Sziasztok
Mariann,
Olyan szépen írtál, egytértek vandával, könyvbe illő, én meg teljesen meg is hatódtam
Igen, valahogy így érzem én is, főleg hogy látom, Ádikám milyen nagyfiú és mennyire önálló és néha fáj, hogy már nem is igényel bizonyos dolgokhoz. Butaság, de olyan fura érzés volt, hogy egyedül ment le a lépcsőházba Apájához, és már nem kellett kisérnem, múlt nyáron
Az a helyzet a Ringatóval kapcsolatban, hogy nekem a legkorábbi lenne a legjobb, mert Minkém még 2x alszik napközben, egyszer 10-től délig és utána fél2-től 4-ig... De ha gondolod, egyeztessünk priviben, oké???
Erkám,
A "kereszlányod" egyszerűen szuper
és neki is tetszik a neve, mert csak úgy csipog, amikor azt mondom, "nyilj ki Theo"
Hát mi bizony már hozzátápizunk, elég régóta, így tudtam csak kihúzni a szopit, amíg lehetett. De én is azt mondom, nem kell erőltetni, viszont ha már eljutottatok valameddig, én onnan már nem lépnék vissza...
A mi védőnénink szerint is nagyon fontos a szoptatás, minél tovább, de bizonyos kortól és szerinte 6 hóstól ez már nem elegendő tápanyagforrás. Nemtom, sokféle infót hallottam, nálunk a természet is így akarta, hogy kapjon másfajta kaját is.
Nálunk most a legújabb, hogy a kicsit darabosabbakat szereti, vagyis nem turmixolok, hanem villával összetöröm a gyümit meg a főzeléket...
Mi egyelőre úgy döntöttünk, nem adatunk be semmilyen plusz oltást, ebben egyeztünk meg a dokinénivel. Ádikám sem kapott, pedig akkor volt ez a anyg agyhárty-gyulladás mizéria, de mondta az Apukám, hogy szte csak a média fújta fel, mert ugyanolyan mértékű, mint eddig és azért bizonyos körülmények kellenek ahhoz, hogy elkapja...
Zsófi nagyon ügyi
Képzeld, Apa is beültette Minit egy bébikompba a Brendonban és ő is hátrafelé kezdett tolatni vele
Milyen érdekesek a babók
A Tücsökzene is fél órás? lehet már írtad vhol... És Zsófinak hogy tetszik? Az elején nem volt olyan nagy sikere, ugye, ha jól emlékszem...
Vanda,
Fantasztikus dolgokat művel Máté!!!! Ez a tapsizás is, hát nem semmi
Emlékszem, nálunk is kellett Ádinak cipőcske, ahogy felállt és neki is bajba voltunk, mert 17-es lába volt akkor...Minivel már nem lesz gond, mert most van 17-es és még nem állt fel
Találtál vhol cipőcskét?
A Brendonban bizti van, de tudom, jó drágák...Ott asszem 16-tól vannak.
És igazából semmi különös oka nincs, hogy ritkábban jöttem, csak úgy elvoltam mostanság a Fiúkkal
Pusszantás,
Kata