Új privát üzeneted érkezett!

Csak egy boldog bejelentkezés: 38+0 Kép Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép

Nagyon ügyesek vagytok! Kép A megjósolt 4 hét már megvan Kép Csak így tovább még két hétig! (bár ha most kibújik a pici fiú, már az is tökéletesKép)

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok

Reditke
Lassan a finisben?!Kép

Juti
Jobbulást nektek!A meleg só annak idején nekünk is bevált,de most már lehet kapni melegíthető zseléket,sőt gyerekeknek állatfigurás "fülrevalót" is.

Éva
A zsírkrétázást mostanában mellőzzük,ugyanis Máté megeszi őket.De rajzolni nagyon szeret,a toll és a ceruza nem jön be,úgyhogy oda kell figyelni.Remélem hamarosan jobban leszel és jártok felénk,de amint írtam már régebben beszéljünk meg egy időpontot és elugrunk hozzátok,nekem nagyjából bármikor jó!

Viola
Sokszor én sem tudom hogy éppen puszi vagy harapás készül!Ha valami nem tetszik bizony Máté is üt,vág,harap.Ilyenkor vagy jól megszeretgetem és elfelejti,vagy leteszem és "otthagyom".Reméljük hogy csak a korral jár és hamar elmúlik!

Kriszti
Édes lehetett a táncos lánykád!

További szép napot mindenkinek!

edoci

SziasztokKép

Halkan mondom 2.napja este 8-tól reggel 6-ig alszik Míra,lehet hogy ezek a fránya rágófogak is közre játszottak ebben a rengeteg éjszakázásban.A dokinénink adott egy könyvet:Végre elaludt a gyerek!címmel,elég sok jó dolog van bent.Nagyon pártolja a pontos"napirend"betartását evés,alvás terén és hogy az esti rituálék mindig ugyanazok legyenek.Ez utóbbi maximálisan megvalósult nálunk,semmin nem változtattunk mégis egy hónapot éjszakáztunk.Remélem visszaáll a régi rend lassan.
Nagyikámat jövő héten hazaengedik a kórházból,de bent lakásos intézményt javasol neki a doki,szerintem ezt nem fogja elviselniKép.Rengeteg nyugtatót kap és 24órás felügyeletet nem tudunk neki otthonra biztosítani.
Szocpol 99%hogy nem kapjuk meg,mindezt az FHB huzavonájának köszönhetően,érdemes lenne az Aktívot vagy a Naplót megkeresnem,hogy ennyi szívás után sem kapjuk meg ami járKépKépKép.

TcisKép
VisszaharapásKép.Megnézném Míra arcát,ha visszakarmolnék de szeritem az Õ akaratossága mellett csak rontanák a helyzeten.Talán tényleg kinövi...

ÉvaKép
Nem ekcéma,csak valami miatt nagyon erős csecsemő kora óta ez a koszmó.Kénes sampont használunk(utána pokol szagú az angyalkaKép)de nagyon makacs.Ritkább hajmosást is ezért ajánlották,minél kevesebb "izgató"anyag érintkezzen a bőrével.

NoémiKép
Itt a neten olvastam a Kourilesről,kipróbálom köszönömKép

EdociKép
Én is most szeretnék zsírkrétát venni,a tollal elég életveszélyes műveleteket végez Míra ha megunta a firkálást,de valszeg Õ is majd megakarja kóstolni.Kicsit megnyugodtam,hogy nem csak az én lurkom csinál ilyen agresszív dolgokat,de nagyon rmélem hogy hamar elmúlik.

Tegnap kapott egy kinti motort a kisasszony(bébitaxit nem akartam befogni)a bolttól 10méterre egy lejtőn akkorát zúgott,hogy átrepült a moci felett.Volt nagy ijedtség de csak a nózijáról jött le a bőr.Ma két órát motoroztunk a metsző szélben,alszik is dél ótaKép

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Ui:Reditke,lehet ez a hidegfront meggyorsítja az eseményeketKép

Puszi:Viola
h_viola

ReditkeKép
Mondom, hogy túlhordodKépKépKépKép

JutiKép
Elméletileg egész hétvégén itthon vagyunk, de szombat délelőtt vendégeink vannak. Remélem tudtok menni. Jobbulást NagyG-nek, Apának meg Boldog Névnapot holnapra.

megyek, mert most ébredt a banda, és vár a peluscsere, öltöztetés és a többi járulékos tennivaló.

Tegnap Boti szétszedte a gáztüzhely elsö két gázfejétKép Felállt a dömper platójára, kapaszkodott a sütöajtó fogantyújába, és elemeire szedte a két gázfejet, amíg szoptattam a kistesótKép Csak a furcsa, eddig nem hallott hang lett gyanús, meg az, hogy nem válaszol a hol vagy és mit csinálsz kérdésekre. Károsodás sem Botiban, sem a tüzhelyben nem történt, de prímán rácsapkodtam a kezére, mire ö szokás szerint körberöhögöttKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Anyját körberöhögő Boti KépKép Imádnivaló. Kép

Kép

Kép
liv

Csirkesz
Munkával csak az a baj,hogy sajnos nem gyerekbarát állás.Teljes munkaidőben nem lehet csinálni,így igazán nem tudom mihez kezdjek majd később.2-3 éves kora között csak heti 2x mennék vissza de ez még csak az én elképzelésem Kép
babaszámlához gratula,na meg perzse boti ténykedéséhez is Kép

Csengő
Miki milyen helyes fiatal ember lett Kép Hányinger remélem most már elmúlik

Éva
gratula a babához Kép Máté is nagyon délceg Kép

Dino
Bernát gyógyulása Kép De jó

Macs
nem semmi miket produkáll a kiscsajKép engem is a szívroham kerülgetne

Viola
SzocpolKép Kép Karmolás ütés nálunk is van,sokszor én se tudom mit kezdjek vele.mindig rászólok,van hogy a kezére legyintek,mert más nem használ,bár mostanában a szép szó segít Alváshoz gratula Kép küld a tündérkét hozzánk is ha már Mira megtanult aludni Kép Nagyi Kép és most akkor mit fogtok tenni?Õ abszolut nem akar ilyen helyre menni?? Mert egy ápolónőt felfogadni egész napra az rengeteg pénz

Noémi
Heléna is nagyon szép kislány Kép Nagyon hasonlít rád Kép

Kormi
végre otthon Kép gondolom örülsz neki Kép

Tcis
remélem javul majd az alvás,de most még nem úgy tűnik Kép Kép

Judy
nagygé Kép,remélem azért el tudtok menni sielni

Rólunk:már szinte soha nem használom a babakocsit Kép Bandó mindenhova elsétálgat,igaz kicsit tovább tart az út de legalábba napi séta is letudva Képnéha cipelni kell de ez elég kevés alkalom Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!
Eloszor is , mar 3 napja csak estenkent vagyok rosszul, ugyhogy lekopogom, hogy talan elmult a szornyuseg. (persze most is van, csak gyenge es igy mar tudok fozni stb...)

Reditke, mostmar nem is tudom minek drukkoljak, hogy maradjon meg benn Milan, vagy bujjon kiKép Nagyon klassz hogy ennyit odabenn nott.

G-knek jobbulast, kepeket kerunk rolukKép

Lili es a tobbi rosszcsont vigyazzon magara, nalaunk sincs egy perc nyugtunk sem...
De olyan edesek most amikor mar beszelnek, de fokent halandzsa dumatKépNalunk is rohog ezerrel, ha fenyites van. Es ha raszolok ugyanugy artikulal, mint en, es meg a kezevel is ugy hadonaszik. Persze, hogy elrohogom magam...Tegnap a vedoneninek is bemutatta, mert ott raszoltam , majd elkezdett fennhangon dirigalni szidni, mondta is vedono, hogy anyuci biztosan sokat porol veledKép szoval meg eget is...

Viola, nem ertem az ilyet, ha egyszer jar akkor jar a szocpol nem????

Mukk mindenkinek:
csengo 15+2
Vendég

Sziasztok! tegnap meló közben írtam egy hosszút de elszállt, és nem volt kedvem újraírniKép

Mi ez a kihaltság?

Szóval, próbálom felidézni, mit írtam.

KormiKép
Levente hatalmas, és nagyon helyes, Benedek képei is nagyon jók, mindig lenyűgöz a szemeivelKép

ViolaKép
Szocplt én megírnám, tuti. Koszmóra nekünk azt mondták, sokszor mossuk, babasamponnal, és az a gyógyszertári fürdető ne érje, de ti más eset vagytok a leírtak szerintKép

ÉvaKép
Nagyon gratulálok a pocaklakódhoz.

Mostanában gondolkodtam el, mennyire felnőttek a babáink, milyen nagy fiúk, kislányok már. Jó lenne egy kis babaszagú csomag, de mi még várunkKép

Majd megyünk Lilivel Csirkeszékhez szagolniKép

ReditkeKép
Nagyon szuper, hogy Milán még bent van, kívánok majd Neked is könnyű szülést!

MacsKép
Lilid hajmeresztő!
Mikor jöttök el, hátha én Lilim is tanul egy két mutatványtKép

Szó volt még az agresszivitásról.
Lili tépi a hajam, és marja az arcom, a pelenkázón meg rugdosott. Utóbbi múlt idő, bevezettem az egy rúgás, egy csapás módszert, ui. semmi nem hatott...ma vissza húztam kicsit a haját, az is hatásosnak bizonyult. Szörnyű, hogy nem értenek a szép szóból...

CsengőKép
Jó, hogy múlik a rosszullét, reméljünk nemsokára már csak a pocakosság örömeit fogod élvezniKép

JudyKép
Jobbulást nektek, reméljük síelés nem ugrik a betegség miattKép

Megyek, Apa hazaért.

Majd még jövök
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Lelassult a topic, így tudom követni az eseményeket. Nagyon ülni még nem tudok a gép elôtt, kikaptam a nyerô párost (gátseb+szülés alatt kijött aranyér), de már javulgatok.

Levente még az eszik-alszik üzemmódban, így másodjára egygyerekes szülôként könnyen telnek napjaim. Bejött az, amit elôre gondoltam, lassan meg kell küzdenem anyámmal, hogy visszakapjam Benedeket. Ma, amikor mondtam, hogy ugye akkor szombaton hozzák vissza, azt mondta, ilyenrôl még szó se volt, meg had maradjon még, meg milyen jó szokásokat vesz fel, meg toleranciát tanul Csillán, stb...

Írok majd még, most pár kép:
Benedek még elutazás elôtt Furbyt szerel:
Kép
Kép
Kép

Levente fürdéskor és utána:
Kép
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

SziasztokKép
Jöttem kicsit magányt űzni, mert Bálint szuszókál, apája Deep Purple koncerten, nekem meg épp semmihez nincs kedvem, így írogatok kicsit Kép

Először is nagyon édesek a fiatal emberek és kishölgyek. Mindannyian külön-külön egy kis tünemény, a maga huncutságával, szépségével.
És tényleg MóniKép olyan nagyok már.
Ez most nem az itteni babákra vonatkozik, de néha mikor valami nagyon csúnya ember vagy valami idióta van a Tv-ben, mondom is páromnak, hogy tuti ő is valami nagyon édes másfél éves lehetett Kép Kép

MóniKép Hogy bírod a melót? Milyen sűrűn is dolgozol? Jó hogy visszamentél?

CsengőKép
Rosszulléthez kitartás. Jól megdolgoztat a babó. Média keltette Down-kór okozta pánik-félelmed elmúlt már?
Perlekedő gyerkőcKép És az igazi égetések majd csak akkor jönnek, ha már frankón beszélnek Kép
Egyébként én sem tudom, hogy minek szoríts. Szülnék is meg nem is. Valahogy úgy vagyok vele, hogy már kezdem nyűgösnek érezni magam, meg nehézkesnek, de azért még tartanám benn pár hónapig Kép, mert nincs kedvem éjszakázni, szoptatni na meg persze szülni nagyon nincs. Dehát itt max hetekről lehet szó és jöjjön aminek jönni kell Kép

NikkKépÉs nem is ülne már meg a kocsiban, vagy csak jobb neked így, hogy sétál?
Nekem nagy dilemma mi lesz a kettővel. Testvérkocsit nem akarok venni, lehet hogy olyan állórészt rakunk rá, bár Bálint is vagy motorozik, vagy sétál, de azért néha elücsörög a kocsiban is, mint egy kiskirály. MAJD MEGLÁTJUK.

CsirkeszKép
Ha nem tudnám, hogy Boti a te fiad, Bálint meg az enyém és hogy te és én nem egy és ugyanaz, akkor néha egy kicsit személyiségzavarba kerülnék, ugyanis, amikor írtad, hogy Boti szétbuherta a gáztűzhelyet, pont aznap szedte szét Bálint is, de ő egy étkezőszéket tolt oda és arról okosított Kép Szóval elkönyvelhetjük, hogy ez is a normális fejlődés egyik lépcsőfoka Kép Kép
Túlhordás Kép Kép Mai ctg-n darab fájásom sem volt....

ViolaKép
Nózi nyúzás Kép
Halkan kérdezem: alvás?
Nagyi nem akar bentlakásba menni vagy ti nem akarjátok?
Ezt a szocpol dolgot nem értem, biztos lemaradtam a részletekről, de úgy vagyok, mint amit CsengőKép kérdezett, ha jár, akkor hogyhogy nem kapjátok meg??!!

ErikaKép
Ha benn marad két hetet (azaz össz 6), akkor kinevezlek topik boszorkánynakKép Kép

JutiKép
Sok fülpuszi......

Bálint legújabb története:
"ANA KEKKÕ CICZI, PICI BABA HAMM-HAMM TEJTEJ", azaz anya cicijeiből majd a baba fog tejecskét inni, ugyanis láttunk szopizós kisbabát újságban, amikor megemlítettem, hogy majd Milán is így fog enni, azóta naponta 10x odabújik hozzám és nagy tágranyitott szemekkel étszellemülten ezt így elmondja. Megzabálom Kép
Tényleg CsirkeszKép és KormiKép Nagyfiúk nem akarnak cici puszit vagy cicizni, hogy a manókat látják?

Mindenki másnak mukk-mukk-mukk.

Holnap megint doki.
Edit 38+2

Edit
Kép

Kép
reditke

KormiKép
Egyszerre írtunk. Gyönyörűek.
Nyerő párpsból gyors felépülést!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Itt szülsz majd a Tétényiben?
Lehet majd menni megkukkantani?
Meló: Havi 7*12 óra, változó beosztásban. Van, hogy másnaponta mint most az elmúlt héten, van, hogy hetente egyszer kell menni.
Nekem nagyon jó, én élvezem, csak hiányzik Lili. Viszont mikor hazamegyek, nagyobb a türelmem, és teljesen másként állok hozzá, mint pl egy hisztis nap után. Szóval én a melóban töltődömKép
Lili kicsit megsértődik néha, de szerintem szokja.

Valaki kérdezte még pár napja, hogy a korai lefekvés bejött e.
Hát az van, hogy nem tudom lefektetni korábban, mert nem mutat csepp álmosságot sem. Igaz, a délutáni alvás is kitolódott kicsit, és két, két és fél órát szunyál(unkKép). Szóval mostanság 9, fél10, 10 körül bír elaludni, úgy, hogy az ágya mellett ülünk, fekszünk, mikor kit választ a kisasszonyKép

Most ezeket a gázos sztorikat hallva gondoltam, milyen jó, hogy az étkező nincs egyben a konyhávalKép Ja, és Lili nem mászik székreKép

Na dugulokKép
Jó pihit mindenkinekKép
Móni

Jaj, VeraKép
Hogy vagy? Kreatívkodás mikor lehet?

Kép
sunimum

Sziasztok!

Edit, ez nagyon jópofa, amit Bálint mond Neked, olyan jót nevettem! Édes lehet!
Megértem ezt a "szülnék is már, meg nem is" dolgot, bár én még csak az elején tartok, de sokszor belegondolok, hogy most mindent elölről fogunk kezdeni. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni nagyfiad a babához. A kórházba, ahol szülni fogsz, beengedik hozzád?
Nagyon szorítok, hogy ha eljön az ideje, minden pikk-pakk menjen!

Kormi, csak ámulok, Levente mekkora! Nagyon szép!! Benedek nem akar még hazajönni? Gondolom, Te is kíváncsi vagy már, hogy mit szól a testvéréhez! Nagyon komolyak a szerelős képek!
Minden jót Nektek!

Móni, köszönöm a gratulációt! Te mit dolgozol? (bocs, ha már írtad). És mikor dolgozol, kivel van Lili? Most nézem a táblában, hogy pont egy hónap korkülönbség van a gyerekeink között. Tudsz feltenni képet?

Nikk, babakocsi ügyben nálunk is hasonló a helyzet, mondjuk én mutatóba néha leviszem a kocsit, de általában séta van. Azért ha úttest, vagy ilyesmi van, beültetem, nincs ellenkezés miatta, szeret kocsizni is.

Fiús anyukák! Nálatok is jellemző a repülő-busz-villamos-egyéb jármű őrület? Mert nálunk nagyon! Vagy a lánykák is ennyire figyelik? Nálunk ujjfeltartás (FIGYELEM!), és hangos visítás fentiek láttán.

Edoci, oké, akkor beszéljünk meg vmit, és gyertek Ti! Délelőtt, vagy délután jobb nektek? Nálunk általában úgy néz ki a nap, hogy dél-1/2 1 között ebéd, utána alvás max. 3-ig. De ha Te Mátéd alszik idegenben is, akkor azt is lehet, hogy keresztezzük a napot!

Mindenki másnak mukk
Jó éjt!
Éva
eve75

Sziasztok!

Csak egy gyors kép ZsombócrólKép:

Kép

Mi így próbálgatjuk a baba WC-ülőkét Kép.

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok,

ViolaKép
A visszaharapast nem ugy gondoltam, hogy teljes erobolKép Nalunk bevalt, mostanaban viszont a hajhuzogatas kezdodik amit szinten megprobalunk a visszaadassal orvosolni. A pontos napirendet mostanaban mi is probaljuk betartani ugy vettem eszre, jot tesz neki. A fogacskak bisztossan kozrejatszottak a nem alvasban a szemfogak kijottek mar? Nem ijezgetni akarlak de Elisat azok viseltek meg legjobban. Nagyiddal mi lesz?

KormiKép
Aranyossak a fiaidKép Levente mintha nem is par napos lenne olyan kis erosnek nez ki. Kivancsi vagyok Benedek mit szol majd a kisocsihez. Eleg eros szemelyiseg lehet anyukad. En bevezettem, ahogy en mondom vagy a ferjem ugy csinaljak a nagyszulok (persze ami Elisaval kapcsolatos) es mese nincs. Neked jobbulast es sok pihenest.

ReditkeKép
Balint aranyos lehet ahogy leadja, mit fog csinalni a babaKép Apanak meg volt mar az IHB (ha jol emlekszem igy irjak), vagy meg varnod kell a jovo szombatig a szulessel?Kép Elisa is a szeket tologatja ha magasabb akar lenni. Ha fozokk el nem merek mozdulni a konyhabol mert mindjart ott van ahol nem kell. Amikor szelloztetek akkor is allando felugyelet alatt kell tartani mert a kis foteljat viszi az ablakhoz csak szerencsere nem eleg magas es nem er fel rolla. Fogalmam se nincs mit csinalunk majd a nyaron, hogy fogom nyitva tartani az ablakokat. Ti hogy csinaljatok majd maszos gyerkocok anyukai?

ErikaKép
Zsombi nagyon ugyessen ulKép Tortenik is kozben valami vagy csak meg probalkoztok?

Kocsiba ules: Nem tudom, hogy csinaljatok de en nem nagyon birom elengedni Elisat ossze vissza szaladgal sose arra vezet az utja amerre kellene. Ha viszont arra probalom vezetni amerre nem akar akkor inkabb osszerogyik es leul. Ti fogjatok a kezet es setal mellettetek?
Ma karnevali buli volt a baba klubban Elisa nagyon elvezte. A szomszed asszonnyal IKEA-s agytakarobol osszedobtunk egy nyuszikas jelmezt, szuper lett.
Teszek fel kepet is.

Kép
Kép

Most, hogy visszaneztem milyen kepet tettem fel, eggyiken fogja a kezemet es jon mellettem a masikon ul az asztalnal mint egy kis angyalka. EL se hiszitek amiket fentebb leirtamKép Kenytelen leszek tovabbi kepekkel bebizonyitaniKép
Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Babák egytől egyig gyönyörűek, kár lenne névszerint írnom! Kép

A nap híre, hogy két éjszakai munkám veszett kárba, mert arról nem volt meg a biztonsági mentés, a gép teljesen megmakkant, most már egy újratelepített XP "boldog" tulajdonosa vagyok!

Kedves "mászós" anyukák Kép Örülök, hogy nem csak az én Kismaccs-Lilim ilyen kaszkadörjelölt, és ebben nem az a tudat boldogít, hogy másnak sem jobb, mint nekem, hanem az, hogy az én gyerekemet sem kell hiperaktivitás gyanujával neurológushoz vinnem Kép
Akartam is képeket feltenni a kommandósakcióiról, de sajnos a gép keresztbehúzta a számításaimat, majd a fotóprogink reinstallja után szolgáltatom Kép

Viola! Szocpol Kép De kiábrándító! Nem értem, az egészet, gondolom amikor az FHB-nál kértétek a hitelt a szerződés után közvetlenül akkor azzal együtt kértétek a sz.p-t is nem? Akkor meg ha a hitelt vissza is utasítják, attól még a szp.-t meg kellett volna adniuk, nem?? szerintem járj utána még egyszer, egy kört még megér!
Ütés-vágás: hála istennek legalább ez a tulajdonság nem jellemző. Kép Sőt, pl: a számítógép kapcsán párszor előfordult, hogy kapott kis kézrepacsit, és ha jön és rászólok, hogy "nem szabad, rácsapok a kezedre", fogja magát és ráüt saját magának - persze utána azonnal nyúl is a gép felé! Kép

Éva! Hajmosás: nálunk úgy kéne kérdezni, hogy mikor nem mosunk, amikor L éppen nem vizezi össze magát a feje búbjáig - ilyen szinte nincs! Kép Bár sampont nem mindig használok!Kép

Kormi! Mellgyula ellen drukk megy, neked elsőkörben is sok gondod volt vele! Alsófertályodnak meg gyors jobbulást! Levi ÓÓÓRIÁSI- pláne az én szememnek, akiknek a baba 2700gr-s törpicurt jelent! Kép

Csirkesz!Kép Összerogyás is csúcs lehet azért..Kép Államkincstár Kép Juhu , juhu, csak arra vagyok kiváncsi mire lesz ez elég Csengének /+társainak/18 éves korában.. Kép Kép Ballagási bankett pénz?

Boti és Bálint "A két B Gázszerelő Bt." elindításának alapjain fáradozik, nem tessék kérem őket már nyiladozó kiváncsiságuk elején teljesen elrémíteni Kép Aztán majd panaszkodtok, hogy nem elég háziasak és segítőkészek, amikor mást most gyökeresen elutasítjátok a férfi házimunkákban való hozzájárulásukat! Kép

Tcis! Nyári ablaknyitás?? Szerintem kis kampót fogok az ablakra szerelni, nálunk a gyerekszobában olyan volt. Kép Igaz az csak kb. 10 cm-t hagyja nyitva az ablakot, de így a káposzta is és a (gyere-)kecske is megmarad Kép Elisa nyilván annyira átszellemült a jellemezben, hogy felvette a nyulak szolid megszeppent modorát! Kép Klassz lett a jelmez! Kép

Judy! Fülecskének gyógyulás! A manóba, hogy mindig baj van velük! Drukk, hogy tudjatok síelni menni.. Kép Bár én alapban nagy antisíimádó vagyok Kép

Erika! Csak gyakoroljatok, hátha tényleg rákap! Kép Nekünk is van hasonló képünk Kép Börsi bölcsik: 3 van, kb. ugyanaz a válasz: már vagy 50 várakozó van, talán szeptemberben lesz hely, azonnal semmikép sem, - ja hogy nem is vagyunk börsi lakosok- ja akkor még szeptemberben sincs esély, a helyieket küldik el, szerezünk protekciót, de legalább képviselő, vagy polgármester legyen... Kép Puszi: nálunk minden élő és élettelen tárgy kap, még a leggusztustalanabb is mostanában /kakispelus, büdöszokni/, szóval én ezt nem mindig veszem olyan nagy megtiszteltetésnek.. Kép Inkább manipulálásnak Kép

Kriszti! Kép Mosogatógéphez. Kép Csajocád nagy szám lehetett a Madonnára Kép

Edoci! Ütés-vágásra megszeretgeted? Hát nem tudom mennyire jó dolog egy negativ viselkedés módot egy pozitív visszacsatolással kapcsolni. De lehet hogy csak én vagyok nagyon poroszos neveletetésű! Kép

Csengő! Kép Akkor lassan te is csaltakozol a kiviruló kismamák táborához Kép Pörölő Miki Kép Szerintem ha a védőnő tapasztalt akkor tudja, hogy ilyenek a kölykök, ha meg nem akkor majd rájön, nem égetés ez! Kép Azért csúcs lehetett! Kép

Sunimum! Kép Mennénk mi mennénk, csak eddig a sors valahogy mindig közbeszóólt Kép.. De ne aggódj, előbb-utóbb tutti odaérünk! Kép Sőt ez nem ígéret, hanem fenyegetés Kép

Pusz mindenkinek
Macs
maccs

MóniKép
Nem a Tétényiben, átmentem a Schöpf-Méreibe.
Munkában feltöltődést el tudom képzelni, bár én a mostani állapotomban a hátam közepébe sem kívánom Kép Kép
Korai fektetés? És megpróbáltátok letenni vagy csak úgy látod, hogy nem álmos, mert B sem mutat egy csepp álmosságot 8 előtt, aztán mivel megszokta hogy ez a rend, így pikkpakk ewlalszik. Kopp-kopp nem mondtam semmit Kép
A nagyon "szigorú" napirend nálunk is bejött, ha bármiért csúszás van, meg is borul sajnos.

ÉvaKép
Nálunk is jármű mánia van. Minden élő jármű, plusz játék járművek is favoritok. Szerelünk, gurítunk, kereket szedünk le, rakunk fel stb.
Nem beszélve az egyéb betonkeverő, markoló és mindenféle szerszám őrületről....

Kórházba legény bejöhet, hacsak nem lesz addigra influenza zárlat.

Zsombi nagyon édesen kakil Kép

TcisKép
Apa buli már megvolt, de nagyon lightosban nyomta, semmit nem ivott és meglepetésszerűen hajnalban hazavezetett Győrből, nem akart lemaradni a trónkövetelő érkezéséről Kép
Ablak: nekünk mind nyitható bukóra is szerencsére.

MacsKép
Ez az informatika jól kitol veled Kép Gondolom nem volt egyszerű megállni, hogy ne őrülj meg.

Én ma megint megyek dokihoz.
Puszka Edit 38+3

Edit
Kép

Kép
reditke

Ja, Elisa zabálnivaló kis nyuszi, ez az előbb kimaradt Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

ÉvaKép
Ápolok, pszichiátriánKép
Teszek majd képeket, csak a legújabbakat át kell tenni a számítógépreKép

ErikaKép
Jó a Wc ülőkétekKép
Asszem Lili is kap hamarosan ilyet, ugyanis szól majdnem mindig kaki után(10ből 9szer), és olykor kaki előtt isKép

MacsKép
MegijedtemKép Gyertek csak, gyertek!!!

TcisKép
Nagyon jól néztek ki a képeken!
Nyuszis jelmez szuper!

Lányok!
Márc 15én megyünk kirándulni, és szeretném Lilit is vinni. Bérelnék hátihordozót, de én csak egy helyet tudok, Budakeszin a kék pandát találtam. tud valaki közelebb esetleg?

ReditkeKép
Nem próbálom letenni korábban, és nem látom rajta. Így is, mikor leteszem, vagy fél óra kell míg elalszik, addig megy a forgolódás, helyezkedés. De lehet, hogy az a baj, hogy nálukn nincs olyan szigorú napirend, vagyis a sorrend és a cselekmény mindig ugyanaz, csak kicsit változó időben. Meg hogy is lehetne teljes rendszert tartani, amikor amúgy teljesen rendszertelen az életünk a munkánkból kifolyólag?

Na mindegy, megpróbálok visszatérni a korábbi pancsihoz, és lefekvéshez.

KormiKép
Nálunk is az van, amit mi mondunk, szerencsére anyósomék teljes tiszteletben tartják a nevelési elveinket. Anyukád jó erőszakos lehet! Kíváncsi leszek, Benedek hozzád is, és kistesóhoz is hogy viszonyul majd!
Alul jobbulást!

Megyek, sül a husim. Később jövökKép

Móni

Kép
sunimum

MóniKép
tényleg nem okoskodni akarok, mert ugye könnyű a partvonalról ugatni, de ugyanakkor csak saját tapasztalat (bár ez is tuti olyan, mint minden, hogy nem lehet egységesen ráhúzni a gyerekekre).
Szóval, az okosok szerint egy ekkora kölkec, mint a miénk legkönnyebben este 8 és 1/2 9 között tud elaludni, mert valahogy a ritmusuk úgy jön ki, hiába nem látod rajta, hogy nem álmos.
Nálunk ez bevált, pedig mostanában sokszor alszik du 12.30 és 15.30 között 3 órát és mégis képes pikkpakk elaludni 8-kor, viszont ha megcsúszunk az estivel nagyon ritkán és mondjuk 3/4 9-9 lesz belőle, akkor megy a nyűglődés. Ki érti ezt?

Voltam dokknál. Szerinte indulgat valami, mert bár még jól hátul a méhem, azért a méhszáj már felpuhult és már 2-1-1, téhát nyílt tovább. Ez így rendjén van szerinte és lehet, hogy 1-2 nap, de akár 1-2 hét is lehet.
Most már izgulok Kép Kép

És végül egy kérdés.
Nem házasságban élő anyucikKép
Milyen hátránya származik abból anyagilag egy anyukának, babának, ha a szülők nincsenek összeházasodva? Barátosnőm pocakos, de nem házasodtak még össze és kérdés, hogy érdemes-e most emiatt kapkodni vagy ráér?
Lelki-pszichés-megítélésbeli kérdések most B lap, igazán a jogi-anyagi oldal érdekelné.
Előre is köszi.
Puszi Edit 38+3

Edit
Kép

Kép
reditke

Mint házas tudom mondani, hogy szerintem nem sok hátránya van. "csak" így nem tudják felvenni a teljes szocpolt, asszem. És lehet, hogy sok helyen egyedülállónka számít, és plusz pínzt tud kérni így. De nem okoskodomKép

Igen, ezt én is tudom, hogy túlpörögnek ezek a gyerkőcök, és nem gond, hogy a partvonalról ugatszKép Pl most sem láttam álmosnak, és kaja után mondtam neki, irány aludni. El is indult, és kb 5 perc alatt elaludt. Igaz a mellkasomon, de ez most részletkérdés.
este próbálkozom, majd beszámolok.
Húú, 1-2 nap is lehet, ez már így tényleg izgi, nagyon drukkolok, ha indul!

Pusz:
Móni

Kép
sunimum

Reditke!

Mint "házatlan" Kép anyuka, azt tudom csak mondani, hogy nekünk (anya, gyerek, apaKép) az égvilágon semmi anyagi-jogi hátrányunk nem következett(ik) a nemházasságból. És az apasági nyilatkozat megtétele is kb. 15 percünket vette igénybe...

A szocpolt nem tudom, az minket sajna (vagy nem sajna) már nem érintett.

Egyedüllálóként lehet(ne) családi pótlékot igényelni, de mivel én nem érzem magam egyedülállónak, így én nem úgy igényeltem. Kép

Ennyi.

Nem is tudom, mit kívánjak NekedKép. Szeretnék én vajon topikboszi lenni Kép ?

A többieknek most mukk, majd még jövök.
Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Lau Kép

Ákosnak boldog névnapot kívánunk! KépKépKép

Remélem, minden oké Veled! Írj!Kép

Erika, Zsombi

Erika

Kép

Kép
zsombi

REDIT
Izgi hogy már bmikor történhet vmi Kép

babakocsit végül én hagytam el,mert sokszor feszítette ki belőle magát jobban szeret sétálni.Igaz így a vásárlás a közértbe 2 órát vesz igénybe,mire odaérünk vissza + vásárlás,de nem baj.Sokszor ő is mindenfelé megy csak arra nem amerre kéne,van úgy hogy ő is összeomlik mert nem arra megyünk amerre elképzeli,de minél többet sétálok vele ez már annál kevesebbszer fordul elő.

Tegnap végre áttört a 7. foga Kép még jön a 8 is remélem pár nap és kint lesz az is. Ma levágtuka haját megint,jó kis kopasz lett Kép igazi kis kidobó
Na megyek mert itt pöröl velem miért a gép előtt ülök a vele való foglalkozás helyett Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

ReditkeKép
Korán fürdettem Lilit, ami hn7et jelent. Aztán tápszer, amibe belealudt fél 8 körül. Aztán volt valami halk effekt a tvben, amitől felébredt, és nem tudott visszaaludni. Namármost egész eddig próbáltuk elaludni, ő is mutatott hajlandóságot, de sehogy nem ment. Mellkasomon, ölben, mellette ülve, fekve(kiságy mellett), otthagyva sírni, szóval mindent próbáltam. Nem tudom mi volt a gond. Front van megint?
Megpróbálom ezt a rendet, de holnap már borul is, mivel anyósoméknál alszunk, mert szerdán nekem meló, Apa meg holnap nappal is, éjjel is dolgozik.
Én meg önző módon elmegyek a kollégákkal záró napon korizni, és utána valszeg bulizni(IHB?). Na olyan durva nem lesz, és lehet, hogy nem is lesz. Majd kiderül.

LauKép
Ákosnak nagyon boldog névnapot!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, jelentkezz kérlek! Minden okés?

Jó éjt:
Móni

Kép
sunimum

képeket ígértem
Kép
Kép

Kép
sunimum

Sziasztok!

Éva
Ok,én a szerda kivételével mindig ráérek,akkor tücsökzenére megyünk.Máté ha korán kel alszik délelött is egy kicsit,ha ez van akkor délután csak 4 óra körül.Ha nem alszik délelőtt akkor rögtön ebéd után,úgy mint ti.Ha nagyon álmos bárhol el tudom altatni.De pl most szombaton úgyis megy a párom dolgozni,10-töl 13h-ig,akkor is mehetünk vele.Szóval amikor neked jó!Autómánia nálunk is megvan,pedig régen adtam a kezébe babát is de elhajította,a mai napig ez van.

Macs
Nálunk bevált!Csak figyelemelterelés.Egyébként ezt én is pszichológia-fejlődéslélektan könyvből szedtem.De hát ki hogy gondolja,kinek mi válik be!

Nikk
gratula a fogacskákhoz!

Reditke
Semmi jogi-anyagi előny hacsak nem egyedülállónak van bejelentve az anya,de az is csak pár ezer ft.

Tcis
Szép kis nyuszid van!Kézfogást nálunk nem engedi,céltudatosan irányban nem tudunk menni,mindig az ellenkező irányba menne.Egyet előre kettőt hátra,hármat oldalra,amerre a "dolga"van!Szóval nem haladunk,ha cipelem hosszú távon nehéz,babakocsiba legalább 4-5 hónapja ült utoljára.

Jó éjszakát mindenkinek!

edoci

Sziasztok Lányok!
Rossz híreim vannak!Csütörtök délután Adrienn elkezdett hányni és égész éjjel nem múlt el.Hiába kapott dédalon kúpot.Akkor már sejtettem,hogy nagy a baj.Pénteken (mert ugye két lánykám van)a nagynak farsangja volt.Egész héten ezt a napot várta persze,hogy elvittem.Beöltözött királylánynak .10-kor trapp haza és indulás a doki nénihez.Délelőtt már nem hányt csak erőtlen volt és kimerült.
A doki azonnal írta a beutalót és indultunk a kórházba.A hányás ismét beindult.Adriennen a kiszáradás jelei mutatkoztak.Pedig ivott sokat csak a hányás miatt nem volt ideje a víznek felszívódnia a gyomorban.Infúzót kapott.Ez un.sósvíz volt.Mellé még vénásan algópirint kapott mert a láz is megérkezett és nem akart lemenni.Péntek délelőtt 11-től vasárnap délig szinte végig alutt.Kisebb 10 perces megszakításokkal.Vasárnapra elmúlt a hasmenés is már kért banánt enni és szépen ivott.Hazajöhettünk végre.Itthon aztán este megkezdődött a hasmenés megint.A beleerőltettem a hasfogó port, kihányta.Tegnap vissza mentünk a doki nénihez mert még mindíg nagyon levert és erőtlen.Én kérdezet,hogy mi az ami okozza ezt az egészet mert a kórházból nem küldtek székletdobozt.Nem tudja ő sem.Tegnap küldtünk dobozt talán csütörtökre meg lesz az eredmény.

Tegnap délután óta nincs hasmenés sem.Remélem ez már így merad.Sokat fogyott.Rajtam lóg csütörtök óta(nem baj).
A kórházról meg csak annyit,hogy az egészségügy nem csak pézhiánytól szenved.Az ott dolgozók fejében kellene egy picit rendet rakni.Mert a kedvesség,odafigyelés ugye nem pénz kérdés.
37,8 a nővér szerint nem láz a doki szerint vénás lázcsillapítást igényel.Szombaon éjjel belázasodott kimentem szóltam a nővérnek,hogy lázas a törpe erre ő azt mondta takarjam ki mert melege van.Szombaton 10-kor kapta meg a hajnalban már esedékes lázcsillapítóját.
Már egy kicsit jobban van.Remélem a helyzet ma is csak javul.

GnéKriszti
gnékriszti

KrisztiKép
Gyors javulást lánykádnak.
Nem lehet, hogy ő is ezt a rohadt rota vírust kapta el?
Bátyámék 9 hónapos kisfia egy hétig volt kiszáradás gyanúval emiatt kórházban. És sajnos nagyon csúnyán fertőz felnőttet-gyereket egyaránt és az orvos szerint az utolssó tünet után még 30 napig Kép
Ja, és ez az aminél semmit (hasfogó por stb)nem szabad adni lázcsillapítón és infúzión kívül, mert a vírusnak egyszerűen ki kell ürülni a szervezetből. Ciki, hogy pl a Szent László kórházban, ahol konkrétan ezzel foglalkoznak, elfogyott a vírus kimutató papírka, egészségügy ismét Kép
Csak azért kérdezem, mert a mi doki nénink azt mondta, hogy ha végre meg is gyógyulunk ebből a rohadt taknyosságból végre valahára, akkor se vigyem március közepéig-végéig lehetőleg sehova a gyereket (az újszülöttre való tekintettel főleg), mert rengeteg taknyos-köhögős meg tüdőgyulladásos betege van és legalább ugyanennyi fosós, aminek a nagy része rota vírusos.

Csajok, köszi a házas-házatlan válaszokat. Továbbítom.

MóniKép
Lili gyönyörű Kép Főleg a kis Sandokanlányos komoly kép tetszik Kép Napirend borulás Kép

LauKép
Ákosnak boldogot. Tessék jelentkezni!!!!!

Mi tegnap voltunk moziban, megnéztük az Üvegtigris2-t. Minden alkalmat kihasználunk most párommal, hogy még Milán érkezése előtt elmenjünk kicsit "szórakozni".

Na lépek.
Puszi
Edit 38+4 Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

KrisztiKép
Adriennek jobbulást!
A mi osztályunkon is újra felütötte fejét ez a hányós-fosós, csak imádkozom, hogy haza ne hozzam!!!

ReditkeKép
Üvegtigris2Kép Szerintem nagyon jó, Nektek hogy tetszett? Köszi a dícséretetKép Nekem a másik kép a kedvencKép, de ez a szekrénybe ülés azóta is nagy szám, minden nap előadja(bár többnyire fejpánt nélkülKép)

Móni

Kép
sunimum

MóniKép
Jó volt, röhögtem pár nagyot, de kicsit azért olyan érzésem volt, mintha ez a rész az lett volna, ami az elsőbe nem fért bele. Szóval hogy kritikus legyek, igazából nem volt története, meg többször éreztem, hogy ismétlik magukat, de ettől függetlenül jól szórakoztam.
Azért nekem az első jobban ütött Kép

Rakok fel ide is pár képet.

Egy lightos mosolyKép

Kép

Pasijaim. Lényeg a kapaszkodó Kép

Kép

És ÉvánakKép A kocsi mánia egy parányi bizonyítéka. Épp a téligumit cseréli rajta Kép És a szájával az autó berregését és a fúró hangját utánozza egyszerre Kép

Kép

És azt hiszem nektek még nem tettem fel egy 2 héttel ezelőtti pocak képet. Mostani már nem fér bele, hehehehe Kép Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

LauKép
Mi is boldog névnapot kívánunk Ákinak,gondolom sokat kell pihenned ezért nem írsz gyakran.Az egész topik sokat gondol Rád,mindennap megemlít valakiKép.Sok puszi!!!

NikkKép
Gratula a fogacskákhoz,most Míra beelőzött 12 van kint teljesen.(emlékszem tavaly együtt vártuk az első fogacskák megszületésétKép).Küldöm az álom tündért.kb egy hete visszatértek a nyugodt éjszakákKépKépKép.Tegnap olyan kipihent voltam,hogy félév után újra tornáztam a Cindy kazira,ma meg meghalok az izomláztólKépKép.Ápolónőre nem futja,most adtunk 20ezret a dokinak,hogy amíg nem találunk rendes otthont maradhasson a kórházba szegény...

TcisKép
Tudom ám,hogy nem erőböl haraptad meg ElisátKép.Lassan hagyja el Míra is a durvaságot,mindig mondom,hogy anya stb sír ha bántod,megsimiz aztán fut a dolgáraKép.Nagyon jó a jelmez és már régen is mondani(írni) akartam,hogy igazán csinos vagyKépSzemfog még nincs,bizzunk hogy ennyire nemfogja megviselni mint ezek az őrlők.

MóniKép
Most akkor majd megpróbálom a gyakoribb mosást is,az a baj mindenki mást mondKép.Lili tüneményes a képeken,gyakrabban tegyél fel róla.

KormiKép
Látom jó műszaki érzékkel van megáldva vőlegényünkKép.Mindkét gyerkőc nagyon édi.Kiváncsi leszek Benedek majd mit szól a tesóhoz!?

ReditkeKép
Igazi "férfiakkal" van tele a topik pl:egy jóképű autószerelő...Pocak fotód is nagyon jó,amennyire látom csak hasra híztálKép.Mint "vad"házas semmi előnyről és hátrányról nem tudok beszámolni.

Maccs,Csengo,ReditkeKép
A határidőn(szerződéskötéstől számított 120nap)bukik a szocpol mutatvány,mert bár időben lett kérve 7hónapot vártak míg elutasítottak,hitel nélkül meg nem folyósítanak csak szocpolt.Még rajta vagyok a dolgon,nem hagyom annyiban,majd írom a fejleményeket...

KrisztiKép
Javulást ebből a csúnya betegségből!!!

AnitaKép
Merre jársz Te friss kismama,nekem sokszor eszembe vagy ám,ha napokig nem látom hogy írnálKép.Remélem nem kínoznak úgy a kora terhesség
tünetei,mint anno szegény Csengot.Pusz gyönyörű EsztikédnékKép!

Akinek most nem írtam mukk és sok pusza,Nálunk hétágra süt a napocska lassan megyünk motorozni MírávalKép!

Viola
h_viola

KépPuszi
KépCoffi
KépSírok
h_viola

Lili potnagypapaja keresere kell feltenni egy kepet...
Kép

Ezt a hazat o csinalta, Lili eloszor felt, de mar elvezi nagyonKép

Moni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Nikk! Tényleg jó volt a vacsi, a Sir Lancelotban voltunk. Kép

Vasani, Éva! Nagy gratula!!!!!

Dino! Még ott vagyok vele. Eddig ölben altattam, és nem akartam ekkora változást hirtelen. Lassan viszont majd jön az igazi egyedüli elalvás megtanítása, de még most is van egy kis harc az elalvás körül (ő még nem akar, pedig fáradt, de már javul, mert van már rá példa, hogy 15 perc alatt elaludt, de mindig simiznem kell még). Megvárom még kissé rendeződnek a dolgain, azaz kibújik végre a 2. örlő, ami szerintem napok kérdése.
Az éjszaka ébredések száma továbbra is 1-2. Kivéve ma reggelre, mert 4-szer ébredt, de szerintem a foga a bűnös.

Maccs! Nem semmi Lili. Szerencsére nekem Viki nem művel ilyen hajmeresztő dolgokat. Sok kitartás ehhez a kisördögfiókához. Kép

Viola! Viki csak esti altatásnál dühöngése közben dobálózik. Azt viszont jól, mert múltkor egy tel cumisüveggel sikerült eltalálnia az orromat. Kép Azóta is fáj. Kép
Mekkora haja van lánykádnak!

Csirkesz! Házzal nem szolgálhatok . Kép Csak kocsival. De azzal sem sokáig, mert eldőlt, hogy megy bizományiba. Kép
Lehet, hogy Boti most akarja eldönteni, hogy mi legyen, ha felnő. Lehet, hogy gázszerelő. Kép

Kormi! Nagyon édes Levi. Már most látszik rajta, hogy igazi férfi. Kép

Juti! Jobbulást NagyG-nek!

GnéKriszti ! Jobbulást lánykádnak!

Nagyonszépek aygerklőcök. Kép

Többieknek mukk!

Rólunk! Az alvásban nincs változás, és még sajna Viki köhög, így hétvégén nem együnk nagyizni. Kép

Sajna többre most nincs időm, mert lassan ébredezik.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Hú, de halódik a topik.
Hol vagytok lányok, mindenki napozott ebben a hideg, ámbár szép napsütéses időben?

ViolaKép
Igen, főleg hasra híztam, de azért van a seggemen is Kép
Remélem azért most is olyan gyorsan lemegy, mint Bálint után.
Lánykád nagyon édesKép

MóniKép
Klassz a házikó. Gondolom mekkora élmény végignézni azt a sok-sok állatot LilivelKép

MosziKép
Jobbulást Vikinek.

Én még mindig taknyos, most már
hete tart. Egyszerűen nem tudom mikor fog elmúlni.
Bálint szombat óta nem náthás és nem köhög meg hőemelkedése sincs, de ma megint tüsszögött párat, amitől én a falnak megyek és rémeket látok
. Remélem nem esik vissza megint.

Pocak jól van és talán valami bíztató jel, hogy ma délután szinte folyamatosan nagyon enyhe menstruációs görcs jellegű fájásaim vannak.
Holnap reggel, ha addig semmi, akkor ctg és újra doki.
Már azért szorul a hurok Kép
Na puszi,
Edit 38+5

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Csak nem megszülsz ma este?
Apájádtól kérünk helyzet jelentést!!!

Most csak ennyi, megyek, de tényleg jó lenne többet olvasgatniKép

Pusz
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok,

En is hiaba frissitgetem az oldalt alig talalok uj hozzasszolastKép

ViolaKép
Koszi a dicseretet, hizik a majamKép Mira baba kis cuki falat, imadom az ilyen coffos kismanokatKép Latom nalatok is van tukrom, tukrom...Kép

LauKép
Akosnak utolag kivanunk boldog nevnapotKép Ha birsz legyszi adj hirt magadrol. Sokat gondolunk rad.

EdociKép
Nalunk szerencsere alltalaban nem gond a babakocsiba ules, kulonben nem tudom, hogy is kozlekednenk. Babaklubb viszonylag kozel van igy letudjuk a levegozest is egyben heti 3x, tegnap kaptam egy biciklit ugyhogy amint jobb ido lesz bicajozni fogunk Elisa kulonben is imadja.

MoniKép
Nekem is a pokrocos kep tetszik nagyon. Haziko aranyos es persze benne LiliKép Nekunk is van otthon egy ilyen ugyes nagypapank de sajnos nem tudnank elhozni egy ilyen hazikot meg ha csinalna se. Nezegettuk a chiccosakat de eleg huzos az ara, mar emlitettem a ferjemnek, hogy nem tudna-e O megcsinalni. A Tietek mibol keszult? Lilinek vagtatok mar a hajat?

KrisztiKép
Adriennek kuldjuk a gyogypuszikat. Egeszsegugy es dolgozokKépNo comment. (Tisztelet a kivetelnek)

ReditkeKép
Ezek szerint nagyon kozeleg a finishKép Szoritunk, hogy konnyu szulesed legyen. Csatlakozom Monihoz orulnenk ha apaja ertesitene bennunket a fejlemenyekrol. Balint olyan szep kisfiu nem gyozok gyonyorkodni benneKép

LivKép
Nagyon takarekon vagy mostanabanKép Ugye minden ok?

Tcis

Kép

Kép
tcis

TcisKép
Először két hónapos korában vágtuk Lili haját géppel, aztán hagytam megnőni, mert hátul középen van a forgója, és punk-osan felállt, így annyira többet nem vágjuk, és hát azóta elöl, és oldalt én vagdostam belőle, hogy ne lógjon a szemébe, fülére. mostanában tervezem a fodrászatot, hogy kicsit formásabb legyen a frizu, de Lili utálja, ha a haját birizgálom, nem tudom, mit fog szólni a fodrászhozKép

Házikó: hatalmas tv-s kartondobozból van, az ajtaja a teteje volt a doboznak. Le lett öntapadós tapétázva, és cicomázvaKép

ReditkeKép
Szülsz? Igen, az állatok izgalmasak a doboz oldalán, de ki-be menni és kukucskálni az ablakon jobban szeretKép

ViolaKép
Mira édes a copfjaivalKép Látom bömbizni ő is tudKép

MosziKép
Vikinek jobbulást!!!

Jaj, lányok!
Főnővéremnek megszületetett a kisfia, ma három naposKép Voltam náluk ma, olyan tündéri irinkó-pirinkó kis manó!
Ilyenkor úgy hazahoznám egy kicsitKép Szép dolog a nosztalgiaKép

Ja, tök jó volt a kori, és volt majdnem IHB(az I teljesen, a többi majdnemKép)...

Pusz
Móni

Kép
sunimum

MosziKép
ha sikerül megtanítani a leányzónak az egyedül alvást, arról légyszi számoljatok be. Nagyon érdekelne, hogy sírás nélkül hogyan lehet megtanítani aludni ezeket a kicsi manókat.

ReditkeKép
Tényleg szorul a hurok, szuper hogy ilyen sokáig sikerült benntartani Milánt a pocakban.Kép Drukkolok, hogy gyorsan menjen minden. Bálint nagyon édes krapek, kíváncsi vagyok, hogyan fog viszonyulni a tesóhoz. Nálunk is megy az autózás ezerrel.

TcisKép
Nagyon jól sikerült a nyuszis jelmez, és természetesen Elisa benne csodaszép.
Nálunk a babakocsizás elég érdekes, vagy feszeng benne, vagy unalmában elalszik függetlenül attól, hogy hány órával előtte ébredt és akkor borul a napunk. Ha gyalog indulunk neki akkor 5 lépés után vinnem kell, ami rendkívül kellemes egy 11 kilós gyerekkel, ha leteszem, hogy menjen akkor hiszti van, szóval igazán semmi sem jó, de Bernát ilyen különleges fickó.

Ne haragudjatok, de nem tudom megállni, hogy az eü. dolgozók negatív véleményezéséhez ne szóljak néhány gondolatot hozzá, és ezzel nem vitát szeretnék nyitni, csak jó lenne ha néha a másik oldalt is megnéznénk. Természetesen, mint minden szakmában itt is rengeteg a kutyaütő, de ezért nem lehetne általánosítani. Egy nővér az egyre romló felszereltségű intézményekben kellene, hogy magas szintű ellátást nyújtson, de kérdem én mivel amikor alapvető dolgok hiányoznak a betegápoláshoz. Az emberi oldala: egy 40-50 fős akármilyen osztályon legrosszabb esetben 2, jobb esetben 3 ápoló dolgozik egyszerre, képtelenség 20-25 embert lelkiismeretesen ellátni, viselni a betegek és hozzátartozók néha igen kellemetlen modorát, és mosolyogni akkor is amikor bántanak és a szakmai hozzáértésedet kritizálják. Alig-alig kapunk pozitív megjegyzéseket, de a negatívokat senki sem felejti el közölni. Egy példa: azt mindenki megjegyzi, ha nem húzza át a nővér az ágyat, de én dolgoztam úgy, hogy éjszaka végig kellett járni az egész kórházat, hogy az intenzív osztályon fekvő 8 betegnek át tudjuk cserélni az ágyneműjét, mert nem adnak annyi tiszta huzatot amivel gazdálkodni lehet és sajnos volt olyan, hogy nem sikerült összeszedni annyit, hogy sikerüljön lecserélni a szennyezett dolgokat, mert a kórháznak már a mosatáson is spórolni kell. Szintén senki nem látja azt, hogy vannak olyan műszakok amikor bizony 12 óra alatt sem enni, sem a Wc-ig nem jutunk el mert annyi a meló, volt olyan, hogy azt sem tudtam, hogyan keveredtem haza, és még sorolhatnám. Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy az éremnek két oldala van. Nem biztos, hogy valaki szándékosan nem tesz meg valamit, hanem annyi fele kell figyelni, hogy később jut csak eszébe, vagy fontossági sorrendet állít fel és aszerint cselekszik. És valóban addig amíg eü. végzettség nélkül lehet ebben a szakmában dolgozni és boldog-boldogtalant fel kell venni, mert nincsen elég ember, addig nem szabad általánosítani. Én a szakközép iskola után még 6 évig tanultam ezt a szakmát, hogy minél magasabb szinten tudjam űzni a hivatásomat, és rettenetesen szomorú vagyok azért, hogy itthon ezt a számomra olyannyira szeretett szakmát szégyenlenem kell, úgy hogy a határ nyugatibb oldalán mind anyagilag mind társadalmilag jóval pozitívabb megítélés alá esnék. Elnézést, hogy ezt leírtam és nem mentegetni szeretném azokat, akik úgy dolgoznak ezen a területen ahogyan nem kellene, valamint erről a témáról órákig tudnék még írni... Remélem nem bántottam meg senkit sem ezekkel a gondolatokkal, nem az volt a szándékom, csak valahogy ez számomra egy érzékeny téma! Téma számomra lezárva, többet nem írok róla, mégegyszer bocsi.

A topik meg remélem nem hal ki teljesen, nagyon eltűnt mindenki. Remélem senkivel semmi gond nincsen, csak a manócskák túl aktívak. Írjatok!!!!

Nálunk Donát beteg lett, amit természetesen Bernátnak is rövid 1 hétig tartó egészséges időszakot követően rögtön utánozni kellett. Így tegnap este óta hőemelkedése van és újra nyűglödik egész nap.Kép Jó lenne már ezen az időszakon túlleni.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok
ma voltunk Macsekéknál és jól kijátszottuk magunkat,persze Bandó megpróbált amortizálni,sorozatosan olyan tárgyakat dobált amiket nem kellett volna ,kicsit bukott a szőnyegre természetesen Kép És Márkot is egy-kétszer elkapta,amit ő tündéri mosollyal tűrt Kép Az én ki s raptorom nem hazudtolta meg önmagát Kép

Dino
Már megint ez a betegség Kép Még olvasni is sok Kép

Tcis
Elisa kis jelmeze nagyon jól sikerült Kép

Minden kiscsaj gyönyörű Mira Elisa Lili Kép

Móni
sikerült háti hordót szereznetek?

Reditke
Hajrá-hajrá Kép Remélem azért Bálint nem esik vissza a náthába Kép Most hogy meggyógyult jöhet a tesó Kép

Moszi
Lancelott Kép Ott tényleg jóa kaja.én is én is Kép
Alvás,hát ha tényleg van vmi jó recepted kérem,én tegnap éjjel 2 órán keresztül negyed óránként rohangáltam hozzá,végül bevettem magam mellé az ágyba mert már nem bírtam tovább Kép

Viola
Fogacskák Kép JÓl elhúztatok Kép Kép A tündér még nem jött meg,valahol elakadt Kép de azért én reménykedem Kép

Kriszti
barátnőméknél is ez a fosós-hányós vírus kapta el a babát,ot is nagyon kivan a kicsi lány.De ő se kapott mást csak lázcsillapítót.szerencsére nekik nem kellett kórházba menniük

Kép
Kép
nikk0830

még nem szülök. éjjel abbamaradtak a fájások és most csend és nyugalom van odabenn.
most délelőtt megyek ctg+doki, miután megjött kisördögömhöz a bébiszittyó.

DinoKép jobbulást nektek. Eü-ről írt soraidat átérzem és megértem. Jól tetted, hogy leírtad.
Én is nagyon kiváncsi vagyok mit szól majd a trónörökös a trónkövetelőhöz Kép Kép

NikkKép
Sajnos B megint taknyos, de csoda is lett volna, ha nem kapja vissza tőlem meg apjától. Lassan 3 hete húzzuk, már kivagyok tőle.

Megyek, mert B amortizál
38+6

Edit
Kép

Kép
reditke

Tcis, nagyon figyelmes vagy, köszönöm az aggódást, de minden rendben van. Kép

Dino, fiúknak ismét jobbulást!

Kép

Kép
liv

Dino!
Nem baj,hogy ezt leírtad.Én ezzel maximálisan egyet értek.A gond csak ott van,hogy itt Mezőtúron az egész kórház beteg létszáma kb.120 fő szokott lenni és ebben benne van a krónikus osztály is.ezt onnan tudom,hogy tesóm a szakács.
A gond akkor van amikor a gyerekosztályon 9 gyerek van (ebből 5 anyukávak)és így sem igyekeznek a legjobbat nyújtani.Ilyenkor szoktam azt mondani,hogy egy megyei kórházba küldeném el őket dolgozni egy hónapra és megnézném hogy esne nekik.

Sajnos a nagy lányom is beteg lett.
Tegnap volt a csúcs nap.Mára már jobban van evett délben husi levest.Azt mondta ez nagyon jó volt a kis gyomrának.Adrienn már teljesen jól van.Nagy evős a drága.Nem győzi bepótólni a kiesett napokon elmulasztott kajálást.

GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Minket is utolért az influenza. Apánk hozta haza és Áron is elkapta. A dolgot még tetőzte, hogy Áron egy hete megkapta a 15 hós szurit is. Eközben kibújt a nyolcadik metsző fog és a bal alsó örlő őrült tempóban törtet felfelé. Doki néni AB írt, mivel csúnyának látta Áron bal fülét. Mindez egy hete kezdődött, már 2 napja láztalan és végre visszatért az étvágya is.

Micsoda pangás! Lányok mi a baj? Kérdezem én, aki marha lusta írniKép

ReditkeKép Nagyon izgi. Ma hajnalban szült egy barátnőm szép nagy babát(62 cm, 4,6 kg) teljesen könnyen. Kívánom, neked is ezúttal könnyű, rövid szülésed legyen. UH alapján mekkorára saccolják a trónkövetőt?

Kriszti, Dino, JutiKép Jobbulást a gyerekekenk!

DinoKép Teljesen igazad van, úgy szar a rendszer ahogy van. Egyszer valamely kormányak fel kell vállalnia egy gyökeres reformot, de az sajnos nagyon fájdalmas lesz. Erre meg ki vállalkozik?!

MóniKép Szuper a házikó. Nagyon ügyes és lelkes nagypapátok vanKép

TcisKép Nagyon jó lett a jelmez, ügyesek vagytokKép

Minden gyerek (Heléna, Benedek, Lili, Eszti, Míra, Máté, Zsombi, Elisa, Bálint) nagyon gyönyörű és óriásit nőttek. Olyan csajszis, pasis mindegyikKép

Ani, Éva, CsengőKép Mi újság veletek? Remélem róka koma nem nálatok házal! Írjatok please.

CsirkeszKép Kidugtátok már az orrotokat vagy még tart a szobafogság? Egyáltalán milyen két gyerekkel?

Képzeljétek Áron ma olyan hisztit vágott le az ebédnél, hogy csak néztem. Meglátta amint kivettem a kinder tejszeletet melegedni a hűtőből. Amíg nem ehette meg, nem volt hajlandó ebédelni, teljesen behergelte magát. Miután megette a tejszeletet, megette a sóskát is bundás kenyérrel. Közben persze többször rámutatott az üres papírra, de nem volt több. nagyon észnél kell lenni, gyorsan el lehet rontani őket. Más gyerek is van, aki ilyen édesszájú?

Andrea
15

KépKép
Áron

Kép
Áron szánkózik

KépKép
Áron

Sziasztok!

Voltunk ma reggel mérlegelésen, Levente 4620 gr. Ha belegondolok, hogy múlt szerdán 4190 gr-mal jöttünk haza a kórházból, elképeszt az evőkéje. Még mindig eszik-alszik üzemmódban van főleg, a fennmaradó kis időben meg méltatlankodik, hogy hol marad a hami.

Én elég pocsékul vagyok, de majdcsak javul a helyzet. Nagyon remélem, nem kell visszamennem a kórházba. Benedek még egy hétig a nagyszülőknél marad, minden délután kiköveteli a mamájától, hogy hívjanak fel engem (megy a telefonhoz, anya-anya szöveggel, meg simogatja a telefont, de aztán ha a mama felhívott, akkor otthagyja, fontos játszanivalói miatt).

Dino,
megértem, amit az eü. dolgozókról írtál, a legjobb barátnőm is eü-s, s amiket mesélni szokott, hát... csoda, ha van egyáltalán valaki, aki ilyen semmi pénzért, ilyen körülmények között még ott dolgozik. De még a barátnőm is ki szokott néha akadni egyes dolgozók hozzáállásától, nagyon nem szeret betegként a gépezetbe kerülni.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok LányokKép

Megpróbálok kicsit bekapcsolódniKép

NikkKép
Bandónak nagy gratula az új fogihozKép
A kopasz buciról fotót kérünk!!KépKép

MóniKép
Lili csodaszép kiscsajszi!!KépKépKép

TcisKép
A Te Nyuszikád is gyönyörű!KépKép

ReditkeKép
Nagyon ügyesek vagytok, hogy még mindig egyben!KépKép Gondolom, már be vagytok sózva rendesen, hogy a dolgok miként fognak alakulniKép
Húú, Bálint nagyon jóképű kiskrapek!Kép
Eszti is frankón utánozza hasonló ábrázattal, mint Bálint, a különböző járművek és egyéb szerkezetek (mosógép, hajszárító, porszívó, stb.) hangját, melyek egyébként általában ugyanúgy hangzanakKépKépKép
Jobbulást a családnak!

ViolaKép
Míra isteni a kis cofikáival!KépKép
Eszti is ilyen elégedett tud lenni magával, ő is folyton csókolgatja a tükörképétKép Dehát, mit csináljunk, nőből vannakKépKép
Gratula a tornázáshoz!Kép

DinoKép
Jobbulást a srácoknak!
Donátnak külön megy az Eszti-pusziKépKép

Áron-AndiKép
Nektek is gyors gyógyulást!
Na, szegény Áronnak jól összejött: szuri, fogacskák, influenzaKép
Hisztizés mostanában nálunk is megy, általában totál nem figyelek rá, abba is szokta hagyni. Egyébként, ha kajáról van szó, Eszti sem bír magával. Egyszerűen nem tudom időben megcsinálni pl. a tejcsijét. Meglátja az előkészületeket és onnantól kezdve addig kiabál/sír, amíg megfelelő hőmérsékletű nem lesz a lötyi. Ugyanezt kajával is simán eljátssza.
Áron is nagyon szép kis kölök, milyen kis szendén néz a fotónKép Õ az, aki hisztizni is tud??Kép
Te hogy vagy egyébként?

Viola, AndiKép Aranyosak vagytok, hogy kerestetekKép

Jól vagyokKép Csak a nagyfokú álmosság, ami mostanában tünetként jelentkezik, ez Esztinél is így voltKép Se hányás, se semmiKép Bár néha picit émelygek, de egyáltalán nem vészes. Reggel meg időnként ég a gyomrom. Pénteken voltunk uh-on. Akkor volt 18mm-es a babzsákunk!Kép Legközelebb április elején kell menni. Fúúú, de messze van...Kép
Viszont lelkileg, hát... Nagyon érzékeny vagyok, nehezen is fogom fel, hogy ketteske odabent van.
Valószínűleg belejátszik, hogy vasárnap Esztivel befejeztük a szopizástKép Szerintem engem jobban megvisel. A lányka nagyon kis ügyi, simán elalszik cicizés nélkül is, persze már ő is csak rutinból kereste a cicit, amikor kedve tartottaKép Szóval, most ez van.
Egyébként nagyon kis jókedvű a lányka, mint mindig, jókat eszik-iszik, az éjszakák is szuperek. Most a 12. fogacska már szúr, emiatt azért néha nyügi van.

Mennem kell, mert követelKép

Kép

Puszi
Anita
(7+1)

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

Reditke! Druukkkkkk! Azert en mar annak drukkolok, hogy ugyesen kibujjon a babaKép

Bocsi csajok, de csak roviden irok, mert a fiatalur beteg, torkgyula, es az a ggyanum hogy elkaptam. Raadasul ma voltam afp-n, es a terheleses cukor kikeszitKép Meg most is forog a gyomrom. Ket het mulva gen. uh. Ugy varom, hatha kiderul hogy Miki ocsiket, vagy hugocat kapKép

csengo
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?