Na VÉGRE!
Jó reggelt lányok és egy gyönyörű hetet nektek
Ezen a héten megyünk síelni.
Ez az előnye annak, ha valaki nem kismama
Ezt most ki kell élvezzem, mert jövőre szerintem már vagy óriási pocakom lesz, vagy orditani fog a kölök
Végre megint net közelben
A melóban még véletlenül sem lépek be a babanetbe, mert könnyen rájönnének ám, hogy miket
olvasok
Norka
Örülök, hogy végre kilábalod ezt a nyavalyát
Bogira nagyon kell vigyázni
És magadra is
Azzal egyetértek, hogy a családinet teljesen más, ott már tényleg szinte mindenkinek babája van. Én végigolvastam azt a topikot
DE annyira aranyosak a csajok
ÉS nagyon kedvesek
Kiskincs
Én egyet értek veled abban, amit a meddőség gyanús párok babavállalásáról írtál. Szerintem is sokkal jobban tudjuk értékelni, hogy mit jelent egy terhesség, a gyerek és a család. A környezetemben vannak olyan csajok, hogy tobb hónapig is sírtak, hogy gyerekük lesz
De ha valakinek nem stabil a partner kapcsolata, elég nehéz lehet.
Mi is 3 babát szeretnénk. Először azt hajtogattam, hogy csak kettőt, aztán a harmadikat meglátjuk..., de amióta tudok erről a PCOról, átértékelődött az egész életem, életfelfogásom, szemléletem. Azt hiszem kellett ez nekem. Talán...
Kriszta
Ezek szerint jól érzem ezt az "újraindulós" ciklust. De tényleg. A hüvelyi folyás mennyiségéről, melldiszkomfort érzésről (ezt jólmegaszontam
). Elkezdtem mérni a hőmet, elég érdekes
Minden reggel erre odafigyelni. De megszokom. LH tesztet nem csinálok, mert a változatosság kedvéért azt sem tudom, hogy kell
Majd a következő hivatalos ciklusban azt is kipróbálom. Csak azt nem tudom, hogy a 14. vagy 29. vagy 33, vagy 42. vagy 48. cnon csináljam
Mert ilyen sok választási lehetőségem van
Ma vagyok a 48.on
Hehe
Ez rekord
De ilyen is kell
Ezt a topikot nagyon szeretem, itt még a társaság nagy része próbálkozik, de szerintem egy két éven belül ez is családinethez hasonló topik lesz. Mindenkinek kisbabaja lesz.
Ennek a topiknak az első kismamája Rambóka, aztán bejelentette Mony aztán Rejo, ha jól emlékszem a sorrendre.
Januárban egy kismamánk lett
Februárban kettő
Úgyhogy lányok sűrgősen össze kell kapjuk magunkat a márciusi hónapban
Ha a növekvő tendenciát nézzük, akkor három kismamával kell gyarapodjunk
De minimum eggyel mindenképp
Most így hirtelen kifogytam a mondanivalómból
Cuppp Mindenkinek!