Sziasztok!
Babák egytől egyig gyönyörűek, kár lenne névszerint írnom!
A nap híre, hogy két éjszakai munkám veszett kárba, mert arról nem volt meg a biztonsági mentés, a gép teljesen megmakkant, most már egy újratelepített XP "boldog" tulajdonosa vagyok!
Kedves "mászós" anyukák
Örülök, hogy nem csak az én Kismaccs-Lilim ilyen kaszkadörjelölt, és ebben nem az a tudat boldogít, hogy másnak sem jobb, mint nekem, hanem az, hogy az én gyerekemet sem kell hiperaktivitás gyanujával neurológushoz vinnem
Akartam is képeket feltenni a kommandósakcióiról, de sajnos a gép keresztbehúzta a számításaimat, majd a fotóprogink reinstallja után szolgáltatom
Viola! Szocpol
De kiábrándító! Nem értem, az egészet, gondolom amikor az FHB-nál kértétek a hitelt a szerződés után közvetlenül akkor azzal együtt kértétek a sz.p-t is nem? Akkor meg ha a hitelt vissza is utasítják, attól még a szp.-t meg kellett volna adniuk, nem?? szerintem járj utána még egyszer, egy kört még megér!
Ütés-vágás: hála istennek legalább ez a tulajdonság nem jellemző.
Sőt, pl: a számítógép kapcsán párszor előfordult, hogy kapott kis kézrepacsit, és ha jön és rászólok, hogy "nem szabad, rácsapok a kezedre", fogja magát és ráüt saját magának - persze utána azonnal nyúl is a gép felé!
Éva! Hajmosás: nálunk úgy kéne kérdezni, hogy mikor nem mosunk, amikor L éppen nem vizezi össze magát a feje búbjáig - ilyen szinte nincs!
Bár sampont nem mindig használok!
Kormi! Mellgyula ellen drukk megy, neked elsőkörben is sok gondod volt vele! Alsófertályodnak meg gyors jobbulást! Levi ÓÓÓRIÁSI- pláne az én szememnek, akiknek a baba 2700gr-s törpicurt jelent!
Csirkesz!
Összerogyás is csúcs lehet azért..
Államkincstár
Juhu , juhu, csak arra vagyok kiváncsi mire lesz ez elég Csengének /+társainak/18 éves korában..
Ballagási bankett pénz?
Boti és Bálint "A két B Gázszerelő Bt." elindításának alapjain fáradozik, nem tessék kérem őket már nyiladozó kiváncsiságuk elején teljesen elrémíteni
Aztán majd panaszkodtok, hogy nem elég háziasak és segítőkészek, amikor mást most gyökeresen elutasítjátok a férfi házimunkákban való hozzájárulásukat!
Tcis! Nyári ablaknyitás?? Szerintem kis kampót fogok az ablakra szerelni, nálunk a gyerekszobában olyan volt.
Igaz az csak kb. 10 cm-t hagyja nyitva az ablakot, de így a káposzta is és a (gyere-)kecske is megmarad
Elisa nyilván annyira átszellemült a jellemezben, hogy felvette a nyulak szolid megszeppent modorát!
Klassz lett a jelmez!
Judy! Fülecskének gyógyulás! A manóba, hogy mindig baj van velük! Drukk, hogy tudjatok síelni menni..
Bár én alapban nagy antisíimádó vagyok
Erika! Csak gyakoroljatok, hátha tényleg rákap!
Nekünk is van hasonló képünk
Börsi bölcsik: 3 van, kb. ugyanaz a válasz: már vagy 50 várakozó van, talán szeptemberben lesz hely, azonnal semmikép sem, - ja hogy nem is vagyunk börsi lakosok- ja akkor még szeptemberben sincs esély, a helyieket küldik el, szerezünk protekciót, de legalább képviselő, vagy polgármester legyen...
Puszi: nálunk minden élő és élettelen tárgy kap, még a leggusztustalanabb is mostanában /kakispelus, büdöszokni/, szóval én ezt nem mindig veszem olyan nagy megtiszteltetésnek..
Inkább manipulálásnak
Kriszti!
Mosogatógéphez.
Csajocád nagy szám lehetett a Madonnára
Edoci! Ütés-vágásra megszeretgeted? Hát nem tudom mennyire jó dolog egy negativ viselkedés módot egy pozitív visszacsatolással kapcsolni. De lehet hogy csak én vagyok nagyon poroszos neveletetésű!
Csengő!
Akkor lassan te is csaltakozol a kiviruló kismamák táborához
Pörölő Miki
Szerintem ha a védőnő tapasztalt akkor tudja, hogy ilyenek a kölykök, ha meg nem akkor majd rájön, nem égetés ez!
Azért csúcs lehetett!
Sunimum!
Mennénk mi mennénk, csak eddig a sors valahogy mindig közbeszóólt
.. De ne aggódj, előbb-utóbb tutti odaérünk!
Sőt ez nem ígéret, hanem fenyegetés
Pusz mindenkinek
Macs