Sziasztok
Régen jártam erre, olvasgatni néha szoktam, de írni egyre kevésbé van időm
Kormi alias Klári és Párja
Sok szeretettel gratulálok Levihez
Hatalmas baba lett babócátok
Noémi
Örülök, hogy jól vagy
Sokat gondoltam Rád, akkor is, ha nem írtam
Heléna már jobban van? És Te nem vagy nagyon gyenge?
Nekem akkor volt hasonló kisműtétem, mielőtt Marci "összejött" volna. Nem fájt sehol, de baromi kábának éreztem magam a műtét után még kb. 1 hétig, soxor le kellett feküdnöm.
Csirkesz
Néztem a képeket, Csenge tényleg "kiköpött" Boti, nagyon aranyosak egymás mellett
Le a kalappal előtted, hogy olyan szuperül helytállsz mellettük. Nem mintha lenne más lehetőség, nem igaz?
Rólunk:
Marci 2 hete kapta meg a 15 hósat, csak egy bökés volt, legközelebb 18 hósan megyünk. Akkor nem volt semmi problem, aztán 1 hete belázasodott, amit tartott majdnem 3 napig. Nem volt magas láza, épp 38 fok körül, de elég elviselhetetlen volt azokban a napokban
Amúgy is egyre nehezebb vele, az egész napom nem áll másból, csak rettegésből, hogy mikor csinál valami olyasmit, amitől aztán valami maradandó károsodása lesz
Mostanában azt találta ki, hogy lenyitja a sütőajtót, rááll és tapicskol a tűzhelyen
A külső főzőlapokon már nem is merek főzni
Aztán minden szék fel van téve az asztalra, mert azokra is fel szokott mászni, majd előre-hátra hintázott, engem meg a frász kerülgetett, mikor dől el úgy, hogy jól betöri a fejét
A többi "apróságról" (falra firkálás, játékok szanaszét dobálása, törése, etetés közben kaja szétszórása, stb., stb.) már nem is beszélek
És most dúl a betegeskedés, Hanna az oviból hozott haza valami kis átkozott vírust, 3 napja lázas, Marci+én hasmarssal kínlódunk. Hál'Istennek egyikőnknél sincs hányás,Marcinál sem, így dokinál sem voltam vele, csak telefonoztunk, azt mondta, hogy más teendő nincs, csak itassam rendületlenül. Hanna sem kap mást, csak lázcsillapítót.
Minden évben ez történik egyébként, amikor végre jön a jóidő, örülhetnénk a tavasznak, az egész család padlóra kerül. Azért nagyon nem panaszkodom, mert egész télen egyik gyerek sem volt beteg, remélem ezen is hamar átesünk, aztán jövő karácsonyig nem akarok betegségről tudni
Na megyek, mert mindkét gyerek itt nyüsszög mellettem
Pusz és mukk mindenkinek, bocsánat akit most kihagytam, mindenkire gondolok, akkor is, ha nem tudok személy szerint mindenkinek írni
Kata