Lányok egyre ijesztőbb, amit magunkról leírunk...
Már csak az a kérdés, hogy ezek a pasik akik minket feleségül vettek, vagy vesznek, szerencsések e, vagy fogalmuk sincs mit választottak becses személyünkben
Én már többször megkérdeztem a párom, hogy szeretné e, ha mai divat plázacica lennék? Akit el kell tartani, heti fodrász pénz, kozmetikus, műkörmös, fittness bérlet, új ruhák... stb. Azt mondta, ha ilyen lennék el sem vett volna feleségül, sőt meg sem kisérelte volna, hogy megismerjen...
Alapvetően naturalista beállítottságú. Szeret mindent ami természetes. Hosszú, loboncos haj lehetőleg természetes színű (amilyen Évának lehetett a Paradicsomban) ez alapjáratban meglenne, csak fogrász segítségével adtam valami formát a fejemnek..
, no smink, a szőrök sem zavarják (ami az én esetemben rendkívűl kellemes dolog), sőt az időnként arcomon leledző pattanások sem
Nem zavarja ha egy napig nem mosogatok, sőt inkább elmegyünk kajáldába, csak ne a főzéssel töltsük a hétvége amúgy is igen rövid óráit. És mindemellett nagyon házias: főz, mos, mosogat, takarít, bevásárol, kivasalja az ingeit (mert csak abban hajlandó járni). És rengeteg türelme van hozzám
Bár a múltkor a huga megállapította, hogy szerinte hozzá kell több türelem
Csak én nem veszem észre???
Anyósom kifejezetten örül, hogy ilyen menye van, mint ÉN!!! Szerinte jó hatással vagyok a fiára
Na ehez mit szóltok, ilyen hozzáállás is ritka.
Bár az én szelid párom is sokat változott, amióta baleseti sebészeten dolgozik... az a meló kihozza a pasiból a FÉRFIT!! Annyi keménykezű férfi között muszáj talpon maradni
Bár néha elgondolkodom azon, hogy nem e lenne jobb ha kitartott nő lennék??? Nem törném magam tanuláson, pénz keresésen
De ennek már annyi, nem így neveltek...