Sziasztok!
Csilla!
Nagyon szépek vagytok a képeken!!! Úgy látom kislányod is besegít az öccse ápolásában!
Nekem van melóhelyem, nem vagyok munkanélküli, csak gondoltam, hátha a munkaügyi kp. a gyed-en lévőket is támogatja, függetlenül attól, hogy van e munkahelye, vagy nincs. Egyelőre azt tervezem, hogy, ha összejön a suli, akkor azt elvégzem, és utána konzultálok a főnökkel, hogy igazolják le, hogy szükségem van az adótanácsadói képesítésre a melómhoz (ami végülis igaz is), és akkor így ingyenes lesz. Feltéve, ha 2 év múlva is létezni fog ez a törvény. Ha meg nem vesznek fel a fősulira, akkor még az idén beszélek a munkahelyemmel.
Nemtom, hogy hogyan szeretnéd az angol tudásodat továbbfejleszteni, de a gyöngyösi fősulin van ingyenes továbbképzés angolból és németből.
http://alia.karolyrobert.hu/cms/netalon.xml?data_id=2020 Bár azt írja, hogy diplomások továbbképzése, de ha nem lenne akadály a Gyöngyösre való utazás, akkor rékérdezhetsz, hogy esetleg érettségivel is lehet e menni.
Én egyébként Egerbaktán lakom. Miért kérded?
Jázmin is szokott ilyen lenni, hogy kilépek az ajtón, és akkor bömböl. Ilyenkor nálunk az a taktika, hogy ha a férjem itthon van, akkor lefoglalja, hogy én ki tudjak menni a szobából, ha pedig nincs itthon, akkor adok neki valami olyan dolgot, ami addig még nem volt a kezében, és ez annyira lefoglalja, hogy 1-1 percre ki tudok szaladni a szobából.
Az tuti, hogy gyorsan eltelik az idő....
Jázmin már lassan 1 éves lesz, pedig olyan, mintha még csak tegnap született volna. Annyira előttem van a kép, amikor bementünk a kórházba, a szülés, amikor először megláttam, amikor másnap reggel behozták a kórterembe, az ablakon sütött be a nap, és olyan szép volt minden.... Azt sem bántam volna, ha az a pillanat örökké tart!!! Meg persze sok pillanat, amit azóta éltünk meg, amióta ő megszületett!!!
Na, inkább abbahagyom, mert a végén még megkönnyezem
Pá,
Brigó