Mian!
Vigyázz, mert szavadon foglak!
Én már el is képzeltem a csereberét
. Zsani bárkivel szivesen elmegy, sajna már volt, hogy ezzel csak viccelődtek és ő tök komolyan vette, aztán alig lehetett megvígasztalni.
Szóval mikor is jöttök legközelebb haza?
Timi!!!
Jajj, annyira örülök, hogy Te is itt vagy!
Örülök, hogy készen vagytok a lerakással, Marci pedig elvégezte az utómunkákat.
Mesélj magatokról, ha van időd, várom a levelet!
<font size="-2">A rózsás szettnél a férjemet kértem meg, hogy segítsen már kikeverni a megfelelő színt, mert én képtelen voltam rá! Azt tudni kell, hogy a férjem jócskán szintévesztő(repülőt nem vezethet, jogsit is csak úgy kapta meg, hogy úttörő becs szóra megjegyezte: "fölül a piros, alul a zöld, közte pedig csak a sárga lehet!
"), de ha szinkeverésről van szó mindig tudja, hogy kb. milyen szineket kell összekeverni, hogy megkapjuk a kívánt színt. Én sem értem, hogy csinálja, de az "életben" olllyan szintévesztő, hogy csak na!
Itt egy kis
baboskönyv-teszt, "Online teszt" akit érdekel!</font>
Gipszkiöntők:
Egységesen 550-re vannak leárazva(690-890 az eredeti áruk), ők már csak a drágább német kiöntőket használják és csak kész gipszeket árulnak, mivel a német kiöntőt nehéz beszerezniük és jóval drágább is. Gondoltam szólok, hátha nektek is kedvező az ár! Ezek PHILIPP (ha jól írom) kiöntők, nekem többféle is van belőle és eddig bírták a kiképzést.
Igaz valahol olvastam, hogy a német sokkal strapabíróbb és aprólékosabban van kidolgozva, de nekem ez is megfelel!
Szállítás: Bp.-en vagy ha igény van rá megkockáztatom a postát is csak össze ne törjék, mire odaér.
Hogy érdemes becsomagolni és feladni?
Szilvi