Sziasztok!
Krisz!
Örülök, hogy már minden rendben, nagyon vigyázz Magatokra! Ez az uh-os mizéria engem is biztos az őrületbe kergetett volna.
Kata és én is érdi vagyok
Te merre laksz? Én a Botond utcában, a Csaba utcához közel.
Zsuzsa!
Üdv itt és gratula! A szupi táblában már Te is benne vagy ám!
Én is így voltam vele, hogy hullámokban jött a hányinger és kis kajcsival egy darabig szüneteltettem a dolgot. Csak estére volt olyan érzésem, hogy menten szétdurranok
De most már sokkal jobb
Neked is szép lassan elmúlik!
Dávidod mellett hogy bírod? Gondolom Õ is egész nap lót-fut
Kriszti!
Örülök, hogy már mosolygósabb a világ és Te is! Az teljesen normális, ha néha padlót fogunk, de aztán újra mindent szépnek és jónak látunk majd.
Köszönöm a drukkot, bejött
Jobbulást Neked!
Gabi!
2 barátnőmnél is kimaradt a 12.heti uh, ők ugyanoda jártak, az újpesti Szülőotthonba. Õk sem értették, hogy nekik miért nem kellett menni, de a babák egészségesen megszülettek.
A Praxisban biztos meg fognak nyugtatni, nagyon profi a gépük és az uh-os doki (neve nem jut eszembe) nagyon kedves. Aztán lehet, hogy már jártatok ott az előző terhességnél? Én meg osztom itt az észt
Bocs!
Petid egy igazi Bill Gates lesz
De gondolom, ennek most nem örülsz. Nem semmi, hogy ezeket a porontyokat már most a gép elé tudják szögelni ezekkel a játékokkal. És mi lesz később! Jobb bele sem gondolni
Anita!
Téged is üdvözöllek az egyre népesebb csapatunkban! Gratula!
Margaréta névről még nem is hallottam, de tetszik
Kata!
Örülök, hogy a védőnő tetszik! Ez nagyon nagy szám
A vérnyomimmal én a dokimnál jártam így még Marcinál, de én sem paráztam, mert tudtam, hogy nem magas, csak ott valahogy felspannoltam magam. A relaxációs technika sosem jöhet rosszul
Annyira jó, hogy ilyen sokan kezdünk lenni, bár néha elvesztem a fonalat, hogy most kivel mi is van, de majd belejövök, egyre jobban összeszokunk és megismerjük egymást.
Nem tudom melyikőtök írogatott így topikokba, de az a topik, ahová én Marci 3 hónapos kora óta írok, nagyon sokat jelent nekem. A lányokkal megnyugtatjuk, bíztatjuk egymást, segítünk ott, ahol tudunk. Meglátjátok, mi is így fogjuk egymást segíteni (ahogy már most is!) a terhesség egész ideje alatt és amikor a Babók a világra jönnek. Na és utána jön majd az igazi izgalom
Ketteskével ma voltunk a 12. heti uh-on. Szerencsére minden rendben, a kobakmérete alapján akár 13 hetesnek is megfelelne őkelme. Marci is ilyen nagyfejű baba volt
A nyaki redője tökéletes (Marcihoz hasonlóan) 1,5 mm
Fejétől a popójáig már 67 mm. A fejecskéje a két füle között 22 mm széles
Teszek fel Róla egy fotót! Ne a minőségét nézzétek, hanem azt a pirinyó kis emberkét
A tábla sem maradhat el!
Mindenkinek jó éjszakát és puszi: Melinda (11+5
)