Új privát üzeneted érkezett!

Kormi Kép Gratulálok én is Leventéhez, plusz a gyors szüléshez Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok,

Kormi es ferjeKép
Nagy gratula Levente babahozKép Sok puszit kuldunk Korminak es LeventenekKép

NoemiKép
Orulok, hogy minden rendben veled, es hogy mar otthon vagy. Gyors felepulest es Helenanak is jobbulast. Remelem mar jobban van. Azert probald meg kimelni magad nehogy kesobb gond legyen az emelgetesbol.

DinoKép
Szegeny kicsi Bernat jobbulast kivanunk neki. Donatnak utolag is boldog nevnapotKép

ReditkeKép
Balintnak is utolag boldog nevnapotKép

CsirkeszKép
Nagyon aranyos a ket gyerkoc egyuttKép Csenge baba jol belehuzott a hizasbaKép Vadhus, koldokservKép Mitol lesz a babaknak az ilyesmi?

NikkKép
Bandonak gratula az uj szobajahozKép Szerintem ne felj atteni ejszakara sem. Nalunk legalabb is azota sokkal nyugissabbak az ejszakak amiota kulon szobaba van. Pedig nem terveztuk amig at nem koltozunk az uj lakasba de mar kinunkban probaltuk ki ezt a megoldast is es egyenlore bevalt. Sajnos egyenlore meg csak olyan rogtonzott gyerekszobaja van.

MoniKép
Gratula a fogacskakhozKép
Tenyleg lanyok alig van mit olvasni, mindenki pihizik.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok,

Kormi családKép Korminak gratula a gyönyörű legénykéhez. Legalább viszonylag rövid ideig kell majd Benedekmentesen lennetek. Apás fiúKép Na, ki gondolta volna. A büszke 2 gyerekes apucinak külön grtula a gyors bejelentkezéshez. Persze tudjuk, hogy többé kevésbé minden férj belelolvas a topikbaKép. Köszönjük a gyors tájékoztatást és nagyon várjuk a fotókat.

JudyKép SíelésKép Hát ez nem az én műfajom a z tuti. Kornélnak ma is van egy kis hőemelkedése, ami engem aggaszt, ő viszont pakol ezerrel, és rosszalkodik, mint rendesen. Na ja, ezt még 30 évig....Kép

DinOKép Remélem Bernát ezóta sokat javult. Nagyon gondolok rátok. Nincs rosszabb egy beteg gyereknél. Kornél persze tőlem kapta el az inflenzát, vagy ki tudja mit, de az a baj, ogy bár tegnap itthon volt az apája, de akkor is anya kellett.

MóniKép Ujjakon gyakorlás nálunk is vanm, de új fogacska nélkül. Ráadásul most Kornél rájött, hogy mi nem tejpépet eszünk reggelire, szóval követeli a vajas sajtos kenyerét.

Tegnap megvarrtam Kornélnak a 2. babszájkot ugrálási célokra az ágyvégébe, plusz!!!! kész a konyhnk. Egész európaiKép lett. Na jó, a régi panelalapkonyhához képest. És végre nem kell kinyitnom az ajtót, hogy kihúzzam a fiókot. Teljesen flvillanyozódtamKép Ha végre rendet tudok rakni, akkor le is fotózom nektekKép

Ma mennénk vissza a fitymaszűkülettel kontrollra, de nem tudom, hogy így el merjek-e indulni. 10 óráig még filózom ezen.

Vera

hvera

Judy, Gergő gyógyuljon meg hamar! Puszi megy neki! Kép

Korminak, Leventének, az egész családnak gratulálunk! Kép
61 cm, nem semmi! Na meg a 4,5 kg sem persze. Kép
És most legalább azt is megtudtuk, hogy Kormit Klárának hívják. KépKép

Vera, nem minden férj olvas bele a topicba. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

KormiKép

GRATULÁLOKKépKépKépKépKépKép

Noémi
fantikbaba

Kormi és Apa!
gratula nektek szép LeventéhezKép
a paraméterek alapján legalább lesz egy méretben a vikingcsajomhoz illö hapsi itt a topik friss ketteskéi között (bár Milán még versenyben van - ezt a menetet majd a srácoknak kell lejátszani)

NoémiKép
jó, hogy minden okés nálad. PIHIZZZZZ!!!!!

Cs+B+Cs

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

SziasztokKép

Régen jártam erre, olvasgatni néha szoktam, de írni egyre kevésbé van időmKép

Kormi alias Klári és PárjaKép
Sok szeretettel gratulálok LevihezKép Hatalmas baba lett babócátokKép

NoémiKép
Örülök, hogy jól vagyKép Sokat gondoltam Rád, akkor is, ha nem írtamKép Heléna már jobban van? És Te nem vagy nagyon gyenge?
Nekem akkor volt hasonló kisműtétem, mielőtt Marci "összejött" volna. Nem fájt sehol, de baromi kábának éreztem magam a műtét után még kb. 1 hétig, soxor le kellett feküdnöm.

CsirkeszKép
Néztem a képeket, Csenge tényleg "kiköpött" Boti, nagyon aranyosak egymás mellettKép Le a kalappal előtted, hogy olyan szuperül helytállsz mellettük. Nem mintha lenne más lehetőség, nem igaz? Kép

Rólunk:
Marci 2 hete kapta meg a 15 hósat, csak egy bökés volt, legközelebb 18 hósan megyünk. Akkor nem volt semmi problem, aztán 1 hete belázasodott, amit tartott majdnem 3 napig. Nem volt magas láza, épp 38 fok körül, de elég elviselhetetlen volt azokban a napokbanKép

Amúgy is egyre nehezebb vele, az egész napom nem áll másból, csak rettegésből, hogy mikor csinál valami olyasmit, amitől aztán valami maradandó károsodása leszKép Mostanában azt találta ki, hogy lenyitja a sütőajtót, rááll és tapicskol a tűzhelyenKép A külső főzőlapokon már nem is merek főzniKép Aztán minden szék fel van téve az asztalra, mert azokra is fel szokott mászni, majd előre-hátra hintázott, engem meg a frász kerülgetett, mikor dől el úgy, hogy jól betöri a fejétKép A többi "apróságról" (falra firkálás, játékok szanaszét dobálása, törése, etetés közben kaja szétszórása, stb., stb.) már nem is beszélekKépKépKép

És most dúl a betegeskedés, Hanna az oviból hozott haza valami kis átkozott vírust, 3 napja lázas, Marci+én hasmarssal kínlódunk. Hál'Istennek egyikőnknél sincs hányás,Marcinál sem, így dokinál sem voltam vele, csak telefonoztunk, azt mondta, hogy más teendő nincs, csak itassam rendületlenül. Hanna sem kap mást, csak lázcsillapítót.

Minden évben ez történik egyébként, amikor végre jön a jóidő, örülhetnénk a tavasznak, az egész család padlóra kerül. Azért nagyon nem panaszkodom, mert egész télen egyik gyerek sem volt beteg, remélem ezen is hamar átesünk, aztán jövő karácsonyig nem akarok betegségről tudniKép

Na megyek, mert mindkét gyerek itt nyüsszög mellettemKép

Pusz és mukk mindenkinek, bocsánat akit most kihagytam, mindenkire gondolok, akkor is, ha nem tudok személy szerint mindenkinek írniKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata, jobbulást nektek, és kitartás Marci akrobatamutatványaihoz. Kép

Edit, jól vagytok? Otthon vagy? Vérnyomásod?

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Múlt héten síelni voltunk családostul Ausztriában. Nagyon klassz volt kicsit kiszakadni itthonról. Az út baromi hosszú volt, Áron miatt többször is meg kellett állni, de megérte. Tegnap este értünk haza, de fűrdetés után még bekukkantottam, hogy minden ok-e a topicon.

KormiKép Nagyon sok boldogságot kívánok immáron nem is olyan kicsi családodnak! Levente igazi stramm kisfiúKép Majd kérem a receptet, hogy hogyan lehet ilyen szép nagy babát ilyen rövid idő alatt megszülniKép

LivKép Kicsit megkésve, boldog névnapot! Mi már régóta Bepanthent használunk. Kicsit borsos az ára, de sokáig elég és nagyon jó. Áron feneke még sosem volt piros.

MóniKép Bevált a korábban altatás? Én már írtam egyszer régebben, hogy Áron annál tovább és nyugodtabban alszik, minél korábban kerül ágyba. Ha 1/2 9 utánra csúszik a lefekvés, akkor túlpörög és sokkal nyűgösebb másnap.

ReditkeKép A végén még túlhordás leszKép Bálintnak boldog névnapot!

CsirkeszKép Ez a gomba, vadhús valami kórházi fertőzés vagy mitől alakult ki? Kívánom, hogy mihamarabb meggyógyuljon Csenge baba köldöke! Jó volt olvasni soraidat e ketttős mutterság örömeiről. Ha már nagyon nem bírod, mi szívesen olvassuk a történeteket, ha van erőd és időd leírni.

NoémiKép Helénának és Neked is jobbulást!

Betegeskedő babáknak jobbulást, szülőknek meg kitartást!

Andrea
(14. hét)
Áron
(aki egyre ügyesebben lépeget)

KépKép
Áron

hello csajokKép

Kormi családKép Nagy-nagy gratula! nem semmi időzítés, alig vitték el a nagyfiút és már jött is a kisprücsök (bár születési méreteit szamítva ez kis ferdítés Kép)
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan ment a szülés, én is ilyet érek.

KÖSZI mindenkinek az érdeklődést. Én már 37+3, votam szombaton ctg-n, mninden szuper, ma meg dokinál. Méhszáj változatlan, méhem jól hátul, manó feje berögzült, de nem úgy tűnik, mint aki ki akar már bújniKép
Vérnyomásom 120/80körül napi 6 szem bonyóval.
Bálint jó beteg, nagyon csúnyán köhög, taknyl és mai napot leszámítva 5 napig lázas volt.Már antibio is szed, félek nehogy tüdőgyuszi legyen.
Én is olyan taknyos vagyok, h levegőt sem kapok. így nem lehet szülni.
CsirkeszKép
Bálint 3150-nel született és pont 2 hónaposan volt 6350 gramm, azóta meg nem dagi, úgyhogy egyen csak Csenge baba Kép

követel B-megyek

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Móni
Köszi szépen az érdeklődést,mi megvagyunk.Átmentem olvasó üzemmódba egy kicsit.Alakítjuk a lakást,csinálunk még egy szobát,nagy munkában vagyunk,el vagyok havazva...De szépen alakul,nem sokára kész lesz.

Kormi
Gratulálunk Levihez!Szép nagy baba!Jó egészséget mindannyiótoknak!Kép

Csirkesz
Aranyosak a gyerkőcök a képen,tényleg nagyon hasonlítanak egymásra!Csenge remélem mihamarabb rendbejön!

Kata
Jobbulást a családnak!

Dino
Hogy van Bernát?Javult a helyzet?Jobbulást neki!

Nikk
Kész a szoba?Éjszaka alszik már ott Bandó?

Vera
Jó a történet a szomszéddal!Kép

Most röviden ennyi,én azt hiszem beteg leszek.Máté 1 hete kapta meg a 15 hós oltást,most kicsit elkezdett folyni az orra,de remélem ennyivel megusszuk!

Üdv mindenkinek!

edoci

Kedves Kormi család!
Gratulálunk nektek!Minden jót kívánunk!

Csirkesz!
Tündérek a gyerkőceid!Mikor ilyen kicsi babát látok irígy leszek és még át szeretném élni ezt a babázást.Ez egészen addig tart amíg a lánykáim nem kergetnek az őrületbe.Néha szeretnék kiszaladni a világból de mire a rajtra kerülne a sor már csinálnak is valami tündérit.
Tegnap Ágotával moziban voltunk.A Bambi 2. néztük meg.Most voltunk előszőr.Az első mondat amit mondott a vetítés kezdetekor:-Anya!De nagy Tv!
Ha nem néztem volna a filmet csak a lánykám arcát akkor is tudtam volna értelmezni mert minden rezzenése tükrözte az eseményeket.

Üdv.mindenkinek!
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Tcis! Lepcsánka= tócsni= krumplifasírt
Mi utána 2 részletben a barátokat is meghívtuk egy kis összejövetelre. 

Vera! Porszívót Móni akar venni. Kép

Kormi! Fejre esés: Kép
Gratula nagyfiúhoz! Sok egészséget a családnak, és sok tejcsit Levinek! Kép Kép Kép Kép Kép

Csirkesz! Sok energiát küldök az édes bandádhoz.

Noémi! Jobbulást neked Helénával együtt!

Kata! Jobbulást nektek!

Alvásunk: Nem tartott sokáig az örömöm. Kép Másnap már 1-szer kelt, és most meg szegénykém megfázott, így 1-3 –szor ébred éjszaka. Szerencsére inkább 1-2 a jellemezőbb.
Persze a jó szerencse nem ért ide, mert az egész család egyszerre kapta meg a náthát. Kép Kép
A nappali új elalvással gond van még, de este, és éjjel szerencsére megúszom hiszti nélkül.
Pénteken Valentin napi vacsira voltunk kettesben apával, addig nagyi vigyázott Vikire. Nagyon jó volt végre kimozdulni. Szerencsére Viki estére nem volt nyűgös nagyinak, csak másnap reggel engem nem akart békén hagyni, csak anya volt jó.

Többieknek mukk!

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Kata
Gyógyulást nektek.Akrobata mutatványok nálunk is vannak,de szerencsére ennyire veszélyesek nincsenek .

Tcis,Edoci
Bandó a szobájában alszik már 3. napja éjjel is.Igaz a helyzet nem változott semmit,mármint felébredés terén ugyanúgy óránként -másfél óránként kel,de legalább apával alszom végre 1 év után Kép.A nem alvást pedig már egészen megszoktam Kép

Noémi
Azért próbálj kicsit pihengetni,Heléna jól van már???

Moszi
Vacsi Kép Jó lehetett Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok

KormiKép
Hatalmas gratula a kis-nagy babócáhozKépKépKép!Remélem Benedek vőlegényünk jól bírja a nagyszüléknél,bizti elkényeztetve kapod visszaKép.

CsajokKép!
Max olvasó üzemmódik jutok,meg elhatároztam nem rontom a topik hagulatot amíg valami jót nem tudok írni.Most is csak Kormiék öröme vett rá az írásra.Sajna nem sokat javulnak az éjszakáink,bár 2 új rágófogacska bújt elő hétvégén,és még mindig megy a huzavona a szocpol körülKép.Nagyim meg hétvégén kórházba,majd a helyi"elfekvőbe"került,pedig rajta kívül nem sok rokonnal büszkélkedhetek.Annyira sajnálom szegényt.Párom nonstop dolgozik,Míra ha este végre hazaér még pisilni is megy vele,nehogy eltünjön Apája...Rengeteget fejlődött a kisasszony,új szavak:toll,olló,óra,Anna,szék stb és a mi a nevedre fülég érő szájjal:MIA!Sok hasonló korú kisgyerek van itt az új helyen,a babakocsi tárolóban lent hagyjuk a játék motorokat,talicskákat stb és egymáséval is játszhatnakKép

Mindenkinek millió puszi,remélem még emlékeztek azért ránkKép...

Viola,Míra
h_viola

Kép
h_viola

Kép
h_viola

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan, mert lassan indulnunk kell a dokinéninkhez, hogy végre megkaphassuk a 15 hós oltást:

Folyamatosan olvasok ám, csak egyáltalán nincs időm írni. Mackó iszonyatos lendülettel fejlődik, én meg alig bírok lépést tartani a pörgésével Kép. Rengeteget dumál ő is, végre megjött az étvágya és sokat nőtt Kép.

Nagyon nagy gratula a legújabb topiklakóhoz! Sok-sok örömet és nagyon jó egészséget kívánunk Levinek és az egész családnak!!! KépKépKép

Boldog névnapot a névnaposoknak így utólag is! Kép

A betegeskedőket nem akarom elkeseríteni, de nálunk ez a köhögős-taknyos betegség az egész családban (beleértve nagyikat, nagypapákat, testvéreinket,...) 5 hétig tartotta magát. Még a legkevesebb nyűggel Zsombinál járt (bár utálta a sok orrszívást). A családban több embernél fülgyulladással, nálam meg a bordaközi izmok gyulladásával járt (ami egyébként kísértetiesen hasonlít a tüdőgyuszikor érezhető fájdalomra). De kitartás, azért csak vége lesz lassan nálatok is! Küldjük a gyógypuszikat! Kép

A gyerkőcök meg csak egyre gyönyörűbbek lesznek (Csenge-hatalmas, öregKép gyereknek kinéző Boti páros, fürtös hajú Mira, Lili+Dávid, na meg a többi csodaszép gyerkőc) KépKép

Most tényleg lépek.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!
Csak azért írok ide, hogy nem érdekel valakit egy 4 órás könyvelői állás?

jakoesrichi@t-online.hu
petra2

Sziasztok LányokKép

Én sem bírom ki, írok néhány sortKép

Nem igazán tudok mostanában bekapcsolódni, olvasok szorgalmasan, de írni már nem jut időm-erőm.

KormiKépKép
Nagy-nagy gratula az egész családnak!!KépKépKépKép

Beteg babóknak és szülőknek gyógyulást!KépKép

ViolaKép
Míra csodaszép, mint mindig!!KépKépKép Sokat gondolok ám Rátok, de látod, én sem szoktam jönni mostanában...

Áron-AndiKép
Gratula Áron ügyes kis totyizásához!Kép

CsirkeszKép
A testvérkék isteni aranyosak, örülök, hogy tettél fel egy ilyen képet, olyan jó látni!KépKép

Mi megvagyunk.
Múlt héten túlestünk a 15 hós szurin.
Eszti is nagyon sok szót mond, a felét persze csak úgy, hogy mi értjük, más nemKép Nagyon okos a kiscsajszi. Ebben a jó időben jókat futkos odakinn, tologatja a kocsiját, üldözi a kutyánkat és macskáinkat a puszijaivalKép Három hete az éjszakákat -egy-két kivétellel- átalussza, amit minden reggel külön megköszönök nekiKépKép Jól eszik, szinte mindent szeretKép Megvan már a 11. fogacskája isKép
És gyönyörű!KépKépKép

Most megyekKép

Már nem is mondom, hogy bekapcsolódok, ha sikerül, úgyis észreveszitekKépKép

Kép
Kép

Puszi mindenkinek!!Kép

Anita
(5+6)KépKép

KépKép
KépKép
vasani

AnitaKép

Akkor én vagyok az első aki GRATULÁLKépKépKépKépKép
A nagylányod tényleg gyönyörű, mint mindigKépKép

Noémi

Rólunk:
Ma ki kellett hínom a gyermekorvost, mi is AB vagyunk mától egy hétig, mandulagyulladás.Már a 4. napja lázas, remélem az AB segít.

NikkKép
Köszönöm már jobban vagyok, kicsit olyan mint szülés után, ez most elég profánul hangzik de így van, pihengetni nincs sok időm, most kárpótlásul befalok egy nagy adag gesztenyepürét.

Noémi
fantikbaba

Húúú AnitaKép
Gratulálok! Vigyázz magatokra!

Andrea

KépKép
Áron

AnitaKép
De jóóóóó, beindul a kistesó-záporKépKépKép
Gratula!!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

AnitaKép
Gratulálunk!
Eszti gyönyörű még mindig, kívánunk ilyen gyönyörű kistesót!

Móni

Kép
sunimum

Anita, gratula! Kép

Lau, minden rendben? Irj, ha van időd!

Kép

Kép
liv

Anita! Kép

Mi is gratulálunk a kistesóhoz! Vigyázz magatokra! Eszti meg tényleg nagyon szép. KépKép

Erika+Zsombi

Erika

Kép

Kép
zsombi

Viola
Mennyit nőtt MIra Kép Szép kislány nagyon még mindigKép Alvás Kép Szocpol Kép Az én nagypapám is kórházban van Kép

Anita
Gratula a kistesóhoz Kép Eszter is nagyon szép kislány Kép

Vasárnap voltam a cégnél,mondták hogy már akár márciusba visszamehetek dolgozni .Hát leghamarabb csak szeptemberbe szeretnék,de csak 4 órába,és remélem azt se sokáig és összejön a tesó Kép

Kép
Kép
nikk0830

ZsombiKép
Mi volt oltáson? Remélem semmi sírásKép
Jó, hogy nálatok már semmi betegség - még olvasni is sok volt.

ViolaKép AnitaKép
A kiscsjszik (vagy márt kishölgyek?!) olyan szépekKép Jó, hogy tesztek fel képet, mert már most gyüjtenem kell a bébi lányok hajviseletéröl a trendi modelleket, mert Aptyuk nekem szegezte a kérdést, hogy rövid, vagy hosszú haja lesz-e CsengénekKép nem mintha egyelöre az ágyban fekve nem lenne neki mindegyKépKép

NikkKép
Jó neked, hogy visszavárnak. Anno én úgy jöttem el, hogy megszünt az osztály, ahol dolgoztam. Azóta tudom, hogy az is megszünt, ahova névleg besoroltakKép Na nem mintha égne bennem a melóvágy, de ez annyit jelent, hogy most azt sem tudom, milyen osztályhoz tartozom. A poén, hogy ök meg azt nem tudják, hogy költözö programba kezdtünk, és a megyei irodába szeretném átkérni majd magam...
Na mindegy, szóval gratula a visszaváráshoz.
Na meg az eljegyzéshez, mert én ahhoz még nem is gratuláltamKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szasztok!
Meg doglodom, de talan jobb a helyzet, meg van bo 3 het a 18.hetig. Apa meggyogyult, igy ujra kettesben vagyok itthon TokivelKép

Rakok fel kepet, ne csak Mira, Eszti es a tobbi kiscsaj hoditson.
Kép
Anita! Gartula. Jossz te is a 2006 oszi topicba? (meg nagyon gyerek cipoben jar a dolog odaat, de talan igy masodikra mar nem is olyan izgi a babanet....)
14+5
csengo
Vendég

AnitaKép
Gratula a kis számocskákhoz a neved alatt Kép Kép

Eszti és Míra is nagyon szép kislány Kép

Noémi Kép
Jobbulást!

Csirkesz mamaKép
Neked meg két kölkec mellett is van időd írni, nem semmi nő vagy Kép

Még meg sem köszöntem szerintem a Bálint napi köszöntéseket, úgyhogy most mindenkinek kösziKép

Mi még taknyolunk, köhögünk, gyengélkedünk, és hogy teljes legyen az összhang apája és a bébiszitter néni is beállt a sorba. Szép reményekkel várjuk a kis újszülöttet Kép

Edit 37+4

Edit
Kép

Kép
reditke

Újra itt.

Csirkesz

Oltást nem kaptunk, de pici sírás így is sikeredettKép. A dokinénink szerint (és én is mélységesen egyetértek vele), most, hogy épp csak kimászott Mackó a nyavalyából, ill. hogy március végén lesz a katéteres műtétje, nem kellene élő kórokozókat tartalmazó oltással megterhelni Zsombi szervezetét. Így aztán majd valamikor május elején fogjuk megkapni a 15 hós (!!!) oltást.

Viszont legalább sétáltunk egy nagyot ebben a gyönyörű időben. Kép Két hét múlva megyünk mi is síelni, már nagyon várom! Remélem, jó kis kora tavaszi időjárás lesz icipicivel 0 fok alatti hőmérséklettel (= porhó, ragyogó napsütés). Kíváncsi vagyok, mit fog alakítani Makika a nagy hóban Kép

Megyek aludni, mert ahogy már írtam, Káosz Kapitány napközben rendületlenül foglalkoztatja az anyukáját, aki viszont ehhez túlságosan is lusta természetű (lenne), tehát most ki van purcanva. Kép (persze ilyenkor meg szégyenlem magam a többgyerekes meg a friss 1kinti+1benti gyerekesek előtt KépKép)

Mára ennyi. Jó éjszakát mindenkinek!

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Hú, jó rég nem írtam!

Kormiéknak gratulálok a hatalmas Levente babához és minden jót kívánok!
Ani, Neked is gratulálok, egyúttal bevallom, egy cipőben járunk, épp ma voltam orvosnál (7+1). Emiatt is nem jelentkeztem, amikor csak lehetőség volt rá, feküdtem, elég sokat görcsöl a hasam (Mátéval is így volt).

Olyan klassz fotókat küldtetek, nagyon szépek a gyerekek!!!!!!

Nálunk a helyzet: Máté szerencsére átalussza az éjszakákat, és két napja próbálunk leállni a szopival (pont a görcsölések miatt), elég nehezen viselem, de úgy tűnik, Õ egész megértő. Nappali alvásnál szerencsére a félórán át altatásból eljutottunk oda, hogy ebéd után leteszem az ágyába, kijövök a szobából és magától elalszik. Este hasonló a helyzet, bár most a szopi-megvonás miatt megvárom, míg elalszik, mert ellenőriz, hogy ott vagyok-e.
Szerencsére a betegség eddig elkerült minket. Sláger a "székre fel-asztalra fel-konyhapultra fel-mindenhova fel", engem meg a frász kerülget.

Edit
Te most már tényleg a finishben vagy, szorítok, hogy könnyű szülésed legyen! Ti kb. mikortól kezdtétek el mondani Bálintnak, hogy lesz testvérkéje?

Most röviden csak ennyit, mindenkinek jó éjszakát!
Éva

És még egy kérdés: Ti milyen sűrűn mostok hajat a manóknak?

KépKép
eve75

Kormi és párjaKép
sok szeretettel gratulálunk mi is a hatalmas méretekkel rendelkező babához. Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Nektek!

NoémiKép
Helénának jobbulást, mostmár biztosan hat az a fránya gyógyszer és jobban lesz. Kérdezted Bernát milyen bogyókat kapott, megpróbálom felsorolni: antibiotikumot (Klacid),
hörgőtágítót, váladékoldót, lázcsillapítót, Rectodelt kúpot és nagy adagú C vitamint.
Jó, hogy már túl vagy a műtéten, próbálj azért amennyit lehet pihizni. Lelkileg hogy vagy?

AnitaKép
csatlakozunk a gratulálók népes táborához. Eszti továbbra is csodaszép, holnap majd megmutatom Õt a vőlegényének.Kép

ReditkeKép
gyors gyógyulást kívánok, most elsősorban Neked, mert most a Te erődre lesz a legnagyobb szükség. Tök jó, hogy ilyen jól bent tudtad tartani Milán babát és a vérnyomásod is szépen rendeződött a gyógyszerek hatására.

CsirkeszKép
remélem Csenge baba köldöke hamar rendbejön!
Jól belehúzott Õ is a hízásba, majd a hurkákról kérünk szépen fényképet!

KataKép
kitartás, még néhány év és nem jut eszükbe ennyi önveszélyes mutatvány.

MosziKép
egyedül alszik el Viki, vagy ott kell lenni vele?
NáthaKép

NikkKép
Apa bizti örül, hogy végre újra együtt alhattok. Valahogy én nem tudom megszokni az éjszakai keléseket, így mostanában az első ébredéskor fogom a párnám és a takaróm és befekszem Bernát mellé Donát ágyába, amit ugye senki nem használt eddig. Így legalább hallom, hogy eszméletlen sokat van ébren ez a gyerek, de legalább nem sír, viszont nem tudom, hogyan bírja ennyi alvással. Sajna semmi ötletem sincsen, vagyis a sírva hagyás, de ahhoz meg nincsen elég erőm.

ViolaKép
Míra továbbra is nagyon szép kislány!Kép
Írjál gyakrabban, az élethez sajnos a rossz dolgok is hozzá tartoznak, nemcsak a szép és a jó, a hangulatot pedig nem rontod azzal ha esetleg leírod mi bánt.

CsengőKép
remélem legkésőbb 3 hét múlva elmúlna ezek a fránya tünetek és végre élvezheted a gondtalan babavárást. KépKép

VeraKép, JudyKép
hogy vannak a gyermekek?

LivKép
mi van veletek, rég írtál Dávidról? Bernát Dávid nyomdokaiba lépett és imád meztelenkedni, persze ő is pisilget ide-oda, de még nem takarítja el maga után.Kép

LauKép
régen jelentkeztél. Remélem minden rendben van és gyógyulgatsz! Azért ha olvasol és van erőd írj egy picit magadról!

Bernát szerencsére úgy tűnik meggyógyult, néha köhög még egy picikét, de már nem vészes, viszont továbbra is rettenetesen fel van háborodva, ha le akarom tenni a kezemből. Remélem ez azért majd elmúlik nála, mert elég nehéz így csinálni mindent.

Akinek nem írtam azoknak hatalmas mukk!

Jó éjt,
Dino

Dino

Kép

Kép
dino

ÉvaKép
Nektek is hatalmas gratula!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Nem jöttem, mert a gépem meg akar halni, de újraélesztettük.. KépMeg eléggé el is vagyok havazva.. Előre is bocsi mindenkitől, gyors végig futottam a hsz-kat, de név szerint reagálni mindenkinek már nem lesz időm, azt tutti! Kép

Újabb két fogcsücsvel büszkélkedhetünk, a két alsó szemfog kandikál ki. Kép
Ebben a hónapban már 6 fog jött ki, előtte csak 8 volt, szóval nem tudom hova ez a mocskos nagy rohanás hirtelen fog ügyben, de jó lenne lassítani, mert nem bírom energiával ezt a fogzásos nyűglődést. Kép Lehet hogy visszajött a szülési szabiról a fogtündér?? Kép

Lili jól van, nálunk egyetlenegyki.szottqrvamásodpercre /bocsánat, de nem tudom szebben mondaniKép/ nem lehet levenni a szememet róla, mert olyanokat művel, hogy égnek áll a hajam. Múltkor mire benyúltam a hűtőbe a vajért reggelizés közben, valami reszelő hangott hallottam a hűtőajtó mögül. Gyermekem a legnagyobb kenyérvágó recés késsel fűrészelte a fa szék rácsait.. Kép Pedig nem szoktam a keze közelében hagyni, de valahogy megkaparintotta.. Kép Felmászik az ablakpárkányra és ha ott ülök előtte és nem veszem észre hátulról ezerrel a nyakamba ugrik /eredmény: egyhe szívinfarktus + izomhuzodások részemről/, ha meg észreveszi, hogy látom akkor meg elrugaszkodik, hogy kapjam el.. Az, hogy hogyan csinálom, az én dolgom, néha a brazil kapusok megirigyilhetnék a vetődéseimet.. Kép
A legjobban az zavar, hogy egy pillantig nincs el egyedül, nem tudom mit tudok kezdeni vele, mert ezt már ketten apájával közösen sem bírjuk igazából energiával... Remélem túl lesz ezen az erőltetett fogzáson kicsit javul a helyzet...

Bölcsi ügyben jártunk egy két helyen.. Hát nem sok jóval kecsegtettek.. Szerezzünk protkót, de legalább polgármestert, vagy képviselőt..Majd előkapok egyet a kalapomból, mit egy nyulat a fülénél fogva.. Kép

KORMI-CSALÁD!!! SZUPER NAGY GRATULA, sok boldogságot, egészséget kívánok az új jövevénynek!

Ani! Éva! Gratulálok mindkettőtöknek, jó pocakosságot kívánok!

Noémi, Lau! remélem jól vagytok testben és lélekben!

Györgyöknek boldog névnapot!

Most léptem, pusza:
Macs
maccs

Ennyi édi kölköt! KépKép

Éva, gratulálok! Kép Minden nap bejelenti valaki, hogy kistesó érkezik, tiszta izgi! Kép
Én kb. 5 naponta mosom Dávid haját.

Dino, köszi a kérdést, mostanában tényleg csak 1-2 sorral szoktam jönni. Dávid remekül van, nagy dumás, kb. 15 szót mond tisztán, érthetően, és legalább ugyanennyi "félszava" van, pl. pa=lámpa, bá=bácsi stb. Egész nap megy, meg nem áll, este 10-ig. Nátha elmúlt, úgyhogy ezen is túlvagyunk. Ja, és édes, aranyos kölök továbbra is, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi kedvesség van benne. Kép
De most rángat, úgyhogy mennem kell.

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Csak picit tudok jönni, de meg szeretném köszönni, hogy ilyen aranyosak vagytok és együtt örültök velem!!KépKépKépKép

Köszi LányokKép

ÉvaKép
Neked is nagy gratula!!KépKépKép

Puszi: Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!
Visszaolvasás nélkül:
Nem akar valaki, vagy nem ismer valakit aki autót akar venni?
Szeretnék eladni az 1 éves Daewoonkat, mert a párom céges autót kapott az új melóhelytől.
Szép kék, Kalos, 5 ajtós, légkondis (manuális).

Szóljatok ha érdekelne valakit, mert ha nem akkor bizományba adjuk be.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

SziasztokKép

AnitaKép

Nagyon nagy gratula,abba a mézeskalácsházikóba kell is jó sok gyerkőcKép.Kész hölgy lett Esztiből is,nagyon édes!!!!Észrevettem,hogy Te sem írtál mostanság....

ÉvaKép
Neked is szívből gratulálokKépÉn ritkán kb 3 hetente mosom meg Míra haját,azt is utálja.Még mindig küzdünk a koszmóval,de a gyógysamponok sen nagyon segítenekKép.

MaccsKép
Kísértetiesen hasonlít a két csajszink mind rosszalkodás mind fognövesztés terén...

DinoKép
Bernát gyógyulásaKép.ÉjszakázásKép.Én is befekszem Míra szobájába,attól hogy lát megnyugszik,de Õ is rengetegszer ébred,borzasztó nyugtalan lett az alvása.Tudom ám,hogy itt sok mindent megosztunk egymással(öröm-bánat)de most nem akartam a topikot terhelni a sok negatív hírrel.Azért próbálok optimista lenni,majd csak vége szakad ennek a pech szériának.

NikkKép
NagypapiKépOlvasom ám,hogy Bandónak külön szobája lett meg az alvási szokásait is,de annyíra nincs időm(erőm)írni,hogy már alig merek bejelenkezni...

ReditkeKép
Nagyon jól kihúztad,gyógyuljatok meg,Kormiéhoz hasonló gyors szülést kívánokKép

CsirkeszKép
Gyönyörű mindkét ördögfiókádKépItt siránkozok,Te meg két gyerkőc mellett is gyakrabban jössz mint énKép

CsengoKép
Még egy tündérke a csajszik közt,van miből válogatni a fiúknak...

LauKép
Sokat gondolok Rád,remélem jó a közérzeted,puszi az egész családodnak!

Lányok!
Míra mostanában sokat üt,vág,karmol ha valami nem tetszik neki,van másnál is hasonló?Néha már félek hogy karmolni,vagy simizni akarKép.Valami leszoktató módszer,vagy hagyjam rá?!

Akinek most nem írtam mukk,felkelt a fürtöském!

Viola
h_viola

Hello mamikKép
Először is Évának is gratulaKép Amikor kezdett gömbölyödni a pocak, akkor mondtuk neki. Gyönyörű a manódKép Hajmosás, változó, van hogy 3-4 naponta, de most hogy beteg már vagy 1,5 hete nem mostuk meg neki.

Voltam ma dokinál+ctg-n, úgy tűnik Milánnak még van kedve odabenn maradni Kép

Csak gyorsan próbálok válaszolni.
ViolaKép
Bálint is agresszív lesz, ha nem az van amit ő akar, de az oroszlán gyerekek (ő az) már csak ilyenek. Egyébként meg tünemény, kedves kölök.
Én izomból visszacsípem, van hogy elsírja magát, de utána abbahagyja. Harapásnál meg tök erőből rányomjuk a fejét oda, ahova harap és az jól fáj neki és akkor azt is abbahagyja. Nem tudom szakszerű-e, de ideig-óráig bejön a módszer.

MacsKép
Kismenyasszonyunk olyan vadállat ezek szerint, mint vőlegényeKép Kép
Mi is fogzunk ezerrel. Nálunk 1 iszonyú hegyes vámpír szemfog van kinn, így 13 frankó fog van meg a 3 másik szemfog is duzzad, bármelyik nap kiszakadhat az ínye.

ErikaKép
Síelés, jajj de jó lesz nektek. nekünk idén jól kimaradt, de majd jövőre. nagyobbik 2,5 évesen már lécet kap a lábára, picike meg 1 évesen már simán rángatható Kép
15 hóst mi is 17 hónap után kaptuk meg.

LivKép
Este 10-kor alszik Dávid? Jó kis éjszakai manó, nem mondom Kép

VeraKép
Veled álmodtam ma éjjel. nagyon vicces volt. Együtt voltunk valami nagy összejövetelen, valami konferencia féleség volt, erre te azt mondtad, hogy már nagyon unod és felmentél az előadó mellé és mondtad, hogy bolgár népzenét kérsz. Valami hihetetlen pörgős, vaddisznó gyors zenét betettek cd-n és te meg egy piros szalaggal a kezedben, mint a talajtornászoknak van, elkezdtél ezerrel táncolni. De tényleg valami bődületesen gyors ritmusra. Én meg csak röhögtem hangosan, úgy tetszett, hogy végre nem az unalmas előadást kell hallgatni, majd a saját nevetésemre felébredtem. Na ezt fejtse meg valaki Kép Kép

Edit 37+5

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

DinoKép
Szegény fiad, rengeteg sok gyógyszert kap! Én meg itt nyavajgok, peddig csak egy antibiot kap (most már)Ospamaxot.Örülök hogy jobban van már, adj neki sok probiotikus ételt (joghurt stb)hogy helyre álljon a bélflórája, az antibogyók sok jó baktériumot is megölnek sajnos.
.

CsirkeszKép
Hosszú hajKép hát azt még van időtök eldönteniKép

ÉvaKép

GRATULÁLOKKépKépKépKépKépKép
Nagyon jóképű a fiad, megmutatom majd HelénánakKépKép Mi kb 3-4 naponta mosunk, szépen előredönti a fejét, és becsukja a szemét, nagyon profi.
Kiváncsi vagyok ki lesz a következő újrapocibabásKép

MaccsKép
Pedig néha arra a rohadt másodpercre lenne szükségünkKép Majd vegyetek neki barkácskészletetKép Kitartást, szakdolihoz meg egy kalappal.Fogakhoz gratula (nekünk már 16 van bibíKép

ViolaKép
Létezik egy emulzió, Kouriles sampon néven, próbáljátok ki, patikákban van, nagyon kímélő az összetétele.Ütés, harapás nálunk is van, nehezen bírok vele, de elmondom hogy nem szabad,fáj anyának, vagy azt hogy dádá lesz (persze sose lesz), de ez eddig vissza tartotta)Mondja is hogy dádá lesz, ravasz kis nőszemélyKép

Reditke)
Milán jól befészkelte magátKép Majd kibújik egyszer! Én meg harapjak vissza?Kép
Álom édes álom, álomfejtő legyen a talpán aki ezt megfejti! Én is jót nevettemKép

NikkKép
Jól vagyok lelki téren, elég ránéznem Helénára, erőt ad.

Noémi

KépKép
fantikbaba

Sziasztok!

Ma jöttünk haza a kórházból. Nagyjából minden rendben van, csak nekem a sok tejtől kőkemény dinnyék nőttek a melleim helyére. Nagyon szeretném megúszni mellgyulladás nélkül, nem hiányzik az az élmény. Próbálok majd hosszabban is jelentkezni, de most még pihire vágyom leginkább. Képek Leventéről (még csak az első napiak vannak fenn, itt, s akkor már megadom Benedek régi képeinek a címét is, azok itt vannak (párom kicsit elmaradt a frissebb képekkel).

Benedek nagyon jól érzi magát a nagyszülőknél, Csillával imádják egymást, így egy kicsit még ott marad, még nem döntöttünk arról, mikor hozzák vissza.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

KormiKép
Hihetetlenül szép Levente baba. Annyira, mintha nem is simán, hanem császárral született volna. Nem is gyüröttKép
Még egyszer gartulaKépKép

ReditkeKép
Mondom, hogy túlhordodKépKép Szerencsére nálunk a dührohamot önsanyargató cselekedetek kísérik: fal, mosógép, szekrény, stb lefejeléseKép De én ráhagyom. Az ö feje, majd abbahagyja, ha tényleg fáj nekiKép A másik a földön-marhára-visítva-és-igen-látványosan-szenvedös fetrengés.
Álom ügyben meg: álmodik a nyomorKépKép mennél már partizni, meg hajat elereszteni, meg Te is IHB buli után 2 napig magadhoz térniKépKép Erre én is várok már egy ideje, de amíg a szopi tart, agyelhagyás nukuKép

MacsKép
Lili kész akrobata. bevallom, a párkányról ugrálós jelenetekért egyáltalán nem ébredt bennem irigységKép Nálunk most az a menö, hogy hirtelen kimegy a lábából az erö, és maga alá rogy röhögve. Mi meg kapkodjukKép
Ja, és a pelenkázóról a karjainka döl, csak ö választja ki a "megfelelö" pillanatotKép

NoémiKép
Heléna frizuja is jó ötletadó. Kép Csengének ugyanis már vagy egy egész centit nött a babahajaKép Lassan befonomKép

ErikaKép
Oltás témában igazatok van. Sebaj, ami késik nem múlik, úgysem úszhatjátok meg, bö-bö-böööööKépKép
A síelésért meg irigy-irigy. tavaly voltunk az öthónapossal, de most a szuperminivel túl kényelmetlen lenne. Hova mentek? Szívfájdító képeket azért majd rakhatsz fel hazatértetek után.

ViolaKép
Ha Míra nem éri el a célját a karmolással, elöbb-utóbb felhagy vele. Szerintem ez is az akaratkikényszerítés egy eszköze nála. Ha nem hoz sikert, abbahagyja. Csak a türelem segít. Nálunk hiába csapok már rá Boti kezére, röhög, és tartja, hogy újra. Én meg pipa vagyok mint a fene, gözt kellene kiengedni a fejemböl, mert idegesít, hogy ideges vagyok, ö meg körberöhögKépKép

MosziKép
KösziKépKép Kocsi helyett nincs egy szupi veszprémi családi házatok? Arra vevö lennékKépKép

DinoKép
Gondolj a bicepszeidreKép Ha sokat cipeled Bernátot, bivaly erös leszel, no és szuperfittttKép
A csajom hurkáiról majd dobok képet, de az az igazság, hogy a sok combhurka között elvész a "lényeg" KépKépKép

ÉvaKép
Gratula, gratulaKépKép
Mondom én, hogy potyognak a kismamák az égbölKép
Máténak varázslatosan szépek a szemei. Na meg persze az egész lurkó azKép

Na csajok, ha nálunk jön majd a harmadik (remélem azért az nem lesz jövö január elöttKép), akkor is remélem ilyen sokat kapnak kedvreKépKép

JutiKép
Összeraktam a pakkot. Van benne pulcsi, szemcsi, kence. Bármikor ugrohattok érte.

Visítás van (hirtelen fellépö éhhalál miattKép), tipegek cickót adniKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

még annyit, hogy Csenge ma vagyonos hölggyé vált, mert megkaptuk az Államkincstártól a levelet, miszerint létrehozták a nevére a start-számlát, kikérték az adóazonosítóját, és tettek a számlára 40 rugótKép
Hipp-hipp-hurrá

végre valami, ami müködni látszik anélkül, hogy a kisujjunkat mozdítottuk volna. bezzeg a nekem járó 57000 anyasági még nincs a zsebembenKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok

Csak gyorsan írok egy pár sort

Kormi
Nagyon szép Levi,még egyszer gratula hozzá,neked pedig jó "pihenést"!

Anita,Éva
Nektek is gratula a pocaklakókhoz,vigyázzatok magatokra!

Noémi
Csodaszép leányzó Heléna!

KépKépKép

edoci

Sziasztok,

KormiKép
Nagyon edi pici Levente, jo kis hurkai vannak mar mostKép Tenyleg nem latszik rajta, hogy epp a fotozas elott szuletett. Sok boldogsagot es jo egeszseget kivanok nektek.

Eva, AnitaKép
Nagy gratula nektekKép Kezdem megkivanni es irigykedni a pocakosokra.

EvaKép
Matenak csodaszep szeme van tenyleg nagyon szep kisgyerekKép Mi minden nap mosunk hajat igaz nem mindig hajsamponnal de mindig levizezem, nem tudom lehet hogy nem kellene, de amilyen rovid meg mindig a haja nem jelent gondot a szaritas kicsit megtorlom es mar szaraz is.

AnitaKép
Alvashoz gratula csak igy tovabb. Eszti tovabbra is gyonyoruKép

ViolaKép
Mira baba is gyonyoru nagyon jol alnak neki a kis furtocskekKépNagyidnak jobbulast. Nalunk egy idoben Elisa harapott en is parszor visszaharaptam es leszokott rolla.

DinoKép
Kuldjuk a gyogypuszikatKép

MaccsKép
Nyakbaugralas agyrol nalunk is van, de szerencsere nem hirtelen es varatlanul csinalja elotte szol, hogy ugrani fog. Nagy kes is a kedvencek koze tartozik mar nem is a fiokban tartom mert oda bele lat ugy pipiskedik mint egy kis balerina es rogton azt kaparintsa meg, de johet barmilyen mas eles vagy hegyes targy is. Fognoveszteshez gratula es kitartasKép

NikkKép
Nalunk is az elso het eleg kemeny volt majdnem orankent ebredt es csak a masodik heten kezdett nyugodtan aludni. Remelem nalatok is javul a helyzet.

Tobbi gyerkoc is nagyon cukiKép
Betegeskedoknek jobbulast.

Most mennem kell
Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok

Kormi
Még1szer gratulaKép gyönyörű a kisebbik fiad isKép

Anita, Évi
nagy gratula, jó pocakosodást.

hát én el vagyok keseredve. ma megint fülészeten voltunk, a kicsi rendben, a nagyot csak úgy megmutattam, biztos ami tuti alapon, erre neki van megint középfülgyulájaKép fel is szúrták rögvestKép lehet a síelés is ugrottKép
annyira elegem van az egészből és úgy sajnálom szegény kiskölyköt.

Csirkesz
köszi, nagyon ari vagy. hát most nem tudom mi lesz. lehet, hogy csak 7végén tudunk elugrani érte, vagyis csak a Géza. otthon lesztek?

puszi
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

KormiKép
Levi nagyon szép kis teli babaKép. Óriásinak néz ki a képeken is Kép. Jó pihizést nektek! Jó hallani, hogy Benedek ilyen remekül érzi magát az unokatesóval Kép.

ÉvaKép
Neked is gratula a pici pocakmanóhoz!Kép
Hajmosás: nálunk is minden nap bevizezem a haját, és kb. hetente samponnal is megmossuk (persze ez attól is függ, hány naponta ken a hajába valami ragacsot evés közbenKép). Õ egyébként imádja beletenni a fejét a vízbe bugyborékolni Kép, meg azt is szereti, ha zuhannyal lemossuk a haját, tehát nem is igazán mi vizezzük be a fejét.Kép

Heléna is szép kis fürtöket növesztett. A Máték viszont nagyon jó hapsik. Nekem nagyon tetszenekKép És Miki szemei is nagyon huncutul csillognakKép

Noémi
Pihengess még, és nézegesd sokat Helénát. Biztos vagyok benne, hogy jót tesz a lelkednek.Kép

ReditkeKép
Mondtam én, hogy nem túlzás az a 4-6 hetes jóslásom. Kép Gyógyuljatok gyorsan, nehogy a kis Milán azt higgye, hogy a kinitek mind ilyen piros orrúak! Kép

Maccs
Lili csak az igazi maccs, nem? A kiscicák szoktak ilyen váratlan ugrásokkal frászt hozni az emberre. Csak őket kevésbé kell félteni persze Kép. Budaörsön is néztetek Bölcsit? Állítólag van, de én még mindig nem néztem.

Dino
Örülök, hogy Bernát végre meggyógyultKép

Moszi
Autóra nem vagyok vevő, viszont a kép.tárban lévő képeitek nagyon tetszenek (főleg az edénypakolós. akárcsak az én kismajmomKép)

Juti
Nagyon sajnálom szegény kis G-idet! Szörnyű lehet nekik az a sok fájdalom. Meg nektek is látni, hogy szenvednek.KépKép Azért remélem, nem kell lemondani a síelést! (Meg azt is, hogy nálunk sem üt be semmi betegség a mi telelésünkig. És akkor majd tudok feltenni képeket az idén nem síelő, viszont cuki kisbabákkal és nagytesóikkal itthon szórakozó mamáknak (Csirkesz, ReditkeKép)).

Maccs, Viola és a többi sorstársKép
Nálunk is most a rosszcsontkodás lett a sláger. Most látom csak, hogy eddig milyen áldott jó kisfiam volt Kép. Gyepálja a virágokat, mindent ledobál az emeletről (én meg győzzem kikapkodni a kezéből a törékeny cuccokat), minden veszélyes dolgot (pl. nagy kés, üvegpohár) levadász olyan helyekről, amit emberi számítás szerint egyáltalán nem is érhetne el. Viszont mindezt azzal ellensúlyozza, hogy iszonyú sokat beszél: teljes mondatokat (persze kicsit még kódolva) mond!Kép És nekifutásból adja nekem a puszikatKép. És nagyokat lehet vele ökörködni, hemperegni, gyurmázni (ez anya kedvenc elfoglaltságaKép)Kép. Szóval, imádom!

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Juti!
Sajnálom a fiukat.Minél hamarabbi gyógyulást kívánok nekik!Én gyerekkoomban nagyon fülfájós voltam (kegyetlen fájdalom) de szerencsére nem szúrták egyszer sem.A drága jó anyám népi gyógymódot alkalmazott.Reszelt vöröshagymát csepegtetett a fülembe.Nagyon jó volt.A hatást elérte vele mert kifakatt magától de mivel ilyenkor nem kerülhet víz a fülbe bűzlöttem kb. egy hétig.

Lányok tegnap megérkezett a konyhai segítségem.Kaptam egy mosogatógépet.Nagyon örülök neki csak az a gond,hogy az asztalosok két centivel kevesebb helyet hagytak ki mint ami kellene.Nem baj majd megoldják ez az ők dolguk lesz.

Tegnap a lányok táncoltak.Madonna "tornadresszes" zenéjére.Egyszer csak az énekesnő a földön forgott.Erre az én kisebbik lányom eldobta magát és utánozta.Tündéri volt.

Kellemes napot!
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a sok dicsérő szót Mátéról! és természetesen a gratulációkat is a pocaklakóhoz!

Viola
Mutattad már orvosnak a koszmókat? Elnézést a kérdésért, csak Máténak pár hónapos korában volt, és ugyanígy voltunk vele, hogy szépen letisztítgattuk, örültem, hogy vége, erre pár nap, és újra. Aztán megmutattam bőrgyógyásznak, hogy mit lehet kezdeni ezzel a nagyon ragaszkodó koszmóval, és azt mondta, hogy ez ekcéma. Kaptunk rá kétféle gytári krémet, az egyikkel be kellett kenni, 1-2 nap alatt leszedte, a másikkal meg fürdés után kenni (mikor már nem volt a lerakódás). És azt mondta, hogy cserélgessem a krémeket, mikor melyik állapot van. Szerencsére már jó ideje elmúlt.
Míra olyan, mint egy kis angyal azokkal a csodaszép fürtjeivel.
Ma a zenebölcsiben láttam egy olyan kislányt, akinek akkora bodor szőke haja volt,hogy ilyet még nem láttam. tündéri volt.

Juti
Jaj, sokat szenvedtek ezekkel a fülbajokkal! Anyukám váltig állította a meleg sót míg kicsik voltunk, nem tudom, hogy Nektek használna-e?

Kormi
megnéztem a képeket, hihetetlen, hogy semmi nyoma Leventén a szülésnek, az én Mátém olyan kis "csúcsfejű" volt, pedig Õ is hamar kibújt. Gyönyörű szép baba, büszke lehetsz Rá! És tök jó, hogy ilyen sok képet láttunk Róla!

Edoci
Látom, Te Mátéd is műszaki beállítottságú... Hogy megy a zsírkrétázás? Mi még egyelőre csak begyűjtjük őket... Most, hogy lakik a pocakomban egy baba, nem megyünk olyan sűrűn Láb-ra, legalábbis a legutóbbi utunk (vagy két hete) nem volt túl kellemes. De azért ha már jobban viselem, tényleg találkozhatnánk Dorogon, addig is, ha erre jártok, én szívesen látnálak Benneteket.

Erika és Noémi
Hát, Ti igazán szerencsések vagytok ezzel a hajmosás dologgal, nálunk nem szereti ennyire, sőt... Mikor az arcára víz fröccsen, JAJ...!(lemosni engedi, csak a nem várt vizet nem bírja). Mikor jártunk babaúszásra, ott is próbáltuk, hogy lelocsoltuk a fejét vízzel, de csak üvöltés volt, a merülésről már nem is beszélve. De azért kb. hetente mosunk hajat.

Csengő
Miki, ha jól látom, nagyon huncut, ugye?? Édes nagyon!

Anita
Eszter már most olyan, mint egy fotómodell, ezek a kis oldalra fürtök nagyok jók!

Noémi
Hogy vagy? Vissza kell menned vmikor? Heléna bűbáj, nagyon ártatlanul néz a nagy szemeivel. Látom, a Vliget környékén laktok, gyakran sétáltok ott? Mi sem lakunk olyan messze, múlt héten is kimentünk a PECSA mellé, aztán majd elsüllyedtünk a vízben. Jó lenne, ha már tavaszodna, egész más akkor ott.
Ja, jut eszembe, az esküvőnk ott volt, a Vajdahunyad Vártól átsétáltunk a ligeten az étteremig, érdekes volt, a vendégek közé vegyültek görkorisok, stb...

Jó éjszakát mindenkinek!
Éva
eve75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?