Sziasztok!
Macsek
nekem az vált be, hogy valahova erre a területre klikkelek(ahova írok) az egér jobb gombjával, azt nyomom, hogy frissítés, és utána már megjelenik az új ablak a melléklet feltöltésénél.
Ma megint megpróbáltam a tár.hura feltenni képeket, de nem jött össze
béna vagyok, vagy mi? Szerintem mindent értelem szerűen, és úgy csinálok, ahogy anno Moszi leírta...
Erika
Jó síelést, és egyben és épen visszatérni!
Judy
Asszem te kérdezted, sikerült e hátihordozót szerezni, hát még nem, de ha teljesen fix lesz a kirándulás, lefoglalom ott Budakeszin. Bár nem tudom, hogy fogok felmászni a Kő-hegyre 12 kg-val a hátamon
Nikk
Ez nem jó, hogy Bandó agresszív, de szerintem majd elmúlik. Barátnőm kisfia egy időben állandóan megharapta Lilit, minden ok nélkül. Hiába szóltunk rá, verte meg az anyja, nem változott a helyzet. Aztán elmúlt két éves, és egy csapásra megszűnt a harapás
Addig kitartás
Jó ötletem nincs. Elmagyarázni neki, hogy az fáj? Lili tudja mi az hogy fáj, és ha megharap, utána rögtön adja a gyógypuszit
Persze hiába mondom, hogy ne harapjon, és akkor nem kell gyógyítani
Második gyerek elhelyezése:
Barátnőm csinálta azt, hogy a kicsit rakta külön szobába, és a nagy maradt velük, ahogy eddig is, hogy a nagy szokása ne változzon.
Ágy: Nagyon klassz Nikk Bandó ágya, én is gondolkozom, hogy kellene ilyen, de én attól félek, hogy Lili amikor felébred, rögtön feláll. Ebből meg simán kipottyan. Bár amikor a nagy ágyon alszik, simán lemászik, és nem áll fel, csak feltérdel.
Holnap lesz férjem kollégájánál egy kétnapos "jelmezbál", osztálybuli, Lili nélkül megyünk, remélem jól sikerül. Igaz beöltözni nem nagyon fogunk
nem volt ui. sok idő a felkészülésre.
Lau!!!
Mi van veled?
Liv
Tényleg nagyon szótlan vagy
Dino
Eüről hasonlóan vélekedünk. Szerintem az is baj, hogy közalkalmazottat nem lehet kirúgni. Ha nagyobb tétje lenne a munkájának, biztos jobban végezné, de miután nincs, nem érdekli. Legalábbis ilyen is van. Az általánosítás ellen nem sok mindent lehet tenni, ez minden szakmában, társadalomban megvan, ugyan úgy, mint az előítéletesség.
Én is tíz kemény évig tanultam, és próbálom szívvel-lélekkel csinálni amit csinálok. A minap volt egy megjegyzése az egyik betegemnek, hogy milyen kedves és jó fej vagyok
, De nem ám nekem mondta, hanem a betegtársának, miközben a harmadik betegnek adtam szurit. Meghallottam, és jó ezt hallani, ez az amiért megéri. És ezt a normálisabb és szorgalmasabb dolgozó csak úgy tudja csinálni, ha szereti, különben már nem itt lennénk...Ja és reform az kéne, és vezetőcserék is kellenének. Meg egy jó adag szemléletváltás. Mert addig, míg sok helyen azt gondolják, a beteg van az orvosért/nővérért(ugyanez érvényes a kereskedelemre is pl), addig nem lesz változás...
Na eüről tényleg ennyit.
Megyek, mert párom már itt a kanapén elaludt, bezavarom a hálóba, és csatlakozom.
kellemes hétvégét mindenkinek!
Móni