Új privát üzeneted érkezett!

Szia Sidney!
Ha túl fokhagymás, akkor nem jó. Meg az is fontos, hogy lehessen netről rendelni.
Régebben rendeltem a Foodexpress-től. Igaz, hogy Norbi update-ot, de nagyon nem jött be. Az első héten még igen, mert újdonság volt, de utána egyre jobban nem ízlett. Lehet, hogy azért megpróbálom, hátha tényleg jó irányba változtak. Honlapjukat már néztem vmelyik nap.

Babaszobán fórumozom még. Csecsemőknél, de hogy ott van-e vízöntők, nem tudom. Ahogy láttam, nem igazán a csillagjegyes fórumok vannak többségben. Ide egyébként is ritkán írok, a 2005.októberbe szoktam sűrűn, ide már terhesen is sokat írtam (akkor még a szülészetek,kórházak alatt futott, most már átjöttünk a csecsemőkbe).
Ha esetleg mégis ráakadnék vhol vízöntökre, szólok Kép

Pár kép,ha sikerül:
Kép
Kép

Martin:
Kép
Kép

Üdv
Judy
judy68

Dóri79:a fotót nem ők fogják csinálni az esküvőn csak a videót,a fotós már meg van máshonnan.Sztem is nagyon jók a modell képek,ezért döntöttem úgy,hogy apának ezt adom ajándékba.Ja meg hát az ára miatt!!!!

Fricky:szal szted is kaka volt a kiállítás,hát igen sztem is.Mi az apáknak és a nagyapámnak 1-1 üveg bort az anyukámnak,a nagyimnak és a párom apjának a barátnőjének 1-1 csokrot adunk,olyan virágból,amilyen az én csokrom lesz.De ezt még nem tudom,hogy milyen hiszen ez apa feladata.Bár már mondtam neki,hogy a sárga rózsa a kedvencem,tehát ennek megfeleően cselekedjen!!!!Nagyon édes Bence,nagyon jó ötlet ez a honlap!!!!

Lányok!Van olyan köztetek,akinek magas volt a vérnyomása a terhesség alatt???Nekem már a terhesség előtt is magas volt,de ez megszűnt,mikor megtudtam,hogy babát várok.De az utóbbi 2 mérés elég magas értéket adott.Ma voltam a védőnéninél és mondta,hogy ez nem jó.Lehet,hogy majd gyógyszert kell szednem rá.Ja és még egy dolog!Hétfőn reggel megint barnás cucc jött belőlem,nem vérzés és csak egyszer.de a védőnéni azt mondta,ha nem vigyázok jobban magamra és nem pihen többet akkor lehet,hogy kórházba kell mennem!Hát jól bekakáltam,nem akarok kórházba menni,inkább megpróbálok visszaveni a tempóból.

Detty
dettyke78

Sziasztok!

Judy! Köszi a segítséget akkor majd bekukkolok oda a csecsemőhöz. Babaszobán nem egyszerű eligazodni,azért is kértem segítséget. Nem mintha túl sok időm lenne fórumozgatni. Hát a Norbi már levonult a Foodtól. Egyébként az a menü másoknak sem ízlett. A többi viszont jó. Most is van fogyis menü van mikor azt rendeljük. A múltkor pl.nagyon fincsi volt. Szeintem próbáld ki. Bocsi a Gyáli miatt, de én már kb 2 hónapja nem rendeltem tőlük. Na mindegy.
Nagyon édik a fiúk. Dominik nagyon ügyesen cuclizi egyedül. Martin is szép fiú igazi kis belevaló.

Detty! Pihizzél! Ne hajtsd túl magad. Tényleg vigyázz, mert a magasvérnyomás egyébként sem túl jó.

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

NAGYON FONTOS KÉRÉSEM LENNE:CSEPELEN A II-ES KAPUNÁL LÉVö ORVOSI RENDELöBEN ÁLLÍTÓLAG VAN CSÍPöSZüRÉS. ENNEK KÉNE A TELCSI SZÁMA + RENDELÉSI IDEJE!!!!!!!
Sajnos a rendelő központi számán egyáltalán nem tudtak segíteni (hogy minek akkor a telefonközpontos, nem tudom...)

Kispesten, Heim Pálban, Madarászban időpontot kell kérni, de mind késői, márciusi időpont. Nekünk az nagyon késő már, Domi így is 3,5 hónapos!!

1 hete voltunk Kispesten Kardiológián, gondoltuk ott a csípőszűrést is elintézzük, de kiderült ott csak szerdán van Orthopédia és bejelentkezéses, mi meg pénteken voltunk. Mikor a kardiológiára kértünk időpontot, egy szóval sem mondták a tel.kp-ban, hogy ortopédiára is előjegyzés van

HA BÁRHOL BP-EN TUDTOK OLYAN HELYET, AHOL NEM KELL HETEKET VÁRAKOZNI, AZ IS MEGFELEL, CSAK SIKERÜLJÖN MÁR VALAMI!!!!!!!!

Köszi!KépKép

Sidney,
semmi gond, Gyálról nem is hiszem, hogy Csepelre kihozták volna...
Lehet, hogy megpróbálom a Foodexpresst Kép

Detty!
Tényleg vigyázz magadra, a magas vérnyomás nem jó, főleg terhesség alatt.Sok pihi, no idegeskedés!!!

Üdv
Judy
judy68

Judy!
Sajna en is csak idopontosat tudok. Regen (szeptemberben) nem kellett idopont, de most elment a futomuves doki bacsi, es az uj doki neni idopontos. Nekunk tegnapra volt, de en hulye azt hittem mara van. LEKESTUKKépKépKép Hiaba, ezek az ejszakazasok total kikeszitenek. Tehat a kispesti kilove. (Tancsis M. u)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!
Detty mostz olvasom hogy problémád van a magas vérnyomással nekem mindkét gyereknél magas volt az elsőnél 34 hetesen kezdett magas lenni a másodiknál már a 25. héten kezdődött nem kell nagyon megijedni
mert gyógyszerrel nekem is be tudták állítani de lehet hogy a szülésbe is beleszól majd.
Nekem a nagy lányt (3 éves)is emiatt kellett császárral megszülni.Kép
De a kicsit(11hónapos)sikerült rendesen megszülnöm
mert a dokimmal sikerült olyan gyógyszert találnunk ami kordában tartotta még a szülés alatt is.Kép
Igy sikerült hüvelyi úton megszülni Emesét.Kép
Azóta a vérnyomásommal nincs gondom.
De tényleg hallgass a védőnőre és próbálj minél többet pihenni vele és a dokival is szoros eggyüttműködésre lessz szükség hogy beállítsátok a gyógyszer adagot és addig is nagyon vigyázzatok magatokra a kicsivel üdv. Kati
ui:
Ha még lenne kérdésed akkor a XVIII.ker családok topikba irok ott megtalálsz általában napi rendszerességgel megnézem.
ketten

Sziasztok Dicsekedek egy kicsit a lányokkal ha nem baj rakok fel képeket.Kép
Egyébként Pestimréről írok és A Jahn Ferencben szültem.
KépKép
ketten

Szia Kati (Ketten),
nagyon aranyosak a lányaid Kép
Kinél szültél?

Megoldódott a broblémánk, a Karolina útra visszük Domit hétfőn.Nem időpontos, de max. 1/2 óra a várakozás. Edinával is itt voltunk majd 9 éve és tényleg nem kellett sokat várnunk. Mondta is a párom, miért nem visszük Domit is oda, de eddig nem tudtam se telcsi számot, se rendelési időt.
Jó kis nap lesz ez a hétfő: délelőtt Martint kell visszavinni ismét a bőrgyógyra a Madarászba, remélem kap igazolást és mehet keddtől oviba. Majd du. meg Domit a Karolina útra. Aztán 4-re Edináért a suliba.
judy68

Szia Judy!
Köszönöm a dícséretet a lányok nevében is Kép
Dr Zeitler Miklósnál szültem mindkét lányomat ő volt a fogadott orvosom és meg voltam elégedve vele.
A vérnyomás problémám és az első császár után is biztatott, hogy még megpróbálhatjuk simán megszülni a másodikat és sikerültKép Kép
Néztem a ti képeteket a profilodban de nagyon életlen sajna de van albumotok is a babaneten?
Megírod a címét? Megnézném ha nem baj.
Szoros napotok lessz hétfőn mint látom kitartás az a nap is hamar elmegy majd este meg beájultok az ágybaKép
Üdv Kati (Ketten)
ketten

jaj nem néztem rendesen körülKép
Már látom a képeket itt a topikban Nagyon aranyosak a gyerekeid és szépekKép
Martinnak mi volt a baja hogy be van kenve?
ketten

Szia Kati!
A profilban még mobillal készült a kép, pár napja van csak digitális gépünk.

Itt vannak a fényképalbumok:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=15760

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=15796

Martinnak volt egy sebfertőzése, ami az orra alóli sebből indult egy megfázás után. Tele lett az arca. Már majdnem elmúlt, mikor az orra belsejéből megint elindult. Már 1 hónapja kínlódunk vele, most úgy néz ki talán elmúlt, de majd csak hétfőn derül ki.
judy68

Detty!

Nekem magas lett a vérnyomásom a 34. héttől
(142/86), plusz a 28-34 hét között híztam 7 kg-t és elkezdett dagadni a lábam. Kaptam gyógyszert Normodipinet mag Dopegytet.Utána folyamatosan ment feljebb, úgyhogy a 38. héten császár lett a vége.Akkor 156/90 volt meg 180/ nem tudom.
Szülés után 3 héttel tökéletes volt a vérnyomásom.
Ja és az a röhej, h semmi bajom nem volt, mármint nem fájt a fejem és nem láttam magam előtt fekete pontokat.
De lehet, h többet kellett volna pihennem.
Vigyázz magadra.

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Hát Lányok jól bekakáltam.Nem szeretnék csaszival szűlni.Mindent meg fogok tenni,hogy lejjebb menjen a vérnyomásom.De mostanában nem vagyok ideges meg iylenek,de mégis.A barátnőm mindakét babát csaszival szűlte és nagyon bánja,hogy így alakult,mert úgy érzi,hogy elvették tőle a szűlés örömét.
dettyke78

Judy,

Pont most akartam írni, hogy próbáld meg a Karolina utat. Mi is oda jártunk, mert Danca sokáig befelé fordította a lábfejét.
Ha jól emlékszem, hétfőn és kedden kora délutántól van csípőszűrés. Sok baba volt de elég gyorsan szórják ki őket. Azt hiszem, keddne van ultrhang is, talán érdemesebb akkor menni, mert ha szükséges, rögtön meg tudják nézni.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

DEtty!
Figyelj olvastad amit írtam?
Én a másodikat simán szültem és pedig a vérnyomásom a 25.héttől magas volt és egy Dopegit nevű gyógyszerrel sikerült renben tartani és rendesen szülni.
A dokidtól érdeklődj az epidurális érzéstelenítés után mert az is jó hatással lehet a vérnyomásodra az is.
Üdv KAti
ketten

Detty!
Az első terhességem során a vége felé én is toxémia gyanús lettem, de nem teljesen emiatt lett császár az első szülésem. Nálam a 22 órás vajúdás végére láz is lett, valamint a baba mégis nagyobbnak tünt, mint amit az UH mutatott (4200G). A másik két terhességemnél viszont nem hogy magas, hanem nagyon is alacsony lett a vérnyomásom, mindig kérdezték, hogy nem szédülök-e, mivel annyira alacsony. Ez a két szülésem hüvelyi úton történt. Semmi komplikáció nem merült fel. Úgyhogy büszke vagyok magamra, hogy 1 császár után még 2 sima szülésem volt. Persze ehhez kell egy nagyon lelkiismeretes doki is.
A mai napig alacsony a vérnyomásom.

Ez a legkisebbik, Bettina 16 hónaposan
Zsuzsa
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Detty, én sok helyen hangoztatom, h semmivel sem rosszabb egy császár és ettől még ugyanolyan príma anyuka leszelKép
Jobb egy gyors beavatkozás-ha arról van szó- mint természetes úton tök lila babát szülni 20 óra vajúdás után.

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok Lánykák!

Zsuzsa! Nagyon édi a "legkisebb".

Detty! Nem a szülés mikéntje a lényeg. Ezen még ne idegeskedj, hogy csaszi vagy nem csaszi. Az a lényeg hogy mindketten rendben legyetek.

Képzeljétek 1 éve ilyenkor fent pihentem a szülőszobán. Bulcsúkám meg az osztályon szuszogott. Jaj de jó volt. Úgy mennék megint.

Kép
Kép
sidney

Ketten:bocsi tényleg elkerűlte a figyelmemet.Akkor kezdek megnyugodni!!!!

Tibicsoki:igazad van,de az emberlánya mégiscsak szeretne természetes módon szűlni,hiszen így teremtette meg a Jóisten.A szűlés fájdalmával és mindne egyéb kellemetlenségével együtt.

Sidney.Isten éltesse a kisfiadat!!!!

Lányok!Tegnap extra érzékeny voltam.A párom mondott valamit elkezdtem, bőgni.Utána végre megnyugodtam egy kicsit.Valamin elkezdtünk vitatkozni és úgy kikeltem magamból,hogy ordítottam,mint egy állat.Meddíg tart ez még????Téynleg olyan,mintha nem lennék normális egészen.Párom is azt mondta,hogy ilyennek még ne látott,pedig együtt vagyunk 6 éve.Ja és este meg megint tök bújos lettem,persze Õ meg elvárta,hogy kérjek bocsánatot,de ezt nem tettem meg.Mondtam neki,hogy lehetne egy kicsit toleránsabb velem.Jóformán még nekem állt feljebb a dolog!!!!

Még egy dolog!Most kezdtük el nézegetnia babakocsit adjatok tippeket léci,hogy hol lehet venni olcsón és jót.

Szép hétvégét mindenkinek!Detty
dettyke78

Detty!
Ez természetes, hogy ilyenkor érzékenyebb vagy!!!
Ha ezt a párod is tudná, biztosan másképp viszonyulna hozzád. Nem akadna ki rögtön, inkább próbálna nyugtatni. Szerintem mutasd meg neki az ilyen hsz-eket, vagy keressetek erről szóló írásokat.

Azon meg tényleg ne aggódj, ha esetleg csaszi lesz. Nekem az első természetes volt, a másik kettő csaszi. De az volt a lényeg, hogy egészségesek legyenek a gyerekeim!!!Az anyaság nem feltétlenül a szüléssel kezdődik, utána van fontos szereped a gyermeked életében. Persze azért mindenkinek , vagy legalábbis majdnem mindenkinek vágya a természetes szülés érzése, de az egészség fontosabb sokkal!!. Nekem azt mondta a dokim egy spontán és egy csaszi után, akár szülhetek újból spontán, ha a fájások és a tágulás is jó lesz. Sajnos a fájásaim túl rövid ideig tartottak, ezáltal nem tágultam úgy, ezért csaszi lett. De a végén már én mondtam, hogy ne várjunk tovább. Legvégül kiderült, Domi is elég nagy súlyú lett (4250g).Háát, nem tudom milyen lett volna ekkora babát simán megszülni? (a lányom 2900, a másik fiam 3150-nel született)
Tudod a férfiak, mivel a terhességet sosem élhetik át, nem is tudják a vele járó érzelmeket és ezért nem is értik meg, csak akkor ha valaki elmondja nekik.
Bárhogy is szülsz, biztos jó anyuka leszel.De most az a legfontosabb, hogy ne idegeskedj és pihenj sokat.Kép

Bocsi, hogy hosszú voltam....

Kellemes hétvégét mindenkinek!!KépKép
Judy Kép
judy68

Szia Detty,lányok!
Figyelj Detty tényleg nem katasztrófa a császár és tényleg ugyanolyan szép is lehet mint a rendes szülés. És az eredmény minden esetben egy csodálatos kis lény lessz Kép
Ez a legnagyobb lényeg és inkább a csaszi minthogy bármi baja legyen a kicsinek.
Babakocsihoz szólva használtat akartok venni nagy újat?
Ha újat akartok van egy nagyon jó tippem nézd meg a Weblapjukat a Havannán van boltjuk és még ha gondolod és kéred házhoz is szállítanak.
cim: www.babaholmiolcson.hu
Nagyon jó árban vannak náluk jó minőségő holmik és nagyon korreketek én is ott vettem kocsit.
Addig is sziasztok Kati
ketten

Sidney!

Boldog szülinapot Bulcsúnak!
Hátha még mész megint!
nyeste

Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Bulcsúnak!

Kép

Kép
karpijudit

Detty!

Én is a Havannán (amit Ketten ajánlott) vettem meg sok mindent. Szinte minden felszerelésük van, ami egy kis jövevényhez kell (ruha is). És hozzá kell tenni, hogy legalább 15%-kal olcsóbbak, mint a többi bolt. Én is tudom őket nagyon ajánlani neked.
Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat.

Detty! Ha újra kezdeném használtat vennék./jó állapotban lévőt/ Kb féláron megkapod.
Ha van még időd /bocs nem tudom hol tartasz/ lesz a bababörze. Ott kifutó modellek is szoktak lenni olcsón.

Csajok! A Havanna ltp-i bolt jobb árakkal dolgozik, mint az Elefáni a Petőfi u-ban? /XVIIIker/

Kép
Kép
sidney

Detty!

babakocsi: szerintem attól is függ, h mennyit szántok rá.Nagyon olcsót ne vegyetek, mert azok általában ramatyul vannak összerakva.
Gondoljátok végig, h hol fogjátok sétáltatni
belváros, lakótelep, kertes ház stb...környéke,
ha emeletes házban laktok, befér-e a liftbe vagy ha nincs lift, akkor hogy fogod levinni és felhozni.Ha van autótok, akkor nem árt ha kicsire össze lehet csukni a babakocsit stb...
Legyen téliesíthető, fekhessen és ülhessen is benne.
Megatoysban szoktak lenni elég jó áron kifutó modellek.
A gyáli piacon is árulnak olcsón garanciával.
Könyves K. krt-n is van egy lengyel babakocsis, szintén elég olcsók.
Anyák lapjában, Babamagazinban kuponakció segítségével is lehet ki lehet fogni jó kocsikat.
Nehéz ügy, főleg ha vannak elvárásaidKép

KépKép
tibicsoki75

En is boldog szulinapot kivanok Bulcsunak!

Kepzeljetek, az Atti a hetvegen raszokott a cumira, igy cici helyett azt is elfogadja ejszaka Kép Ket napja alszom ejszaka Kép Remelem ez igy is marad! Lassan 8honapja nem aludtam rendesen. De pechunkre jon a fogacskaja, igy felkel ejszaka (iszonyatos keservesen sir), de mar nem kell a cici. Dentinoxal bekentuk az inyet es rogton vissza is aludt. Penteken feheredet az inye, tegnap meg at is torte mar az inyet.
Milyen homeos bogyo jo a fogzasra?

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Ezvicc!
Chamomilla 5 CH jó fogzásra. Ezt lehet adni akkor is , ha nem jön a foga csak nyugtalan. 1 éves korig 1 golyócska, naponta 2-3x. Pici babáknak 1-2 csepp forralt vízben kell feloldani (kb. 1/4 óra) és a nyelvére csöpögtetni. Fémmel nem érintkezhetnek a homeobogyók!
Majd pontosabban megnézem neked, hogy mit lehet még adni + az adagolást, csak most megyünk csípőszűrésre.

Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK BULCSÚNAK!!!
judy68

Ezvicc,

A Chamomilla tényleg jó, nálunk is nagyon bevált. Én csak nyugi bogyónak hívom. Dancának szinte soha nem kellett feloldani, rögtön tudta, hogy el kell szopogatni. Még élvezi is a szopogatást.
Nálam mindig van a táskámban Chamomilla és Arnica bogyó. Utóbbi akkor jó, ha elesik, és megüti magát.

Képzeljétek! Danca csütörtökön egyik pillanatról a másikra elindult. Azóta már végigmegy az egész lakáson egyedül. Nagyon élvezi. Én is nagyon élvezem, mert a 11 kilóját már nagyon nehezen bírom cipelni. Nem mondom, hogy elsiette a dolgot, lévén majdnem 16 hónapos, de jobb későn, mint soha...

Detty,

Jól meg kell gondolni ezt a babakocsi dolgot. Alig van olyan kisgyerekes barátnőm, aki ugyanolyan kocsit venne, ha még egyszer kezdené. TIbicsoki jól összefgolalta a legfontosabb szempontokat. Azt hiszem a Szentmihályi úton (közel a Pólushoz) van a Bergon márkakeresekedés, állítólag ott is jók az árak és nagyon nagy a választék.
Nekünk mákunk volt. Használtan kaptunk egy babakocsit. Lehet, hogy nem ilyet vennék magamtól, de alapvetően jól ki tudtuk/tudjuk használni. Persze azóta már vettünk egy kis, lapra csukható sportkocsit, az állandóra be van tárolva a kocsiba.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Detty!
Hát igen.... a babakocsi... Anno mi is ilyen 3 funkciós kocsit vettünk, azt hittem 3 éves koráig jó lesz! Hát nem, fél évesen felült, és nem maradt meg rendesen abban a kocsiban, így kellett vegyek én is sportkocsit. Viszont azt meg most nem tudom kihasználni, mert a hóban nem ment (kicsi ahhoz a kereke), és a nagy pufi ruhájában meg nem fért bele rendesen. Szóval mostanában a régi kocsit használom, de van egy másik is.
Sose gondoltam, hogy kell még babakocsit vennem, azt hittem minden gyermekemnek jó lesz Kép Hát nem...
És tényleg érdemes körülnézned a hírdetések között is, mert van, hogy egy pár hónapig használt kocsit tök jó áron megkaphatsz!

Ezvicc!
Gratula Attinak!

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Judit!

De ügyes Danca!Kép Én is így kezdtem valaha...Kép 15 hósan álltam fel először, de rögtön mentem mint a gép, önállóan. Dokinéninknél rákérdeztem erre, mivel Luca 10 hós és még nem állt fel, és azt mondta, hogy ált. a gyerekek 15 hónaposan tudnak egyedül járni. 8-9 hónaposan állnak fel, de több hónapig gyakorolnak, míg eljutnak az önálló járásig, vannak viszont olyanok is, mint Danca ill. anno én, akik nem gyakorlatoznak, hanem rögtön mennek.

Na pussz a régieknek, mivel az újakat nem igazán ismerem, Luca nem sok időt hagy babanetezni.Kép

Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

HÛ Ezvicc !
De jó lehet ez a nagy alvás! Ez a cumi dolog nálunk nem jön be. Vagyis hogy én vagyok az még mindig. De előbb -utóbb csak leszokik!?
nyeste

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket!Már én is néztem a babaholmiolcson.hu-t és nekem is tetszettek a az ottani árak.Csak azt hallottam,hogy nem adnak számlát róla,tehát nincs garancia és én ettől tartok.
40 ezer van rá,amit a tesóm fog kifizetni,mert ő lesz a keresztapja és felajánlotta,hogy megveszi a kocsit.De mivel Õ sem krőzus mondtam neki,hogy akkor ne adjon külön nászajándékot,mert ez így is nagy segítség a részéről.

Lányok!Azt utóbbi napokban nagyon szar a kedvem.Sajna anyagilag nem állunk valami fényesen.És annyi kiadásunk van,hogy az nem igaz!Szombaton megyünk a párom öltönyéért,aztán megyünk a 4D-re.Ki kell fizetni a videóst stb...Szóval nem sorolom tovább!!!!Bizonyos részben jó,hogy itthon vagyok,de azért szükség lenne a fizumra.
Detty
dettyke78

Ja még valamit akartam írni!
Tegnap előkerült a név téma és apa ezeket a neveket szeretné:ha lány,akkor Eszter,ha fiu akkor meg Vince.Ehhez képest én Csengét vagy Bendegúzt vagy Leventét szeretnék.Szóval ez egy jó boxmeccs lesz!De szombaton már okosabbak leszünk,legalábbis remélem és akkor már csak egyfajta néven kell gondolkodni ill.vitatkozni!

Ha van még jó ötletetek,hogy merre lehet olcsó cumókat venni küldjetek léci!

Ma 2.-re megyek a kórházba a szüléselőkészítő tanfolymra.Ma nézzük meg a szülőszobát.Kíváncsi vagyok!

Detty
dettyke78

Detty!
Én most bújom a hírdetéseket, mert Bence a hétvégén a szívbajt hozta rám!!! Etetőszéket kell vegyek neki, olyat amibe bele tudom szíjazni, mert nem ül meg 5 percnél tovább, és egyszerűen fogja magát, és kiugrik a székből... persze az 1 méter magasból a kőre Kép Szóval most nézem a hírdetéseket, gyakorlatilag mindent lehet kapni sokkal olcsóbban, mint egyébként, vannak újak is, meg alig használtak is.
Egyébként az Eszter név tökéletes választás lenne KépKépKép
És az anyagiakat nem kell említsed.... Abszolút tisztában vagyunk sajnos vele Kép

Judit!
Nagyon ügyi Danca is!! Gratulálok neki is!!

Ezvicc!
Ugye milyen jó aludni?? KépKépKép Már lassan kezdted elfelejteni...

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Detty!

Babakocsi ügyben azt még hozzátenném akár használtban akár újban gondolkodsz, hogy ha lehet, olyat vegyél, amihez midnen van, esővédő téli-nyári lábzsák textil mózes rész, ha nem dönthető vízszintesen.
Ugyanis a márkás koicsiknál a legnagyobb átverés, hog ymegveszed, aztán nézel, hogy még ezt meg azt is megkell venni és így már 30e-rel drágábba kocsi, ha van egyáltalán hozzá színben azonos...
Én most egy Toma-t használok, ez 40 e volt.
Masszív kocsi (az előzőt ezért adtam el, mert nem volt az, pedig egy vagyont fizettünk érte), van hozzá minden, még pelenkázó tasi is. Nem túl könnyű, de kénylemes a gyereknek. Olyan 11 kg körül lehet.
Ha travel systemet szeretnél akkor most van kuponakcióban egy kifutó ABC design 35e-ért a Brendonban, de ez alig téliesíthető és elég kicsi.
Hordozót már 10e-től lehet venni.

Ha gondolod nézd meg a lehel úti bababoltot: www.babadiszkont.hu

Ha Cam vagy Neonato termékben gondolkozol akkor a www.matti.hu (ez a nagyker)

Ahogy Tibicsoki írta kifutó modellekből a soroksári úti Brendon a legnagyobb, én felsőbb(férjem) utasításra nem vehettem kifutót.

Ha Top Rider vagy Pierre Cardin modellek, akkor még a minimanó sem rossz árban.
www.minimano.hu

Ha veszel, csak olyat vegyél, aminek legalább valamilyen márkajelzése van, a számla fontos, mi már szervizeltünk a régi kocsinkat.....

Ha jó kicsire összecsukhatót keresel, akkor a Pierre Cardin-t javaslom sok modellje van, igen népszerű, és a minősége is elfogadható.

Használtan a babaszoba.hu-n van nagyon sok.
Érdemes megnézni, de ott is csak számlásat érdemes venni.

Üdv: Dóri
Vendég

Lanyok!

hol lehet a legolcsobban prince oliver bodyt venni?
koszi
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!
Azt nem tudom, hogy mennyire olcsó, de a Megatoysban szokott lenni ilyen body. Bencének is ott vettem azt hiszem... Bár én amit még nagyon szeretek body, az az Infant.

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Most jöttem haza a kórházból,ma volt az első része a szüléselőkészítő tanfolyamnak.Egy Andi nevű szülésznő tartotta,aki nagyon szimpi volt.Ismeritek Õt?Megnéztünk egy filmet a szülésről,aztán körbevezettek minket a szülőszobákban és a kórtermekben lenn a 8.-onSajnaa lilaszobát nem tudtuk megnézni,mert épp vajúdott egy kismama.Megmutatták az újszülött részleget,volt egy 2 órás baba annyira édes volt,el is sírtam magam!Most,hogy láttam a dolgokat döbbentem rá,hogy már nem sok van hátra és most szakadt rám igazából a felelősségérzet na és persze a félelem is.Apa nem tudott velem jönni,mert most is dolgozott,mit ne mondjak nem bántam volna,ha ő is látja a dolgokat.De ha eljön az idő legalább tudom majd,hogy mit kell tennem,tudom hol kell jelentkezni és hogy mi vár rám.
dettyke78

Detty!

A Havannások (babaholmiolcson.hu) tudnak számlát adni, ha kérsz. Egyébként hozzájuk kell vinni a kocsit, ha szervizelni kellene éppen valamiért. Õk árulnak egyébként a gyáli piacon is.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Dettyke!
hat mi egy ilyen elokesziton ismerkedtunk es baratkoztunk ossze Eperrel. De reg is volt mar Kép
De szulnek megint! Fantasztikus elmeny maradt. Drukkolok neked, es kivanom gyonyoru elmeny maradjon meg szamodra, es csak a szepre emlekezz majd. Fantasztikus erzes lesz majd a kezedben tartani a babadat, aztan meg latni, ahogy naprol napra fejlodik, okosodik.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc,

A Prince Oliver nagyker (lehet földi halandóknak is vásárolni) a Váci úton van, az Árpád híd pesti lábánál, közvetlenül a feljüljáró mellett/alatt. Állítólag ott a legolcsóbb.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Koszi Judit. Ezzel csak az a baj,hogy tolunk borzalmasan messze van Kép Majd megprobalok valahogy eljutni.

Meg nem is meseltem, hogy penteken bementunk egesz a nyugatiig villamossal+metro. Mondanom sem kell egyedul lepcsoztem a kb.23kg babakocsival (persze Attival egyutt ennyi) Tiszta lila a combom. Utalom ezeket a bunko embereket. A villamoson egy fiatal kb.25eves srac a megallo elott felallt es elment a masik ajtohoz csak azert, hogy nehogy ot kerjem meg. Egy idos bacsika jott oda segiteni. Mozgolepcsozni csak felfele kellett szerencsere.

Tudja valaki lefele, hogy kell mozgolepcsozni?

Szoval nagy csalodas volt a tomegkozlekedes!!!

De talalkoztunk Eperrel es lattam Majat. Olyan gyonyoru! Nagyon edes kislany! Buszke lehet ra az anyukaja Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Prince Oliver body szerintem elég jó árban van az Elefániban a XVIII.ker. Petőfi u-ban Templommal szemben.
Detty! Szerintem érdemes körülnézni a bababörzéken is. Nézd meg itt a neten, hogy hol szoktak lenni /általában kerületi műv.házakban./. Ezeken a helyeken a belépés ingyenes. Ilyen pici babák még nem tudják tönkre vágini a rucikat. Sajna én is csak most jöttem rá erre. MOndjuk mi nagyon sok mindent örököltünk kölcsön kaptunk. És még így is szinte hibátlan állapotban adtuk el őket. Én babakocsinál is azt mondom hogy használtat vegyél. Pl Bergon féláron megkapod használtan és bizti hogy szervizelik utána a nagykerben. Egy barátnőm most vette 20ezer ft-ért és kutyabaja. Én most Peg Perego mániás lettem.

Eszti! Mis is ugyanebben a cipőben voltunk. Bulcsú is felállt az etetőszékbe a férjem kapta el. Kénytelenek voltunk venni egy 5 pontos bizt.oves etetőszéket persze használtat. Hibátlan állapotban van, nagyon szép. Itt néztem ki a neten a hirdetést.

Judit! Hol van pontosan a Prince Oliver nagyker? MI szoktunk arra járni mert anyósomék arra laknak.

Detty! Szülőszobalátogatásos sztoridtól elfogott a nosztalgia és tiszta libabőr lettem. Annyira jó Nektek.
Nekem a Te általad kiválasztott nevek tetszenek.
Remélem sikerül meggyőznöd a férjed, ha máskor nem majd ellágyul a szülőszobán. Nálunk is így volt JOhannánál.

Kép
Kép
sidney

Csajok!

Én 8000-ért vettem etetőszéket anyuékhoz, de kuponakcióban 5000 Ft körül volt és ez is 5 pontos, így nem tud belőle kiesni. Meggy márkanévre hallgat és szerintem aki nem akar rá sokat költeni a célnak megfelel, annyi, hogy nem dönthető...

Amúgy én a Matti-nál vettem Budaörsön.
Üdv:D óri
Vendég

Ezvicc!

TömegközlekedésKép

A múltkor amikor utoljára villamossal utaztam mert dokihoz kellett mennem, fel akart szállni egy kismama egy két év körüli gyerkkel és kb. 7 hónapos terhesen, hát senki nem akart neki segíteni, már elindultam, hogy ezt azért még se, mikor egy pasi nagy kegyesen megszánta...

Én is mindig nevetek, amikor direkt elmennem más ajtóhoz, nehogy segíteni kelljen, de azért még akadnak kivételek.

Ez van, ha tehetem nem BKV-zom, inkább gyalog megyek 1,5 órát, vagy kocsival.

Friky!
Remélem nem vetted zokon a fotós hozzászólást, nem szerettelek volna megbántaniKép

Üdv:D óri
Vendég

Detty!

Még emlékszem Andira, aki tartotta az előadást.
Babakocsihoz annyit, h tényleg jobb ha nagy és masszív kereke van, így bárhol tolhatod, nem kell aggódni pl ha havas az út stb....
Mellesleg tökéletes kocsi nincs, mi is a másodikat használjuk plusz van egy összecsukható bedobva a kocsiban, ez kb 5dkg és vállra is akasztható, így nem kell szenvedni a naggyal.
A babának legyen kényelmes, és biztonságos az a lényeg.

Dóri, mi is meg akartuk venni anyósomékhoz azt az etetőszéket, de valahogy elfelejtettük mire odajutottunk. Most már annyira bánomKép
A Mattinál most is 8000.- Ft?

Lányok!

Fannesz 5 hónapos lesz lassan, péneteken akarunk járókát venni.
Szerintetek érdemes olyat választani, amiben a szintet lehet változtatni vagy most már felesleges és elég egy sima is?Kinek mekkora méret vált be?

KépKép
tibicsoki75

Pár kép Ágiról...

Kép
Kép
Kép
Vendég

Dóri,

Nagyon édes Ági!

Sidney,

Az Árpád híd pesti hídfőjénél. Ha lekanyarodsz a hídról a Váci útra, a Nyugati felé, közvetlenül a felüljáró tövében, a Váci úton. Ha van hely, érdemes megállni a felüljáró alatt. Ha a Nyugati felé nézel, akkor a jobb oldalon.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Fricky!
Lehet venni Bébé Comfort övet, ami etetőszékbe, babakocsiba is jó. Mi azt használtuk a lányomnál, mert az etetőszékünknek nem volt bizt. öve (fa, kis asztal+szék lesz belőle)
Sőt, karfás kisszánkóra is rétettük. Most sztem olyan 1500 körül lehet és biztos van több márkában is.

Dóri,
aranyos Ági!Kép

Mennem kell, mert Domi nyűgös, Martin meg éhes Kép
Kép

Judit
judy68

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?