Manka!
Ilyen szerintem már mindegyikünknél előfordult. Az első hetekben volt hogy én is bőgtem amikor egyszerűen nem tudtam Bendegúzt elaltatni.
Nem lehet hogy Jacknek tényleg elkezdett jönni a foga, és emiatt ilyen nyugtalan?
A fejizzadás szerintem is normális, Bendegúz is teljesen beleizzad a kajálásba, főle este a fürdés után tiszta víz a kis feje, újra kell törölnöm, de nappal is gyakran ilyen. Először azt hittem egyszerűen csak az apjára ütött, aki megeszik egy forró levest, és ott gyöngyözik a homlokán
, de szerintem a gyerekek bele tudnak melegedni, és bele is tudnak fáradni a kajálásba rendesen.
Neki meg minden elvonja a figyelmét a szopiról, meg sem szólalhatok közben, de ha bárki beszél a szobában, vagy nagyobb mozgás van, egyből odafordul, és hanyagolja a cicit. Régen nem volt ilyen, bármi történhetett csak a cici volt
.
Úgyhogy néma csendben szopizunk, csak az ő kis nyögései hallatszanak
Szerintem a bezártság érzés is mindenkinél időről időre újra előjön, és néha kiborul a bili. Pedig én nem voltam soha olyan nagyon jövős-menős, de van hogy én is néha úgy érzem megbolondulok itthon (ez általában apán csapódik le szegényen
). Olyankor szoktam órákat sétálni Bendegúzzal, hogy legalább friss levegőt szívjak. Az valamennyire segít.
Nem tudom Neked mennyire vannak babás-barátnőid Pesten, nekem semennyire. És ha bármikor kedved van csak beszélgetni, meg kimozdulni, hozzánk is eljöhettek Jackkel, közel lakunk az Örshöz, onnan már csak sétálni kell. És én is komolyan írom.
Tünde!
Igen Pesten lakunk, Zuglóban, úgyhogy egyébként nem lenne bonyolult elmennem Újpestre.
Fúúú, Zita már tudja azt is hogy cseresznye??
Pedig az tök bonyolult
.
Na, megyek mert Bendegúz felébredt a reggeli utáni kis szunyából. Ma 10 órát kibírt kaja nélkül a kis Pockom, este kilenckor már aludt, és 7-kor reggelizett.