Sziasztok!
Most jönnék a heti nagyon-nagyon hosszú levelemmel. Már vagy 1 órája olvasom vissza az elmúlt pár nap termését és jegyzetelek, hogy le tudjalak reagálni Titeket!
Manka!
Savhányás
Nem tudsz szedni valami savkötőt, esetleg a háziorvosod tudna ajánlani valami csodaszert, amit pocakosan is lehet szedni. És hidd el szépen lassan tényleg elmúlnak ezek a csúnya, rossz napok és csak a szépek jönnek
Macifülke!
Érd tényleg nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban, csak épp van mit behozni. Csatlakznék Katához, hogy persze szép-szép a bevásárlóközpont, meg az üzletházak, de ennek a szerencsétlen városnak bölcsikre, óvodákra, iskolákra, asztaftos utakra, normális csatorna- és vízhálózatra lenne szüksége és még hosszan folytathatnám a sort. Mi többek között ezek hiánya miatt is megyünk el innen.
Klassz, hogy jól választottunk egri szállodaügyben
Képen tényleg nagyon tetszett, de így, hogy az odavalósiak is dícsérik, tényleg megnyugodtam. Köszönöm! Sajnos én a szaunát, masszázst, uszodát is ki fogom hagyni, de nem gond, a levegőváltozás a lényeg
Majd rakok fel képeket Marciról. Eddig is raktam, ezek szerint Te akkor még nem voltál. Raknék én minden nap, csak nem akarom ezzel untatni a lányokat...
Kata!
Nálam volt ilyen a Marci-terhességnél, hogy a dokinál felment a vérnyomim, de nem aggasztottam magam, mert tudtam, hogy nincs gond, meg nekem itthon is volt vérnyomimérőm (Anyuméktól, most is van), így folyamatosan kontrolláltam magamat. Most nekem viszont a pulzusom magas
Neked még a pesti háziorvosod van? Nem is tervezed az érdit megnézni? Vagy olyan tuti a régi?
Az anyasági támogatáshoz tuti kell a 4 pecsét a dokitól vagy a védőnőcitől a terheskönyvbe, de lehet hogy a terhességi gyermekágyi segély feltétele is. De szerintem nálunk ez nem kérdés, hisz természetes, hogy járunk rendszeresen mindegyikhez
Kismamagatyót én is a kínaiban tudtam volna ajánlani csípőgatya formájában, de látom nem jön be. Én így oldom meg, 1 gatyát hordok mindenhová egyenlőre. De épp tegnap láttunk itt Érden a Diósdi úton egy kismamaboltot, a síbolttal szemben, a SPAR oldalán. Four Cent üzletházban, sárga épület. Nem tudom milyen, mert még nem jártam ott, de megnézheted, ha gondolod.
Azért megyünk egyébként mi is tavasszal pihenni pár napra, mert nyáron szerintem örülünk, hogy élünk. Marcival 6-7 hónaposan vezényeltem le a nyarat, hát majd megpistultam, elég szarul voltam.
Picurk!
Gratula az uh-hoz! Adataid felkerültek a táblába
Mamy!
Gratula a 12. heti uh-hoz
A kis izgága
Kriszti!
Köszi ezt az üzletet, engem nagyon felcsigáztál. Valamikor majd megskubizzuk.
Szegényem Te tényleg jól össze vagy keveredve ezekkel a hetekkel kapcsolatban. Nem feltétlenül van 2 hét az ucsó mensitől számított hetek és a baba kora között, mert nem biztos, hogy a peteérés körül gyártódott a baba. Nálatok ezek szerint biztosan a következő mensi megjövetele előtt sikeredett, ahogy nálunk Marci
A dokid melyik hetet írja be a kiskönyvedbe?
A vérvételnek rendje van természetesen, bár ebben a nagy-nagy országban lehet, hogy semmi sem olyan természetes és egységes. Nekem a védőnőci a kiskönyvembe betűzött egy kis lapot, amin rajta vannak a főbb vizsgálatok, uh-ok. Majd bemásolom ide, oké?
Jadey!
Most még ubinak látszódik a baba, aztán a 12. héten látsz egy igazi kisembert, kezekkel-lábakkal
Köszi, ha nem is láttam, de ideért a jókívánságod és nagyon fincsi volt az ebéd, tökfőzeléket csináltam. Marci is falta
A nacivásárt akkor majd leegyeztetjük, ha visszajöttél a mátrai hétvégéről. Érezzétek jól magatokat, Te szánkózás nélkül is
Bettus!
Gratula a babához! Persze, hogy beférsz közénk, hisz én augusztus 18-ra vagyok kiírva, de a nyáriak már akkor össze voltak szokva, amikor elkezdtem írni. Lásd, hogy tényleg idetartozol, már be is írtalak a táblánkba
A tarkóredő tényleg okés
Gratula
Bufo!
Hirtelen mozdulattól nekem mostanság őrült nyilalásom van. Pl. ma este felálltam és köhögtem egyet, erre olyan irtózatos fájdalom hasított az alhasamba, hogy guggolásba rándultam. Jól megijedtem, de elmúlt. Ez szerintem még normális, ha elmúlik és nincs utána görcs, vérzés stb., hisz alakulunk benn rendesen, rendeződnek át a dolgaink, nő a méhünk stb.
Marci jól viseli a dokinénit, most különösen ügyes volt. Volt már persze, hogy elpityeredte magát, de szerencsére nem ez a jellemző. Ahhoz képest, hogy félévesen már műtötték, tényleg ügyes kissrác
Gigi!
Most milyen területen is dolgozol az egészségügy berkein belül? Nagyon kened-vágod itt a témákat
Nekem két Dévais lány kismamatársam van, velük szoktunk levelezni itt a Babaneten is és a Dévais topikot szoktam olvasgatni is néha. Nehéz látni a nehézségeiket, de hihetetlen az akaraterejük és a kitartásuk
Plutó
Érdi tali tőlem okés 2 hét múlva, akkorra már Marci is egészséges lesz (legalábbis nagyon remélem
). Nektek mikor jó? Hétvége, hétköznap? Bocsi, de most csak az ugrik be, hogy Kata nem dolgozik benn a melóhelyén, de Krisztával és Macifülkével bajban vagyok. Hú, ez tök izgi, hogy találkozni fogunk
Macifülke kérésére egy-két Marci fotó
És a táblázat
Puszi Mindenkinek: Melinda (14+0)