Hahó!
Kyr! Nagyon sajnálom el tudom képzelni mit érezhetsz, nekem is minden apró-cseprő dologért meg kell küzdenem, mert ugye ez az én érdekem, nem a pénzügyesé..
Pedig nem azért nem lettem pénzügyes, mert nem értek a matekhoz, hanem mert qrvára nem érdekelt!
Erre most figyelhetek minden szabályzásra én, különben átvernek, mint az az bizonyos sz.rt a palánkon..
Tontica! Azért ha tudsz majd telcsiszámot írj sms-t a 20/455-1320-ra
Beszti! Pénzügyesek nálatok is a helyzet magaslatán állnak..
Hogy mit miért kell évente, vagy nem évente igényelni még azok sem tudják akik kitalálták szerintem, leginkább arra tippelek, hogy biztosan legyenek jóó sokan akik eltévesztik a szabályokat, és sz.vnak
Andi! Te kis mohó, azt nem szeretnéd, ha egyből futva közlekedne egész nap Áron?
Azért csak szépen lassan!
Infot köszi, majd lehet hogy mailben még kérdezek, mert pl fogggalmam sincs hol ban kőérberek, de ezzel nem akarom a többieket untatni
Túlhordás: úgy tudom max. 2 hetet szoktak a türelemesebbek engedélyezni.
Pledit! Fogyi ügyileg aztán át ne ess a lovacsak túloldalára... pl., anorexia.. csúúúúnya, azon kívül, hogy káros
Lau! Olyan jó hogy sokat jössz megint, örülök neked, remélem most már jobb a hangulat a hétvége is jól telt. A téren különben nem neked kell futkározni, ha nem a kölkeceknek, a levegő neked is jót tesz, Áki meg van olyan ügyesokos, hogy vigyáz Balászra ha megkéred, nem?... Képek édesek
Matekhez GRATULA ÁKOSNAK!
Reditke! 36-hét
Juhujuhu! Nagyon süt a szép nagy hold, no meg a frontok is jönnek-mennek bőven, remélem azért még kibírod, addig amíg tervezed, és nem osztodsz!
Liv! itt is köszi a képeket! Felrugás... hát ezt tényleg elfelejtetted mesélni. Utólag is bocs! Itt is Boldog névnapot!
Judy! kis fülesbaglyodnak további jobbulást! Fülgyertyát lehet ilyen kicsiknak "adni"? Nálam az nagyon bevált..
CSengő! Alvás HIDEGBEN! ? Jaj én meghalnék, így is nyöszörgök reggelente amikor ki kell bújni a jó meleg dunyha alól.. Én nem is tudok elaludni hidegben, és volt már hogy sírógörcsöt kaptam a hugomnál a panelben, mert melegítőben és pulcsiban is fázott a vesém egész éjjel
Macsek!
Azért ne aggódj, futsz még Te is Márk után eleget
Dino! Hogy nem fagynak meg azok a nyavalyás bacik hazáig a nagy hideben?? Akrobatádra lehet hogy kicsit görbe szemmel néznék, nálunk ASZTAL MÁSZNI TILOS!
Falra is csak én mászhatok a családtól!
Igaz minden más belefér, pl. játékosszekrénypolc a menő felmászás ügylieg
Bernátnak jobbulást..
Kormi! Határidők
Nem rossz módszer, csak baba is betartsa őket!
Tcis! Magyarság: TE beütötted a kis bucidat, ha azt hiszed, hogy ez számít valamit nekünk!
3.-ság: látszik, hogy fülig szerelmes vagy aptyukba: csak a jót látod benne!
De így a jó
Sz.Gépet már enyim ördögfióka is kiakasztotta párszor, azóta az is TILOS
Van még két TILOS : a bögrés-tányéros szekrény és az elektromos kütyük /tel, fényképgép stb/ földhözvágása
Szimpla és gusztustalan anyagi oko miatt
Csirkesz, Te 1/2 karú duplamutter!
Azért kicsit többet is írhatnál magatokról
Hogy bírtad az elapátlanodást?
Nikk! Nálunk pénz miatt nem lett nagy lagzi, ezért aztán templomi sem, csak polgári pity-puty volt..
Jó szervezkedést, esetleg ha segítség kell, és tudok, szólj!
Ami nekem hiányzik itt Magyarországon az a nászajándékok egyeztetése, küldföldön ez tök normális, hogy rákérdeznek, hogy mi nincs, meg van lista és beírják, hogy ki mit vesz meg, itthon meg kapsz 85 étkészletet, teás- kávés csészét, kávéfőzőt és stb..
Hvera! Pohár
Show-der sztár!
Pocó! Reklám: nálunk 1-2 kedvenc van, arra bárhol el kezd táncizni, vagy énekelni. Igaz itt csak este van TV-zés. Lili viszont golyófüggő
Imádja a gépi és kézi sorsolásokat, pl. Keno, Sknadináv Lottó
ÉS tudja az éneket is hozzá: énekli,hogy taratatatta meg ajajajajaj!
Csúcs fazon ilyenkor
Sunimum? Hogy vagytok? pötyik? Melózol?
Magunkról: Meg van az előszerződés a lakáshoz, nincs más hátra előre. Remélem összejön a hitel is, és el tudjuk adni a telket.
HA valaki jótündérrel talákozik, aki pénzeszsákokkal dobálja az embereket, akkor szóljon nekem hogy merre van, és tartóztassa fel amíg odaérek. Esküszöm rohanok!
Mint az ma kiderült Lilinek nem a 10. foga jött ki Livéknél a héten, mert ma sikerült belekukkni a szájába jó mélyen, hát a jobb felső örlő teljesn kint van, a balnak pedig a külső éle, szóval bocsi Liv elveszem a jubileumi címet, de azért büszke vagyok arra is, hogy a 12. foga van kint ..
Na mára ennyi tellet tőlem.
Pusz:
Macs