Új privát üzeneted érkezett!

ciki... most nézem... az előző 3 napon én voltam, az ucsó hozzászóló... ez nagyon ciki?Kép
csakegysokadnick

Rambóka: nekem soha nem volt tőle hasmenésem... viszont a napokban már megint fogódik a hasam... (OK, nyomatom a zabkorpát, az javít a helyzeten, de akkor sem az igazi...). Szóval ez nem tudom, mitől függ... (nekem viszont nincs tőle PÉ-m...)

(Ja és most nyomtam be fél minitáblányi 70%-os Lindt fekete csokitKép nyamiKép)))) (asszem be fogok belőle vásárolni.. naggyon tutiKép )

Szóval ezt sem tudom, hogy mitől függ... Tényleg... Te végül meddig szedted a Metformint a siker előtt?
csakegysokadnick

7kincs!

Nem hinném, hogy a kecskerutától vagy a Premenstől szédülsz (hacsak nem pszihésen). A kecskerutának nincsen semmilyen mellékhatása, nem úgy, mint a metforminnak, mert nem olyan, mint a metformin, csak hasonló. És ez egy lényeges különbség a kettő anyag között, hogy míg a metformin hatóanyagának (biguanid) számos mellékhatása lehet, a kecskerutánál (guanidine) ezt nem tapasztalni.
Az alábbit a Premens tájékoztatójából másoltam, de eddig sehol nem találtam a barátcserjére vonatkozóan komolyabb mellékhatásról (pl. szédülés) semmilyen leírást (pedig elég sokat olvastam... Kép):
" Milyen nemkívánatos hatásokat és mellékhatásokat okozhat a készítmény alkalmazása?
- A filmtabletta előírás szerinti alkalmazása során eddig számottevő mellékhatást nem tapasztaltak.
- Bőrkiütések vagy viszketés jelentkezésekor a kezelést meg kell szakítani és a továbbiakat meg kell beszélnie orvosával.
- Egy-egy esetben a kezelési periódus elején a premenstruációs szindróma egyes tünetei fölerősödhetnek.
- Ha a tünetek nem múlnak, vagy éppen súlyosbodnak, beszélje meg panaszait orvosával."

Szóval szerintem mástól lehet, nem ezektől a növényektől... Kép

Üdv, Almodo (11+5)

Kép
almodo

Szerintem közvetve okozhat szédülést - ld. pl. a vérnyomáson keresztül...
csakegysokadnick

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!
Soha nem volt bajom a fejfájással és szédüléssel.Vagy pszihésen van akkor, vagy mostanában elég sok időt töltök a gép előtt, napi2-3 óra, ez nekem eddig heti adagnak simán megtette. A szememet is érzem már este tíz körül + tompa fejfájás,lehet ez a bibi.
Vendég

7kincs: nem lehet, hogy frontérzékeny vagy? Ha jön a hó, én is hulla vagyok és olyankor a fáradtság miatt szédelegni is szoktam...
csakegysokadnick

Ááá nem .
Vendég

Ááá nem
Az indexen nem voltál mostanában?Alig van hozzászólás.
Vendég

Bocsi! de az elsővel átvágott a gép,úgy látszott,hogy nem küldte el....
Vendég

Nem. Egyre kevésbé szeretem az indexet.. pedig ezer éve oda járok (+ a haveri körünk nagy része is onnan kerül ki... egy csomó buli van mögöttünk stb.)... de sorra szedem ki a kedvencek közül a topikokat... (a PCO is a kukában végezte... csak néha nézek rá). Ez már nem az az index ami néhány éve volt.
csakegysokadnick

Sziasztok!

ma nem mentem, dolgozni, tegnap gyereken piros foltok-pöttyök jöttek ki, és már volt bárányhimlője, átfutott rajtam, hogy mi van, ha rubeola...Gyerekdoki néni megnyugtatott, hogy ma arra már oltva vannak a gyerekek, úgyhogy nem kaphatom el, max. külföldön. Ezt eddig nem is tudtam, mi gyerekkorunkban még nem volt erre oltás. Azért leendő és levő kismamiknak ez megnyugtató.

Jól esett ma itthon, le is feküdtem délben aludtam, most süt a nap hétágra, péntek van, szóval tök jól érzem magam! KépKép

Kincs, iszol eleget? Én mindig akkor szédülök, ha nem iszom eleget.

Kép

Kép
rejo

Csakegy!

Mi a gondod, az indexes PCO-s topiccal? Tényleg halódik mostanában.

Kép

Kép
rejo

Az indexesek olyan prűdek, hogy hihetetlen... és legtöbben beszűkültek is. (úgy általában írom)... meg marha belterjesek a társaságok is. Pont ezért nem tud megújulni... (+ az index lassítja a számítógépemKép)) Én a régiekkel már csak élőben tartom a kapcsolatot.

(pont az a gond, hogy nem pörög, nem jönnek az új arcok így az összes topik kis szemétdombbá kezd válni 1-2 kiskakassal...)(persze nem szó szerint Kép)
csakegysokadnick

Rejo
Sajna keveset iszom,max fél liter 1.5-2 helyett.

Csakegy
Szerintem nem kellene hagyni kihalni az indexet, van aki azt találja meg elsőnek(pl.én) és innen okosodik tovább.Jó hogy vannak ilyen helyek!Ha műveltnek tartom már magam pco-ból lehet,hogy én is válaszolok az újak kérdésére, akár az indexen is.
Vendég

Nem tudom. Én erről az egészről másképp gondolkozom... így csak azt tudnám írni, amit gondolok... de annak meg nincs értelme. Szóval inkább nem osztom ott az észt. (A metformint meg mindenki beírja... max. azzal kapcsolatban írok 1-2 szót a tapasztalatomról, de ezzel kifújt)
csakegysokadnick

Kincs az nagyon kevés!!Miért csodálkozol akkor hogy szédülsz??? Tessék többet inni!!! beteg is lehetsz, ha ilyen keveset iszol, irgum-burgumKép

Egy ilyen topichoz kell egy-két olyan ember, mint Norka, meg egy-két doki, különben nem működik az egész, mert ezek a topicok nem csak arról szólnak, hogy elmeséljük, kivel mi van. Ezért nem megy szerintem az index, mert nincsenek ott Norkák, és rambóka is keveset jön már oda, meg itt még Kavics is orvos.De egyetértek Kinccsel, tényleg először azt találja meg az ember.

Kép

Kép
rejo

7kincs... én is kevés-ivó vagyok... ezért én szó szerint számolom a deciket... magam mellé veszek 1,5 liter vizet a nap elején és a nap végéig ha beleszakadok is megiszom... ez máshogy nem megy.... (tudtommal a kecskeruta is és a Metformin is vízhajtó... tönkremegy az ember veséje, ha nem iszik eleget... )
csakegysokadnick

Tényleg Norka, valahol olvastalak, hgy már otthon vagy, csodálkozatm is hogy bírod a melót és a tanulást egyszerre, és nem akartam mondani, nehogy rossz vége legyen annak hogy túlhajtod magad...még jó, hogy idejében jelzett a szervezeted! Azért élvezed az otthonlétet?
Én már nagyon várom, hogy itthon legyek, és ne csörögjön reggelente az ébresztő! Kép
Csak engem is úgy szocializáltak, hogy ha elkezdtem valamit, azt fejezzem is be...

Kép

Kép
rejo

Rejo: speciel több dolog is volt az indexen amivel anno nem értettem egyet valakivel... és ha kevesen vagyunk valahol, akkor jobban irritálja az embert ez az 1-1 dolog... ha meg sokan, akkor valszeg fel se tűnik... annyira marginális marhaság
csakegysokadnick

Indexről nyilatkozni nem tudok!Nem jártam még ott.Kép

A metformintól viszont újra hányingerem van,és dög fáradt vagyok.Jó oldala,nem eszem(jó lenne fogyniKép )

KépKép

KépKép
okr

Csakegy, valami rémlik, bár lehet nem jól emlékszem. Homeopatás téma volt, amivel nem értettél egyet?
De végül is mindegy, nem érdemes régi dolgokat újra elővenni!KépKép

Okr, aludj a gyerekkel délután! Tök jót tesz! Én is alszom, igaz nem a gyerekkel, hanem magamban, mert ő nem fáradtKép
A kanapén alszom, ő meg játszik mellettem a szőnyegen, aztán megkérdezi, anya kipihented már magadat? Édes.

Kép

Kép
rejo

Rejo
Sajna a gyerek alvásidejére mindig van vmi programomKépAhhoz meg még kicsi,hogy addig aludjak ,amíg játszik.
Na de este korán lefekszemKépVhogy a sex is hanyagolódik mostanában az álomkórom miatt.Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr, ez nem jó hír! Igy nem fog hatni a metformin! Kép

Az az igazság, ezt a második babát mi is reggel csináltuk...Kép

Kép

Kép
rejo

Rejo: Nekem pl. olyan dolgokkal van bajom, hogy bejelentem, hogy nekem a dokim D vitamint ad. Erre 1-2 ember fellelkesedik (fúha... ez talán valami új?)... aztán hirtelen boszorkányüldözés kezdődik. Pedig...

http://www.mercola.com/2002/feb/23/vitamin_d.htm

Ez csak egy a sok cikk közül amit azóta találtam...

Szóval itt egy csapat állítólag megoldáskereső ember... aki azonnal kukába dobott valamit ami lehet, hogy sok PCO-snak segítene... olcsó és nincs mellékhatása... DE...

Hát én ezért szeretek a témáról legtöbbször már csak "csacsogni"... mert itt sokszor pont ugyanaz megy, amit az orvosok egy részénél elítélünk... (az indexen ez meg fokozottan így jelentkezne)
csakegysokadnick

Ja... ezt nem provokációnak szántam csak azt remélem, valaki végre elolvas egy ilyen cikket és elgondolkozik rajta Kép
csakegysokadnick

Mindenféle rossz szándék,személyeskedés nélkül szeretnék hozzászólni,ahhoz hogy mikor müködik jól egy topik és mikor nem?
Gondolom minenki beszokott nézni más helyekre is és látja h milyen frankón,barátságossan jó kedvűen működik /orvosok nélkül is/.Sztem nem attól király egy topik mert tele van orvosokkal,itt nem az számit h kinek mi a foglalkozása,ki tudja szellemileg felülmúlni a másikat,itt meg mindenhol azért vagyunk/vagytok h a néha kilátástalan helyzetbe kapjunk egy kis bátoritást,fejmosást és még sorolhatnám!!!
Félreértés neessék nem az orvos lányok ellen lázadok,csak egy megállapitásra reagáltam!
Gabi
Vendég

Sziasztok!

Csakegy!

Az indexen anno velem küzdöttél legtöbbet, én nem értettem egyet a D vit. kezeléssel sem mégis itt vagy és én is itt vagyok. Szerintem a vita nem baj! Nem muszály mindenkinek egy véleményen lenni!

Szerintem nem ezért halódik az index, hanem azért, mert a legtöbben átjöttünk ide v. a családinetre( v. mindkettőre) és nem ott vagyunk, aki meg új odatévedne, az kihalt, elhagyott topicot talál. De ez már egyszer lezajlott az indexen, aztán megújult újra, jöttünk mi és egy időre életet leheltünk bele.
Majd jönnek újak!
Én azért néha rájuknézek, hátha kell segíteni,meg esetleg elveszett báránykák is visszatalálhatnak!
Lehet h. kiírom h. hol vagyunk megtalálhatóak!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Okr!
Ada már nem lázas, ugye?

Norka!
Hogy vagytok? Néha nézzél be hozzánk is,jó!??

Ella!
Írnál magadról?Én nem tudok rólad semmit, azt hiszem.

Még nem kaptam meg az inzulin eredményt,pedig már két hét eltelt,kezdek türelmetlen lenni!
Vendég

Kincs
Sajnos még lázas!KépIdőnként felszökik a láza,akkor nyűgi.A Nurophen viszont 10 perc alatt leviszi a hőjét norm. szintre.Kép
Még talán 2 nap,és elméletileg túlleszünk rajta.(kop-kop-kop)
A leletet nem értem,miért készül ennyi ideig?Leterhelt a labort?Mindenesetre érdekes.Mert vizsgálni a friss vérmintát lehet,nem a 2 hetest(vagy lefagyasztják???? ),ha meg már a vizsgálat kész,miből tartana kinyomtatni?
Itt nálunk reggel leveszik,és legkésőbb du 4 -kor a kezedbe adják a laborpapírt.

Csakegy
Én elolvasnám a cikket,csakhát némi probléma van az angol tudásommal.Kép
De majd férjuramat megkérem,fordítson.

Rejo
Szerencsére most nem p.é. körül vagyunk,így egy kis lusti nem gond.Bár p.é. körül meg beteg voltam,így hát kétséges a sikerKép

Ella
Miújság veled?Nagyon régen írtál már!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ella én nem arra gondoltam, számít, kinek mi a foglalkozása, ki múlja felül a másikat. Nagyon sok topic működhet jól orvosok nélkül is, de szerintem ez a topic nem ilyen. És aki a legnagyobb segítséget jelenti itt, az Norka, pedig ő nem is orvos, hanem tanár mint én. Mégis sokszor ő segít Aranykavicsnak aki orvos. Itt arról van szó, hogy ebben a témában kell egy-két tájékozott, tapasztalt ember, aki nem csak bátorítást, de tényleges segítséget is tud adni pl. leletek értelmezésénél. Sokszor az a tényleges segítség, az önt lelket az emberbe, ha valaki tud neki segíteni, hogy mi a baja, az orvosa jó kezelést állapított-e meg neki stb. Azt hiszem te félreértettél engem. + Úgy gondolom, ennek ellmére ez a topic igen barátságosan és jókedvűen működik Kép

Kép

Kép
rejo

Rejo!
Ella jól írta,nem az számít,hogy ki doktorált....sokszor nem az kell,hogy valaki szaktudással...hanem saját tapasztalatból írjon!Én sem írok,már elég rég...mert a topik,már nem arról szól,mint régen!Egymás elbizonytalanítása,hogy szar az orvosa-rosszul szedi stb.Csupa szakszó,angol-német cikk.Jaaaaaa és Én is egészségügyis vagyok,mégsem bírálom felül,egy orvos szaktudását sem...pedig van tapasztalatom.
Szóval nem Ella értette félre!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi, Ella...

még itt voltatok, amikor elkezdtem nektek bátorítólag írni... emlékeim szerint soha nem jöttem elő sem tudományos cikkekkel, sem szakszavakkal, végzettségemet nem említettem, csupán biztattalak titeket, s írtam a "brancsról", a sikerekről, és a TAPASZTALATAIMRÓL... valamit rosszul csináltam...? Kép Az, hogy feltétlenül hinni kell az orvosnak, nem értek egyet, mert én már saját sorsom miatt sem tudok egyetérteni...

Biztosan, hiszen utána tűntetek el...

Rejo, 7kincs: vagyok-vagyok. Majd mesélek, szerencsére nincs nagy baj, csak túlpörögtem és kórházba kellett rohanni bekeményedés miatt, azóta fekszem itthon, gyógyik vannak, és aktivitáscsökkentés agyilag is. Azóta persze jobb.

Norka (25+0)
s_norka

Kandi, nem akarok indulatokat kavarni, mert nem ismerem a régebbi topic életet, bár végigolvastam egyszer az elejétől. Szóval nem tudom, miért más mint régebben. Előző hsz-ben én is azt írtam, nem az számít ki doktorált. Norkánál pont a saját tapasztalat van meg, úgy érzem, pedig nem orvos. Én nem érzem, úgy, hogy bármikor elbizonytalanítottak volna itt, viszont szerintem PCO témában igenis felül kell bírálni ma MO-n néhány nőgyógyász szaktudását. Engem Pécsen egy általam nagyra tartott, addig mélységesen tisztelt nőgyógyász EGY db. UH lelet alapján MEG AKART MÛTENI!!!! Úgy, hogy akkor pillanatnyilag nem is akartam gyereket!!!És nem ám drilling, hanem ékrezekció!!! Azóta szóba sem álltam vele. A következő pécsi doki is műteni akart, de ő már csak akkor, amikor majd gyereket akarok. A mostani pesti orvosom még akkor sem volt hajlandó műteni, mikor én kértem a ragyáim miatt. Dianét írt fel. És most itt vagyok spontán babásan, ép petefészkekkel. Nem értek egyet azzal, hogy nem kell felülbírálni egy doki szaktudását sem. Õ is csak ember, és ez a PCO annyira nem kiforrott még, hogy hogyan kell kezelni.

Kép

Kép
rejo

Kandi, Ella nem tudom, nektek anno Norkával volt valami bajotok? A régebbi dolgokat nem ismerem.

Jó lenne, ha ti is írnátok ide többször, mert ezek szerint nektek is vannak saját tapasztalataitok, arra pedig itt szükség van, minél többre!Kép

Kép

Kép
rejo

Kandika
ÚÚÚÚÚÚÚÚggggggyyyyyy örülök,hogy újra írtál!!!!!!
Kép
Mesélj,mi hír felőled?????Mensi?Mindketten 31 cn.
Nálam még semmi,csak egyre mélyebb fáradság ,gondolom a metformintól.KépAzt hiszem lefektetem a beteg gyerkőcöm,és utánnadobom magam az ágyba.

KépKép

KépKép
okr

Norka!
Nem konkrétan rád lett célozva,de a véleményezés...pont úgy jött le,hogy a sehonnai Én,Ella stb.az sötét és buta,és ez a topik csak akkor jó,ha orvosokkal van megtüzdelve!Holott itt,nem a szakma szüli ezt a betegséget,de néha már tudatlannak érzi magát az is,aki eddig azt hitte,hogy tud valamit!
Nállam remélem,hogy kevesebb rossz tapasztalatod volt...4 vetélés,több műtét,sok-sok temérdek pénz kidobása orvosokra,7év kisérletezgetés,félbehagyott orvosi műhiba per stb.,de mind nem számít már...mert van gyermekem!
Nem akartalak megbántani,Te mindig csak bátorítottál!
kandi72
Budapest III. kerület

Ella!

Még egy dolog! Közben eszembe jutott... a Családineten azt hiszem, te kérdezted a laborértékeidet kb. 2 hete... gondolom, azt szívesen vetted, hogy megnéztem és legjobb tudásom szerint próbáltam értékelni. De aztán kiderült, hogy ezek sokadik napi értékek, és azt gondolom, a nőgyógyászok Bibliájában benne kell lennie evidanciaként, hogy alap hormon meghatározást ciklus X.napján nem végzünk. Most hogy ha én ezzel elbizonytalanítottalak, akkor elnézést... de ez az igazság. Engem is úgy terelgettek anno 2-3 éve a nálam tapasztaltabbak, hogy valamit nem jól csinál az orvosom, és nekik volt igazuk.
s_norka

Kandi, szerintem ne versenyezzünk... Kép
Ugyan nem saját gyermek témában, de szintén osztályvezető nőgyógyász jóvoltából (27 éves történet), egy életre viselem a hanyagsága nyomait. Nem is akármilyet. Kész, bizalmatlan vagyok az irányukba, nézd el nekem!
s_norka

kandi, ha engem értettél félre, nekem sem orvosokra van szükségem itt, hanem olyan emberekre, akik saját tapasztalattal rendelkeznek, és elmélyültek a témában, és tudnak segíteni értelmezni egy leletet, azaz pl. RÁD! de szerintem néha egy orvosnak jobban megy a vércukor vagy pajzsmirigy dolgok értékelése. + egy csomó kezdő tapogatózó újonc mint én, nem tud támogatni, tanácsot adni és lelket önteni egy csomó új, tapogatózó újoncba.

Kép

Kép
rejo

Norka!
Komolyból nem téged támadtalak én se be,mert tudom h átnéztél és mindig hoztada a jó hireket,+mikor átirtam véleményezted a leletemet...
Itt sztem nem a papir számit,mert lehet sőt biztos h Andika és Norka többet tud az egészről,mint akár milyen doki!Engem az padlózott le h olyan dolgokkal akartátok egymást meggyőzni ami több éves szakirások!Kérdem én mi a fenét lehet a bból okosodni?Vagy csak én nem értem!?
Na mindegy,ki igy ki úgy nem akarok egész este témázni!
Vendég

Rambóka: bevallom, pont miattad (is) jöttem el az indexről Kép (itt meg olyan sokan vannak, hogy ahogy írtam, itt nem kell annyit vitatkozniKép (ld. ott a végén olyan kevesen lettünk, hogy ott már csak állandó vita lett volna...Kép

Okr: a cikk csak arról szól, hogy a D vitamin segít az inzulinrezisztencián meg pl, hogy a gyerekkori diabétesz egyik oka is a D vitamin hiány lehet stb. (de mondom, ez csak egy a sok közül). Nem tudom, nálam segít-e, de ha valakinek tutira emiatt van PCO-ja, akkor szerintem segít. Bocsi, ha angol cikkeket pakolok be, nekem valszeg túl egyértelmű, hogy nem számít, hogy angolul vagy németül van-e egy cikk... bocsi.

Szóval én csak annyit javasolnék, hogy aki tud, másszon bele ebbe a D vitaminos dologba is, mert nekem nagyonis szimpi... (ja... ami még érdekes... az egyik cikkben pl. olyat olvastam, hogy a túladagolt D vitamin az olyan csontritkulásos betegeknél is segített, akiknek a sima D vitamin már nem... tehát valszeg nem véletlen ez a lökésterápia sem...)
csakegysokadnick

Rejo!Kép
Norka...nem is akartam Én soha versenyezni,mert Én hordom a magam kersztjét...azt senki se tudja helyettem cipelni Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Csakegy!

Nekem Rambóka nélkül nagyon szegényes lenne mindkét topic. Tényleg nem baj, ha néha vitázunk, csak ne erőltessünk egymásra dolgokat. Mindenki véleményét meg kell ismerni, aztán ki-ki maga baja szerint válogat a neki tetsző gyógymódok és alternatívák között.

de vigyázz az ilyen kijelentésekkel, hogy neked tök egyértelmű, angolul vagy németül van-e egy cikk, és bocsi; mert lehet, hogy ez sérti mások önérzetét, és rosszra gondolnak...Nem kell mindenkinek tudnia angolul vagy németül, nem ez az inteligencia fokmérője Kép

na jól van, velem sem tudom mi van, úgy látszik front van, hogy ma mindenki paprikás. Hiányzik Aranykavics. Mindig úgy meg tud nevettetni.

Kép

Kép
rejo

Rejo!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!

Ez nem esett igazán jól!
Én mindíg segíteni próbáltam másoknak, nem hiszem h. azzal vádolhatnátok h. latinnal teletűzdelt szöveget nyomtam volna, hiszen direkt lefordítottam magyarra a szakkifejezéseket,és odaírtam h. ha vki nem ért vmit az szóljon !
Mindenesetre fenntartom azt a véleményemet, h. ha vkit nem megfelelően kezel a dokija az nyugodtan keressen másik orvost BÁRMELY SZAKTERÜLETEN!!!!!!Ne szivassák már éveken keresztül feleslegesen!Az orvos NEM ISTEN!!!!!

Azt is leírtam h. nem nőgyógyász vagyok hanem fogorvos, de alaposan utánanéztem a PCO-nak saját problémám okán.

Amikor Csakegy előjött a D vit.-nal akkor sem egyből leordítottam a fejét, hanem elolvastam a cikket és ugyanúgy ahogy anno a szakdolinál, megpróbáltam a neten tájékozódni az ügyben, amit találtam annak alapján válaszoltam!És Norka és Aranykavics is!
Én mindig elolvasom a cikkeket amiket Csakegy beilleszt, átnézem a weboldalakat, amikről idéz és a cikkek hivatkozásait.Továbbra is azt mondom h. mindenki abban hisz amiben akar. Nem szeretnék erről újabb vitát nyitni, mert nem az a topic célja és értelme!

Én nem vitatkozni járok ide, hanem mert szeretem a társaságotokat és sokat segítettetek nekem pl. Magne B6 ügyben is!Ma elmondtam a dokimnak is, aki nagyon meglepődött, mert a Pharmindexben- ez egy gyógyszer tájékoztató könyv- 470 mg Mg tartalmat írnak, közben meg csak 48 mg van benne!
Lám elírták!
Mindig és mindent felül lehet bírálni! Kép
Õ sem tudta! De megígérte h. utánanéz( én ezt becsülöm benne!).

Nem hiszem h. valaha is a mellemet vertem volna h. csak nekem lehet igazam MERT ÉN ORVOS VAGYOK!

rambóka

Halihó

Norka
Akkor tényleg pihizz sokat! Tervezgetitek a baba szobát? Olyan jó lehet !! Én is sokszor megnézem a baba dolgokat,gyönyörűek vannak!
Tőlem is sokan kérdezik,meddig fogok majd dolgozni ha kismami leszek,és mikor kezdek a szülés után.
Igazából az első perctől kezdve szívesen fekdécselnék a pocimat simogatva, tervezgetve és csak ha betöltötte a három évet akkor kezdenék újra dolgozni.Nagyon várom a terhességet és minden percét szeretném kiélvezni majd.De ezt sokan nem értik,hogy miért van így, mert nem tudják miket élünk át és képesek megszólni.A másik meg, hogy úgy érezném,hogy cserbenhagyom a vendégeim ha négy évre kivonom magam a forgalomból.Nem könnyű,de a baba győzni fog úgy érzem.!
Vendég

Norka!

Kivételesen írtam neked a családinetre, mert ugyanez volt nálam is Dominál, amit ott részletesen leírtál, hátha egyszer én is tudok segíteni neked...Kép

Kincs!
Milyen vendégeid vannak? Mintha úgy emlékeznék kozmetikus vagy. Azt otthon is jól lehet ám csinálni! A kedvenc vendégeket megtarthatod!Kép

Képzeljétek, a pozitív terhességi tesztem bent hordom a táskámban, és még mindig naponta többször megnézegetem. Elég vicces Kép

Kép

Kép
rejo

Rejo: nekem tény, hogy az a normális, hogy ha keresek egy cikket, azt angolul keresem... nem felvágásból... kényszerből + tapasztalatból. Magyar cikkből szerintem Te is tudod, milyen gáz a felhozatal...

Egyébként meg nem azt mondtam, hogy Rambókával van bajom, hanem azt, hogy az indexen olyan kevesen vannak, hogy semmi értelme annak, ha 2 ember vitatkozgat valamin... főleg, ha mind a kettőnek határozott véleménye van a dolgokról (én meg sok mindenben nem értettem vele egyet)... míg ha valahol több ember is beszáll a vitába, az az ilyen vitákat is előre tudja vinni...
csakegysokadnick

Csakegy!

O.K. !

Ha nem akarsz felvágni, akkor ne mondj olyat, mint amit Okr-nak. Szarul hangzott. Az hogy tudsz angolul vagy németül vagy bármely nyelven, csak azt jelzi, hogy jó időben voltál jó helyen. Figyelj oda kicsit, hogyan fogalmazol meg dolgokat, nehogy másnak rosszul essen! Itt nagyon nehéz kommunikálni, nincs testbeszéd, ami árnyalni tudná a mondanivalódat, és el tudná venni az élét valaminek.
Nem érdemes erre több szót vesztegetni! Kép

menni kéne aludni, látom te is nagy bagoly vagy.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok,
Hat, meglepodve latom a frontatvonulas hatasat...(vagy talan a tavaszi faradtsaget???) Pedig szerintem annyi mas tema lenne meg...Nekem kulonosen tetszik, hogy annyifelek vagyunk...kulonbozo tapasztalattal, hatterrel, szakmaval...Pont ez kell, hogy erot adjon. En eleg regi internet hasznalo vagyok, az elso internetes cimem mar tobb mint tiz evet datal. Akkor meg itthoni es kulfoldre szakadt, fokent kutatok diskuraltak rajta...Egy magyar nyelvu forum volt, szinte mindeni ismert mindenkit...Mivel kvazi homogen tarsasag volt, a velemenyek elegge egyiranyba haladtak, emiatt, persze barminemu nezetelteres is ritkasag szamba ment ...Most, hogy tomeges mereteket oltott az internet, sokan es sokfelet szolunk hozza...Es ez nagyon fontos...Lanyok, probaljunk inkabb profitalni belole!!!

Elnezest, hogy igy beleszolok, fokent, hogy nem ismerem egyaltalan a reszleteket...de remelem azert altalanossagban egyetertetek vele.

Sajnos en meg mindig a megfazasbol kecmeredek ki, ugyhogy ennek a honapnak mar valoszinuleg befellegzett. Viszont hetfore berendelt a doki...ugyhogy kivancsi is vagyok mivegett...

Mindenkinek jo hetveget kivanok!!!
alice27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?