Uxi!
Nem tudom milyen piacnak hívják, de a férjem a Közgáz egyetemen dolgozik és ott van mellette, lehet hogy az amit Manka mond.
(Bocsi a tudatlanságomat pesti dolgokban)
MAnka!
Az én kisfiam mindegyiket megeszi, nem vettem észre, hogy különbség lett volna. Mindegyiket megkóstolom, hoyg milyen ize van hogy milyennek kell lennie az enyémnek
Sildike!
Köszönöm az ötletet, anyosomék is kertezni szoktak, de nyáron eszembe se jutott, hogy elrakjak valamit is
már lehet nekik sósan főzni??? Hagymát fokhagymát?? Húúú én ezt nem is tudtam. Nekem még az van a fejembe, hogy nem jó a só mert a kis szervezete még nincs felkészülve ilyenekre.
Most néztem meg amit Christinbaba küldött linket, amit köszönök szépen, de szeretnék belőle idézni "Érdemes a sot minel kesobb bevezetni, a zoldsegek ize so nelkul is tenyleg finom, csak elszoktunk toluk, es a szamtalan zoldfuszer, amit lehet hasznalni, az meg eleg a babanak, ha fuszerezni akarunk, de ez is csaladfuggo, de tenyleg minel kesobb kapja, annal kevesbe fogja tul sosan igenyelni kesobb is az etelt, ami jo dolog "
NA most tényleg elbizonytalanodtam.
Christinbaba!
A gesztenyés kajót Te csináltad vagy üveges, ha Te csináltad leírnád, hogy hogyan? Előre is köszi
Angi+LAckó