Sziasztok!
Nekünk legfeljebb hiányzó "adatocskánk" van: IX. kerület. SZila, de jó, hogy elvállaltad a táblázatot!
Szerintem nagyon jó a gyerekek születési sorrendjében írni az adatokat! Így majd jól látszik, hogy mikor kinek lesz szülinapja!
Minden újonnan jelentkezõnek üdv!
Ma Ármin annyira felpörgött a négykézlábalás megtanulása miatt, hogy ma reggel héttõl este nyolcig 3x 10 percet aludt, azt is csak négy után, teljesen meggyötrõdtem
Mert hol nagyokat vigyorog és forog, felemelkedik, hintázik, aztán látom, hogy hihetetlenül álmos, leteszem aludni, de még csukott szemmel is ugrál tovább, ettõl persze felébred, sír, vigasztalom, megnyugszik, nevet...és megy minden elõrõl. Még enni is csak kutyafuttában hajlandó: hozzámfordul, szopizik egy-két percig, de közben is kalimpál, nézelõdik (a cicimmel a szájában
) - így persze nagyon sokszor kell ennie, hogy jóllakjon. SZóval, ma semmit sem tudtam csinálni, beleértve valami ebédféleséget is, úgyhogy szörnyen éhes is vagyok.
A cipõt azért kérdeztem, mert anyukám akar hozni neki külföldrõl, de nem tudom, mit mondjak neki, hogy mekkorát. A börzén ugyanis láttam egy nagyon szép 18-ast, de azt már akkor kicsinek találtam ránézésre, és szerintem sem fog sokkal hamarabb kelleni, mint mondjuk szeptember-október. Ha azt mondom, hogy 20-as szandált, az jó ötlet? Azt tudja télen is hordani a lakásban.
Mi találkozni egyelõre nem tudunk, mert nyaralni megyünk
, de a nyár folyamán valamikor szívesen!
BGabi! Látom, a Nyíregyháza miatt gondolod, hogy nem lesznek osztélytársak. Jó, akkor majd évfolyamtársak az egyetemen
Márti+Ármin