Kandi!
Ez nem esett igazán jól!
Én mindíg segíteni próbáltam másoknak, nem hiszem h. azzal vádolhatnátok h. latinnal teletűzdelt szöveget nyomtam volna, hiszen direkt lefordítottam magyarra a szakkifejezéseket,és odaírtam h. ha vki nem ért vmit az szóljon !
Mindenesetre fenntartom azt a véleményemet, h. ha vkit nem megfelelően kezel a dokija az nyugodtan keressen másik orvost BÁRMELY SZAKTERÜLETEN!!!!!!Ne szivassák már éveken keresztül feleslegesen!Az orvos NEM ISTEN!!!!!
Azt is leírtam h. nem nőgyógyász vagyok hanem fogorvos, de alaposan utánanéztem a PCO-nak saját problémám okán.
Amikor Csakegy előjött a D vit.-nal akkor sem egyből leordítottam a fejét, hanem elolvastam a cikket és ugyanúgy ahogy anno a szakdolinál, megpróbáltam a neten tájékozódni az ügyben, amit találtam annak alapján válaszoltam!És Norka és Aranykavics is!
Én mindig elolvasom a cikkeket amiket Csakegy beilleszt, átnézem a weboldalakat, amikről idéz és a cikkek hivatkozásait.Továbbra is azt mondom h. mindenki abban hisz amiben akar. Nem szeretnék erről újabb vitát nyitni, mert nem az a topic célja és értelme!
Én nem vitatkozni járok ide, hanem mert szeretem a társaságotokat és sokat segítettetek nekem pl. Magne B6 ügyben is!Ma elmondtam a dokimnak is, aki nagyon meglepődött, mert a Pharmindexben- ez egy gyógyszer tájékoztató könyv- 470 mg Mg tartalmat írnak, közben meg csak 48 mg van benne!
Lám elírták!
Mindig és mindent felül lehet bírálni!
Õ sem tudta! De megígérte h. utánanéz( én ezt becsülöm benne!).
Nem hiszem h. valaha is a mellemet vertem volna h. csak nekem lehet igazam MERT ÉN ORVOS VAGYOK!