Új privát üzeneted érkezett!

Egyelőre visszaolvasás nélkül.
Meg voltam fázva, fájt a torkom, már jobban vagyok, viszont csodálkoztam volna, ha Dávid nem kapja el, most ő taknyos. Annyira nem vészes, remélem, ez már csak jobb lesz, és hgoy megússza olyan jól, gyorsan, mint én.
Ami a kérdésem, hogy tudtok-e valami biztatót mondani az alábbiakkal kapcsolatban, van-e tapasztalatotok ezzel kapcsolatban:
Ma benn voltunk az irodában meglátogatni a kolléganőket Dáviddal. Kb. 1,5 órát voltunk benn, épp benn volt az egyik csaj 5-6 év körüli kislánya is. A kislánnyal nem érintkeztünk abszolút, annyi, hogy 2x elrohant mellettünk. Anyukája mellett ültünk egy darabig, 1/2-1 órát. Este hív az irodavezető, hogy miután elmentek az irodából, egyenesen az orvoshoz, kiderült, hogy a kislány skarlátos. Péntek óta antibiotikumot kap torokfájásra, viszont ma mondta ki az orvos a diagnózist, hogy skarlát. Vajon mekkora az esély rá, hogy elkaptuk?

Most visszaolvasok.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

Tenyleg jol esik hallani, hogy igy reagaltok. Koszi mindenkinek a h.sz-t

MaccsKép
Megint tanulsz, hogy ilyen keson jobban mondva ilyen koran is meg fent vagy? Asztalra maszas nalunk is szigoruan tilos de ha naponta 50x nem probalja meg akkor 1x sem, csak azt nem tudom, hogy nem un ra, vagy azt varja, hogy en unjak ra leszedegetni meg nemet mondaniKép Gepet meg csak 1 m tavolsagrol szabad ezentul megkozeliteni, ami nagyon fel tudja haboritja szegeny pici lanyomatKép EloszerzodesKép

PocoKép
Tenyleg milyen elmelyulve nezi Fanni a reklamotKép En nem vettem eszre, hogy erdekelnek a reklamok.

LauKép
Olyan jo hallani, hogy javul a hangulatodKép MatekfolmeroKép Akosnak nagy gratulaKép En is mar azon izgulok mi lesz a nyaron amikor nyitva kell majd tartani az ablakokat.

HveraKép
Poharbol ivashoz gratulaKép Sajnalom, hogy nem lathattam a musort, de azert gratula igy utolag is.

DinoKép
Remelem Elisa is leszokik a wc-ben pancsolasrol hamarossan.

JutiKép
Jobbulast a sracoknak.

LivKép
Boldog nevnapotKép

MoniKép
Koszi az infot Csanirol. Sok gyogypuszit kuldunk nekiKép

CsirkeszKép
Latom nem unatkozol, Boti jol elszorakoztatKép Le a kalappal, hogy igy apjuk nelkul is boldogulsz a ket gyerkoccel.

CsengoKép
Latom, hogy egyre jobban szenvedsz. Nagyon szoritok, hogy minnel hamarabb muljon ez a franya rosszullet es elvezni tudd vegre a pocisodast.

Megyek pihizni mert az ejjel csak 2 orat aludtam. A sogornommel beszeltem az este es kiderult, hogy otthon kitalaltak valami jo szaftos pletykat rollam es ezen jol felhuztam magam.

Ha valakit kihagytam Bocsi.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Liv!

Az esélyeket nem tudom, de a barátnőm kislánya most volt skarlátos. Nem volt durvább egy átlagos lázas-taknyos influenzánál. Egyszer minden gyerek átesik rajta.

Andrea

KépKép
Áron

Felhívtam a gyerekorvosunkat, azt mondta, 5-7 nap a lappangási idő. Remélem, nem kaptuk el, de biztos, ami biztos, addig nem megyünk gyerektársaságba.
Különben azt mondta az orvos, hogy mivel baktérium okozza, nem vírus, akárhányszor elkaphatják sajna, nem csak egyszer. Azért én remélem, hogy megússzuk.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
LivKép
Így utólag Sok Boldog Névnapot!Kép
Remélem megússzátok a skarlátot!

ReditkeKép
Sok Boldog Névnapot Bálint nagyfiúnak !Kép

Noémi
fantikbaba

<font color="0077aa">Liv Kép

Kicsit megkésve de Isten éltessen sokáig Névnapod alkamából. Kép Kép

Edit & Balázs</font>

Kép

Kép

Kép
[/url]
pledit

<font color="0077aa">No meg persze Reditke Bálintjának is nagyon sok boldog névnapot kívánunk Kép

Edit & Balázs</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Kép

Boldog névnapot Bálintnak! Kép

Képzeljétek, felhívtak az irodából, h a kislány mégse skarlátos! Péntek óta torokgyulladása van, és tegnapra a nyelvén kijött egy kiütés, ebből gondolta az orvos, h skarlát, viszont mára elmúlt! Tehát nem skarlát Kép, hanem vmilyen allergia.

Más: használ vki Bepanthen popsikenőcsöt? Ha igen: jó?

Liv

Kép

Kép
liv

<font color="0077aa">Liv Kép

De jó hogy még sincsen skarlátveszély. Kép

Én szoktam bepanthent használni amikor kipirosodik Balázs popsija. Nagyon jó, a kence már egyszeri alkalom után rendbehozza Balázs bőrét. Csak ajánlani tudom.

Edit</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

sziasztok!
Először is kösz a cumis hozzászólaásokat. Megnyugodtam, más is kűzd. Most éppen nagya bánat, mert kedvenc cumiját kiharapta a legény, és nem kaptam olyat sehol. Így csak 1 maradt, azt meg ritkábban kéri el, szinte csak alváshoz. Hát ez is egy módja a leszokásnak. Cumisüveg is lassan eltűnik, csak szóba kellett hoznom. Ma Ákos levette az asztalról az otthagyott teámat és egy csepp kifolyás nélkül megitta. KépKép
Nagy örömömben nem figyeltemm rá és egy fél üveg olajat bevadászott és kiborította a konyhába. Azt milyen öröm összetakarítani.Kép
Lassan pelenkagyárat alapítok. 4. napja megy a manó hasa, és alig eszik valamit. Se láz, se levertség, semmi. Doki néni csak széttárta a kezét. Szerintetek??
Pénteken végre megkaptuk a 15 hós oltást, de csak a felét. Nem is tudtam, hogy aki pöttyös lesz a tojástól, annak nem adják be a kanyaró elleni oltást, csak később.
Csirkesz! Nem irigyellek két törppel egyedül. Szerintem az általános, hogy akkor kiakasztóak, ha anya egyedül van velük. Nálunk ugyan ez a helyzet, a barátnőm férje se érti, mitől fáradt és ideges a felesége.Kép
Liv jó hogy megúsztátok. De torokgyulladással is nem otthon kellene gyógyulgatni?
Csengetés: szerencsére nálunk nincsenek hivatlan látogatók. Csupán a postás jön mindig 1 óra körül, és legalább 4x nyomja meg a csengőt, mintha attól hamarabb mennék. Ezerszer kértem, elég ha a biciklicsengőt nyomja, azt is behallani és jövök. Nem képes felfogni. Ráadásul a két kutyám is utálja, ők is csinálják a műsort.
Csengö kitartás, már biztos nem tart sokáig és jön aztán a boldog kismamakor.
Inimma! Gyors gyógyulást Csaninak!
Minden betegnek gyógyulást mihamarabb!
Pocakosok teliholdnak, frontoknak nem hinni! A babókkal beszéljétek meg, jó helyen vannak.
anyuszi3

Liv
Boldog névnapot utólag is Kép
Én csak bephantent használok,igaz jóval drágább,de ettől sose pirosodik ki a popsija

Macs
nászajit nem kérünk senkitől,finoman megmondjuk hogy a pénzt amit az ajira szánnak adják oda,voltunk több esküvőn ahol ugyanez volt.mindenünk megvan nincs szükségünk semmire Kép Kép köszi a segítséget,majd lehet hogy igénybe veszem. lakásra megy a drukk Kép

Judy
Fiuknak gyors gyógyulást Kép

Inimma
Csaninak is gyors felépülést Kép

Csirkesz
Te egy hős vagy Kép

Móni
Kopogtatósok nálunk is mindig alvásidőbe jönnek Kép Meg perzse az összes telefon,aki mindenféle hülyeségre hív Kép

Reditke
Bálintnak boldog névnapot Kép

Noémi
Hogy vagy ?? Gondolom nem túl jól lelkileg Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok! Kép

Boldog Névnapot kívánok Bálintnak! Kép

Judy! Kisebb-nagyobb fülecskéknek gyógyulást!

Sunimum! Kép Inimmaéknak gyógypuszit küldünk! Lilinek gratula a fogcskához Kép Látod Bia ilyen szempontból is jó, erre felé még a madár se jár, nem ám hogy a kopogtatócédulások!!!! Kép Kép Kép

Csirkesz! Szivatéás Kép Lili is így viselkedik, csak ő még egyedül van Kép Látom Boti műszaki pályára készül! Kép

Csengő! Szegény émelygős gombóc, még mindig csak az tudom mondani, hogy kitartás, nézz rá Mikire, ezért megéri nem?? Kép

Liv! Skarlát veszélyt jó hogy megúsztátok. Kép Torkodnak jobbulást!

Tcis! Igen, a szakdolimat írom, de annyit szívok vele, hogy most épp kész vagyok, ma éjjel nem vagyok hajlandó felé sem nézni.. Elegem van abból hogy mindenki elutasítja a segítséget az információ kérésemre. Kép Otthoni pletyi miatt elég nagy butaság kint bosszankodni... Úgy sem tudsz mit csinálni.. Sz.rni rá! Kép

Anyuszi! Fogacska?? Nálunk most az okozott gyorsított túltermelést....

Nikk! De jó nektek, hogy nincs szükségetek semmire! Kép Irigylem ezt az állapotot! Kép Kép Kép

Mennem kell!
Pusz:
Macs
maccs

Sziasztok!

Áron-Andi! Nálunk kb 1 hónap telt el, az első lépésektől a járásig. Én is Tétényiben szültem, és úgy tudom, hogy ott 2 hét túlhordásnál indítják meg.

Edit! Nálunk is volt már, hogy nem aludt du-án, persze estére fáradt volt. Szerintem most van az átmenet nálatok az 1-szeri alváshoz.

Juti! Jobbulást kisgének!

Csengő! Mi panelban vagyunk és nem egyszerű a hűtést estére megoldani, mert körbe vagyunk rendesen fűtve állandó 22 fokkal. Estére mindig nyitva van a konyha ablaka, hogy se ránk, se Vikire ne közvetlenül jöjjön a hideg, de legyen friss levegő.
Elkezdtem alkalmazni péntektől a módszert, azaz a ne sírni hagyósat. Persze így is sírt, mert nem vettem fel, de max. 2 órát voltam hajlandó így hagyni . A módszerem ( a könyv és saját ötlet) beválni látszik, mert este, és hajnalban egyedül alszik el a kiságyban egy kis simivel, csak a nappali alvás zűrős még. Bár elég kimerítőnek érzem idegileg , de szerintem megéri.
Végre Viki ÁTALUDTA az éjszakát! Jó volt 5-kor arra ébredni, hogy még nem ébresztett, és csak 1/2 7-kor kelt fel. (kop-kop, hogy folytatódjon a javuló tendencia Kép )
Esküvő: Nekünk szűk családi volt 20 fővel, szülők, és testvér, és a keresztszülők, mint tanuk, mert felénk őket szokás felkérni. Nem bántam meg, mert meghitt volt, és volt egy pici lagzi is. Kép

Vera! Én is gratula a szerepléshez. Szerintem jók voltatok. Kép

Dino! Nektek is jobbulást!

Tcis! Én is egyetértek a többiekkel, hogy nem az számít, hogy magyarországi magyar-e valaki nekem az számít, hogy milyen ember. Kép Egyébként volt egy barátom, aki szinte bátyám volt, aki valahonnan Erdélyből jött, sajnáltam, mikor megszakadt a kapcsolta felesége miatt. Kép
A szotyihoz csak annyit, hogy szerintem nem mindenki tudja, hiába itt él. Kép Annak idején a kolleganőmmel beszélgettünk ilyenekről, hogy mi micsoda: pl lepcsánkát nem ismerte, vagyis más néven ismerete. Kép

Pocó! Viki is imádja a reklámokat, főleg a wiskast. Kép A jobb reklámzenékre meg táncikál. Kép

Mászás: szerencsére Viki még nem mászkál túl magas helyekre, vagy csak akkor, ha apa berakja a szekrény felső polcára. Kép

Liv! Boldog névnapot! Utólag is. Kép
Nekem a bephant helyett a sudocrem jött be jobban.

Reditke! Bálintnak is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Livnek és Bálintnak:
Kép

Csirkesz! Sok erőt a két Manóhoz! Beszélj a fejükkel, hogy akkor mindig jónak lenni. Kép

Többieknek mukk!

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Maccs
Egy vmi eszembe jutott : egy nagyobb lakás Kép Kép Kép De azt nem győzné a násznép Kép

Kép
Kép
nikk0830

SziasztokKép

betegeskedőknek jobbulást kívánunk!

Reditke Bálintjának boldog névnapot!

Liv, Neked is, utólagKép

Alvásról csak annyit, hogy tegnap is és ma is korábban fürdettem Lilit, mint szoktam, (fél 8 helyett hnegyed 7kor) és így nem pörgött túl, és jó korán le tudtam tenni aludni(8 körül), ami mostanában ritkaság, mert fél tíz körül úgy zavarom be az ágyába, és még ott ülök/fekszem az ágya mellett negyed órát, míg elalszik.
Tegnap ő mondta, hogy menjünk az ágyába, és simán kijöttem a szobából, miután letettem, ma pedig belealudt a tápszerbe. Szóval úgy tűnik, Lilit nem szabad hagyni túlpörögni, ha egy csepp álmosságot látok rajta, el kell kezdeni az esti ceremóniát.Persze ez majd csak napok múlva lesz biztos "diagnózis"

MacsKép
Néztem a házakat, nem rossz, van olyan, ami tetszene.(tudod, férj is vanKép)

Ja, azt írtam régebben, mi úgy csináltuk a nászajándékokat, hogy összeírtuk mit szeretnénk, és a sógornőmhöz irányítottunk mindenkit.
Így mindent kaptunk amit szerettünk volna, és nem volt egyforma kávéskészletKép

A sok ember előtti szereplést én sem bírom, de az esküvő más. Rengeteg barátunk kollégánk jött el, családból is voltak sokan. Polgári és templomi is volt, a kettő között fényképezkedtünk. A vacsora és a templomi szertartás között a barátok, kollégák feljöttek hozzánk "állófogadásra". A vacsora 30 fős volt, a szűk legjobb barátok, család részvételével. Így oldottuk meg, hogy mindenkivel tudjunk beszélgetni, és vendégül tudjunk látni mindenkit, akit szeretnénk, de mégse óriási költség legyen(mondjuk így sem két fillér volt, pedig spóroltunk egy csomó mindenen)

lányok, van valakinek aquafilteres porszívója, takarítógépe?Milyen a tapasztalatotok azzal? Szeretnénk egy új porszívót, de ha már-gondoltam én-veszünk, vegyünk olyat, ami porzsák nélküli, és ha már anélkül van, legyen vízszűrős, és ha már vízszűrős, akkor lehessen kárpitot is és szőnyeget is tisztítani veleKép
Sokat akar a szarkaKép
Kinéztem egyet a Saturn-ban, de nincs ott az ára, és semmit nem találtam róla a neten magyarul...
szóval bármilyen tapasztalatot szívesen vennék, köszönöm előre is Kép

InimmáékrólKép
Továbbítottam a jókívánságokat, használtKép
Most kaptam tőle sms-t.
Reggel mentek volna haza, de Csani hányt kétszer, kapott infúziót, ami sokáig tartott. Napközben sokat evett, így délután tudtak hazamenni. Otthon is sokat evett Csani. Nagyon elfáradtak, de Inimma boldog, hogy túl vannak rajtaKép

CsirkeszKép
Ha bármikor tudok segíteni, csak szólj, ha vásárolni kell, vagy csak kicsit lekötni Botit. Szerintem Lili is szívesen vállal egy kis figyelemeltereléstKépTel:06-20-344-18-45.Csörrents meg, és ha tudok, megyek!

Mászás:Lili inkább lefelé akar zsiványkodni, mániája, hogy feláll a kanapén, és elindul a karfáján keresztül. Próbálom észérvekkel meggyőzni, hogy nem lesz jó, ha leesik, eddig bejött. Asztalra mászás még nem jutott eszébe, viszont előszeretettel tenné fel a lábát, ha hagynánk. Hogy honnan vette?!?

Na megyek, mert ficereg, lehet, hogy szomjas, vagy melege van...

Jó éjt mindenkinek!
A reformtorta receptet én kértem és köszi, kipróbálom majdKép

Pusz:
Móni

Kép
sunimum

NikkKép
Tényleg rossz a hangulatom, pénteken műtenek, legfőbb rossz az hogy Heléna nélkülem lesz egy napig.Majd utánna írok. A műtéttől nem félek, altatnak, inkább az az utáni időszaktól.

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Most csak gyorsan elkoszonni jottem mert nemsokara indulunk a repterre es meg nagyon sok dolgom van.
Jok legyetek!!!

Puszika Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,

SunimumKép Bocs, hogy nem jelentkeztem, de reménykedtem, hogy az undok torokfájásom elmúlik mára, és akkor nyugodtan várlak titeket, de ígíy inkább azt mondom, hogy halasszuk el a holnapot, nehogy emgfertőzzünk titeketKépKépKép
pedig Kornélnak már mondtam is hogy jöttökKép

Észérvekkel meggyőzés?????Hiába, láynod van. A pasikat kiskorukban sem lehet iylenről meggyőzni.
NoémiKép Nagyon szorítunk, hogy minden gyorsan és zökkenőmntesen menjen. Ki lesz aznap Helénával? Megy a drukk, és ne aggódj egy napig jól elvannak a törpék .

WC-ben matatás. kronél egyedül nem mehet a WC-be, így ez még nem volt.

Reklámnézés. Nem nézünk napközben TV-t, az esti mese idején, meg nem igazán kötik még le. Õ az élő csajszikért van odaKép

TonticaKép Jó pihenést idehazaKép

Elaludt, úgyhogy kilopózom innenKépKépKép

Vera

hvera

VeraKép
Sajnálom, akkor halasztódik jövő hétre, ha az is jó nektek. Válassz napot, melyik lenne a legideálisabb, hétfő, szerda, vagy péntek? A többi napon dolgozomKép
Ááá, nem sikerül mindig minden esetben meggyőzni érvekkel, csak ha róla, az ő egészségéről van szó. Amikor a hajamat tépi, és az arcomat marja, szó sincs az érvekről, egyszerűen kiröhög...

TonticaKép
Jó utat!

NoémiKép
Megy a drukk pénteken, biztos minden okés lesz, egy nap pedig elrepül, lényeg, hogy a megszokott arcok legyenek Heléna körül.

KataKép
mi újság veletek?

És GnéKriszti?
Régen voltatok!!!

Pusz:
Móni

Kép
sunimum

Csak gyorsan

TonticaKép
Jo utat

Majd jovok meg kesobb csak visszaolvasok

Kép

Kép
tcis

Sziasztok,

ReditkeKép
Balintnak utolag is boldog nevnapotKép

MosziKép
Gratula az ataludt ejszakahoz. Ha mar irtad a lepcsánkát ird is meg legyszi mit jelent mert en sem tudomKép Holtig tanul az emberKép A mi eskuvonk is ugyanilyen volt mint a tietek csak szuk csalad. Kesobb akartunk egy bulit csinalni a baratoknak de sajnos nem jott osszeKép

MoniKép
Porszivo ugyben nem tudok segiteni mert nekem is sima porzsakos van de kivancsian varom a velemenyeket mert ha egyszer lecsereljuk en is ilyesmire szeretnem mint amit leirtal.

NoemiKép
Szoritunk, hogy minden rendben legyen es gyorsan felepulj. Helenaval szerintem nem lesz gond. Ejszakara hazaengednek vagy bent kell maradnod?

KrisztiKép
Tenyleg regen voltal mar. Hogy van apukad? A multkor tevedesbol Nikket kerdeztem meg.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok lányokKép
Csak jelentkezem gyorsban.
Olvasgatlak ám benneteket (bár mostanában eléggé kevés a hozzászólás), csak az írásig nem nagyon jutok el. Vagy mindenki átment babafalvára? Kép

Bálint nevében köszönöm a névnapi jókívánságokat, sikerült olyan nevet választanunk, aminek a dátumát tényleg mindenki tudja Kép

VeraKép
Jobbulást!

NoémiKép
Szorítok a műtéthez, Heléna biztos jól ellesz, Bálint is megdöbbentően jól viselte a 4 napot, amíg kórházban voltam, pedig előtte még sosem éjszakázott nélkülem.

TonticaKép
Jó utat!

Többieknek most csak mukk.

Túléltük egyben a teliholdat, a melegfront kezdetét Kép
Ma voltam 36+6, ami királyság, tehát ha a ma éjszakát kihúzzuk holnap már kerek 37Kép
Ahogy egyre visszafordíthatatlanabb az, hogy szülni fogok, egyre jobban be vagyok sz...rva. Érdekes, hogy eddig nem féltem a szüléstől, viszont most pár napja, nagyon Kép
De nem szívhatom meg kétszer, most már jár nekem egy normál hosszúságú szülés, ugye?! Kép

Persze, hogy ne legyen sima az élet, Bálint szerzett magának egy jó kis hörghurutot kedd reggelre, úgyhogy iszonyatosan köhög, sípol a tüdeje, ömlik a cucc az orrából és van kis láza (38 körül). Mindezek engem sem kerültek el, tehát vagy együtt fáztunk meg, vagy ragályos a kór.
Szóval egy újabb ok, hogy ne szüljek, mert egyrészt így nem sok erőm lenne hozzá, másrészt pici Milánnak sem tenne jót egy beteg anya-beteg tesó páropssal találkozni pár naposan Kép

Na, panaszból ennyi.
Megyek dőlni és bízom benne, hogy B köhögése nem lesz olyan vészes, hogy minden rohamnál sírva felébredjen.
Pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Most csak magunkról van erôm egy picit írni. Még egyben vagyunk (a kül. számítások szerint valahol 38+0 és 39+1 között), picur már szépen beékelte magát odalentre, de ugyanilyen szépen kinyújtózva felül a bordáim felett böki ki a bôröm.
Benedeknek hétvégén jöttek ki a felsô szemfogai, ami nála ráadásul most is szép lázzal járt, vasárnap itt voltak a párom szülei, minek örömére Benedek bemutatott egy tökéletes fejreesést a kanapé karfáján keresztül (akkorát koppant, azt hittem, kitörte a nyakát), egy kis szájvérzéssel megúszta, bár én még este is közel álltam hozzá, hogy rohanjunk vele az ügyeletre. Fogzás miatt az étvágya gyakorlatilag nullára esett vissza, s nekem annyira nincs erôm a témával foglalkozni, majd anyám újra rászoktatja az evésre. Egyre nehezebb szegénykémmel foglalkoznom, fizikailag már totál padlón vagyok, s azt vettem észre, hogy az utóbbi napokban agyilag/idegileg is egyre inkább a szülésre, Leventére állok rá, lassan mindent kiszorít ez a fejembôl, ez még inkább megnehezíti, hogy törôdjek vele. Na, ettôl meg lelkiismeretfurdalásom van. Szombaton jönnek a szüleim Benedekért, remélem, jól fogja náluk érezni magát.

Melegfrontot szeretném szülés nélkül megúszni, mert a dokinô aszisztensnôjét kifaggattam, s azt mondta, hogy rettentôen sokan vannak a kórházban a finishben, meg a dokinônél is. Nekem meg nincs kedvem esetleg a "folyosón szülni", vagy pl a nôvérszobában helyet kapni a picurral, ami idônként elôfordul az Istvánban, kicsit túl népszerü kórház.

Benedek a hétvégén megtanult felmászni a konyhaasztal melletti székre, s naponta kétszer-háromszor nagy büszkén az asztalnál eszik (ráadásul többet eszik, ha otthagyom egyedül). Lejönni még nem tud a székrôl, de akkor is, olyan nagyfiús. És nemsokára már öcsikéje is lesz, olyan hihetetlen.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok

Reditke
Bálintnak boldog névnapot utólagKép És jobbulást NektekKép

Kormi
Kitartás így a finisbenKép

Dino
Donátnak boldog névnapotKép

Vera
Neked is jobbulástKép

Noémi
Drukk a műtéthez.

Csirkesz
Remélem már egyszerűbbek a napjaidKép

Tontica
Jó utat

mi megvagyunk, szerdán voltunk kontrollon, Gergő már okés, Gellikének még pöttyös a torka, úgyhogy szedi tovább az ab-t.

nem hagy írni Kisgé

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok AnyucikKép

Duplamuttereknek extra gratula a finishhez.

KormiKép Ne aggódj, tuti rendben megy majd minden.
Kornél sajna fel és lemászni is megtanult, ennek ellenére szerintem direkt kamikáze akciókat hajt végre az etetőszékből és a gurulós székből is. És ráadásul nem tanul belőle. Én azért megnézetném Benedeket a sebészeten. Tudod, Kornélnak is volt már nagy esése. Azóta nem aggódom a kisebbek miatt, de a koponyatörés veszélyes műfaj, főleg, ha a nagyszülők mindjárt leviszik vidékre. Szóval..remélem nem hoztam rád nagyon a frászt.

MosziKép Alváshoz gratula. Milyen porszívót szeretnétek? Biztos figyelmetlenül olvastam.

Én ma dokkerhez vonulok, mert most már a mellkasom is fáj. Kornélra a szomszéd vigyáz majd, mivel minden számbavehető másik emberke vagy beteg, vagy nincs bp.-en. Szerencsére Kornél tuti nem beteg, szóval remélem jól bírja majd a kiképzést. Max egy órát lesek távol...de azért aggódom. Mondjuk jobb, mintha apájának ezért kéne szabit kivennie.

A konyhám ragyogKépKép 3napja takarítok és selejtezek, mert ha minden igaz, akkor holnap jönnek az asztalosok a új fiókjaimmal és szekrényajtóimmal.

ReditkeKép Te meg pláne ne izgulj a vérnyomásoddal.Mikor is kell szurkolni érted? Mármint melyik napra beszélted meg Milánnnal a kibújást?

MasccsKép Miből írod a szakdolid?
A sok új kis fogacskához mindenkinek gratula. Nálunk csak nyáltenger van, a fogacskák még sehol.

Ja, a fiam édesen tologatja a babát a babataxiján( sétáltatja) és ha mondom, hogy sír, akkor kiveszi, megöleli és megpuszilja a babát. Annyira édes.

Többieknek mukkKép

Tegnap tök felhúztam magam azon, hogy ide írnak ilyen babafalvás cucccokat. Nem is volt kedvem ezek után írni. Írjon a hirdetési rovatba, programajánlóba, ahova kell, de ne a topikot zavarja, ráadásul konkurenciával. Én az admin helyett már letiltottam volna a csajt.
Vera

hvera

Helló csajszikKép

Csak gyorsan, amíg a nagyobbik ebadta hagy, mert a pöttömpannám meg ébredezik, és csecsre vágyikKép

Na, eddig én voltam a terrormutter, ez most úgy igaz, hogy terror-alatt-a-mutterKépKép Ezeknek a gézengúzoknek, gengsztereknek, zsiványoknak tuti hogy mindig minden egyszerre kell. Ha Boti bekakál, akkor tuti Csenge cicizni akar, Ha Boti enne, akkor Csenge rittyent maga alá, ha mindkettö éhes én szomjanhalok és megpróbálom a forrongó anyvizemet lehüteni és higgadtan hallgatni valamelyik bömbölését - amíg persze rá kerül a sor. Az ebéd utáni alvás 10-böl egyszer sikerül egyszerre, de akkor én is szunyok ezerrel.

Na szóval zajlik az élet, Csengének is megjött a hangja, már nem annyira türelmes - szerintem elkezdödött a testvérpárharc, és nem hagyja magátKépKép

Én közben igyekszem mindenféle terror-hajlamomat elfojtani, apájával még mindig nem volt "összebújás" (a méhszájrepedés miatt kontrollig nem is akaromKépKép), fáradok, és ezeknek együtt köszönhetöen lassan ezercsilliótrilliómillióbillió fejü házisárkánnyá kezdek válniKép Sajnálom a környezetem, de magamat elviselni sem egyszerüKépKép

Boti tegnap önként ült bilire, igaz ruhástól, és menetiránnyal szemben, de akkor is elkönyveltem fél sikernekKép

Megyek, mert az egyik a kérót szedi szét, a másik meg tényleg mindjárt éhenhal.

Ja, sajna Csenge köldöksérves, vadhúsos a köldöke, és a kettö fenti tényezö miatt gombás is lett, hiába a napi kencézés. Gombát már legyöztük, ma megnézi a gyerekdoki, kitalálja, hogy mi legyen, de szerintem elöször börgyógyászat - vadhúsirtás, aztán ha az rendbejött, akkor köldöksérv-kezelés. MINDIG VAN VALAMI!!!!!!! Persze lehet, hogy így majd nem akar piercingetKépKépKép

Dobok egy képet a bandáról:

Kép

Csirkesz
az elnyomott

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
Nagyon édes a bandád Kép Kép Kép Elnyomás Kép Kép Hát igen akarat az van minden babának,és még csak véletlenül se passzol anya elképzeléseivel Kép Ez nálunk is így van csak hát neked duplán biztos nem lehet egyszerű még pár év és minden okés Kép Legalábbis az alvásban reménykedem Kép

Kormi Reditke
Megy nektek a drukk a szülésre remélem mindkettőtöknek gyors egyszerű szülése lesz,legalábbis én ezt kívánom nektek Kép

Nem is tudom írtam -e Bandónak elkészült a szobája így másfél év után Kép Egyenlőre még csak napközben alszik ott majd pár nap múlva megpróbáljuk az éjszakát is Kép Hát kiváncsi vagyok,de szerintem még annyit se fogok aludni mint eddig KépKép Nagyon el van kényeztetve a lelkem Kép

Kép
Kép
nikk0830

Noémi
sok -sok energiát erőt a mai naphoz

Vera
Konyha Kép szuper lehet Babafalva engem is felhúzott Kép de mindig ezt csinálják ezek a hirdetők bele a topikok kellős közepébe Kép

Kép
Kép
nikk0830

Csirkesz! Megvígasztaljalak? Nálunk 12 éve kellek mindig egyszerre a csemetéknek. Szóval jobb, ha megszokod. A nagyok 22 hónap különbséggel jöttek, teljesen átérzem a sorsodat. Ha picit nagyobb lesz, Boti sokat segít majd neked a kicsi körül, ami persze még jobban lelassítja a dolgok menetét, de addig sincs nyafi Kép Sok anyuka tapasztalata, álltalában végül a kicsi lesztürelmesebb, és kivárja a sorát.
Pocakosok kitartás! Ez már a célegyenes!
Kormi! fejreesés Kép nálunk ez a fotelból szokott történni, amikor azt hiszi a kis gézengúz, hogy onnan eléri a számítógépet. Pedig nem Kép arra vigyázok, amióta 3 órányi munkámat tüntette el egyetlen laza egérmozdulattal.

Egyébként meg bánatomra villanyszerelőnek készül a fiam. Nincs olyan konnektor, amiből ki ne húzná, ami be van dugva. Minden elektromos eszköz dugóját be akarja dugni konnektorba, hosszabbítóba. Már tiszta vakdugó a ház, de azt is sikerült kipiszkálnija. Bezzeg apja valamelyik este nem boldogult vele Kép. Ennyit a gyerekeket védő eszközökről. A hűtőzárat is kinyitotta két nap után, ha valahol kulcs van, azt elfordítja, ahol nincs, oda beerőszakol valamit. 2 hónap alatt 3 zárat cseréltünk Ákinak köszönhetően. Rémálom.
Megjött nagy és éhes, megyek, majd jövök.
De hova lettek a többiek? Írjatok, pang az élet!
anyuszi3

Sziasztok,

NikkKép Bandóval csak keményen, látod, Moszi Vikije is hogy belejött a durmolásba.

CsirkeszKép Ha tudnád mennyire megértelek. Enyém terror pasim épp az íróasztalraésaszámítógépreisfelakarokmászni korsakban van.Persze zúg is róla, de ez nem tántorítja el. Ma elmentem a dokkernénihez torokfájás ügyebn miután ma meg akartam többször fulladni, plusz éjszaka szintén. Csak szimpla torokgyulladás szerinte. Röhögtem, amikor azt mondta pihenjek sokat. Röhög röhög nagyon:KépKépKép

Gondoltam, hogy Csenge is rájön a mutter terror megfelelő formájára. Rafinált egy kis némber lesz, ez már most látszik.

A fiam ma délelőtt 1 órára a szomszédra és a kisfiára bíztam( a családban mindenki beteg, vagy 200 kmre van).Hát a sztori íme: Kicsi fiam szokásától eltérően 2 órát szunyált délelőtt az ágyban, majd levágtattunk, Kornél bead, fiam szobában eltűnik, én orvoshoz ohan. Rohanok utána haza megmenteni szegény kisdedemet. Amit találok. A lépcsőházban már hallatszik a sírás, na mondom megmentem a kis csemetét. Bemegyek a 2 és fél éves Dávid ordít az anyja karjában, az én fiam ehol, majd gügyögve végül előkerül. Dávid féltékenységi rohamot kapott, a fiam meg élvezte a helyzetetKépKép A kis talpraeettKépKép

Megyek, mert enyém ded, csecs hiányában virslire vágyik.
Vera

hvera

csak nagyon gyorsan:

Dino, Donátnak boldog névnapot!

Elnyomott Csirkesz, az apróságok tüneményesek!

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Csak egy gyors panaszkodás: a lakásban szinte sehol nincs áram már egy órája, csak a számítógép, egy tv, a cirko meg a tűzhely megy, világítás sehol. Elmü felé többen lejelentették már a házban, 4(!) órán belül valamikor kijönnek. Mindjárt sötét, nem tudom, Benedek mit fog szólni hozzá.

Kormi

kormi

Dino
Donátnak kívánok én is boldog névnapot Kép

Kép
Kép
nikk0830

Csak nagyon gyorsan jövök, igen rövid beszámolóval.
Bernátnak tüdőgyulladása van. Kedden látta az orvos, akkor még "csak" asztmatikus légcsőhurut volt a diagnózis, ma jött dokinéni kontrollvizsgálatra, amikor is kiderült, hogy sajna továbbment a fertőzés. Kapja a rengeteg gyógyszert megint, ha meggyógyul és túlleszünk ezen a fertőzésekkel teli télen, akkor kisírtam a dokinál egy vérvételt, mert már iszonyatosan aggódom, hogy mitől beteg ennyiszer, és ráadásul ilyen durván. Gyakorlatilag egész nap a kezemben van, ha leteszem csak sír és integet kitárt karral, hogy vegyem fel. Szerencsére már láztalan, remélem mostmár hamarosan újra a régi kicsi fiam lesz!

Mindenkinek köszönöm Donát nevében a köszöntéseket, aki rajtam keresztül üzeni, hogy
puszil benneteket.Kép

CsirkeszKép
kitartás, nehéz lehet két kis pöttömmel. Állítólag csak az első egy év nehéz, utána összeszoknak. Nem tudom, nálunk a 2 fiú között elég nagy a korkülönbség.

ReditkeKép
Bálintnak is így utólag boldog névnapot kívánunk!
Villányi dokit látásból és hallomásból ismerem, a lényeg, hogy Te megbízz benne! Remélem, úgy fog sikerülni a szülés, ahogyan azt Te elképzelted! Drukkolok hozzá!

KormiKép
Neked is kívánok minden szépet és jót a szüléshez.

LivKép
Meggyógyultatok? Örülök, hogy végül nem lett skarátveszély, bár a torokgyull. sem jó dolog.

NikkKép
Bandónak sok sikert az új szobájában való alváshoz! Reméljük itt jobban fog működni a dolog!

VeraKép
jobbulást! Kornél egy nagy kopé.Kép

Hova tűntek a többiek? Pedig jó lenne egy kis babanet olvasgatás az ilyen napok után, de alig van mit olvasnom. Kép
Remélem mindenkivel minden rendben!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Kedves Liv, Bálint és DonátKépKépKép
Mindenkinek nagyon boldog névnapot kívánok, sajna csak így utólag.

KormiKép
Na milyen volt villany nélkül? Amikor nálunk volt még decemberben full sötét, Boti élvezte a gyertyázástKép Csak utána volt bazi büdi, amikor egyszerre fújtuk el az összesetKépKép
Bárhol tartasz is a számolásban kitartást ehhez a pár hátralev&#337; naphoz, ha tudsz pihizz, mert utána nincs megállásKépKép

DinoKép
Bernátnak gyors-gyors jobbulástKép

ReditkeKép
A végén még annyira koncentrálsz Milán baba bent tartására, hogy túlhordod az a babátKépKépKép Na jó, poént félretéve drukk minden egyes plusz bent-töltött napért!

Tegnap voltunk gyerekdokkernál a csajom köldöke miatt. Na a gombának löttek, azt kinyírtuk. Vadhusi megvan, jövö pénteken a börgyógyász lápiszolja (remélem egy alkalom elég lesz), aztán egy hónap múlva kiderül, hogy van-e köldöksérve, vagy sem. (hozzáteszem, hogy szerintem van, csak nem tudom miért nem meri a dokinéni bevallani. Azt hiszi, hogy a gomba+vadhús+köldöksérv hírére magam alá rogyok a rendelöben???)
A csajszikám (akinek tuti valami viking vér is csörgedez az ereiben, mert annyit hízott egy hónap alatt) jelenleg 5350 gramm 4 hetesen. Ez annyit jelent, hogy a 4 hét alatt összesen 1350 gramot hízott, így cirka fele annyi kiló, mint most a bátyjaKépKép Lehet, hogy Brünhildának kellett volna elneveznünk????KépKép

Kedves látogatást felajánló Anyukák! Még pár hét, és jöhettek, lehet gatyát felkötniKépKép

MindenkimásnakMUKK

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Dino, szegény Bernát! Sajnálom, hogy megint beteg. Remélem, ma már jobban van. Legalább a kedve, közérzete javult valamicskét?

Mi nagyjából meggyógyultunk, Dávid icipicit taknyos még, ami azt jelenti, hogy 3 napban egyszer kell szívni az orrát, meg befújni Sterimart. Azért calciumot és C vitamint kap még 1-2 napig.

Kép

Kép
liv

ja, és köszönöm mindenkinek a köszöntést Kép

Csirkesz, feliratkozhatunk a látogatók sorába?

Kép

Kép

Kép
liv

Csirkesz
Ez nem semmi Kép Jó kis evőkéje van a kiscsajnak Kép Brünhilda Kép

Dino
Csak nem lesz semmi baj Bernáttal.Gyorsan gyógyuljon meg ,utánna hátha elég neki egy kis immunerősítés

Igen nagyon kihalt mosta a topik Kép Kép Mindenkit leköt a babája,de remélem nem halunk ki teljesen

Kép
Kép
nikk0830

Távirati stílusban:
Benedeket tegnap délután elvitték a szüleim. (kibírtam bőgés nélkül). Rá félórára beköszöntött egy jó kis fájás (egyelőre csak magányosan). Most viszont lassan indulunk a kórházba, szerintem ma baba lesz. Ha vaklárma, majd megírom.

Kormi

Kormi

kormi

Kormi'
Drukk, hogy minden rendben legyen.
csengo
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot!!(Nikk, Juti, Reditke,Sunimum,Tcis köszönöm) Minden jól ment, hála a dokinak és kollégáinak, sem közben sem utánna nem fájt semmi, amit találtak szövettanra küldték, még péntek délután hazajöttem, saját felelősségre nyilatkozattal a zárójelentésen.Azért is mert csütörtök óta lázas Heléna, ma reggel már remgett a láztól, remélem ez volt a lázgörbe csúcsa, germicid, panadol,viborcul, hűtőfürdő kb 1 órára használt,amit evett az meg nulla, ma már kicsit eszegetett.Szegény apja volt egész pénteken vele, palust cserélt etette (próbálta)kúpot is adott neki, le a kalappal előtte.Fáradt vagyok, nem sokat pihentem, pedig kellene, emelnem nem szabadna egy darabig, de ki tudná megtagadni Helénának azt hogy az ölembe vegyem főleg most, szóval emelgetek.

KormiKép
REmélem már babázol, várjuk a híreket! Nagyon szorítok érted, és Benedekért is hogy jól érezze magát.

CsirkeszKép
Csenge Heléna nyomdokaiba lépett hízás terénKép
Jó tápláló lehet a tejed, így tovább.Helénának még most is van sérve.

DinoKép
Bernátnak gyógyulást, most még jobban értem az aggodalmad, hogy mi is betegek vagyunk. Milyen bogyókat kaptatok?

Egyenlőre ennyi

Noémi
fantikbaba

SziasztokKép

NoémiKép
Örülök, hogy minden rendben volt!
Tényleg nem jó emelgetni, próbáld meg úgy babusgatni, hogy mindkettőtöknek jó legyen!
Ülj le a földre, úgy öleld meg, stb. Nem akarok okoskodni, de ne erőltesd meg magad!

Helénának, Bernátnak, Dávidnak mennek a gyógypuszik!!!

KormiKép
Szorítunk, várjuk a híreket!!!

Csirkesz!
nem semmi a lánykád!
Minden esetre nagyon édesek, ahogy egymás mellett fekszenek!
És még mindig tiszta Boti, csak csajszis kivitelbenKép
Ja, és kétgyermekben "profi"vagyok(de csak látogatásbanKép), barátnőm is kétgyerekes "terrormutter"Kép

Mi szerencsére jól vagyunk, már csak a negyedik kisörlő hiányzik, a többi szépen kibújt, lassan a vasszöget is megeheti Lili, de addig gyakorol az ujjaimon...és vigyorog hozzáKép

Ma is dolgozom, meg mától másnaponta, kíváncsi leszek Manócska hogy bírja majd a hét végéreKép

Tényleg nagyon kihaltak lettünk, Jutiék elmentek síelni?

Többiek?
Újabb mamák? Marcsi, Edoci, Éva, hahóó!!!

Pusszantás mindenkinek, régieknek, újaknak!!!
Írjatok sokat!

Móni

Kép
sunimum

Hali

Még nem mentünk el síelni, majd egy hét múlva. csak a nagyszülőkhöz ugrottunk haza. Persze Nagygé már péntek este lázas lett. miért nem lepődök már meg ilyeneken?

Csirkesz
sérvügyKép remélem semmi komolyKép ne aggódj majd lassul az a hízás. örülj, hogy nem hasfájós a kiscsaj. Kisgé is 1300-at hízottaz első hónapbanm de neki fájt is ahasa a sok zabától.
nagyo cukik a csimotákKép kitartás, tényleg csak az első 30 év nehéz velükKépKép

Dino
TüdőgyulaKép remélem kiderül vmi a vércételen. jobbulástKép

Noémi
Nektek is jobbulástKép próbálj azért pihizni.

Kormi
Megy a drukk, várjuk a híreketKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Kormi férje vagyok, délelôtt, 9:57-kor megszületett Levente, 4500 grammal, 61 cm-rel...
szép, izmos baba... majd rakunk fel képeket...
ô is nagyon hasonlít az én csecsemôkori fényképeimre... Kép

és nagyon simán is ment a szülés, 8-kor értünk be a kórházba, és 10 elôtt már meg is született, mondjuk az éjszaka sem aludtunk sokat, már tudtuk, hogy jönni kell majd reggel, de mégis, viszonylag simán ment...

elôször, mosdatáskor 'csak' 4.38 kg-nak mérték, utána közölték, hogy nagyobb...
Klára is jól van, sokkal kevésbé látszik elnyu"ttnek, mint Benedek születésekor, amikor szintén egy átizgult, át-nem-aludt éjszaka után reggel mentünk be, és du. 4-5-kor született meg Benedek...

mondjuk én még aludtam picit, de Klára kb 1/2-1 óránként felébresztett a mászkálásával, hogy ma reggel jönni kell, de nem biztos, de mégis, és elkezdett pakolni, én meg tiszta kómásan mindig felébredtem, meg a frász jött rám... [nem is tudom, talán a jenkik használják az iraki foglyok kínzására a folyamatos ébresztgetést Guantanamóban, meg egyes meg nem nevezett kelet-európai országokban lévô fogolytáborokban vszleg, de ez csak egy ártatlan megjegyzés volt... Kép]

ráadásul meg voltunk gyôzôdve, hogy még van 1-2 napunk, tudunk pihenni, pláne úgy, hogy Benedekkel sem kell foglalkozni, meg még elrendezni mindent, kiságy, ruhák, stb... és a tegnapi nap is nagyon fárasztó volt, meg ráadásul ez a melegfront is rettenetes...

egyébként ma nem volt tumultus a szülészeten, az állítólag lement a hét közepén, a melegfront kezdetekor... de persze a kórtermek tele vannak...

szóval hulla vagyok... asszem megyek is aludni... Kép

a lényeg, hogy túl vagyunk rajta, és elég simán ment... Kép

üdv:
L.

Kormi

kormi

Kormi család Kép Kép Kép
Hatalmas gratula nektek Levihez Kép Szép kis méretekkel rendelkezik a fiatal úr Kép Puszi Klárinak és sok erőt ,Neked meg jó alvást Kép Te szerencsés vagy még van pár napod pihenni Kép Kép Kép Várjuk a képeket

Kép
Kép
nikk0830

hm, picit beleolvastam az utóbbi pár napba... Kép

szóval Benedek is nagyon élvezte a gyertyafényes vacsit, meg az estét, amikor nem volt áram... Kép

ami meg a fejreesését illeti, hát elôször rám is a frász jött... én nyugtattam szegénykét [nem tudom, Klára mondta-e, de nagyon apás Kép] de aztán elég hamar látszott, hogy nincs komoly baj... az az igazság, hogy korábban párszor már ugrott fejest a parkettába... Kép

Kormi

kormi

Kormi család!KépKép

Gratulálok a gyarapodáshoz!KépKép
Levinek csodálatos idekinti életet.KépKép
A kimerülteknek (anya, apaKépKép) sok pihenést.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

KormiKép

Nagy gratula a hatalmas bébihezKépKép
Ez annyira jellemző, én is így voltam, elvitték Gergőt anyuék, másnap már jött is Gellértke, nehogy legyen egy bébimentes napKépKépna jó, egy esti mozi még belefért valami pszichothrillerrelKép

szóval minden szépet és jótKép

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kormi!
Hu de jo hir!! Es ilyen hatalmas baba.... Nem semmi.

csengo
Vendég

Kedves L.férj, és Klári(Kormi)Kép
Nagyon gratulálunk Leventéhez, és Korminak millió puszi, hogy ilyen ügyi volt!!!
Kedves Apuka! Pihenje ki magát, hogy mire Klári hazaér, amennyit tud, ő is tudjon pihizni!
Köszi az infókat a gyertyás estről, és a buksibeverő bajnokról!
Sok puszi nektek! Várjuk a képeket!

Móni, Lili, Zsolti

Kép
sunimum

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?