Detty!
Babakocsi ügyben azt még hozzátenném akár használtban akár újban gondolkodsz, hogy ha lehet, olyat vegyél, amihez midnen van, esővédő téli-nyári lábzsák textil mózes rész, ha nem dönthető vízszintesen.
Ugyanis a márkás koicsiknál a legnagyobb átverés, hog ymegveszed, aztán nézel, hogy még ezt meg azt is megkell venni és így már 30e-rel drágábba kocsi, ha van egyáltalán hozzá színben azonos...
Én most egy Toma-t használok, ez 40 e volt.
Masszív kocsi (az előzőt ezért adtam el, mert nem volt az, pedig egy vagyont fizettünk érte), van hozzá minden, még pelenkázó tasi is. Nem túl könnyű, de kénylemes a gyereknek. Olyan 11 kg körül lehet.
Ha travel systemet szeretnél akkor most van kuponakcióban egy kifutó ABC design 35e-ért a Brendonban, de ez alig téliesíthető és elég kicsi.
Hordozót már 10e-től lehet venni.
Ha gondolod nézd meg a lehel úti bababoltot:
www.babadiszkont.hu Ha Cam vagy Neonato termékben gondolkozol akkor a
www.matti.hu (ez a nagyker)
Ahogy Tibicsoki írta kifutó modellekből a soroksári úti Brendon a legnagyobb, én felsőbb(férjem) utasításra nem vehettem kifutót.
Ha Top Rider vagy Pierre Cardin modellek, akkor még a minimanó sem rossz árban.
www.minimano.hu Ha veszel, csak olyat vegyél, aminek legalább valamilyen márkajelzése van, a számla fontos, mi már szervizeltünk a régi kocsinkat.....
Ha jó kicsire összecsukhatót keresel, akkor a Pierre Cardin-t javaslom sok modellje van, igen népszerű, és a minősége is elfogadható.
Használtan a babaszoba.hu-n van nagyon sok.
Érdemes megnézni, de ott is csak számlásat érdemes venni.
Üdv: Dóri