sziasztok,
Zita: hát tényleg nagyon szép baba. és mennyi haja van
)
Brigi: én szombat de. járok.
mielött komolyan azt hiszitek, hogy okos vagyok egy vicc:
Nyuszika ül a barlang előtt és gépeli a laptopján a szakdolgozatát.
Arra megy a róka, és megkérdi:
- Mit csinálsz nyuszika?
- Gépelem a szakdolgozatomat.
- Nahát nyuszika! Te ilyen okos vagy? És mi a témád?
- Hát az, hogy "Hogyan verjük meg szakszeruen a rókát".
- Ne viccelj, hiszen te kicsi vagy, és gyenge, hogy tudnál errôl a témáról jó szakdolgozatot írni?!
- Na gyere csak be ide a barlangba, megmutatom - szól a nyuszika, és bevezeti a rókat a barlangba. Odabentrôl dulakodás zaja hallatszik, majd egy halálsikoly, végül csend. A nyuszi elégedetten kijön a barlangból, leporolja magát és visszaül a laptopjához.
Gépel tovább, amikor arra téved a farkas. Csodálkozva nézi a
nyuszikát.
- Hát te meg mit csinálsz itt nyuszi pajtás? - kérdi.
- Tudod farkas, gépelem a szakdolgozatomat.
- Te? És milyen témát választottál?
- A szakdolgozatom cime az: "Hogyan verjük meg szakszerűen a farkast".
- Haha, jó vicc. De mondd csak nyuszika, hogy fogod te ezt megírni, amikor nem is tudsz a témáról semmit. Hogyan tudnál te az én megverésemrôl írni, amikor kicsi vagy, meg gyenge is.
- Tudod mit farkas? Gyere be velem ide a barlangba, megmutatom.
Bemennek a barlangba, ahonnan újra heves dulakodás zaja hallatszik, majd egy fájdalmas halálhörgés, végül semmi. A teljes csendben kilép a nyuszika a barlangból, és újfent leül a laptopjához, hogy végre befejezze a szakdolgozatát.
Arra megy a medve.
- Szervusz nyuszika! Hát te meg mit csinálsz itt?
- Éppen be akarom fejezni a szakdolgozatomat.
- Nahát! És mi a témád?
- Hát tudod medve pajtás, az a cime, hogy "Hogyan verjük meg szakszerűen a medvét".
A medve jót röhög, meg a könnye is kicsordul.
- De nyuszika! Hogy tudnál te errôl a témáról érdemlegesen írni, amikor semmit nem tudsz róla?
- Gyere be velem ide a barlangba, megmutatom. - válaszolja a nyuszi, és bevezeti a medvet a barlangba.
A barlangból újra csak heves dulakodás zaja hallatszik ki, majd egy rettenetes ordítás, végül csend. A nyuszi kijön a barlangból, leporolja magát, és újfent leül szakdolgozatot írni. Befejezi, és beszól a barlangba.
- Na, most már kész, elolvashatod.
A barlangból kijön az oroszlán. Végigfutja a nyuszi irományát, majd elégedetten közli:
- Látod nyuszika, mondtam én, hogy mindegy, hogy milyen témát választasz, az a fontos, hogy a konzulensed legyen jó!"
zsuzsa