Sziasztok!
Szilvi!
Viki semmit nem változott,most is olyan szép kislány,mint volt.Örülök,hogy megtanultál kicsinyíteni,ezután remélem sok sok fótóval fogsz bombázni bennünket.
Nagyon szép szobrokat csináltatok,az a csiga valami eszméletlen
De Erzsébet királynő se semmi
Ez tényleg fura szokás,hogy a farsang zártkörű,még nem is hallottam róla. Ezt nem értem?Még leselkedni sem lehet? De azért lefotózzák őket valaki vagy még a fótós b. sem lesekedhet egy cseppet?
Már most hiányzik az autóm,úgy sajnálom szegénykémet.
A szívemhez nőtt két év alatt. És lehet,hogy nem fogok kapni kisebbet és régebbit,hanem meg kell tanulnom az apáén vezetni. Hatalmas (Range Rover)
terepjáró,és én már fosok tőle.Ezeken a szűk utcákon,kész életveszély.Na mindegyj,ha tényleg ovis lesz a Dávid,majd azért valamivel hatni fogok apára
Gratulálok én is a párodnak,joggal vagy büszke rá,én nagyon röstellem magam,de nem bírnám megcsinálni ezt a 90 napos diétát.Sőt,tornászni is lusta dög vagyok,úgyhogy marad a kövérség.
Nóra!
Jó,akkor kinyomtatom a képeket.
Jó kis vállalkozásba kezdtek ti is
A házépítés nem egy leányálom,dehát a negyedik gyereknek is el kell férni valahol
Remélem úgy alakítjátok,hogy ő is elférjen Tami mellett.
Kész vannak már a szabadídők?
Így a neve nem mond semmit az Adriennek,csak a képről olyan ismerősnek tűnt.
Beírtam a tábliba az adatod,de most nem rakok újat,majd ha gyűlik még adat. Szóval mindenkitől,(aki szeretné persze),kérném szépen az adatokat,hogy szép kis táblánk legyen,ne ilyen foghíjas.
Kell az anyuci neve-ill. szülinapja és ,hogy melyik kórházba szült. Meg persze még tehetünk bele mást is. A kort nem tudom milyen képlettel kell számolni,így az nincs,pedig jó lenne tudni napra pontosan tudni ki hány hónapos,éves,mert ezt így nem lehet követni.
A honlapomon majdnem mindenkinek ott van a csíkja (Az újaknak még nem volt időm felrakni
),de sajnos nagyon bonyesz ide bemásolgatni őket. Sőt a képeket is,arról letettem,pedig jó lett volna.
Anita!
A ház tényleg szép ajándék egymásnak
Mit vettél neki vagy nemmered elárulni,nehogy elolvassa????
Hiszti korszak
Ilyenek ezek a pindurkák,be tudják égetni az embert a hisztijeikkel. Majd csak idővel kinővi Nimród is ezeket a kitöréseket,próbálj meg nem foglalkozni vele.
Majd várd ki a dackorszakot,az aztán lesz az igazi hadd el hadd!
Mikor költöztök? Vagy az még messze van?
Ja és akkor tényleg nem lesz netetek egy darabig?
Na kisasszonyok merre tetszenek lenni?????
Judi?Jatka?Andi?Betti?Kriszti?Nóra?Anett?(Akik ma nem írtak a kedvenc topikjukba!)
Ja Kriszti!
Megkaptam az imélt a tökéletes munkahelyről,hát igen ezt el lehetne viselni,ha kell valakinek elküldöm,csak szóljatok.
Ja és a te szülinapodat tudtam,látod milyen eszetlen vagyok?Nem irtam be!!!Lőjj már le!!!
Bocs a szófosiért megyek alukálni,holnap apa itthon lesz,így nem tudom mikor tudok jönni.
Tudtátok,hogy van egy bababolt a Béke téren?
Futrinka Bébi-és Gyermekruha???Apa ma nagyon klassz cuccokat vett a kicsi fiának.
Na tényleg befejezem,menek!
Ildikó