár rád, ami mindenért kárpótol. De addig is ne add fel, meríts erőt belőlünk, a szeretteidből, a barátaidból, és higgy vakon abban, hogy meggyógyulsz, mert meglátod, hogy az élniakarás, a körömszakdatáig harcolás, a megrendíthetetlen hit lehet az a "gyógyszer" ami átsegít mindenen! Hogy más, nálam sokkal nagyobb ember szavaival fogalmazzam meg: "Ember küzdj és bizva bízzál!"

Puszillak, és természetesen én is itt vagyok számodra bármikor! - Még szakdoga írás alatt is Kép

Macs
maccs

SziasztokKép

Most van idöm ideülni a gép elé, mert a kisebbik gengszter teli pocakkal durmol, a bandavezér meg szerintem beteg, azért alszik.
Én meg lapítok csendben, hogy minél tovább tartson ez az idilli állapot.KépKép

AndiKép
Kocsonyafözés nem nagy cucc, föleg, hogy a kukta dolgozik helyettem, én meg csak gyorsan belehajigáltam mindentKép
Féltékenység azóta sincs, és szerintem ez így is marad már addig, amíg Csenge nem lesz képes elvenni a játékokat Boti kezéböl. Akkor meg majd jön az egymás között igazságot szolgáltató hajtépö és jól megbunyózó idöszakKép

KormiKép
A séta külön téma. Egy ideig Csenge volt pici, és pont akkor voltak a nagy mínuszok, úgyhogy akkor hanyagoltuk. Most meg a kéróárulás miatt foglaltak az esték, mert mindig jön vki megnézni. De emiatt is cuccolunk Veszprémbe, mert ott csak kicsapom Botit reggel a kertbe, aztán étkezésekkor elöbányászom majd egy bokor alól.
Egyébként meg sajna maradtak az esti séták, amikor már Apa is itthon van.

LivKép
Oké, nekem így megfelelKép

MacsekKép
Oltári szép szeme van a rosszcsontodnakKépKép

JutiKép
Hol vannak a képek a síelésröl??? Kíváncsi vagyok, és képek híján csak öregszem, öregszem, öregszemKép

Úgy tünik megvan a vevö a kéróra, ma egyeztetnek a férjemmel, hogy mikor megyünk ügyvédhez. Mi meg megvesszük após kertes sorházrészét (3 szintes, 4 szobás, nappalis lakás), és már tavasztól a Balcsiparton fogunk garázdálkodni.

Na pussz Mindenkinek:
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Andi, kellett pár nap, mire ülni tudott? Lehet, hogy nem vagyok teljesen képben, ez esetben bocs a figyelmetlenségemért, de amikor le van tapadva a bőr, nem egy hirtelen mozdulattal hátrarántják? Tudom, hogy utána pár napig az is fáj, különösen a pisilés, de mi köze az üléshez? Vagy ti konkrétan valamilyen műtétről beszéltek?
Dávidnak is teljesen le van tapadva, egyszer kezdett szépen oldódni a letapadás, de akkor meg berepedt, ezért hanyagolni kellett a húzogást, így újra letapadt.
Én azért szeretnék 2 éves kora utánig, akár 2,5-3 éves korig várni, hátha mégis megoldódik magától. Ha az orvos is egyetért.

Megint olyan sokan nem jelentkeznek már jó ideje: ikres mamik, Anyamanya, Beszti, meg egy csomóan. Merre vagytok?

Liv

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

LivKép
Köszi a hiányolást.

Olvasgatok folyamatosan, de - nem tudom, Ti hogy vagytok vele - Lau írása után olyan nyomorultul érzem magam, minden gondom-bajom-nyűgöm rettentő apróságnak tűnik, nem is volt eddig kedvem írni rólaKép Nem mintha most annyira lenneKép

Nálunk az egész család lebetegedett, kezdte Hanna (az oviból hazahozott valami átkozottul alattomos vírust), 3 napig nem tudtuk levinni a lázát, akkor el kellett kezdenie AB-t, mire jobban lett, belázasodott Marci is, ő is ugyanazt az AB-t kapta, mint Hanna, aztán miután ő is kezdett kikecmeregni, akkor meg én is és a párom is padlóra kerültünk. Múlt pénteken együtt mentünk le dokihoz, mindkettőnknek szintén AB-t írt fel, úgyhogy az elmúlt hét kicsit húzós voltKép Mindegy, túl vagyunk rajta, ez lényegében semmiség.

Aztán el vagyunk havazva a sulikeresés miatt, Hanna szeptemberben kezdené, úgyhogy most 1000-el megy a környék sulijainak felderítése.

Még a "Legfrissebb Pocakosoknak" sem gratuláltam (Anita, Éva), pedig gondolok Rátok is sokatKép

ÉvaKép
Ez akkor azt jelenti, hogy amikor itt voltatok nálunk, ketteske Pocakbitorló már ott lapult? Kép

ReditkeKép
Nagyon sok szeretettel gratulálok Milánhoz, várjuk a szüléstörténetet. Ami szerintem most nem lesz hosszúKép

CsirkeszKép
Örülök, ha sikerült eladni a lakást, a költözködés miatt is kicsit irigykedem, valahol a lelkem mélyén azt hiszem soha nem fogom megszokni a pesti létetKép Én sümegi vagyok, párom győri, igazából csak a meló miatt jöttünk mindketten ide lakni, de ahogy a párom mondja: de jó lesz, ha nyugdíjasok leszünk, húzunk vissza nyugiba vidékreKép

ViolaKép
SzocpolKép Remélem hamarosan vége lesz ennek a "rétestészta szappanoperának" és megtaláljátok álmaitok otthonátKép

Na megyek, hamarosan ebédidő,

Pusz mindenkinek,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

LivKép
Nekik a sebészeten csinálták, bódításban. Letapadás volt, semmi egyéb. A részleteket nem tudom, de az anyukája mesélte, hogy nem ült le egy darabig a gyerkőc. Talán a pelus hozzáért a frissen cincált fütyköshöz leüléskor. Én is csak találgatok.

Andrea

KépKép
Áron

Csirkesz
Sajna még nem tudok felrakni képeket, mert rossz a zsinór, a fiúk leöntötték ásványvízzel. talán este apa hoz újat.
egyébként köszi a felszerelést, nagyon jó szolgálatot tettKép szólj ha kellKép egyébként is babalátógatóba szeretnénk menni lassanKép
költözés. kár, hogy nem maradtok a környékenKép akkor most H bejárós lesz?akkor apóssal fogtok lakni?
egyébként pedig megértelek, szupi lesz nektek ottKépazért remélem talizunk akkor isKép

Liv
mi is várunk a beavatkozással, mert még simán újra letapadthat. 3 évesen ajánlott megcsinálni, de Gergőnek még mindig nincs meg, majd ha jobb idő lesz.

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Móni
Az Astoriánál lakunk a libri felett

Vera
Fütyi Kép Hogy hogy ilyen hamar megcsinálták? Letapadás volt csak?

Kormi
Én próbáltam az espumisan cseppet de az nem jött be,ami nálunk nagyon bevált az a zédeskömény tea volt én csak azt ittam.

Csirkesz
Költözés Kép Irigykedem én is,már nagyon szeretnénk költözni de sajna még nincs elég tőke hozzá Kép Szuper lesz lenn a balcsinál,de azért hiányozni fogsz Kép

Kata
Betegség Kép Kép A barátnőméknél uez volt csak pont karácsonykor,az egész család kidől és egy hónapon keresztül adogatták egymásnak Kép

Kép
Kép
nikk0830

Csirkesz
Mi baja van Botinak?
Ja, ha kell segítség az adásvételi papirokhoz, csak szóljKépbár a vevő szokta szerezni az ügyvédet. de ha át akarjátok nézetni a papirokat, vagy ilyesmi.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Kata
Most gyorsan megnéztem, mikor voltunk nálatok, hát, igen, valahogy akkortájt (-1 hét) foggant, és febr. elején tudtam meg! Most tartok 9+2-nél, és már most akkora a hasam, mint Mátéval kb. a 4. hónap végén. Furcsa!
Remélem, most már túlvagytok a betegségen, vacak lehetett, hogy mindenkin végigment.
Mi -lekopogom- nem voltunk mostanában betegek, nem is tudom, hogy vészeltük át így a telet!
Marci - bölcsi?

Kormi
Eleinte mi is az Infacollal próbálkoztunk, aztán az Espumisan segített. Ja, és a drnő javaslatára kiprótáltuk azt is, hogy szopi közben vagy után 1-2 korty vizet itattunk Mátéval, és így talán nem fájt annyira a hasa.

Csirkesz
Mikor tervezitek a költözést? Irigykedem a Balaton közelsége miatt, és hát Veszprém amúgy is egy szép város. Mi is tervezünk vidékre költözni, csak más irányba, Lábatlanra. De nem mostanában, majd csak évek múlva. Én igazából csak a munkalehetőség miatt aggódom, ott nem sok van, ha meg Pestre járunk be dolgozni, napi 3-4 óra az utazással telik...

Liv
Fogmosás nálunk nagyon megy, Elmex fogkrémet használunk, este a kádban mindig nagyon jól tűri, aztán a reggelit meg (innen loptuk az ötletet) kisszéken állva a mosdónál, egyenesen követeli.
Nekünk is azt mondta az orvos, hogy 2 éves koráig biztosan nem nyúl hozzá, aztán majd akkor eldönti. Viszont ami fura, hogy a drnő mindig azt mondja, hogy ne húzogassuk egyáltalán, se fürdésnél, sem semmikor. Szerintetek ez jó?

Edoci
Máté inkább babytaxizik, de csak itthon, a motorral még csak barátkozik (lehet, hogy túl magasat vettünk?). Péntek?

Puszi mindenkinek!
Éva
eve75

Kata, akkor most jól rátok járt a rúd. Iskolakeresés biztos nem könnyű, remélem, találtok valami jó sulit Hannának.

Csirkesz, rég hallottunk apósod okos barátnőjéről! Pedig most már duplán elláthat jó tanácsokkal!

Éva, a gyerekurológusok, gyereksebészek azt javasolják, hogy egyáltalán ne húzogassa otthon a szülő, mert nagyobb kárt tehet benne, mint amennyit használ (aminek műtét lehet a vége, ha túl sokszor bereped). Ezért szeretik ők megoldani a dolgot. A szülő viszont érthető módon szeretné maga, hiszen az sokkal kíméletesebb megoldásnak tűnik.
De hogyan volt ez régen, 20-30 évvel ezelőtt? Akkor is egy csomó gyerkőcnél orvos oldotta meg a letapadást? (A mi férjeink gyerekkorára gondolok pl.)

Pocó, te is régen írtál! Hogy vannak a lányok?
Magi, te is alig írtál pár sort múltkor.

Elveszett anyukák, tessék hírt adni magatokról néha! Kép

Kép

Kép
liv

Reditke Kép Gratulálok a gyors szüléshez és a kismanóhoz Kép

Kormi! Nálunk egy gyógyszertári kikeverős lötyi vált be Fanninál a pocakfájásra ( a doki írta fel, gőzöm nincs már, mi volt benne, de nagyon hatásos volt, kérdezd mega dokitokat ). Ja, meg a "kinövés" is segített Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok! Aki már látott fent valaki engem a chaten az ismerhet engem! Szóval az a szomorú helyzet hogy ami itt van chat a babanet chat kitiltottak!! KépKépKép És nem tudok sehogyse visszalépni pedig úgy szerettem az ottani társaságot szerettem velük beszélgetni és most BOORZASZTÓÓAN hiányoznak KépKép Igaz lehet egy hülye apróságon felhúztam magam és olyanokat mondtam akkor ott hogy azt mai napig bánom sőt már megántam NAGYON! KépKép És most vissza szeretnék menni bocsánatot kérni és úgy mint régen egy jóízűt beszélgetni! Ha itt valaki ismer akkor annak is millió bocsánatot kérek és ha lehet engedjetek vissza és megfogadom SOHA többet nem borul el az agyam! KépKép Én semmi mást nem akarok nem akarok SEMMI ismétlem SEMMI rosszat senkinek nem akarok úgymond csajozni ott nmert állandóna sikerült valakinek félreértenie hogy mit keresek én ott 20 évesen barátnő nélkül! Hát megmondom csak annyit hogy valakivel vagy valakikkel egy normális chaten normális értelmes emberekkel beszélgetni! Nagyon megtetszett az az igazság a chat és nem csak a chat hanem az egész honlap! Meg ahogy telik az idő úgy érdekel a babás témák is bárkinek bármilyen furcsa akkor is engem egyre jobban érdekel!! Másodsorban ezért is szerettem meg az itteni chatet a babanet chatet mert rengeteg minden új dolgot megtudtam ezen témával kapcsolatban! Szóval ha lehet vagy aki itt ismer engem vagy ha nem is valaki szóljon be a chateseknek hogy vissza szeretnék menni!! Esetleg a moderátorral! Pedig már írtam neki is egyszer de nem írt vissza én meg úgy vagyok vissza hogy ami nem megy azt nem erőltetem de most titeket kérlek meg rá hogy SEGÍTSETEK visszamenni mert tudok!! Előre is köszöni és további kellemes társalgást és babázgatást kíván: Amatőr Apci!
aapci

Pedig már írtam neki is egyszer de nem írt vissza én meg úgy vagyok VELE, most titeket kérlek meg rá hogy SEGÍTSETEK visszamenni mert NEM tudok!! Az apróbb helyesírási hibákért elnézéseteket kérem de késő este van már nem vagyok formában pláne hogy ha délutános vagyok Kép
aapci

Hát ez az utóbbi két hsz elég furi Kép Reméljük visszaveszik aapcit. Telán meg kéne próbálni a szerkesztő topik alatt írni apának..

Viola! A napokban láttam egy riportot, hogy milyne sok a gond a hitelfelvételek körül, és hogy sok a panasz. A PSZÁF-hoz lehet fordulni panasszal, és minden 5.(!!!!!) panaszban az ügyfélnek adnak igazat /=20% esély!/! Szerintem érdemes megpróbálni, egy utolsó kört megér. Szerintem a bank nem járt el helyesen, hogy a hitel nélkül nem adta meg a szopolt, mert aZ JÁR és ott ti időben igényeltétek. Fuss neki a dolognak, egy pároldalas levelet mindenképp megér, egyszerűbb, mint eladni, költözni, stb...

Kormi!
Nálunk nem segített semmilyen csipp-csepp, Lili írtó hasfájós volt. Vágül a homeós szerek segítettek, azt szerintem lehet adni korhatár nélkül, de ha kérdésed van, érdekel a lehetőség, ez ügyben kéresd meg az interneten dr. Lengyel Boglárka honlapját, és ott tudsz neki mailt írni!

Többieknek mukk...

Macs
maccs

ebben a topikban valamiért nem megy a képfeltöltés, de akit érdekel az ősziekhez sikerült néhányat gyorsan feltennem Liliről..
maccs

akarom mondani nyáriaknál..
- agyilag kész vagyok teljesen! Kép
maccs

Sziasztok!

Csak egy gyors adat, én még nem tértem magamhoz:
Levente 5200 gr (ez egy hét alatt 58 dkg pluszt jelent), és még nincs 3 hetes. A babaszobán akartam mostanában nyári cuccokat venni a fiúknak, mert a legtöbb anyuka most kezdte árulni azokat, de most fogalmam sincs, mekkora lesz ez a kisfickó nyáron.
Csipője teljesen rendben, és lekopogom, elég normális éjszakánk volt, bár adom neki az Infacolt, nem tudom, az segített-e.

Macs,
szenzációsak a képek! Műlovarnő lesz? Benedeknek is ilyen pacit szerettünk volna, de aztán túl veszélyesnek nyílvánítottuk.

Köszönöm a hasfájós hozzászólásokat, meglátjuk, mi jön be nálunk.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

SziasztokKép

KormiKép
Örülök, hogy most biztató éjszakátok volt, reméljük már így is maradKép Füled?
Eszméletlen, hogy fejlődik Leventéd!KépKép
Benedeket mikor is "kapod vissza"?Kép

VeraKép
MűtétKép Most hogy van Kornél?

JutiKép
Kisgének jobbulást, remélem nem kapja el a nagyfiú is.
Fotókat várjuk!Kép

Pocakosok: Áron-Andi, Éva, CsengoKép
Hogy vagytok?Kép

ViolaKép
Veletek mi újság?

CsirkeszKép
Akkor mostmár tuti a költözés? Nagyon jól hangzik leírásod alapján az új kéró és hát ugye a Balcsipart...Kép
Boti tényleg megbetegedett vagy csak fáradt volt tegnap?

KataKép
Sok-sok gyógypuszi az egész családnak!Kép
Jaj, de rossz lehet, mikor mindenki egyszerre beteg, eddig nálunk nem fordult elő szerencsére.
Sulikeresés: nagy feladat, főleg, ahol több is szóba jöhet. Nálunk össz-vissz egy darab suli van, így a kérdés már előre le van tudvaKép

MaccsKép
Fotókat én is megnéztemKép Isteni a kiscsajszi, elhiszem, hogy néha égnek áll a hajad a dolgaitólKépKép Félelmetes...KépKép
Magatokról nem sokat írtál...

Amúgy is csajok, ez a pangás tényleg aggasztó...Kép
Mondom én, aki szintén alig jelentkezik, de azért jó lenne többet olvasni Rólatok!

Mi megvagyunk. Pocakosságot feltűnően jól viselem, ez mondjuk Esztinél is így volt. Csak az álmosság gyötör elég gyakranKép Nehezen tudom tartani a lépést EsztivelKép Ezen azt hiszem a jó idő is segít majd...
Holnap megyek az első vérvételre+EKG-ra, aztán doki, kiskönyv, stb. Remélem minden rendben zajlik odabenn...Kép
Esztivel minden okés, új fog nincs, a 12. még mindig folyamatban...Kép Szopi-nélküliséget nagyon jól viseli, már nem is nagyon keresi a cicitKép

Szerintetek mikor érdemes 3 v. 4D UH-ra menni? Esztivel nem voltunk, de most lehet, hogy kipróbálnánk... Aki volt, leírná, hogy hol volt, kinél, mennyibe került, mit kaptatok az árért, stb. Köszi!

MásKép
LányokKép
Az iwiw-re nem tudna valaki meghívni? Ha igen, itt a címem: tabe77@freemail.hu
Előre is köszi!Kép

Most megyek, hátha sikerült Esztit elaltatniKép

Írjatok!

Puszi
Anita
(8+1)

KépKép
KépKép
vasani

Anita, szerintem a 3 meg 4D uh-nak semmi értelme. Illetve nem csak szerintem, hanem az orvosok szerint is, kivéve persze azokat az orvosokat, akik csinálják. Kép Semmivel sem mutat ugyanis többet a baba fejlődését illetően, mint a sima uh. Az a baba, akit ott látsz, 3D-ben, korántsem biztos, hogy olyan, mint az a baba, aki a pocakodban lakik. Ezt a képet ugyanis a szg rakja össze.
Én voltam anno, nagy csalódás volt.

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

KormiKép
Hasfájásra valamelyik csodaszer remélem tényleg beválik. Nálunk Hannának volt egy ideig nagyon jó a GripeWater (1 hónapos kortól), de aztán úgy vettük észre, hogy hozzászokott a szervezete és onnantól kemény csaták voltak ismétKép Marci is kegyetlenül hasfájós volt, nála semmi az égvilágon nem segítettKép

PocóKép
Igazad van, kétségtelen, hogy a hasfájósság legjobb ellenszere az, ha valaki már kinöviKépKépKép

VeraKép
Kornél jól van?

AnitaKép
Hogy egy kicsit vígasztaljalak, én terhesség nélkül is tök fáradt vagyokKép
3D-s uh: vannak érvek, ellenérvek, Marcival voltunk, szerintem 1x el lehet menni. Egyébként az én véleményem az, hogy valamivel szülés előtt érdemes elmenni (még jó, hogy nem szülés után Kép ), amikor már jó nagy a baba és szépen lehet látni a pofiját. Persze Liv-nek is igaza van, nem szentírás, hogy babóca egy-az-egybe olyan fizimiskával fog megszületniKép

Sulikeresés:
Már a "hócipőm" tele van ezzel az egésszelKép Kivétel nélkül, minden egyes leendő tanító néniről abszolut vegyes véleményeket hallok, akit az egyik szülő dícsér, azt tuti, hogy valaki más szidja, mint a bokrot, hogy jaj, csak ahhoz ne, mert ... bla-bla-blaKép
A házunkkal szemben is van egy suli, a legkézenfekvőbb az lenne, hogy Hanna ide járjon, de erről a suliról is baromira megoszlanak a vélemények. Van, aki azt ajánlja, hogy ide írassam Hannát, nehogy már most, elsős korában is bóklásznia kelljen nap, mint nap, van, aki szerint már kezdettől nagyon sokat számít, hogy hogyan, honnan indul egy gyerek. És így legyek én okosKép

Na megyek uzsonnáztatni.
Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

AnitaKép
Mi a Praxisban voltunk Dr. Hajdu Krisztinánál. Nagyon lelkiismeretes volt, mindent szépen elmutogatott és elmondott. Ha jól emlékszem kb. 5000 Ft volt a vizsgálat. Lehet képeket is kérni, de azért már külön kellett fizetni. Mi kértünk videot is, de arra már nem emlékszem, hogy azért is külön kellett-e fizetni. És tavaly még ha valaki Babaneten keresztül jelentkezett, kapott az árból 1,000 Ft kedvezményt.

Na most már tényleg megyek,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

AnitaKép
Mi a Praxisban voltunk Dr. Hajdu Krisztinánál. Nagyon lelkiismeretes volt, mindent szépen elmutogatott és elmondott. Ha jól emlékszem kb. 5000 Ft volt a vizsgálat. Lehet képeket is kérni, de azért már külön kellett fizetni. Mi kértünk videot is, de arra már nem emlékszem, hogy azért is külön kellett-e fizetni. És tavaly még ha valaki Babaneten keresztül jelentkezett, kapott az árból 1,000 Ft kedvezményt.

Na most már tényleg megyek,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Kormi
Pocakfájásnál nekünk csak a papaverines görcsoldó segített amit a doki írt fel,Máté nagyon hasfájós volt.Remélem nálatok javult a helyzet!

Macs
A képek nagyon jók!Aranyos,eleven leányzód lehet!

Anita
Én Mátéval 3D uh-n a 12. héten voltam,aztán a dokim mindig belecsempészett a videofelvételbe 3-4 perces 3D felvételt amikor mentem hozzá havonta uh-ra.Így nekünk sikerült megörökíteni.Különben csak a 36.héten mentem volna.Én csak kíváncsiságból voltam,szerintem ezen is kell érteni az uh felvételekhez ha az ember érteni akar valamit belőle(mármint ha nem csak az arcára kíváncsi valaki hogy hogyan fog kinézni).Ezzel nekem szerencsém volt.

Kata
Remélem mihamarabb sikerül megfelelő sulit találnod!

Csengo
Mi van veled?Jobban vagy már?Pocakbaba?Miki?

Velünk semmi különös,várjuk a tél végét!

Pussz mindenkinek!

edoci

Sziasztok!
Később írok bővebben..., most röviden:

MacsKép
Megnéztem a képeketKép
Mi vár ránk holnap?!?KépKép

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!
Edoci, koszi szepen, minden oke. Tul vagyok egy megfazason, megint itt volt anyam. Cicirol leszoktattuk a nagyfiut. Meglepett, hogy semmi trauma ....Kisbabaval jovo kedden megyunk genetikai uh-ra, mar nagyon varom hogy fiu vagy lany. Persze fiunak es lanynak is orulunk. Fiu azert jo, mert olyan jo lenne kisocsi, meg a kek ruhak. Lany meg persze, hogy ne legyek elmyomvaKép NEm tudom, ez utan a negy honap utan vallalkozom e meg ugyanerreKép

4D-n mi a hattyuhazban voltunk. Akkor 8-10e ft kozott mozgott. En csak azert mentem, mert fajt a hasam es erdekelt hogy jol van-e a babaKép Azert jo ez a hely, mert szinte azonnal van idopont.

Miki mostanaban olyan mint egy idozitett bomba. Neha felrobban es akkor orjong, tor, zuz. Koz- es onveszelyes. NEm tudom mit tegyek vele. Ha hagyon kart tesz magaban, ha raszolok le se sz...ja.

Meg nem tud motorozni, eddig azt hittem o az egyetlen masfel eves aki semmilyen eszkozzel nem tud menni.

Most hogy beteg volt alig evett, de a kaja es egy remalom olyan hiszti van. Mindent o akar es egyedul.

Lilis kepek szupik!

Miki 3 honapig kemenyen uvoltott minden este 6-9-ig. Iszonyat volt. Csak sirni tudtam. Aztan, olvastam valahol hogy a babak azert sirnak mert elvarjuk toluk. Hat tok kiakakadtam, hogy ez mekkora hujesseg. De aztan ezutan nem vartam az estet rettegve es elmaradt a cirkusz, persze pont 3 honapos volt.

Szep tavasztKép

csengo
Vendég

SziasztokKép

CsengőKép
Tavasz??? Most eső, néha hó, hol a tavasz? Én már nagyon várom, küldd ide is kérlek!Kép
Ezek szerint már teljesen túl vagy a rosszulléteken?
Miki jó kis kisördög lehetKép

Lili sem igazán tud még motorozni, igaz az nekünk nincs, csak taxi, de igazán még mindkettőn a korményzással van gond. Hajtani tudja, csak irányban tartani, meg fordulni nemKép

AnitaKép
mi nem voltunk anno 3d, 4d UH-on. viszont barátnőm második babájánál sok helyre elkísértem, többek között egy ilyen vizsgálatra is. Jó volt látni a kismanót odabent, de közel sem adott reális képet a baba arcáról(tök nagy orra volt a kislánynak a képen, pedig nincs is nagy nózija). Ennek ellenére, majd ha nálunk lesz második gyerkőc, elmegyek ilyen uh-ra, de csak a terhesség harmadik harmadában, de még akkor, amikor nem fordult be(legalábbis ember tervezKép)

KormiKép
Gratula a nyugis éjszakához, drukkolok, hogy több ilyen is legyenKépNálunk anno bevált az infakol, igaz, lehet, hogy Lili nem is volt hasfájós, mert csak később(hét hetesen) derült ki, hogy azért üvölt torkaszakadtából, mert éhes...akkor hiába adtam az infakoltKépKépaztán ahogy teletömte a pocit, minden okés volt, és átaludt éjszakáink lettekKép Nektek is ezt kívánom!

CsirkeszKép
Én már el is felejtettem, hogy költözni akartok, csak múlt héten láttam a lakásotok hirdetését egy újságbanKép sajnálom, hogy mentek, de megértem. Sikerült végül azzal, akiről írtál, nyélbe ütni az üzletet?

KataKép
Szomorú ez a sok betegség, de hamarosan túl leszünk ezen a csúny időn, és elmúlik minden gonosz baci és vírusKép Addig kitartásKép
Sulikeresésnél szerintem az is lényeges, hogy Nektek, és Hannának mennyire szimpi a tanítónéni! Ilyenkor Hanna is megy veletek megnézni a sulit?

PocóKép
Fanninak boldog névnapot!!!

KormiKép
Levente jól belehúzottKép
Csak így továbbKép
Altáj, fül, javul?

NikkKép
Ha minden igaz, holnap Macstól megkapjuk az ő hordozójukat egy minitaliért cserébeKép
Viszont mivel egész közel lakunk szívesen felmegyünk valamikor a szánkóértKép(meg egyébként isKép)És nagyon köszönöm a felajánlást!!!

Megyek, álmos vagyokKép
Jaj, Lili ma volt először fodrásznál!
Tök ügyes volt, nem volt egy hangja sem, nagyon jól viselteKép
Kicsit gomba feje lett, de nem tudom, hogy a tök rövid és a szemébe lóg haj között milyen más átmenetet lehet vágni az ilyen piciknekKép

Na dugulok.
Mindenkinek nagy mukk!!!

Puszi:
Móni

Kép
sunimum

SziasztokKép

MaccsKép
Sajna annál gyorsabban kell hogy rendezzem a hiányzó összeget az építtető felé,minthogy még egyszer(századszorKép)fussak a szocpolunk nyomába.Mi is hirdetjük már,remélem Csirkeszékhez hasonlóan hamar akad vevőnk is.Aztán az előlegből kifizetem a tartozást,és befejeztük a társasházazást már csak családiház jöhet számításba.Múlt héten betöltöttem a 35-öt,így félszocpol sem dukál,csak újépítésű jöhet szóba.Látod ha közelebb laknánk most megvehetnénk a telketeketKép.Tényleg sikerült már eladnotok?!Megnéztem a képeket halálosak...Kép

MóniKép
Majd tegyél fel képet a gombafejüről légysziKép!Mírának is két napja levága az apja fürdés közben a szemébe lógó tincseket,lehet hogy nyárra le is nyiratom rövidre.

AnitaKép
Legszívesebben mellétek költöznék,aztán együtt néznénk az őzikéketKép.Tényleg mi lett a lakóparkkal amit a közeletekbe terveztek,elkészült?Mi sem voltunk 3D ultrahangon Mírával de barátnőmét láttam.Õk anno Győrben voltak,én sokkal többet vártam a felvételtől,de szerintem ez géptől is függ.Kb 10ezer forint volt nekik,ha jól emlékszem.Örülök hogy jól viseled a terhességet,sokszor eszembe juttokKép!Millió pusza gyönyörű Esztikének!

KataKép
Sok szerencsét a suli kereséshezKép.Mi Vas megyeiek vagyunk és a fentebb leírt kálváriánk miatt már a telkeket is úgy nézem,hogy milyenek az óvodai,iskolai lehetőségek.Szombathely melletti falvakba tudunk csak gondolkodni,mert itt a lakásunk árán még telek sincsKép,de nem akarom majd minden hajnalban szegényt több 10 kilómétert utaztatni.Nem egyszerű...

CsirkeszKép
Gratula a lakás eladáshoz,szuper lesz a Balcsi közelébenKép.Pont tegnap gondolkodtam,hogy úgy benne vagyok az ingatlan szakmában a sok hercehurca miatt,hogy át kéne képeznem magam e területre...

CsengoKép
Ma hajnalban határozott madár csicsergést hallottam+kivirágzott a lakásban az aranyeső gallyam remélem tényleg jön a tavaszKép.Enyém kölyök is idözitett bomba,tegnap majdnem nagy bajt is csinált.A ház körül sétáltunk egy másik kismamával és Míra egy tized másodperc alatt fogott egy követ,bedobta a másik babakocsiba fél centire a kisbaba feje mellé.Szerence hogy nem a fejecskéjét találta el csak a pokrócot.Amúgy motorozik mint az őrület,az összes házbéli gyerköccel együtt ralliznak imádni valók.Majd egyik nap lefotózom őketKép

Szép napot MINDENKINEK (ébredezik a kisasszony)!

Viola
h_viola

HaliKép
csak egy félkezes gyors bejelentkezés visszaolvasás nélkül - de majd pótolokKép

Boti gennyes mandulagyuszkóval küzd, aminek kívülröl nem sok jele van, hacsak nem annyi, hogy kicsit bújósabb, mint általábban, meg többet alszik. dokinéni szerint bazi masszív immunrendszere van, hogy csak höemelkedéses. antibigyóra jól reagál, kedden visszük második kontrollra. persze az én nagybeteg fiam az oltári hatalmas és gennyes manduláival tanult meg székre, onnan asztalra felmászni, és most már a pocra felkúszás sem probléma, ha távirányító a tétKépKép

Csenge köldöke okés, kicsi köldöksérve van, de a hasfal erösödésével megszünik majd, lekötni sem szükséges.

csók
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
Jobbulást a nagyfiúnakKép
na akkor megintcsak felkötheted a gatyótKép Kisgé is mindenhová felmászik. a múltkor megkértem apát, hogy vigyázzon rá. mikor megyek be a szobába, apa alszik, Kisgé pedig az étkezőasztal tetején guggol..kissé mérges voltam.
Csenge köldök hurrá.

na megyek pakolni. ma utazunk haza. holnap asszem kiugrunk Au-ba síelniKép

pusz
Jó hétvégét
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

egyelőre visszaolvasás nélkül, hírek rólunk:

ma voltunk neurológián uccsó kontrollon, minden oké, a diagnózis: "gyógyult", de azt mondta az orvos, hogy van egy ügyesítő torna (HRG),
amire elmehetünk, ha gondolom, nem muszáj, az én döntésem, hogy harmonikusabb legyen a mozgása, meg mert picit hipoton még Dávid, és kicsit befelé tartja a lábát. Különben elégedett volt teljesen a fejlődésével. Én már nem igazán akarom vinni sehova, de a férjem szerint nézzünk meg egy ilyen foglalkozást, aztán meglátjuk, ezen ne múljon a dolog. A gyógytornászt is felhívtam, mondja, hogy minden oké Dáviddal, ha akarom, vigyem, de nem muszáj, szerinte nincs rá szükség.
Úgy szerettem volna, ha nincs "de" meg "nem muszáj, de lehet, az ön döntése", mert ez elbizonytalanít. Macerát se akarok, viszont azt főleg nem, hogy ezen múljon bármi is, h nem vittem el, pedig kellett volna.

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?