Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mivel új vagyok a társalgóban ezért elnézést, ha ez a témakör már máshol is szerepel, bár szerintem biztos többünk érdekelt ebben a témában. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy tud-e valaki igazi megoldást a cellulitisz eltüntetésére. Nem a reklámok ígérete a fontos, hanem olyan valódi tapasztalat, amikor tényleg használt. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy különféle kenceficékre és kezelésekre dobáltam ki a pénzt, de valójában egyik sem tüntette el a narancsligeteimet. Szerintem érdemes lenne megosztani a tapasztalatainkat, hogy ezentúl csak arra költsünk ami meghozza a kívánt eredményt.
Névtelen
 


Szia!
Hát elég nehéz eltüntetni az biztos.Nekem is volt el is tûnt most újból van de másodszorra már nem sikerült teljesen eltüntetni.Legtöbbször a fogamzásgátlók miatt alakul ki szép alattomosan ja és persze a tele ösztrogénezett élelmiszerektõl.Az ösztrogén kitágítja a zsírsejteket és így több salakanyagot tud árolni. Két kezelésen vettem részt (ez 10napos egy órán át tartó hõpaplanos kezelés volt izzadással, utána 3 órán át nem volt szabad inni.)Elsõ alkalommal még szoptattam és valószínû,a szoptatásnak köszönhetõ nagy energia és folyadékfelhasználás miatt 2 hónap alatt eltûnt. Ez 3 éve volt.Azóta (mivel hormont kellett szednem) újból elõjött. A második kezelés már nem volt olyan eredményes mint az elsõ de azért meg vagyok elégedve. Fontos: a napi kb. 2liter folyadék, salaktalanító kúrák, teák beiktatása az életünkbe, sok gyümölcs, saláta.Nem fogyókúra!Sok duci ill. kövér nõnek nincs cellulitisze.Én is VÉKONY vagyok.Sajnos a hormonoknak nagy szerepe van benne ill. az anyagcserének.Az Avon krémet még tudom ajánlani.
mimi
 


Szerintem a mozgas, futas, torna a leghatasosabb.
Cipomama
Névtelen
 

 
 

Vegyél AVONos cellulitisz krémet, az nagyon jó, én minden este kenekedem vele, és meggyõzõ az eredmény :o)
Névtelen
 


Az én tippem:

Sok folyadék, ásványvíz és paradicsomlé formájában. Meg tisztító teák, a patikákban eligazítanak, mi a megfelelõ. Minden zuhanyozásnál este egy erõs kefével vagy dörzsis szivaccsal jól masszírozd át a combod, feneked, úgy, hogy égõrörös legyen a bõröd. Ez jól felpezsdíti a bõrt, és alatta a zsírlerakódásokat is meglazítja, a véráramlás erõsödik és ez jót tesz. Kézzel is jól átgyúrhatod, bár fáj egy kicsit, de napról napra könnyebb lesz. Utána bekenheted bármelyik reklámozott krémmel, ezt is jól bele kell masszírozni, végül is a gyúrogatás a léyneg. A krémek közül pedig minél drágább, annál hatásosabb, a Lipofactor állítólag nagyon jó, én még egyiket sem próbáltam, mert nincs rá pénzem. Ha sima testápolóval masszírozol, az is van olyan jó!
Aztán még egy fontos és hatásos kiegészítés: Ha várakozol valahol, állsz, konyhában, buszmegállóban, orvosnál, bárhol - szorítsd össze a combod és a feneked, feszítsd meg amennyire csak bírod, tartsd meg pár másodpercig, aztán lazítsd el, és ezt ismételgesd ameddig csak tudod. Így hasznosan töltheted az álldogálást bárhol, bármikor. Télen, kabát alatt meg fõleg nem látja senki, hogy te észrevétlenül tornáztatod a far- és combizmaidat, de nagyon hatásos! Kép
Ha várakozol, és eszedbe jut, mindig csináld! Járás közben is lehet, próbáld ki! Nagyokat lépsz, és minden lépésnél megfeszíted a feneked! Jó kemény lesz tõle!
A torna is hatásos persze, ha van rá idõd és erõd! Az ananász is jó salaktalanító és zsírégetõ hatású, csak szûrõn mosd át a konzerveset, mert a cukorral együtt ami rajta van, már nem olyan fogyókúrás!
Ha a párod hajlandó, õt kérd meg hogy masszírozza a combodat, mindenképpen jót tesz és jól is esik! Fontos, hogy mindezt kúraszerûen kell csinálni, következetesen minden nap, legalább 1 hónap kell a látható eredményért. Nem vesz sok idõt igénybe. Tehát folyadék, fenékösszeszorítások, fürdésnél sikálás és masszázs vagy utána is masszázs. Megéri! Ja és tv nézés közben is lehet egy egyszerû tornát csinálni: fekszel, térded felhúzod, talpad a földön, csípõd megemeled, és így feszíted meg a combod és feneked. Ezt ismételni lehetõleg jó szokszor ( 4x20), vagy amennyiszer bírod.

Sok sikert és kitartás kívánok:

Katus
Katus
 


Sziasztok!

Én a Vichy anitcellulitisz krémét (igazából zselé) próbáltam és nagyon jó volt. Persze tornáztam is mellette, de színte teljesen elmúlt a narancsbõröm. Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ha abbahagyom a kenését visszajön-e?

ZS
Névtelen
 


Sziasztok!
Szerintem sportoljatok sokat: futás, step-aerobik.A csoda-készítmények csak pénzkidobás'
 
 


De akkor miért van, hogy néha totál "zsírmentes" fiatal lányon is lehet látni?
Itt a nyár, klasszul átlátszanak a nadrágokon a narancsbõr tünetek . :-((((

Momo
momo
 


Azok a lányok nem zsírmentesek, csak nem izmosak, a bõrük alatt csak husika, meg némi zsírszövet van, mindenféle izom nélkül. Ez idõsebb korban lötyi lesz,ha lefogynak. Szóval a legjobb a sport, ugyanis a celluitisz zsírból van, ha az nincs, akkor celluitisz sincs. A bõr, és a kötõszövetek minõségét lehet még javítani masszírozással, krémekkel, szaunával. De amíg az alap probléma, a zsír ott van, addig nincs csodaszer.Volt egy osztálytársam aki lefogyott 15 kg-ot, No sport.Vékony combja lett, de narancsos maradt, és ha megfogta, olyan puha volt a lába, mintha vaj lett volna, szóval gusztustalan volt. Sajnos sok nõ bármit megtenne a jó alak, szép bõr érdekében, bármennyibe is kerüljön, mintsem sportoljon valamit. Pedig a legnagyobb moddellek, színésznõk stb. napi 2-3 óra kemény testedzéssel tartják karban magukat, a kozmetikus, masszõr és a plasztikai sebész mellett.
ZSomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Sziasztok! Régebben nagyon sokat jártam konditerembe. Ott találkoztam lányokkal, akik nagyon vékonyak voltak, de mégis lötyögött a combjuk, és narancsbõrük volt, vagy kezdett kialakulni. Pont emiatt kezdtek el tornázni. Szerintem az ülõ életmódtól és a sok édesség fogyasztásától van. Ugyanis, lehet, hogy tévedek, de még az én lánykoromban nem volt ilyen gyakori a narancsbõr, legalábbis a fiatal lányok között. De akkor még nem is volt divat ez a sok édesség, mint most, már egészen kicsi kortól kezdve.
Liesel
Liesel
 


[url=http://www.gabiszepsegszalon.hu/index.html" TARGET="_top]http://www.gabiszepsegszalon.hu/index.html[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Én naponta látok 6-7 éves kislányokat is, akiknél már van narancsbõr!!!Szörnyû. Amikor gyerek voltam, a csokik csúcsa a sportszelet volt, vagy a fagyi nyáron, 1-2 gombóc, de max. hetente, a csoki meg még ritkábban.Nyáron kertimunka,esténként tollasozás, bicaj.Nem volt chips, kola hegyek, stb. Max a barátném anyukájának sütije, vasárnap.
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Lányok, most láttam (hallottam) errõl a Babyliss féle cellulitiszmasszirozóról. Valaki ismeri? Nekem szimpatikusnak tûnik, ha vki ismeri irjon már róla, hogy megéri-e beruházni rá (15 e)
ZA
 


Szia ZA!

A barátnõm anyukájának van, õ dícséri, de azt mondta hogy csak akkor kellemes is, ha van aki masszíroz, mert bizonyos területek nehezen elérhetõek saját magunknak, és az egyébként is jobb ha valaki más masszíroz bennünket.


Kata
Kata
 


Sziasztok!

En nem vagyok edesszaju, es a zsiros eteleket sem kedvelem, de alkati adottsagom, hogy a combom, fenekem "parnas", es az a kis felesleg, ami van rajtam, rogton oda rakodik le.

Mar 15 evesen volt cellulitiszem. A leghatasosabb ellene a torna. En a Callanetics tornat csinalom itthon. Nem tul megerolteto, de nagyon jol atmozgatja az izmokat, es feszesse teszi a combokat es feneket. A szules utan egy evvel szinte teljesen visszanyertem az alakom, es a narancsbor is egesz jol visszafejlodott.

Helen
Helen
 


- Super CALLANETICS - DVD anyag
Szétdaraboltan letölthetõ a [url=http://callanetics.uw.hu/" TARGET="_top]http://callanetics.uw.hu/[/url] oldalról. (Rövid útmutató ott található)
Ha valakinek valami nem stimmel, akkor emilezzetek!
Hajrá mamik, legyetek szépek!
 
 


Szaisztok! Nekem 1 hónap alatt eltûnt a cellulitisz. Tornáznom kellett, a kólát abba kellett hagynom és testkontrolloztam. Délig csak gyümölcsöt kell enni, ez méregtlenít, aztán du. húst salátával pl és ezektõl eltûnt az 5 éve ottlévõ ronda narancsbõröm. Sportolok most is és testkontrollozom. 20 kg-ot fogytam és nagyon feszes a bõröm. Ez nem legenda. nagyon sokat sportoltam. napi 2x 1 órát. Ma már csak 2 naponta egyszer 1 órát és ez is elég.
Névtelen
 


Szia Névtelen!

Gratulálok!
Nálam már ott befuccsolna a dolog, hogy délelõtt csak gyümi. Úgy kilennék éhezve, hogy délután dupla mennyiséget ennék. Nekem 10 kilót kéne leadnom.
Azért jó olvasni, hogy valakinek volt kitartása és sikerûlt.

TÁgi
 
 


Kedves Ági!
Ne goondold! Nagyopn gyorsan hozzászokik a szervezted. Tényleg, csak tégy egy próbát. A testkontrollt én is nagyon ajánlom, bármennyi felesleges kilóra, és jó még a callanetics is.
Van egy Testkonroll könyv, ha elolvasod, meglátod lehet, hogy többet ehenél mint most teszed, csak jól párosítva az ételeket, más hatást ér el az ember. Egy próbát megér! Kitartás!Kép
Ágci

Kép
 
 


Szerintem a Cellulitis egy felfújt hülyeség ami nem is létezik!
Azaz csak mostanában lett divat, hogy mindenféle kencéket, stb-t el tudjanak méregdrágán adni a nõknek. Ami van az egyszerû háj. Azaz kövérség.
Amire jó a torna, stb.
Az 5 hónapos kislányomnak is narancsbõrös a hasa ha összeszorítom a kis háját.Szóval akkor már neki is kellenének a csodakrémek??
Ez egy hatalmas üzlet!!
Egyébként nézzétek meg a DIPERTE oltás szövegét- Cellulitis ellen is véd!!- mosolygó fej

Fogyjatok le és izmosodjatok-ez a titka a szép testnek
 
 


Rbogi!

És az aki sovány és mégis van naracsbõre, az mit tegyen?
Névtelen
 


Sziasztok!
Most született meg a harmadik gyermekem, akkor lettem terhes amikor sikerült megszabadulnom azoktól a kilóktól is amik évek óta nem mozdultak rólam. Kezdhetek mindent elõlrõl,de nem adom fel.
Terhességem elõtt voltam testtekercselésen,ez jó volt a cellulitisre is.
Egyébként sokszor gondolok arra,hogy milyen jó a kövér embereknek,akiket nem érdekel a súlyuk.
bubu
 


Szia bubu!
Szerintem nincs kövér ember, akit nem érdekel a súlya! Mindenki szeretne csinosabb és fõleg egészséges lenni!
Sok sikert az újrakezdéshez!
Névtelen
 


Sziasztok!


Ha én fogamzásgátló tablettát szedek, de mellette sportolok (3 hete kezdtem, de szülés elõtt is jártam) és méregtelenítõ kúrát tartok (még csak 2 napja)és kipróbálom a combok, fenék dörzsölését, akkor elmúlhat a narancsbõröm, vagy mindenképpen át kell térni más fogamzásgátló módszerre, ha szabadulni szeretnék tõle? Még szerencsére nem túl fejlett a narancsbõröm, de azért már nem az igazi.Kép((
Timi
Névtelen
 


Sziasztok!

Járt már valaki a Gabi szépségszalonban? Esetleg vannak tapasztalataitok a testekercseléssel... és egyéb alternatív eljárásokkal kapcsolatban?

A
Névtelen
 


Sziasztok!

Én kb egy hónapja vettem rá magam, hogy megszabaduljak a fölösleges kilóktól, illetve az ezzel járó gátlásoktól. Gondolom ismerõsen hangzik... Boldog párkapcsolatban élek, magam miatt kell tennem valamit, senki nem kényszerít.
Most hetente 3-4-szer járok edzõterembe, ahol kombinálva végzek súlyzós és kardio edzéseket. Mellette az étkezésre is figyelek. Viszont van valami, amit már elõttem is megkérdeztek. Én is rendszeresen, immár 3 éve fogamzásgátló tablettát szedek. Kérdésem az, hogy akkor teljesen reménytelen az erõfeszítésem? Semmi esélyem nincs? Mert a tabletta által nyújtott biztonságot nem szeretném feladni.
Ha valaki tud valamit ezzel kapcsolatban, kérem írja le!
Köszönöm!!!
Névtelen
 


Sziasztok!
Igen, én is szeretnék csatlakozni azokhoz a hozzászólókhoz, akik vékonyak,fogamzásgátlót szednek, mégis narancsbõrösek. Én 3 éve step-aerobicozom heti 3x1 órát, ezenkívûl szaunába is járok szintén 3 éve és hetente háromszor. Emellet mindig(!) kenegetem a bõrömet. Szintén 3 éve nem eszem mást csakis egészséges ételeket! 173 cm vagyok és 54 kg. Szerintem ez nem utal arra, hogy kövér lennék, sõt sokan bíztatnak arra, hogy egy picit még híznom kéne. Na persze! Csak a combimat nem látják!
A narancsbõr pedig nem sokkal azután jelentkezett, hogy elkezdtem szedni a tablettákat.De sajna nekem szednem kell mindenféleképpen, mert ennélkül nekem még menstruációm se lenne, annyira kevés az ösztrogén a szervezetemben.
Na akkor ezt magyarázza meg nekem valaki! Kiváncsian várok mindenféle véleményt!!!
Névtelen
 


Én soha életemben nem szedtem be egyetlen szem fogamzásgátlót sem, és más hormontartalmú szert sem. Nem vagyok kövér, sportolok, egészségesen étkezem, valamikor kencéket is használtam, mégis van némi narancsbõröm, habár nem túl látványos, egyelõre. Ha az ember nõnek született, a hormonjai gondoskodnak a narancsbõrrõl sajnos. Akinek nincs narancsbõre, annak sokszor nagyon kemény más problémái vannak. Ha valaki jól néz ki, akkor azon a kis részletkérdésen fölösleges aggódni. Milyen pasi az, aki ennyire a részletekre kíváncsi? Magad miatt meg ne görcsölj ilyesmin szerintem. A nõk kilencven százaléka narancsbõrös, miért épp neked kéne másmilyennek lenni? Azért, mert a plakátokról narancsbõrmentes tizenévesek mutogatják a feneküket? A férfiaknak ezek a lányok általában nem tetszenek. Akkor meg minek kéne hozzájuk hasonlítani? Azért, hogy a Vichy meg az Avon meg a többi szépségipari cég gazdagodjon? Hát, ezért kár a saját hangulatodat elrontani. Inkább örülj, hogy attól a kis narancsbõrtõl eltekintve szép vagy.
Nem ledorongolni akartalak, csak tapasztalatból tudom, hogy milyen szar, ha az ember hisz ezeknek a reklámoknak, öli bele a pénzét a sok kencébe, eredmény meg semmi, csak a bosszankodás van. Közben meg úgysem ez számít, hanem a kisugárzás. Azt meg úgyse a kencék adják.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Egyébként nálam semmi nem volt olyan hatékony a cellulitisz ellen, mint a szoptatás!

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Sziasztok!
47 évesen 2 év alatt 16 kilót híztam. Soha nem foglalkoztatott a súlyom, de ez már sok. A narancsbõr pedig csak terjed, terjed. Lelki társat keresve találtam ide és megnyugvást leltem: nem vagyok egyedül. Köszönöm minden elõttem üze(nõ)nek. Vegyük fel a harcot, vagy törödjünk bele? Ez nagy kérdés. Függ az erõnktõl, kitartásunktól, motivációnktól (férfi, én). A remény velünk van. Mindenkinek sok sikert kívánok! Ha valaki megleli a könnyen, gyorsan, kevés energiával módszert, feltétlenül írja meg!
Üdvözlettel: Marcsi
Névtelen
 


Sziasztok!

Szerintetek lehet cellulitisz elleni krémet használni terhesség alatt?
Szisz
 
 


Sziasztok! Én csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy nekem is már legalább 16 éves korom óta van narancsbõröm (most 21 vagyok), és próbálok egészségesen táplálkozni, kínzom magam a fitnesztermekben, és szerintem teljesen sosem fog elmúlni. Nyáron sok sporttal és kevés evéssel fogytam 8 kg-ot, aminek a fele télre vissza is jött,a narancsbõrel együtt. Egyébként még elmondanám, hogy a Lipofactor krém amennyire drága, annyira hatástalan. Most kíváncsi vagyok az AVON új krémjére, bár kár, hogy már nem lehet kapni a régit, mert az tényleg jó volt. Ja, és Nekem még ami bevált az a PHILIPS-tõl a Celesse készülék. Kb. heti 3x kell használni 1 hónapig, utána hetente 1x is elég. Az ára 20 e körül van, de utána bármikor használhatod. (Amúgy vákuumtechnológiával mûködik).
Sok sikert kívánok mindenkinek, és ne adjuk felKép!
 


http://www.narancsbor.hu/

Cellulit, vagyis narancsbõr
http://www.euuzlet.hu/szines/cellulit.html

http://www.netkorhaz.hu/articles?aid=20011122133810
...Fokozhatjuk a masszázs hatását aromaterápiával. Ilyen aroma a boróka, a cédrus, az édes narancs, a grapefruit, a szőlőmag és az illóolajok.

Méregtelenítő, nyirokkeringést stimuláló, serkentő hatásuk miatt eredményesen használhatók a narancsbőr elleni küzdelemben. Természetesen itt is óvatosságra intek mindenkit!

Az illóolajok, aromák nagyon jó hatással vannak szervezetünkre, de ezekkel is óvatosan kell bánni, ismerni kell őket ahhoz, hogy ne okozzunk velük kárt magunkban.

Egyes esetekben a bőrből allergiás reakciókat válthatnak ki, és bizonyos olajok pl. terhesség alatt, kismamáknál, kisgyermekeknél és néhány betegség esetén nem is alkalmazhatók...

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 



bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Terhesség és szoptatás alatt milyen anticellulitisz kezelés alkalmazható? Lehet például ezeket a csodakrémeket használni? Van különbség a terhesség és a szoptatás alatt használható módszerek között?

Köszi:
Ági
 
 


Agi!

Azt a masszirozo kutyut lehet hasznalni ilyenkor is. En vettem, es jol esik a labamnak, a ferjem szerint javul is a latvany.Kép

Philips Cellesse

A Weledanak pedig van cellulitis kreme, amit azt hiszem, lehet hasznalni ilyenkor. Bioboltokban szokott lenni.

Biobaba
 
 


sziasztok,

első megnyilatkozásom a mostani

6 hónapos a kisfiam, az elejétől eltekintve, amikor még nem volt elég tejem, eddig anyatejet kapott, de most már szeretném bevezetni a szilárd táplálékokat és a vizet is.

elolvastam jópár hozzászólást víz ügyben, de nem derült ki számomra, hogy melyik lenne a legjobb, illetve az Ó. GY. nekem nem ízlik.

víz terén azt hallottam, hogy evian, vagy jana és abban van kicsi kiszerelés is, ami sztem praktikusabb.

a szilárd kaja bevezetésével kapcsolatban azonban nem találtam még egyértelmű ajánlást.

a barátnőm almával kezdte, a doki, akinél viszont legutóbb voltunk a rizsnyákot ajánlotta, amit egyenlőre nem is tudok, hogy micsoda.
szóval ha esetleg ezügyben vannak tapasztalatok szívesen veszem.

köszi

dida
 
 


sziasztok!

nem tudom jár e még vki erre..remélem igen..

Az aloe body toning kit, garantáltan eltünteti a narancsbört, és képes centiket levarázsolni..persze nem nélkülöhetö a mozgás és a kellö mennyiségü folyadék bevitele a szervezetünkbe.

ha valakit érdekel bövebben is, itt megtalál: csillagabor1@citromail.hu

üdv, Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Én is a mozgásra szavazok és persze kerülendő a feltünően mü ételek használata.Bár szerintem minden nőnek aki deréktól lefele hajlamos hizni örökkévaló problémája lesz ez.Sőt igazságszerint magunkon még akkor is látni véljük mikor már más nem:-D
AZ biztos a plöttyedt vékony comboknál szebb egy formás és izmos szóval mozogni kell!!!



Névtelen írta: Sziasztok!

Mivel új vagyok a társalgóban ezért elnézést, ha ez a témakör már máshol is szerepel, bár szerintem biztos többünk érdekelt ebben a témában. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy tud-e valaki igazi megoldást a cellulitisz eltüntetésére. Nem a reklámok ígérete a fontos, hanem olyan valódi tapasztalat, amikor tényleg használt. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy különféle kenceficékre és kezelésekre dobáltam ki a pénzt, de valójában egyik sem tüntette el a narancsligeteimet. Szerintem érdemes lenne megosztani a tapasztalatainkat, hogy ezentúl csak arra költsünk ami meghozza a kívánt eredményt.


Szia!

Ami eddig nekem bevált, száraz tengerisós ledörzsölés, hideg-meleg vizes zuhany, garnier görgős cellulitisz elleni krém, olajjal masszázs, sok-sok víz ivása, nem inni kávét, nulla pékárú, anyagcsere javítására protexin.

Andi
 


"olajjal masszázs"
Cellulitisz míatt aggódok én is, milyen masszázst, javasolsz, amivel megelőzhető?

zsofibp
Budapest I. kerület
 
 


Szénhidrát radikális csökkentése. Tuti siker.

/
 


Persze, a szénhidrát csökkentése is kell, de gondolom hatásosabb egy masszázzsal közösen, ilyet tudsz ajánlani?
zsofibp
Budapest I. kerület
 
 


Ezt most találtam, jónak néz ki, valaki már próbálta?

http://www.wellness.uphero.com/
zsofibp
Budapest I. kerület
 
 


@Anonymous:


A cikkben leírtakat ha követed az evésben akkor kevés esély van a celllulitisre és persze mellé minden nap mozgás! Kardió. http://protexin.hu/emesztesi-zavarok/10-tipp-az-emesztorendszer-negyhetes-nagytakaritasahoz
baba585
Budapest I. kerület
 
 


Sziasztok! 

Nekem a chili gél segített sokat. Naponta otthoni testtekercselés, volt hogy benne aludtam. Sokat ittam és azért valamennyit mozogtam is mellette. :) Nekem látható volt a változás már 1-2 hét alatt. Egy próbát talán megér :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron