Sziasztok
betegeskedőknek jobbulást kívánunk!
Reditke Bálintjának boldog névnapot!
Liv, Neked is, utólag
Alvásról csak annyit, hogy tegnap is és ma is korábban fürdettem Lilit, mint szoktam, (fél 8 helyett hnegyed 7kor) és így nem pörgött túl, és jó korán le tudtam tenni aludni(8 körül), ami mostanában ritkaság, mert fél tíz körül úgy zavarom be az ágyába, és még ott ülök/fekszem az ágya mellett negyed órát, míg elalszik.
Tegnap ő mondta, hogy menjünk az ágyába, és simán kijöttem a szobából, miután letettem, ma pedig belealudt a tápszerbe. Szóval úgy tűnik, Lilit nem szabad hagyni túlpörögni, ha egy csepp álmosságot látok rajta, el kell kezdeni az esti ceremóniát.Persze ez majd csak napok múlva lesz biztos "diagnózis"
Macs
Néztem a házakat, nem rossz, van olyan, ami tetszene.(tudod, férj is van
)
Ja, azt írtam régebben, mi úgy csináltuk a nászajándékokat, hogy összeírtuk mit szeretnénk, és a sógornőmhöz irányítottunk mindenkit.
Így mindent kaptunk amit szerettünk volna, és nem volt egyforma kávéskészlet
A sok ember előtti szereplést én sem bírom, de az esküvő más. Rengeteg barátunk kollégánk jött el, családból is voltak sokan. Polgári és templomi is volt, a kettő között fényképezkedtünk. A vacsora és a templomi szertartás között a barátok, kollégák feljöttek hozzánk "állófogadásra". A vacsora 30 fős volt, a szűk legjobb barátok, család részvételével. Így oldottuk meg, hogy mindenkivel tudjunk beszélgetni, és vendégül tudjunk látni mindenkit, akit szeretnénk, de mégse óriási költség legyen(mondjuk így sem két fillér volt, pedig spóroltunk egy csomó mindenen)
lányok, van valakinek aquafilteres porszívója, takarítógépe?Milyen a tapasztalatotok azzal? Szeretnénk egy új porszívót, de ha már-gondoltam én-veszünk, vegyünk olyat, ami porzsák nélküli, és ha már anélkül van, legyen vízszűrős, és ha már vízszűrős, akkor lehessen kárpitot is és szőnyeget is tisztítani vele
Sokat akar a szarka
Kinéztem egyet a Saturn-ban, de nincs ott az ára, és semmit nem találtam róla a neten magyarul...
szóval bármilyen tapasztalatot szívesen vennék, köszönöm előre is
Inimmáékról
Továbbítottam a jókívánságokat, használt
Most kaptam tőle sms-t.
Reggel mentek volna haza, de Csani hányt kétszer, kapott infúziót, ami sokáig tartott. Napközben sokat evett, így délután tudtak hazamenni. Otthon is sokat evett Csani. Nagyon elfáradtak, de Inimma boldog, hogy túl vannak rajta
Csirkesz
Ha bármikor tudok segíteni, csak szólj, ha vásárolni kell, vagy csak kicsit lekötni Botit. Szerintem Lili is szívesen vállal egy kis figyelemelterelést
Tel:06-20-344-18-45.Csörrents meg, és ha tudok, megyek!
Mászás:Lili inkább lefelé akar zsiványkodni, mániája, hogy feláll a kanapén, és elindul a karfáján keresztül. Próbálom észérvekkel meggyőzni, hogy nem lesz jó, ha leesik, eddig bejött. Asztalra mászás még nem jutott eszébe, viszont előszeretettel tenné fel a lábát, ha hagynánk. Hogy honnan vette?!?
Na megyek, mert ficereg, lehet, hogy szomjas, vagy melege van...
Jó éjt mindenkinek!
A reformtorta receptet én kértem és köszi, kipróbálom majd
Pusz:
Móni