Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

DinoKép
Igazad van azert is irtom oda, hogy tiszetet a kivetelnek. Az en baratnom is e.u-ben dolgozik es egy nagyon kedves szorgalmas no. Fiuknak jobbulast.

CsengoKép
Jobbulast a pici fiadnak. Jelentkezz amint megtudod, hogy milyen nemu a pocaklakod.

AnitaKép
Eszti gyonyoru a kepenKép

KormiKép
Mi a gond, hogy attol tartasz vissza kell menned a korhazba, a nyero paros? Benedek edes lehet ahogy simizi a telefont. Levente baba jol belehuzott a gyarapodasba, csak igy tovabbKép

AndiKép
Aronnak tenyleg osszejott minden egyszerre, jobbulast kivanunk neki. Edes a szankos kepKép

KrisztiKép
Lanykadnak is mennek a gyogypuszik.

MoniKép
De jo neked, en is mennek mar bulizni, de itt nincs kire hagyni Elisat. Szerveztek a multkor a baba klubbos mamak de sajnos a ferjem este 10-ig dolgozik igy nem tudtam elmenniKép Ki kell birnom aprilisig amig nem megyunk megint haza.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok !

Csak nagyon röviden jelentkezem. Mindenkinek hálás köszönet, aki hiányolt, és hát az ok az természetesen az aluszékonyság, a hányinger, meg a gyomorégés. Plusz Máté aktivitása. Mikor nem alszik, egyáltalán nem tudok a gép elé ülni, mert folyton rajta kell tartani a szemem. Mikor meg alszik, gyorsan én is ágynak dőlök, aztán még rosszabb, mert alig tudok felkelni. A gyomorégés - érdekes módon - általában délután, ill. este jelentkezik. A hányinger-szédülés meg délelőtt. Úgyhogy kiteszi az egész napot. Igyekszem lefoglalni magunkat, hogy ne ezekre a kellemetlen tünetekre figyeljek.
Ma pl. voltunk zenebölcsiben, nagyon jó, már Máté is köt mondókákhoz mozdulatokat, és ha felismeri, mutogat vadul.

Csengő
A terheléses cukorvizsgálatra innod kellett olyan lötyit? Nekem azt mondta a doki, hogy igya meg, aki kitalálta, én egyek 1 zsemlét 2 dl tejjel, ez így egész elfogadható. Máténkról nekünk is a gen-i uh-n mondták meg, hogy kukis. Huh, de hát én még nagyon messze vagyok a 18. héttől!

Olyan csodaszép gyerekek vannak itt nálunk, nagyon jó fotókat küldtök! A tar.hu-ra is töltögettek?

Fogügyben: Nálunk már van 12, a héten bújt ki a második szemfog, most még várjuk a fentieket, már alig van íny rajtuk!

Alvásügyben: Máté napközben is, és este is szépen és könnyen elalszik, viszont kb. 1 hete hajnali ébredéssel örvendeztett meg bennünket, átmegy valamelyikünk, közöljük vele, hogy még korán van, mindenki alszik, ekkor visszafekszik, és alszik tovább, de max. fél 7-ig.

Szopiügyben: Mi is leálltunk a szopival, az orvos határozott utasítására, merthogy sokat görcsölt a hasam. Mátét egyáltalán nem, inkább engem viselt meg (=Ani).

Reditke
Köszi az autós képet, látom, nálatok is nagyban megy a jármű-imádat. Szorítunk ám Neked!!!!!!

Dino
Eü-témában, bár én nem vagyok eü-es, de mindig igyekszem két oldalról nézni a dolgokat (úgy általában mindennél), és hát van ilyen is, olyan is. Ma pl. a VI.ker-i sztk könyvébe (ha van ilyen) nagyon szívesen írtam volna néhány pozitív mondatot, mert abszolut profi és korrekt és emberséges - és még sorolhatnám a jó jelzőket - módon álltak hozzám és a többi beteghez is. Viszont kedden kiborítottak a IV.ker-iben, ugyanazért a dologért, ez bizonyára hozzáállás kérdése. Én úgy gondolom, hogy ha MINDENKI (nem csak az eü-es) először abba gondolna bele, hogy ő is kerülhet a másik oldalra, vajon hogy érintené, ha vele ugyanígy viselkednének.... stb.
És ezt értem akár banki ügyintézőre, ápolónőre, rendőrre, eladóra, mindenkire. Az a baj, hogy tényleg sokan belefásulnak a munkájukba (pénz, megszokás, akármi miatt), de arról az ügyfél, a beteg, a vevő, stb. nem tehet. És emiatt aztán sokan meg általánosítanak. Ezt sem szabadna.

Na, jó hosszúra sikerült.

Jó éjszakát Nektek!
Éva
eve75

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást eü. témába. Természetesen tudom, látom, tapaszatalom, hogy sokan vannak a szakmában, akiket nem lenne szabad betegek közelébe engedni, de sokan igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani. Azt hiszem, az általánosítás az ami igazán zavar, de ez is érthető, hiszen rengeteg a rossz tapaszatalat. Mindenesetre köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket.Kép

NikkKép
Jó, hogy legalább Ti el tudtatok jutni Macsekékhoz. Remélem egyszer nekünk is sikerül majd!

ReditkeKép
Jobbulást mindenkinek a családban! Dokinál mi volt?

GnéKrisztiKép
Jobbulást a lánykáidnak! Küldhetnéd Adriennt egy kis tanfolyamra Bernáthoz, hátha eltanulná tőle a jóevést.

Áron-AndiKép
Nálunk szinte csak az édesség megy szó nélkül. Sóska és társai mehetnek a kukába, de erről már sokszor írtam. Persze azért nem édességgel tömöm a gyereket, de nem tudom annyira titokban enni a csokit, vagy kekszet, hogy azt Bernát ne vegye észre, és akkor persze addig háborog amíg nem kap belőle. De én már teljesen elrontottam ezt a gyerkőcöt, a férjem teszi is mostanában a megjegyzéseket, hogy nem voltam én ilyen engedékeny Donáttal, és most ennek a kis szarosnak meg mindent megengedek. De mit csináljak? Ahogy öregszem, úgy lágyul a szívem is.Kép
Áron nagyon szelídnek tűnik ezen a képen, el sem hiszem, hogy tud hisztizni.Kép

CsengőKép
Nektek is jobbulást!

TcisKép
Neked a férjed magyar, vagy olasz? Lehet írtad már, de most hirtelen nem emlékszem rá. És hogyan kerültetek Olaszo-ba? Bocsi, ha már 100x leírtad. Csak, ahogy most írtad, hogy ott nincsen kire hagynotok Elisát, felmerült bennem a kérdés.

ÉvaKép
Csak kitartást tudok kívánni, hamar elmúlik ez a néhány hét és túlleszel a kezdeti tüneteken. Azután meg a többi idő is nagyon gyorsan elmegy, nekem a második terhességem pillantok alatt eltelt, főleg hogy Máté is leköti gondolom minden percedet.

KormiKép
Gyors regenerálódást kívánok Neked! Levente úgy tűnik pocakon kívül is a gyors növekedés híve. Lehet sejt valamit, hogy jobb az ha gyorsan utoléri a bátyust, nehogy alulmaradjon majd a legjobb autókért és egyéb csodálatos játékokért vívott harcban.

AnitaKép
Donát köszöni a külön Neki járó puszit.Kép
Remélem pocakbaba is kisleány lesz, ha igen le is stoppolnám rögtön Bernátnak, ne kelljen már annyi szülői házhoz járnunk ismerkedni.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

SziasztokKép

Most csak egy mondat erejéig:NEM kapjuk meg a szocpolt erre a lakásra,így most el kell adni,hogy egy másik újra feltudjuk venni...No comment...
Esetleg valaki aki jelenleg vagy nem rég épitkezett priviben(horvath.viola@gmail.com)küldene nekem némi infót mi mindent kell intézni,milyen papírok stb kellenek stb?!Mert ha ezt sikerül eladni már csak a családiház építés jöhet számításba,társasházból egy életre elegem lettKép.Előre is köszönöm!

Szép hétvégét MINDENKINEK!!

Viola
h_viola

Hello csajok Kép

Drukkokat, szorításokat köszi.
Én még itt és egyben. Olyan fura, mert most már készülök a dologra és anno B-nál ilyen nem volt, mert előbb jött, mint ahogy elképzeltem hogy nekem már gondolnom kell rá hogy szülni fogok.

Doki szerint méhem már elöl, baba feje totál rögzülve, külső méhszáj bő ujjnyi, méhnyak 2 ujjnyi, klasszul felpuhulva, úgyhogy alakul a molekula Kép
Bízom benne, hogy ez valamennyire lerövidíti majd a szülést, mert Bálinttal közel 20 óra vajúdás után még nem állt így a dolog Kép

Éjjel többször felébredtem apró görcsölésekre, úgyhogy azt hiszem tényleg közeleg a "vég" Kép

ViolaKép
SzocpolKép Non sense.....

ÉvaKép
Gyors első heteket és utána boldog rosszullétmentes babavárást neked!

CsengőKép
Első terhességnél semmi bajom nem volt a cukorivástól, most viszont öklendeztem utána egy percig.

KormiKép
Altáji gond miatt tartasz a kórháztól? Levente súlya Kép

Áron-AndiKép
Súlyt uh alapján nem tudom, 35 hetesen volt az utolsó, akkor korának megfelelően 2600 körül. Szerintem nem lesz óriás bébi, olyan 3500-zal kibékülök Kép
Nálunk Bálint nem szereti az édességet. Pl a túró rudit sem eszi meg, csak a parírja érdekli, bezzeg a toros káposztát, nokedlit pörkölttel és a mindenféle magyaros cuccokat imádja Kép Anyja fia Kép

Mi köszönjük a kép dicséreteket.
Betegeknek jobbulást.

Bálint megint taknyos lett, apája nem javul, nekem meg ráment a fülemre a náthaKép Már kivagyok nagyon. Ez már a 3. hét hogy szívunk vele Kép

Na megyek, mert nagyon magyarázza a mondókáskönyvét és kommentálnom kell Kép
Edit
39+0 Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Akartam kerdezni, de magatoktol is irtatok. Szoval latom, hogy Ani, Eva es a tobbiek is szepen abbahagytak a szopit babasan. Sajnos ejszaka nekem is huzodik a hasam es szeretnem elvalasztani Mikit, de nem tudom mi a legkimeletesebb modja. Ugyanis varjak vele mig elmulik a torokgyulladasa? Vagy mindegy? NEkem mar igenyem van arra hogy hagyjon beken a gyerek, de anyai szivem meg megesik rajta. Szoval mit tegyek? hany lepesben hagyjuk abba?

Azt hiszem mar nem a beleimet, hanem a babat erzem mozogniKép
csengo 16+1
Vendég

ViolaKép
Nagyon sajnálom, hogy ennyire bonyolódik az életetekKépKépKép Õszintén szólva én már lehet, hogy egy kicsit összetörtem volna ezek után. Tudom, hogy Te sem vagy most a helyzet magaslatán, de ebből is ki fogtok mászni. Már az is valami, hogy határozott tervetek van a következő lépéssel kapcsolatban. Én is a családi házra voksolok, már ha az embernek van lehetősége ezt választani. Persze szomszédkérdésben az sem mindig egyszerű, jól meg kell nézni és választani a környéket.
Csak kitartást tudok kívánni Nektek továbbra is!!
Mi egyébként 4 éve építkeztünk, így a mostani szabályokról és miegymásról fogalmam sincs, sajna nem tudok segíteni.

CsengoKép
Szopi: én dokival nem beszéltem erről a témáról, saját döntés volt és már 2-eske beköltözése előtt is rágódtam a témán, mert már elég fájdalmas tudott lenni. Nem harapott Eszti, meg ilyesmi, de én töltöttem be a cumi szerepét és néha már sok volt a cickóimnak az igénybevétel. Pocakosan meg még érzékenyebbek lettek, tehát döntöttem. Egyébként azt vettem észre és látod Éváéknál is ez volt, hogy a gyerkőcöket nem igazán viseli meg az elválasztás, ebben a korban. Miki is eszik már minden étkezésnél rendesen, ugye? Nyilván nem a táplálék miatt szopizik. Ez a Te döntésed, de ha már kellemetlen, akkor szerintem nem érdemes erőltetni. Én is úgy voltam vele, hogy semmi értelme, hogy összeszorított fogakkal szopiztassam a lánykát.
Én egyébként egy lépésben (Kép) választottam el. Vasárnap reggeltől nem volt szopi. Néhányszor kereste (póló felrángatás, tzá-tzá felkiáltásKép), de mint írtam, egyáltalán nem erőszakoskodott, teljesen nyugodtan tudomásul vette az új helyzetet. Cumi és egyéb tartozékok nélkül is pár perc alatt elalszik. Ha nem megy rögtön a szundi, nálunk az éneklés vált beKép Féltem ám én is, hogy mit szól majd hozzá és tényleg meglepődtem a reakciónKép
A lényeg, hogy következetes legyél, tehát, ha elhatároztad, hogy többet nem adod neki, akkor utána két nap múlva már ne csináld vissza, mert teljesen összezavarod. Szerintem...Kép
Nagy gratula a babamocorgáshoz, már én is várom, de csak szép sorjában...Kép

Nekem is lenne két kérdésem: még korai, de már gondolkodunk rajta, hogy a gyerkőcök majd hogyan aludjanak: egy szobában, vagy a pici velünk, Eszti a helyén, stb. Ahol már megvan 2-eske és ahol még csak jön: Kinél hogy van/ki hogyan tervezi?

Mindenkihez szóló kérdésemKép: a gyerkőcök mikortól helyeződnek át Nálatok nagyobb ágyikóba (amin leesésgátló van)?

Anita
(7+2)

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

Csengő
Ahogy Ani is írta, mi is rövid úton zártuk le a szopi témát. Máté még reggel-este szopizott, ahogy megtudtam, hogy van baba, a reggelit azonnal, azt estivel még vártam kb. egy hetet, de ez is úgy volt, hogy akkor mától nem, és kész. Máté aznap "ráharapott" az arcomra, mondtam neki, hogy mától nincs szopi, nagy fiú vagy már, stb., aztán nem is volt további balhé. Az esti éneklés nálunk is bevált, Bóbitázunk, aztán szépen elalszik. És egyáltalán nem követeli, mondjuk nekem korábban is alig-alig volt pólórángatás. Én kivoltam idegileg, hogy megvonom tőle, de be kellett látnom, hogy nagyon jól megvan nélküle is. És valóban a görcsök is alább hagytak.
Jaj de jó, már ilyen hamar érzed a babát? Tök jó! Nekem is mondta a védőnő, hogy figyeljem a 16. héttől.

Anita
Mi egyelőre úgy tervezzük, hogy Máté a szobájában, a Baba pedig velünk egy szobában, de kiságyban fog aludni. Aztán hogy ez fog-e működni, Máté nem lesz-e féltékeny, stb., majd meglátjuk. Ezt a nagyobb ágyat én is akartam kérdezni, hogy mikortól lehet Õket áttenni, de nálunk Máté még elég közlekedő életet folytat éjjelente az ágyban, nem tudom, hogy azon nem dobná-e át magát. Meg aztán az is eszembe jutott, hogy vagy még a nyáron kell ilyen ágy, ami korai, vagy kell vennünk még egy kiságyat a Babának, mert azt semmiképp nem akarom, hogy mikor megszületik, Mátét akkor tesszük másik ágyba, nehogy azt érezze, hogy elvettük tőle a megszokott helyét és a tesó került bele...

Viola
Szörnyű, amit írsz, nem egyszerű nálunk ügyeket intézni.

Edit
Mindannyiotoknak jobbulást!
Hétvégén nem leszünk itthon, lehet, hogy Te mész közben kórházba? Gondolok Rád!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!
Sziasztok
Éva
eve75

Anita
Nálunk Bandó kb 1 hónapja alszik a saját kiságyába,addig meg mellettem,a rácsos ágyat vagy 8 hónapos kora óta nem használjuk Kép Kép Ez az ágya,160x80-as

Kép

Kép
Kép
nikk0830

NikkKép
Nagyon jó Bandó ágya! Készen vettétek vagy csináltattátok?

Beteg babóknak és manóknak jobbulást, úgy látszik a hosszú tél mindenkit megvisel.

ReditkeKép

Azt álmodtam hogy a hétvégén szülszKép Kiváncsi leszekKép

Heléna eszméletlen sokat beszél, pld reggel néztem ki egy receptet a szakácskönyvből, elvette a könyvet és kérdeztem mit csinálsz, erre:Heléna szakácskönyvet néz receptet olvas.
Nem tudom végig mondani az estimesét mert beledumál, kajánál jó hogy beszél mert szól hogy elég volt, az igent és a nemet továbbra sem mondja, a babáihoz dumál sokat: Kata baba hintapalintázik, vagy mozgólépcsőzik, vagy csúszdázik. (eddig egyszer mozgólépcsőzött úgy látszik nagy volt az élmény)
Vigyázni kell mit mondunk mert azonnal elismétliKép.

Noémi

Noémi
fantikbaba

Sziasztok Lányok!

Csak egy nagyon gyors búcsúzás a hosszú hallgatás után: épp pakolok ezerrel, mert holnap reggel indulunk síelni KépKép!!

A betegeskedők gyógyuljanak meg, a kismamák pocakosodjanak, a többiek meg csak érezzék jól magukat, míg mi telelünk. Ha hazajöttünk, jelentkezem majd.

Reditke, kíváncsi vagyok, Milán kibújik-e, mire hazajövünk. A betöltött 39. hét automatikusan magával vonja a topikboszivá való kinevezésemet, vagy csak a pont 40? Kép

Sziasztok!
Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Hogy mennyi-mennyi új baba lesz! Mindenkinek gratula! Nagyon csodálom a "bátorságotokat", én olyan mértékben leterheltnek érzem magam ezzel az egy manóval is, hogy el sem tudom képzelni, hogy még egy mellett ép elmével kibírnám Kép

Amiért billentyűt ragadtam, hogy megosszak veletek egy infót. Andrisom most nyüglődik már 2. hete mindenféle nyavalyával (nátha, tüszös mandula, hurutos fül, egyszerre 6 vagy 8 fog növesztése...), úgyhogy az én jó alvó fiam alvókája "elromlott". Miután az éjszakázások már kezdtek minket kikészíteni, felhívtam egy 2 gyerekes Gordont végzett pszichológus barátnőmet, hogy mi a teendő. Õ azt mondta, hogy ha elláttam a gyerkőcöt (fájdalomcsillapítás, lázcsillapítás, ivás, dédelgetés) akkor utána tegyem be nyugodtan a kiságyba, mondjam el neki, hogy megtettem ami tőlem telt, nagyon fáradt vagyok, nekem is muszály pihennem, különben másnap nem fogom tudni ellátni őt, úgyhogy most alvás mindenkinek (vagy ami az igazság) és hagyjam ott. Ha sír, hát sír. Bírjam ki, mert egy ekkora gyerkőcnek már meg kell tanulnia valamennyi nonkonform érzést kibírnia és vele teszek rosszat, ha órákat nyüglődünk együtt éjszaka. Szerinte max. fél óra éjszakai ápolás (addigra a fájdalomcsillapító is hat!, tehát elvileg utána már nem azért nyüglődik, mert fáj neki)és utána tegyem le. Hát ezt tettem. Először egy órát sírt, másodszor egy felet, harmadszor 10 percet, a negyedik majd ma jön, azt még nem tudom. Õ azt gondolja, hogy nem kell közben bemenni hozzá x percenként, mert ekkorkák már tudják, hogy anya-apa nem veszett el, ott van a másik szobában és csak reményt ébresztenék benne, hogy most akkor kiveszem. Hát ennyi, remélem segít esetleg valakinek, aki hasonló gondokkal kűzd.

Minden beteg babának gyors gyógyulást kívánok, szülőknek kitartást Kép

Tényleg Liv, mi ez a passzivitás Kép?
cedit

Noémi
Rs-be vettük 29900 volt ágyráccsal meg szivacs matraccal,ami 5 cm-es.De ha gondolod lehet bele vágatni kókusz matracota novotexbe,nekünk még mindig a szivacsvan.Az ágyneműtartót külön 15000.ért megveheted hozzá Kép Kép Mi a játékait tároljuk benne Kép Kép Kép Épp a brendonba néztem uez az ágy ott 39 volt+ az ágyneműtartó.

Cedit
Köszi az alvás infót,igazán sose tudom magam rászánni a sírni hagyásra,de az is igaz hogy olyan fáradt vagyok sokszor hogy ezt sokáig nem fogom bírni.

Erika
Nagyon jó sielést nektekKép

Viola
SzocpolKép Már nem is mondok semmit,sokszor nagyon elegem van az egész magyarországbólKép

Anita
Eszter igazi kis tündér Kép

Andrea
A te kisfiad is tündérke,nemis tud hisztizni Kép

Lányok kész vagyok én is Bandó aggreszivitásától Kép Tegnap voltunk ringatón ahol 2 gyereket megtépett egynek meg kikarmolta a szemét Kép Hogy neveljem le erről? Se a szép szó nem használ se a kezére ütés.Nekem az arcomon is mindig van vhol karmolás nyom Kép

Kép
Kép
nikk0830

Hello lányok!

CSak röviden bejelentkezem, hogy még élünk, csak nem sokat jutok nethez a fiamtól, estére meg hulla vagyok. Már egész szépen totyog, sétánál tolja a babakocsit, ráérzett a lábon járás ízére, így szívesen gyakorolja. Legkedvesebb elfoglaltsága, hogy együtt mesekönyveket nézegetünk és mindennek többször el kell ismételni a nevét. A felnőtt kaják is már szépen csúsznak.

Nikk,
jó az ágy, én is pont ezt néztem ki, de még várunk vele, mert Márk szerintem simán lemászna éjjel róla. Kb. ősszel gondoltam a cserét. (Szőnyegben folt nem maradt meg. Kép )

Dinó,
remélem, gyógyulgattok, ha elmúlik ez a fránya tél, csak eltűnnek a bacik is.

Új pocakosoknak gratulálok! Kép Kép

Csengő,
jó, hogy már alábbhagytak a rosszullétek. Kép

Reditke,
jól kihúzod a végén! Kép

Képek egytől egyig édesek! Kép

Én nem tudok képet felrakni, mert hiába engedélyezem az előre ugró ablakok megjelenítését, egyszerűen nem jön elő. Tanácstalan vagyok, van valakinek ötlete esetleg mi lehet a baj?

Na most ennyire futotta, nyugodt éjszakát mindenkinek!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok,

Most gyorsan, mert holnap vendegek jonnek vacsira es jo reszet a kajanak ma keszitettem el + delelott baba klubba voltunk, mostanra mar hulla vagyok.

MacsekKép
Sokaig nekem se jelent meg semmi. Az uj Norton antivirus volt fenn + tufal, de most lecsereltuk es igy mar tudok felrakni kepet. Nektek milyen virus ellenorzotok van? Lehet, hogy nalatok is hasonlo a problema.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

MacsekKép
nekem az vált be, hogy valahova erre a területre klikkelek(ahova írok) az egér jobb gombjával, azt nyomom, hogy frissítés, és utána már megjelenik az új ablak a melléklet feltöltésénél.

Ma megint megpróbáltam a tár.hura feltenni képeket, de nem jött összeKép béna vagyok, vagy mi? Szerintem mindent értelem szerűen, és úgy csinálok, ahogy anno Moszi leírta...

ErikaKép
Jó síelést, és egyben és épen visszatérni!

JudyKép
Asszem te kérdezted, sikerült e hátihordozót szerezni, hát még nem, de ha teljesen fix lesz a kirándulás, lefoglalom ott Budakeszin. Bár nem tudom, hogy fogok felmászni a Kő-hegyre 12 kg-val a hátamonKép

NikkKép
Ez nem jó, hogy Bandó agresszív, de szerintem majd elmúlik. Barátnőm kisfia egy időben állandóan megharapta Lilit, minden ok nélkül. Hiába szóltunk rá, verte meg az anyja, nem változott a helyzet. Aztán elmúlt két éves, és egy csapásra megszűnt a harapásKép Addig kitartásKép
Jó ötletem nincs. Elmagyarázni neki, hogy az fáj? Lili tudja mi az hogy fáj, és ha megharap, utána rögtön adja a gyógypuszitKép Persze hiába mondom, hogy ne harapjon, és akkor nem kell gyógyítaniKép

Második gyerek elhelyezése:
Barátnőm csinálta azt, hogy a kicsit rakta külön szobába, és a nagy maradt velük, ahogy eddig is, hogy a nagy szokása ne változzon.

Ágy: Nagyon klassz Nikk Bandó ágya, én is gondolkozom, hogy kellene ilyen, de én attól félek, hogy Lili amikor felébred, rögtön feláll. Ebből meg simán kipottyan. Bár amikor a nagy ágyon alszik, simán lemászik, és nem áll fel, csak feltérdel.

Holnap lesz férjem kollégájánál egy kétnapos "jelmezbál", osztálybuli, Lili nélkül megyünk, remélem jól sikerül. Igaz beöltözni nem nagyon fogunkKépKép nem volt ui. sok idő a felkészülésre.

Lau!!!
Mi van veled?

LivKép
Tényleg nagyon szótlan vagyKép

DinoKép
Eüről hasonlóan vélekedünk. Szerintem az is baj, hogy közalkalmazottat nem lehet kirúgni. Ha nagyobb tétje lenne a munkájának, biztos jobban végezné, de miután nincs, nem érdekli. Legalábbis ilyen is van. Az általánosítás ellen nem sok mindent lehet tenni, ez minden szakmában, társadalomban megvan, ugyan úgy, mint az előítéletesség.
Én is tíz kemény évig tanultam, és próbálom szívvel-lélekkel csinálni amit csinálok. A minap volt egy megjegyzése az egyik betegemnek, hogy milyen kedves és jó fej vagyokKép, De nem ám nekem mondta, hanem a betegtársának, miközben a harmadik betegnek adtam szurit. Meghallottam, és jó ezt hallani, ez az amiért megéri. És ezt a normálisabb és szorgalmasabb dolgozó csak úgy tudja csinálni, ha szereti, különben már nem itt lennénk...Ja és reform az kéne, és vezetőcserék is kellenének. Meg egy jó adag szemléletváltás. Mert addig, míg sok helyen azt gondolják, a beteg van az orvosért/nővérért(ugyanez érvényes a kereskedelemre is pl), addig nem lesz változás...

Na eüről tényleg ennyit.

Megyek, mert párom már itt a kanapén elaludt, bezavarom a hálóba, és csatlakozom.

kellemes hétvégét mindenkinek!

Móni

Kép
sunimum

HelloKép
csak helyzetjelentés, nem tudom hozzászólni lesz-e időm tökmagtól.
Milán jól bírja, de már napok óta "ijesztget".
Ma éjjel elment a nyákdugóm (valszeg az volt) és 1,5 órán keresztül szép rendszeres 10 percenként jelentkező 45 mp-es fájásaim voltak, amikbe aztán belealudtam a végén és azóta egyáltalán nem rendszeres, de folyamatos alhasi gyenge görcseim vannak.
Szóval szerintem most már tényleg be fog indulni a dolog.
Addig is főzök, mosok, takarítok, jó lenne most hétvégén letudni a dolgot Kép

VeraKép
Merre jársz?

MóniKép
Jó bálozást!

TcisKép
Nektek kellemes vacsizásos vendégfogadást!

MacsekKép
Látod, hogy beindul a járás Márknál? Gratulálok Kép

NikkKép
AgresszióKép Sajnos nincs ötletem mit lehet kezdeni, de gondolom próbáltál már mindenféle szépszó/"fenyítés". Bízzunk benne, hogy ezt is kinövik. Bár marha kellemetlen lehet társaságban Kép
Ágy szuper jó.

CeditKép
De rég voltál....Alváshoz gratula és kitartás!!!!

ErikaKép
Nagyon jó síelést nektek. Irigy-irigy Kép
Én megelőlegezem neked a bosziságot Kép Kép Végülis a betöltött 39, az már 40 Kép

NoémiKép
Én is kiváncsi vagyok, kiderül te is boszi vagy-e Kép
Tényleg hihetetlen csajod mennyire összetett mondatokban és ragozva beszél. Cserves kis nőszemély lesz tuti Kép

ÉvaKép
köszi

CsengőKép
mocorgáshoz gratula.

AnitaKép
2 töki alvása: én abszolut híve vagyok a szülőktől yz első pillanattól különalvásnak és arról is meg voltam győződve, hogy a 2 gyereknek is külön szoba kell. Namost ebbe a másodikba az élet beleszólt, ugyanis nem csináltuk meg ősszel az átalakítást, így nincs még egy szobánk a picinek, tehát egy szobába kerül Bálinttal. Az ágyát már párom összeszerelte hetekkel ezelőtt Bálint segítségével, és ő azóta is örül neki, hogy anya pocak babája fog ott aludni vele együtt.
Nem tudunk és nem is akarunk előre tervezni, de azt ugye nem tudjuk, hogy Bálintot mennyire fogja zavarni, ha a pici sír éjszaka (Bálint a picit nem zavarhatja, mert átalussza az éjszakát és az a terv, hogy ő fürdik majd előbb és megy aludni, pici meg utána kerül sorra). Szóval, hogy M felsírja-e B-t, nem tudjuk. Van, hogy B egy WC lehúzásra felébred de pl Szilveszterkor fél óra kemyény petárdázás meg se mozdult.
Okosok azt mondják, hogy majd megszokja kb 1 hét kell hozzá, csak kérdés azt hogyan fogjuk kibírni 1 hétig, h 2 kölök üvölt éjszaka és aztán nappal is nyűgös, mert kialvatlan. Mindenesetre a terv az, hogy együttlesznek és kibírjuk. Végülis ha nagyon sarkítani akarok, régen egy szobában élt apa-anya-gyerekek Kép
Majd a tapasztalatokról beszámolok, bár tuti nincs két egyforma kölkec ebben sem.

Rácsos ágyból kiságyba, mi még biztos nem, jó nagy a rácsosa, szereti is, biztonságos is. Mondjuk olyan, hogy a pelenkázórészt leszedve és a rácsokat kiszedve, kisággyá alakítható, de még nem akarjuk. Majd.
Bnőm fia 3,5 éves és rácsosban alszik.

39+1

Edit
Kép

Kép
reditke

Kép

Kép

Kép
macsek11

SIKERÜLT! Kép Szóval fent látható a kis rosszcsontom! Kép

Tcis,
nekünk is a Norton Antivírus van és hiába kapcsoltam ki abban is a blokkolót, nem segített.

Sunimum,
most a te módszered vált be, de a logikáját nem értem.

Köszönöm a tippeket!

Kép

Kép
macsek11

Lányok, most komolyan: ugassak egy kicsit többet? Kép

Cedit (és mindenki, aki az alvással kínlódik), én továbbra is a másik álláspontot képviselem, a soha nem sírni hagyást! Ebben az életkorban pedig különösen.
Idézek egy pszichológustól: "Másfél évesen jelentkezik a babák fejlődésében az ún. újraközeledési válság: nem igazán szeretnek eltávolodni anyukájuktól, pár lépésre sem lehet otthagyni őket, nagyon ragaszkodóvá válnak. Ez normális és szükséges lépcsőfok az önállóság felé vezető úton, és ilyenkor újra többször előfordulhat, hogy a babák létszámellenőrzést tartanak éjszaka."

Mindenkinek nagyon ajánlom a februári Kismama "Fogsz aludni, babám?" c. cikkét! Szerintem nagyon hasznos olvasmány.

Bemásolhatnám ide a szopis tanácsadók álláspontját is, de nem teszem, mert már régebben megtettem, hogy ne hagyjuk sírni a babát, mert azt érjük el vele, hogy álomba sírja magát azzal az érzéssel, csalódással, hogy őt úgyse veszik ki a kiságyból, úgyse jön anya, hiába is hívná, és nekem ettől elszorul a szívem.
Nekem az anyai ösztönöm mindig azt súgta, hogy ne hagyjam sírni Dávidot, és tudom, hogy el fog jönni az az idő, amikor magától átalussza az éjszakát, akkor, amikor elég érett lesz ehhez, pszichésen stb.

Remélem, nem baj, hogy ezt leírtam, de gondoltam, hangozzon el újra egy másik vélemény is. Kép

Kérdés:
itt már mindenki mos fogat? Dávid szinte mindent megtesz, amire megkérem, de a fogmosásra semmi hajlandóságot nem mutat.

Továbbra se tud senki semmit Lauról?

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Nagyon rég jelentkeztem, tudom. Tegnap jöttem ki a kórházból. Nincsenek túl jó híreim. Sajnos, elég agresszív a daganat. Jelenleg most nem növekedett, stagnál, de a kismedencében átszűrődések vannak, és félő, hogyha belobban, nincs sok esélyem. Két napot voltam az intenzíven, kaptam vért is, közben az urológiai klinikára is át kellett szállítani, ugyanis nem tudtam pisilni, így kaptam egy vesecsövet, amivel hazaengedtek. Ahogy visszavittek az intenzívre, elkezdtem vérezni, így betamponáltak, majd megint kaptam két egység vért. Nem akarok itt most nagyon belemenni a részletekbe, a lényeg, hogy egy csomó könnyemet elsírtam már. Tegnap azt mondta az orvos a férjemnek, hogy nem tud semmi biztatót mondani, a legrosszabbra is fel kell készülnünk. Mi kértük meg rá, hogy mondja el, mire számíthatunk, végülis két gyerek meg fiatalok vagyunk.
Most mindent megteszünk azért, hogy feljavítsuk a vérképemet, 13-án kell mennem vissza vérvételre, ha jó, akkor lehet folytatni a kezelést. Ha nem, nos arról nem is akarok beszélni, mert az lenne a legrosszabb.

Fiúk jól vannak szerencsére, ésn csak nézem őket, és remélem, hogy sokáig fogom még.
Ne haragudjatok, most nem tudok többet írni, de majd igyekszem.

Lau
lau

LauKép

Én most teljes őszinte leszek,már pár perce itt bőgök a gép előtt amióta olvastam a soraidatKép.Nem tudok mit írni,hisz már tudom hogy mekkora akaraterő szorult beléd,döbbenet ami Veled történik.Remélem folytatódhat majd a kezelés,tiszta szívemből szorítok,hogy minden rendeződjön...

ReditkeKép
DrukkKép

Puszi:Viola
h_viola

Lau!
Annyira sajnalom, hogy ilyen heteken mentel keresztul! Nem tudok en sem mit irni, s talan jobb is ha nem terhellek a nagy okossagokkal, amiket lepten nyomon hallani fogsz. Kitartasodert es akaraterodert becsullek, gyonyoru ket fiadhoz gratulalok! Ha sirok, tulajdonkeppen magamert teszem, mert nekem mar az elejen elszallt volna az erom...
Megis kerlek ird le mi van veletek hogy alakulnak a dolgok. Hatha tudunk segiteni. A magam neveben annyit mondhatok, hogy barmi segitseg kell szivesen barmikor. De tenyleg! Nem a gyerek vigyazasra gondolok, de az is mehet, de gondolom inkabb minden percet veluk toltesz, mig legalabb bizonyossagot nem kaptok.. Fokent olyan jar az eszemben, hogy ha van a vilag vegen egy kis sziget, vagy egy szomszed orszagban egy klinika, vagy itthon barmi, csak penz kell: en leszek az elso aki a segiteni fog.

Aposomnak 10 eve 1 evet adtak. Olyan jo, hogy latta az elso unokajat es olyan jo lenne ha meg sokaig itt lenne nekunk.

Ilyenkor szegyellem, hogy a torokgyulladas miatt itt nyavajgok.....

Reditke, te pedig ugyesen! Mostmar tessek kipottyantani a fiataluratKép

csengo
Vendég

Lau!
remélem a könnyeink segítenek!
Nagyon sok erőt küldünk, és csatlakozom csengőhöz, ha bármit tudunk segíteni, csak jelezd kérlek!
Tel:06203441845

puszi(rengeteg gyógyító!!!)
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok,

Sajna teljesen tropára ment a gépünk. Most túl vagyunk egy újratelepítésen. Megpróbálom ezt elküldeni, visszaolvasok, és írok hosszan.

Vera

hvera

Sziasztok újra,
sajna nem tudom enyém akrobata kölkec meddig hagy írni.

LauKép Annyira sajnálom. Remélem sikerül megállítani a daganatot. Azt mondják, hogy ah bejön a tvasz meg a jó idő, akkor ugásszerűen javul a szervezet védekező képessége. Ha túl leszünk ezen az átkozott influenzán akkor rögtön tudunk meni. Remélem ez már jövő hét elejétől így lesz. Most még elég rekedt Kornél és én is.

ReditkeKép Nagyon jól esett a hiánnyolás. Én is álmodtam veledKép A közös bulit majd alkalmasint megejthejük némi bolgár népzenévaleKépKépKép

Friss kismamáknak Éva és Vasani pusziKép

Jaj, lányok, most kaptam a hírt, hogy a legjobb barátnőm édesanyja meghalt. Az enyém 11 ééve csaknem ugyanekkor ment el....jaj, annyira jó lenne, ha nem kellene elveszteni egyetlen gyereknek sem a szüleitKépKépKépKép

Taklizósoknak gartula, Macseknek a képhez külön.

SunimumKép kreatívkdásra ezerrel fenem ám a fogam, de egyelőre kimerül főleg abban, hogy a kölköm próbálom utolérni és levadászni a bútorok tetejéről.

CsengőKép Mocorgós babaKép

NikkKép Nem csodálom, hogy ilyen tuti ágyban jól alszik BAndóKép

CeditKép Látom te is beléptél a terror-mutterok klubjába.ÜdvKép

ViolaKép Ez a szcpol tök gáz. Szerintem ténylge beszélj valami ujságíróval. Nálunk a családi ház projekt most épp otttart, hogy az építész letette az első terveket az asztalra. Amint tudom mia követkzeő lépés, papírok, egyéb, akkor szólok.

Végére jár afiam türelme, úgyhogy folyt. köv.
Vera

hvera

Drága Lau,
nagyon szorítunk neked!!!!!! Nem lehet az élet ilyen igazságtalan...

Kép

Kép
macsek11

LaukámKép
Nincsenek szavak arra, amit most érzekKépKép
Amikor elolvastam az írásod, teljesen leblokkoltam, csak ültem és bőgtem. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez történik Veled. Azt kívánom Neked, hogy legyen erőd tovább harcolni ezzel a kegyetlenül makacs betegséggel. És a férjedről se feledkezzünk meg, neki is nagyon sok erőt kívánok. Biztos vagyok benne, hogy ez az egész tortúra belőle is hihetetlen energiákat vesz kiKép

Millió puszit küldök,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lau
Nagyon jó újra hallani róladKép Nagyon nagyon szorítok neked a jó vérképért és ahogy csengő is írta és amire gondolt,ha bmi segítség kell szólj

Móni
Remélem akkor már csak fél évet kell kibírni aggresszió téren Kép
Háti hordót én kérdeztem.Ha gondolod kölcsön tudom adni nektek a háti hordónkat,ha érdekel rakok fel róla képet Kép

Kép
Kép
nikk0830

Lau!
Mondanom se kell, ha bármilyen segítségre van szükséged, én is itt vagyok.
Ami a legfontosabb: SIKERÜLNI FOG! TÚL LESZEL RAJTA, MEG FOGSZ GYÓGYULNI. CSAK NE ADD FEL. Tudom, hogy fogytán az erőd. De sikerülni fog!

Kép

Kép
liv

Lau!
Szomorúan olvastam a soraidat!Sajnálom!!!Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz...Biztosan tudod nekem apukám "jár hasonló cipőben".(bocs de nem találtam jobb hasonlatot).Átérzem a helyzetedet(ha ezt bár ki át tudja érezni).
Kata szavaihoz is csatlakozom és a párodnak is sok erőt kívánok.Látva az anyukámat a te férjednek sem könnyű.

GYÓGYULJ!!!!!

GnéKriszti
gnékriszti

Lau Kép!
Nagyon-nagyon sajnálom! Meríts a fantasztikus családodból erőt és ne add fel Kép!
Van egy pszichiáter ismerősöm, aki nagyon-nagyon sok rákos betegen segített már. Az e-mail címedre elküldöm a nevét, telefonszámát. Szerintem keresd fel. Párom volt feleségének is segített.

Liv Kép,
egyáltalán nem baj, hogy leírtad a véleményed Kép. Én sem vagyok híve a sírni hagyásnak! Nálunk nem létszámellenőrzésről volt szó az elmúlt néhány napban. Azzal semmi bajom! Amúgy szerencsére Andris át szokta aludni az éjszakákat. Nem részleteztem, most sem fogom, csak a lényeg: 3 olyan éjszaka után, amikor mindannyian nagyon-nagyon keveset aludtunk már, a párom alig tudott dolgozni, én már szédültem a kialvatlanságtól, mikor mentem dolgozni, vezetés közben azt vettem észre, hogy teljesen elkalandozik a figyelmem, akkor azt mondtam, hogy valamit muszály csinálni. A gyerekemnek szüksége van rám, és nem tehetem meg, hogy "üzemképtelenné" váljak!!!!!. A szörnyű az tudod, hogy nem tudtam neki segíteni abban, hogy elaludjon. A betegsége miatti fájdalomcsillapításon, lázcsillapításon, tápszer evésen, iváson mind túlvoltunk és Andris még mindig csak sírt és sírt és nem hagyta, hogy ölbe vegyem, hogy dédelgessem, kiköpte a cumiját és csak sírva vergődött a szőnyegen. Órákig! Hallatszott, hogy már nem fáj neki, csak - gondolom - már annyira fáradt, hogy nem tud elaludni. Úgyhogy betettem a kiságyába, ő ott bőgött én meg a másik szobában. Hát ennyi. Nem kívánom senkinek!
Még néhány szó a pszichológiai írásokról. Én elég sok pszichológust ismerek, lévén anyum is az volt (aztán lásd hogy végezte Kép ) Szóval ez is csak egy szakma, van aki jól ért hozzá, van aki nem. De mindegyik űzi a szakmáját. Én nagyon óvatos vagyok abban, hogy melyikükben bízom, ahogy pl. az autószerelőt is aranyba kell foglalni, ha rendesen dolgozik. Én nem véletlenük bízom abban a barátnőmben, akit 22 éve ismerek és látom, hogy él, hogy neveli a gyerekeit, hogy ők milyen emberekké cseperedtek.

Reditke Kép,
mizujs? Drukkolok ám!

Jó éjt mindenkinek!
cedit

Drága LauKép
Rengeteg erőt és kitartást kívánok Nektek a további kezeléskhez. Teljes szívemből kívánom Neked a mielőbbi gyógyulást. Légy olyan erős, bátor és kitartó, mint eddig voltál! És csatlakozom az előttem szólókhoz, ha bármi segítségre szükséged/szükségetek lenne szóljál!
Millió puszi,
Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Hali

Megjöttünk a síelésből, ami nagyon szupi volt. szerencsére a gyerekeknek kutya bajuk nem volt a jó levegőn.

Lau
Nagyon sajnálom hogy ez a szörnyűség történik veletek. remélem sikerül a vérképedet rendbe tenni és folytatni a kezelést. Nagyon sokat gondolok Rád és szorítok, hogy sikerüljön. sok erőt kívánok én is Nektek.

többieknek is puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

LauKépKépKépKép
Eddig is imádtalak, de most a soraid után még jobban. Lehet, hogy azt hiszed nincs tovább, lehet, hogy úgy érzed nincs eröd... Pedig senki másra nem kellene felnézned, csak magadra. itt vagy velünk, írsz nekünk, ami azt jelenti, hogy erös vagy, küzdesz, ezeknél pedig nem kell több a sikeres csatákhoz. Hacsak nem a férjed, és a gyerköceid.
Biztosan nehéz idök állnak még elötted, tuti, hogy fogsz sírni is, de annyira tudom, hogy Te a "csakazért is összeszorítom a fogam és folytatom" típusú ember vagy, és IGENIS SIKERÜLNIE KELL!!! Gondolj arra, hogy bármilyen fáradt is vagy, bármilyen gyenge is, gyógyultan majd pihengetsz a srácaid között, és a Margit szigeten együtt fekszünk majd a hátunkra a füben, és bámuljuk a felhöket, és csak mosolygunk a "jó hajas" korszakodon.
Küzdj, és nyerd meg a csatát! Nagyon drukkolok neked!

Millió-millió pussssz:
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lau
Egyszerűen szóhoz sem jutok, nagyon nehéz egyáltalán belegondolni is, hogy min mentek most keresztül. Csodállak, hogy mindezek mellett írsz nekünk, amihez azt hiszem, sokunknak nem lenne ereje.
KIVÁNOM, HOGY MINDEN JÓL ALAKULJON, ITT RENGETEGEN SZORITUNK NEKTEK!!!
Nagyon sok erőt kívánok!
Puszillak,
Éva
eve75

SziasztokKép

NikkKép
Drága vagy, köszönöm, megbeszélem férjemmel, mit szól hozzáKép
Mondjuk, ha így haladunk, és így fog esni a hó, inkább másmerre kellene menni, és szánkózni, nem kirándulniKép Szánkótok is van?Kép

JutiKép
Örülök, hogy jól sikerült a síelés, nagyon gyorsan elment ez a hét Nektek is gondolomKép
Képeket!!!Kép

Farsangi parti jól sikerült, mi a férjemmel csak egy kis elcsúfító szemüveget vettünk fel, majd felrakok képetKép Sokan beöltöztek, volt boszi, gésa, teniszező, ho-ho-horgász, orvos, pásztor hatalmas subábanKép, szóval jó volt. Egész éjjel roptuk hajnalig, reggel hatkor értünk hazaKép
Manócskám nagyon hiányzott, és neki is mi, legalábbis az alvásából/nem alvásából erre következtettünk. No, most egy daranig azt hiszem nem megyünk bulizni, majd áprilisban az Operába, de az más.

Megyek, eldőlök aludniKép

Puszi mindenkinek!
Móni

Kép
sunimum

Lau Kép
Tudom, hogy nagyon erős vagy, és kívánom, hogy ez maradjon is meg nagyon sokáig Kép Szurkolok, hogy a vérképed jó legyen, és tudd folytarni a kezeléseket Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

LauKép
Bízz magadban! Erős vagy és fiatal, legyőzhetetlen. Sikerülnie kell, sikerülni fog.

Sok puszi,
Andrea

KépKép
Áron

LauKép
A többiek gyakorlatilag már mindent leírtak, amit én is mondani szerettem volna Neked!
Tehát csak annyit: KITARTÁS! Hihetetlenül ügyes voltál eddig is, tudom, hogy most is sikerülni fog!
Abban biztos lehetsz, hogy rengetegen drukkolunk Neked és nagyon sokat gondolunk Rád (Rátok)!
Sok-sok erőt kívánok a következő hetekhez!
Puszi: Anita

KépKép
KépKép
vasani

Lau,
Én is csak ismételni tudom a többieket,
Kitartást és sok-sok Erőt kívánok Neked és Családodnak!!!

Klára

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Kezd lassan minden rendbejönni nálam. A múlthét első felében azért merült fel, hogy esetleg vissza kell mennem a kórházba, mert ahogy kezdtek távozni a varrataim, elkezdett szétnyílni a sebem. Még nagyon gyulladt, duzzadt volt a terület, s a duzzanat szétfeszítette a sebet, ami cseszett összeforrni. Attól féltem, hogy ha a többi varrat is sorra kiesik, akkor megint végig szét fog nyílni. Szerencsére nem ez lett, csökkent a gyulladás is, s úgy néz ki, vizsonylag szépen össze fog forrni a seb. Azért amikor rájöttem, hogy szétnyílóban van, sírógörcsöt kaptam, nem akartam még egyszer átmenni ugyanazon. Dokinő szerint esetleg a szöveteimmel lehet gond, rosszul hegesednek, nehezen forrnak össze. Nem tudom, mi lesz a köv. babánál, bár azt kicsit későbbre tervezzük. (De a párom már mindenkinek magyarázza, lesz majd harmadik, s az remélhetőleg kislány lesz) Ja, és az aranyoskám is visszahúzódott.

Levente eszik, mint egy gép, ált 5-8 perc alatt letudja a szopizást. Mohóságának köszönhetően viszont eléggé sokat bukik, s úgy néz ki, hasfájós baba lesz. Már elrontottam, nem akar a kiságyban aludni, csak a nagyágyon, de ma megkeményítettem magam, be kell szoknia a kiságyba, mire Benedek hazajön, csak éjszaka lehet velem. A sok bukás miatt ellenben szeretem magam mellett tudni, hogy azonnal észrevegyem, ha segítség kell neki.

Anita,
itt a válasz a kérdésedre: nálunk a hálószoba sarkába még bepréseltünk egy kiságyat, elvileg ott van a kicsi helye, gyakorlatilag velünk alszik. Benedek elég felszinesen alszik, no meg a lakás másik végén van a szobája, így csak kb fél évesen tervezzük betenni hozzá Leventét. A bukások miatt is sokkal megnyugtatóbb ez nekem. Ja, és nálunk úgy néz ki, nemcsak a babáknak kell leszokni az együttalvásról, hanem nekem is (most egyszerűen imádok a picurral összebújva aludni).

Benedeket a hétvégén hozzák haza. Ha nem, akkor botrányt csapok, előre tudtam, hogy ha anyám egyszer megkaparintja, akkor nehéz lesz visszakapni őt. Jó, tudom, nagyon jól érzi magát, meg nekem is könnyebb másodjára is egygyerekes anyának lenni, no de akkor is...

Reditke babázik már?Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

LauKép
CSak most olvastam a soraidat, meg is könnyeztem, tudom most nem könnyekre van szükséged, erős asszony vagy, és eddig is példát mutattál nekünk erőből és szeretetből, kívánom hogy lépj a gyógyulás útjára és meríts erőt a két szép fiadból akkor is ha most erőtlennek érzed magad, értük mindenre képes leszel, a gyógyulásra is.Nagyon sok gyógypuszit küldünk Helénával neked.
A jó vérképhez pedig nagyon szorítunk, ha bármiben segíthetünk írj, szólj.Tel:06305059631

Noémi
fantikbaba

Reditke egyben vagy külön vagytok?

(Még a végén bejön a jóslatom)+1 nap nem számít, benne van a szórásban.

Noémi
fantikbaba

Visszaolvasás nélkül egyelőre.
Látom kerestek. Köszi.
Még nem babázom, csak most voltam ctg-n és dokinál
Helyzet:
Doki szerint tankönyvszerű, gyönyörű az előkészület odalenn/odabenn
2-2-2 a méhszáj, elöl van, fel van puhulva, baba totál kilövésre készen
Szerinte ma-holnap és gyors szülés lesz. Amen!!!!
Azt mondta, ha fájásokat érzek azonnal kocsiba, nem zuhanyzik, nem gondolkodik, mert nagyon olyan a cucc, hogy nem szabad szarakodni.
Hát, legyen igaza.

Most visszaolvasok, aztán még jövök pofázni
Edit 39+3

Edit
Kép

Kép
reditke

Õrület 40 percig próbálkoztam az előző üzenet elküldésével.
Egyre gyatrább ez a babanet, néha tényleg felbosszant.

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke

Akkor drukk a gyors és könnyű szüléshezKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Drága LauKép
Nem is tudok most máshoz szólni és ugyanakkor annyira nehezen találom a szavakat, mert egyrészt leírva olyan közhelyszerűnek hangzanak, másrészt meg már annyi szép gondolatot és érzést írtak le előttem a többiek.
Nagyon sok erőt, kitartást kívánok neked/nektek így virtuálisan és hiszek benne, hogy az emberi agy csodákra képes ennek a szörnyű betegségnek a leküzdésében is.
Sajnos közvetlen baráti és családi körben is sok példa és ellenpélda volt, hogy mire képes egy ember és a szerettei, a rák leküzdésére folytatott harcban.
Kívánom neked, hogy te továbbra is a követendő és hihetetlen erővel rendelkező példák egyike légy!
Sok puszi és bár ezek meddő ígéreteknek is tűnhetnek, de ha segítség kell, én is itt vagyok.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Lau
Csak én is azt tudom mondani mint a többiek,kitartást és drukkolunk neked!

Reditke
Drukk a könnyű és gyors szüléshez!Kívánom hogy így legyen!

Képzeljétek a múlt héten 4-5 hónap után sikerült Mátét beletennem a babakocsiba!Egy hangja nem volt!Sőt még el is aludt benne.Ma is hajlandó volt fél órát babakocsival sétálni!Ez is haladás!De azért az autósülésbe továbbra sem marad meg,úgyhogy továbbra is alvás előtt tudok vele "autózni",fél óra nyűggel.

Csajok,a gyerkőceiteknek van biciklije/triciklije?Tudnak vele menni?

Edoci

edoci

Sziasztok,

LauKép
Nagyon, nagyon sok erot es kitartast es minden elkepzelheto jot kivanunk neked es a csaladodnak. Nagyon dukkololunk, hogy jok legyenek az eredmenyeid es folytathasd a kezelest.

EdociKép
Most ne add fel es probald meg minden nap kicsit beletenni a babakocsiba, szerintem ez megszokas kerdes. Elisa sok mindenert problemazik de szerencsere a babakocsiban elvan, persze neha azert reklamal. Az autosulest is egesz jol megszokta de volt nalunk is nyuglodes most is csak akkor marad nyugton ha nem ul mellette hatul senki, kulonben ki akar jonni.

MoniKép
Bulizasert tovabbra is irigyKép

LivKép
Mi kb 8-9 honapos kora ota mosunk fogat. Elejeben tetszett is Elisanak de kesobb ugy latszik raunt. Igy most azt csinalom, hogy ha nem akarja mosni akkor odateszem a fogkefet a kad szelere de ugy latszik piszkalja a fantaziajat es vegul elveszi es ragcsalja, meg kevergeti a vizet vele. En rahagyom vegul is ez is fogmosasnak szamit. Reggel viszont Maccstol ellesett modszert alkalmazzuk. Beviszek egy szeket a mosdo ele es eggyutt mossuk a fogunkat. Ez kulonossen tetszik neki mert kozben bir pakolaszni a mosdon.

DinoKép
A ferjem is magyar ugyszinten Zentai. O 16 evvel ezelott jott ki, en viszont csak hazassagkotesunk utan 8 honappal. Addig tartott elintezni a kulonbozo papirokat.

ReditkeKép
Szoritunk neked, hogy a szules konnyen es gyorsan menjen.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?