Sziasztok!
Én is olvasgatlak Titeket már egy ideje, mert már mi is eszünk gyümit kb. két hete. És este kis tápit is, ha a kevés volt a tejecske. Bendegúz ma 21 hetes (ugye Tünde jól írom, és annyi??
), 6100 gramm, és fogalmam sincs hány centi.
Zita!
Próbáld ki a Hipp-es őszibarack-almát! Tuti befutó!
Persze azért a finom friss almát is meg kell enni ejnye-bejnye
.
Én ma sütőtök-alma (sajátkészítésű) kombinációval fogok próbálkozni uzsira Bendegúznál. Egyszer már kapott ilyet, nem mondom, hogy lelkesedett érte, de talán azóta megszerette
.
Uxi,
szerintem ne aggódj, hogy Emi keveset eszik, Bendegúz is egy csomószor csak 120-140et szopizik, és nem azért mert nincs több, egyszerűen annyit kér, hiába tuszmákolom a cicit a szájába, nem kell több. Aztán van, hogy 200-210et, ha igazán éhes.
A lényeg hogy jókedvű, aktív, és gyarapszik.
Barbi!
Nincs ötletem, hogy lehetne megszerettetni Leonnal a kanalat. Én szoktam azt is csinálni, hogy úgy csinálok a kanállal, mintha én is bevennék egy falatot, és nyammogok is hogy milyen fincsi, erre ő elneveti magát, és már bent is van a következő kanál. De Bendegúz eddig nem idegenkedik a kanáltól, de még olyan kis ügyetlenke, jobban járok, ha csak odatartom a szájához, és leszlopálja róla a kaját. Ha beveszi a szájába, néha akkorát pruttyan, hogy fröcsög mindenhova, még a saját kis fejére is sikerül valahogy
.